Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 28 September 2010

MASIH BELUM ADA PEMENANG GELARAN TUN




INI DIA KUEH BADAK BERENDAM





JAWAPAN 1

kakakakaka.. jawapan: soalan1: kakakaka...kalau dok belakang, mau rebeh sayap belakang akibat kegoncangan melampau enjin flight nak upkan daya apungan kapal terbang...silap2 tak terbang terus junam ke laut! soalan2: hahahahahaha...masuk lift mengereng?? sbb sampai je NY, bik mama carik gigolo niger nak mintak sontot jubor bg kempis..tp jadi mengembang2 pulak...lainlah kalau isteri beliau-najibunuhtuya...entot2 bohsia NY jd kurus kering sampai luruh rambut sobab terpancut byk air...hahahahhaha..tu sebab lembab nak mengira hal2 ekonomi! soalan3: wakakakakakakka....badan tak slim...apam tombam melampau...jubor lebar membuak (60inci)...kaki batang balak bukan btg padi...kopek 50dd, standard size 1st lady 32a-36d jer...katik melampau mengalahkan raksasa throll... fuck the gerombolan!!!


JAWAPAN 2
soklan 1: anak gajah kat depan.. kena balance... kalau tak sure kapal terbang naik bontot dulu.. soklan 2: Mat saleh ni kurang cerdik buat pintu lif tu kecik sangat.. soklan 3: barang dah second hand mana bole jadi first.. itu la jawapannya tuanku.. (nujum pak belalang)
Oleh Pawang Nong DAPATKAN HADIAH INI pada 17:31

JAWAPAN 3
aku cicit sedara kepada bapak tiri angkat nujum pak belalang...nak jawaplah bro...tengah takdak kijer ni.. soklan 1.. kenapa dalam kapal terbang hanya bik mama seorang duduk di hadapan yang lain semua duduk di kawasan ekor kapal terbang ? jawapannya... untuk buat balansing....nak elak kapalterbang dari menjunam .... soklan ke-2.. kenapa bilk mama bila masuk dalam lift di new york dia mengereng? jawapannya... sebab dengan cara itu mat saleh di New york akan nampak bik mama sangat slim.... soklan ke-3.. kenapa bik mama tak boleh jadi first lady ? jawapannya.... sebab bikmama adalah barang second hand daaaa...mana boleh jadi brand new.... kah kah kah kah kah kah

JAWAPAN 4
tak bleh jawap.. syusah siot soklan ko isham...

JAWAPAN 5
kahkahkah , gegar la bumi ni kalo bik mama jog. shake it shake it baby!




BELUM ADA PEMENANG





GELARAN TUN DATOK SERI TAN SERI MENUNGGU PEMENANG !





JAWAPAN 1
kahkahkah …, gegar la bumi ni kalo bik mama jog. shake it shake it baby!

JAWAPAN 2
tak bleh jawap.. syusah siot soklan ko …..

JAWAPAN 3
aku cicit sedara kepada bapak tiri angkat nujum pak belalang...nak jawaplah bro...tengah takdak kijer ni.. soklan 1.. kenapa dalam kapal terbang hanya bik mama seorang duduk di hadapan yang lain semua duduk di kawasan ekor kapal terbang ? jawapannya... untuk buat balansing....nak elak kapalterbang dari menjunam .... soklan ke-2.. kenapa bilk mama bila masuk dalam lift di new york dia mengereng? jawapannya... sebab dengan cara itu mat saleh di New york akan nampak bik mama sangat slim.... soklan ke-3.. kenapa bik mama tak boleh jadi first lady ? jawapannya.... sebab bikmama adalah barang second hand daaaa...mana boleh jadi brand new.... kah kah kah kah kah kah...

JAWAPAN 4
Kah kah kah! Bik Mama ada kumpulan Facebooknya yg tersendiri... kelakar punya barang... please join it!!! http://www.facebook.com/pages/Bik-Mama/209501413126?ref=mf


DAPATKAN HADIAH INI




PERCUBAAN NAK DILIHAT CUN





PERANTAU JAGA IMEJ NEGARA – ROSMAH - melayau

Rosmah Mansor mahu rakyat Malaysia yang berada di perantauan supaya sentiasa menjaga nama baik dan imej negara.

