Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 11 Mac 2013

TUJUAN SANDIWARA DI PENTASKAN SEMAKIN JELAS





KOMENTAR TUKAR TIUB
tujuan sandiwarra al-lahad datu 
dipentaskan semakin jelas
semua semakin sedar akan tujuan sandiwara ini

- pertama untuk mengalih pandangan rakyat
- kedua untuk batalkan siasatan kad pengenalan segera
- ketiga tanguh pru di sabah
- keempat raih simpati
- kelima tuduh anwar terlibat
- buat buat darurat untuk terus berkuasa

Isu Lahad Datu boleh sebabkan pilihan raya ditangguh

KUALA LUMPUR 11 MAC: Naib Presiden KEADILAN, Fuziah Salleh berkata, isu keganasan di Lahad Datu boleh dijadikan sebab bagi Suruhanjaya Pilihan Raya untuk menangguhkan pilihan raya di Sabah.

Ini bermakna, katanya, kerajaan mempunyai strategi untuk terus kekal berkuasa jika keputusan pilihan raya di peringkat parlimen tertangguh


Pemuda PAS tetap mahu PRU13 dijalankan tidak kira apa jua keadaan di Lahad Datu.


Dalam saat-saat genting menghadapi PRU13, Dewan Pemuda PAS Malaysia mahu memastikan kerajaan tidak mengambil langkah yang tidak popular seperti mengisytiharkan darurat ekoran peristiwa pencerobohan di Lahad Datu. 

Ketuanya, Nasruddin Hassan tidak menolak pengisytiharan darurat dibuat supaya pilihan raya tidak berlaku.


--------

LEGAM SON OF HITAM MENGAKU MELAYU



MAHATHIR 
anak lelaki
ISKANDAR KUTTY
  
BAHAYA INDIA MENGAKU MELAYU
Tt....tidak cantik....dia tidak tagap....dia banyak bulu....dari atas sampai kebawah...labat betul bulu dia....tidak hansem...50 50....tapi satu....kalau dia senyum.....maha sinis dan kalau dia bergurau maha ikhlas.....kalau dia mengulas maha tepat dan kalau datang gimbaran dia nak menghasut....bersedia...

anda semua akan terpancut termiring miring.....macam kana itu bahar kelapa merah.....miring tapi lurus saja itu jalan sa nampak....kalau terbiasa lagi.....lapas kena satu botol....boleh jogging kau....jadi biasa biasakan diri........kalau itu india mahu jadi melayu...


BIARLAH BAH DIA........nanti emak sama bapa dia tarik talinga dia....baru dia tahu...terpaksa pakai badak banyak banyak......hehheheehe on WASPADA! JANTAN INDIA TIPU ORANG MELAYU

 LAGI INDIA MENGAKU MELAYU
Inilah akibatnya bila melayu alpa... India ni mengaku melayu......cina ( ridhuan tee) mengaku melayu..... Benggali (dj dave) mengaku melayu....semuanya kerana nak hidup makan free DEB......ini semua manusia hina jual bangsa sendiri pasai nak dapat diskaun 7%

 ....ptuiiii... Tapi pokoknya...melayu asal dah lali dgan air kencing mamakutty sehinggi pikiranya dah bonsai...kahh..kahh..kahh...jangan mare bila berdepan dgan realiti yaa... on WASPADA! JANTAN INDIA TIPU ORANG MELAYU
Anonymous
on 3/11/13

EEE BUKAN MELAYU
Asal melayu wannabe - Kerala. Eee ni pakcik kawan saya. Kat rumah, cakap malayalam. on WASPADA! JANTAN INDIA TIPU ORANG MELAYU
Anonymous
on 3/11/13

LEGAM  SON OF HITAM
india ni nak simpati dr org melayu.warna kulit membuktikannya.... on WASPADA! JANTAN INDIA TIPU ORANG MELAYU
Anonymous
on 3/11/13

SIANG KUCING MALAM ANJING
Ini di panggil split identiti...malam jadi kuching...siang jadi anjing......kalau di sabah....split identit ini dipanggil.....tuong jumadi do bakas.....suabon jumadi doh palanuk.....

jadi poingkuro no ti.....alamak...apa susah.....timbakkon nopo tongo duduo..pataiyon....pandai pandailah kamurang hahahahhahahahaaa......malas aku trnslate....hehehhhehee on WASPADA! JANTAN INDIA TIPU ORANG MELAYU
DIDI KOTA BELUD
on 3/11/13

 JANGAN SESEKALI PERCAYA
TERIMA KASIH BRO...!!!! AKU DARI DULU LAGI....MEMANG TAK PERCAYA LANGSUNG PUAK-PUAK JENIS NIE.... ORANG TUA-TUA DAH PESAN.... KALAU JUMPA ULAQ @ BIAWAK... DAN TERJUMPAK JUGAK PUAK SIKITOL NIE... PELANGKUNG DULU KEPALA MUSIBAT NIE....!!!!! T.Q BRO..!! on WASPADA! JANTAN INDIA TIPU ORANG MELAYU
Anonymous
on 3/11/13

 
KES BENGALI JADI MELAYU
Macam mana DJ Dave yang selalu meriahkan msjlis umno pun di anggap melayu Dia Punjabi kan? on WASPADA! JANTAN INDIA TIPU ORANG MELAYU
Anonymous
on 3/11/13
 




------------

KEMANA HILANGNYA JANTAN INI




SILA TONTON SEKALI LAGI
kah kah kah
kah kah 
kah

PENGUMUAM PENTING
adalah dimaklumkan
pihak berwajib sedang 
mencari sosok yang satu ketika dulu
di kenali dengan nama uncle pet

JANGAN SILAP FAHAM
uncel pet ini bukan raja petra
yang juga dipanggil sebagai  pet

UNCLE PET 
yang memakai  baju t hijau
ini pernah memeranjatkan dunia
tentang plastik tersimpan selama 3 hari
dalam lubang jubur saifool

HANYA UNCLE PET
yang dilihat bersimpati
terhadap saifool
yang dalam kesakitan menyimpan plastik
dalam jubur selama tiga hari sebagai bahan bukti


KALI AKHIR
sosok yang bernama uncle pet
ini telah ditemu bual oleh malaysiakini
pembaca tukar tiub
sila tolong cari uncle pet
kah kah kah
kah kah
kah



------

MEMAHAMI APA ITU SANDIWARA MENGOLAH PERSETUJUAN





 NEW YORK, LONDON  DAN SAUK: PEMBOHONGAN YANG DI RANCANG - Hishamuddin Rais 
tulisann ini muncul di malaysiakini 11:35AM Jul 22, 2005

"Why and how did former Israeli prime minister Benjamin Netanyahu get a warning to stay away from a place where he was to speak, located above one of the blast sites? How does 'suicide bombers' square with earlier police claims of timing devices? Why did the 'suspects' leave a car full of explosives in a parking lot in Luton, 30 miles from London? (Did they expect someone to find the car and put the explosives to good use?) What about the anti-terrorism exercises scheduled for the same hour in which the bombings took place? How did former head of the