Beliau berkata, sebagai duta kecil negara, mereka harus pandai membawa diri semasa berada di negara orang di samping menjalin hubungan baik dengan rakan dari negara-negara lain.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… BILA DI LUAR NEGARA JANGAN LINDUNG MATAHARI… kah kah kah..

woit… WAKTU DI LUAR NEGARA JANGAN BERJOGGING…. kah kah kah..

woot… WAKTU DI LUAR NEGARA JANGAN RABA RABA BONTOT… kah kah kah…

nota:
sapa tahu jawapan ini:
macam mana lindung matahari?
kenapa tak boleh jogging?
siapa raba raba bontot ?

nota:
jawab tiga soalan ini
siapa yang meneka ke tiga
tiga dengan betul akan di nobatkan
sebagai datu seri

1 - siapa dapat jawab kenapa
dalam kapal terbang hanya
bik mama seorang duduk di hadapan
yang lain semua duduk
di kawasan ekor kapal terbang ?

2 - siapa dapat jawab
kenapa bilk mama
bila masuk dalam lift di new york
dia mengereng?

3 – siapa dapat jawab
kenapa bik mama tak boleh jadi
first lady ?

sila hantarkan jawapan anda ke
pejabat kedutaan malaysia
pensalavia avenue 7
450765 washington dc
atau di alamat bar raba raba bontot kah kah kah


KENDURI KENDARA BERMULA




PROJEK SUDAH SAMPAI





nota:
inilah sumbangan tebaik
untuk penduduk di galas
makan tak abis
rumah boleh di sewa
mula buka warong
mula buka bilik gerakan
mula minta projek kah kah kah





UMNO KELANTAN TUNGGU ARAHAN GERAK JENTERA PILIHANRAYA
– berita hairan

UMNO Kelantan kini menunggu arahan daripada ibu pejabat parti untuk menggerakkan jentera bagi menghadapi pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Galas selepas penyandangnya, Che Hashim Sulaima, meninggal dunia semalam.

Setiausaha Badan Perhubungan UMNO Kelantan, Noor Zahidi Omar, berkata jentera parti sentiasa bersedia dan hanya menunggu "lampu hijau".

"Setakat ini kita tidak membuat perbincangan apa-apa pun dan kita tunggu arahan ibu pejabat yang akan bermesyuarat ke arah persiapan (pilihan raya) itu," katanya kepada pemberita, di sini malam tadi.

KAH KAH KAH

woit… KENDURI… kah kah kah

woit… MARHABAN…. kah kah kah..

woit… PROJEK MAASYUUUUUK …. kah kah kah..

woit… HOTEL SUDAH PENUH… RUMAH KOSONG SUDAH HABIS…kah kah kah..

kah kah kah… YANG TINGGAL HANYA REBAN AYAM UNTUK DI SEWA…. kah kah kah..

nota:
jentolak telah mula menebok hutan
untuk membuat sebatang sungai. sungai
ini di perlukan oleh muhyiddin yassin
kerna malaoan ini hendak menghadiahkan
jamban tan ini kepada warga galas.

nota:
kesetiaan ku li akan di duga
perkasam akan test market
dan akan meletakan saekor katak
sebagai calon bebas kah kah kah

KERJA BANGANG SUDAH BERMULA




MERASMIKAN JAMBAN SATU MALAYSIA





KYMI CATAT SEJARAH KOLAM SATU MALAYSIA – berita hairan

MELAKA TENGAH: Kolej Yayasan Melaka International (KYMI) di sini, mencatat sejarah apabila muncul sebagai institusi pengajian pertama di negeri ini berjaya mencipta `Kolam 1Malaysia' terbesar di Melaka sempena sambutan Hari Kebangsaan ke-53 negara, baru-baru ini.

Karya dihasilkan Persatuan Kebudayaan India (ICS) KYM itu berukuran 22 meter panjang dan 12.6 meter lebar, menggunakan biji sagu merah, biru, kuning dan putih.

Pengarah program, Kumar Menoheran, 21, berkata kolam yang dihasilkan itu antara lain bertujuan melahirkan tanda cinta terhadap negara sempena menyambut hari kemerdekaan dan menyokong semangat 1Malaysia yang diilhamkan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Razak.

Katanya, 400 kilogram biji sagu digunakan bagi menghasilkan karya berkenaan yang mengambil masa empat jam setengah untuk disiapkan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit… KERJA KERJA BANGANG INI SUDAH BERMULA… kah kah kah..

kah kah kah… ADA JAMBAN SATU MALAYSIA… kah kah kah..

kah kah kah… ADA KONTOL TERPANJANG SATU MALAYSIA… kah kah kah..

kah kah kah… ADA ROTI JON TERBESAR SATU MALAYSIA… kah kah kah..

kah kah kah… ADA CAWAT TERBESAR BIK MAMA …. kah kah kah..

woit… SEMUA INI PROJEK NAK BODOHKAN ORANG MELAYU… kah kah kah..

woit… DARI ZAMAN SEKOLAH LAGI TELAH DI BODOH KAN… kah kah kah..


nota:
baca bawah ini
tak heboh pulak satu peranchis
tak ada pulak perenang ini dapat datuk kah kah kah


LELAKI KUDUNG KAKI , TANGAN LERPASI SELAT INGGERIS - melayau

Seorang lelaki Perancis yang kudung kedua-dua kaki dan tangannya dalam satu insiden kejutan elektrik, berjaya berenang merentasi Selat Inggeris semalam.

Philippe Croizon, 42, yang melakukan persiapan dua tahun bagi cabaran itu, berenang dari Folkestone, selatan England kira-kira pukul 8 pagi semalam (2 pagi semalam waktu Malaysia) dan tiba di pantai Perancis berhampiran Wissant lebih kurang pukul 9.30 malam waktu tempatan.

Dia berenang dengan bantuan kaki palsu berbentuk sirip yang direka khas.

nota:
kalau di malaysia
lelaki ini melayu
maka dia dapat datuk
kalau dia india nak dapat datuk
kena bersunat dulu kah kah kah..


MASA TELAH TIBA UNTUK BANGUN MELAWAN




AJAR MELAWAN DARI KECIL LAGI



SARAWAK REPORT : TANAH IBAN PULA DITIPU - mkini

Portal berita Sarawak Report mendakwa sebuah firma yang dikaitkan dengan ketua menteri Sarawak, Tan Sri Abdul Taib Mahmud cuba membayar 'pampasan' RM4,000 - bagi mendapatkan keuntungan membalak yang bernilai lebih RM230 juta.

Tanah berukuran 3,305 hektar itu membabitkan 16 perkampungan Iban di di Kampung Ensika di mana penduduknya sejak beberapa generasi telah bercucuk tanam, menghuni, dan memburu. Mereka mendakwa tanah berkenaan telah digazetkan sebagai tanah hak warisan pribumi (native customary rights - NCR) sejak 1956.

Menurut Sarawak Report, kawasan yang terancam itu adalah kawasan berbukit bakau berhampiran Sebangan yang tidak dimasukkan sebagai kawasan 'pembangunan' kerana kedudukannya yang tinggi berbanding kawasan sekitar yang telah ditebang.

KAH KAH KAH

woit… RAJA BEROOKE SEKELUARGA INI DAH MELAMPAU… kah kah kah..

kah kah kah… TELAH SAMPAI MASANYA BEROOKE BEROOKE INI DI HUMBANKAN… kah kah kah..

kah kah kah…. ANAK DARA MEREKA DI ROGOL… kah kah kah..

kah kah kah… TANAH MEREKA DI RAMPAS… kah kah kah..

woit... KALAU INI BUKAN ZALIM...DUNIA DAH TERBALIK... kah kah kah....

woit... ORANG SERWAK NI TAK KAN TAK SEDAR SEDAR... kah kah kah..

kah kah kah... DULU HEBAT... ADA POTONG KEPALA... kah kah kah..

kah kah kah...APA SUDAH JADI?.... kah kah kah..

kah kah kah... SUDAH KENA CHINA DOLL DAN KARAK OKE KE?.... kah kah kah

nota:
dayak dan iban bersatu dengan satu tuntutan
menghumbankan keluarga berooke
sabah dan serawak milik mereka
selama kini mereka di pecah pecah kan

JANGAN TUKAR SLOGAN




SLOGAN : HIDUP MELAYU!
KERANA MELAYU KURANG OXYGEN !




UMNO DI INGAT TIDAK TERJERAT SLOGAN DAP – beerita hairan

Pemimpin dan ahli UMNO yang mengisytiharkan diri mereka sebagai ‘Malaysian first and Malay second’ boleh dianggap mempunyai pandangan bertentangan dengan prinsip perjuangan dibawa parti itu selama ini.

Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Mohd Puad Zarkashi, berkata slogan itu tidak perlu dilayan pemimpin UMNO kerana ia adalah taktik murahan dan perangkap halus daripada DAP yang berusaha merosakkan perjuangan UMNO.

“Ia bercanggah dengan perlembagaan dan tujuan penubuhan UMNO. Selama ini UMNO memperjuangkan politik orang Melayu. Kita rebut kemerdekaan untuk beri keadilan kepada semua, namun terpaksa menyatukan orang Melayu di bawah satu parti siasah terlebih dulu.

“Apa salahnya jika mengaku saya Melayu dulu, rakyat Malaysia kedua. Negara dan bangsa tidak boleh dipisahkan. Bangsa adalah akar, sumber budaya dan jati diri kita,” katanya ketika dihubungi di sini, semalam.

KAH KAH KAH

woit… INI SARANAN BETUL DARI PEMIMPIN YANG JUJUR… kah kah kah..

kah kah kah… KENAPA PERLU TUKAR SLOGAN…. kah kah kah..

kah kah kah…. GEROMBOLAN WAJIB SETIA PADA SLOGAN …. kah kah kah..

woit… JANGAN LUPA….. INI SLOGAN PARTI GEROMBOLAN…. kah kah kah…

woit… INI SLOGAN NYA : BANGANG DARI DULU KINI DAN SELAMA LAMANYA… kah kah kah



PENEROKA SEDANG DI HASUT




HASUTAN YANG BERJAYA





AHMAD MASLAN DAKWA PENEROKA DIHASUT SAMAN FELDA
- melayau

Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Ahmad Maslan mendakwa, ada pihak yang kini menghasut peneroka Felda supaya mengambil tindakan saman di mahkamah berhubung isu manipulasi perahan buah kelapa sawit.

Beliau mendakwa, isu peneroka Felda Kemahang 3, Kelantan yang memenangi kes terhadap Felda baru-baru ini telah dijadikan kes rujukan oleh pihak tertentu untuk menghasut peneroka-peneroka Felda lain untuk mengambil tindakan yang sama.

"Saya nak maklumkan berhubung kes saman (peneroka ) Felda Kemahang 3 itu bukan satu kes rujukan kerana kali ini, Felda akan lebih bersedia dalam menghadapi kes-kes saman,” katanya.

KAH KAH KAH

woit… BANGANG MALAOAN INI… kah kah kah..

woit… MEMANG LAAA DI HASUT…. UNTUK BENCI GEROMBOLAN…. kah kah kah..

kah kah kah… APA PULAK NAK HAIRAN…. kah kah kah..

kah kah kah… KALAU HASUTAN PAKATAN MASUK AKAL….AKAN DITERIMA PENEROKA…kah kah kah…

woit… BUKAN SAHAJA DI HASUT…. PEGUAM PUN DI HANTAR SAMA…. kah kah kah....

woit... BUKAN SAHAJA PENEROKA SEDANG DI HASUT... TIAP MALAM ADA CERAMAH PAKATAN... kah kah kah

kah kah kah... CERAMAH ITU... MENGHASUTLAAA.... BANGANG !.... kah kah kah..

nota:
yang tipu harga sawit itu apa hal?
siapa yang suruh tipu timbang?
siapa yang suruh tipu gred?
siapa yang suruh tipu harga?

tak ada kerja lain
tipu melayu saje
hentikan kerja menipu
internet dah masuk felda kah kah kah

nota:
ujung minggu lalu di felda mana malaoan ini tido
dudlu malaon ini ada buat janji yang tiap minggu
akan tido di rumah orang felda - sapa yang tahu
tolong laporkan – jangan bagi peluang malaoan ini
ini menipu kah kah kah


SAAT TERAKHIR




LU TOLONG GUA - GUA TOLONG SAMA LU






YOUTUBE : UMNO BN ALAMI FOBIA DI PENGHUJUNG HAYAT
– harakah daily
Kerajaan Umno BN sekarang mengalami serangan penyakit kartun fobia, ceramah fobia, kuliah fobia, Youtube fobia, risalah fobia dan seumpamanya.

Justeru, Ketua Penerangan PAS Pusat, Ustaz Idris Ahmad menganggap kenyataan Tengku Adnan Tengku Mansor supaya rakyat jangan terpengaruh dengan dakyah terbaru pembangkang yang memburuk-burukkan kerajaan melalui pengedaran cakera padat (CD) termasuk memuat naik bahan itu ke dalam laman web Youtube sebagai satu kenyataan orang yang takut menerima kenyataan kerana berada di penghujung hayat pemerintahan.

Menurutnya, menjadi lumrah mana-mana pemerintah yang banyak mengkhianati amanah rakyat cukup bimbang dengan maklumat yang benar sampai kepada rakyat yang mereka perintah.

Katanya, kerajaan Umno BN tahu mereka akan terus berkuasa selagi rakyat boleh ditipu melalui saluran berita berat sebelah.

KAH KAH KAH…

woit…APA SUDAH JADI…. kah kah kah…

kah kah kah…. MB PERAK NIZAR KATA GEROMBOLAN SEDANG BUANG TABIAT…. kah kah kah

kah kah kah…PERANGAI BUANG TABIAT INI ADALAH TANDA….kah kah kah..

kah kah kah…TANDA BILA WAKTU NAK MATI SAMPAI..kah kah kah..

kah kah kah… SEKARANG SEMUA DILIHAT SEBAGAI MUSUH… kah kah kah..

kah kah kah… INTERNET INI MUSUH… kah kah kah..

kah kah kah … YOUTUBE …DIJADI MUSUH… kah kah kah

kah kah kah… KARTON PUN SUDAH GELABAH… kah kah kah..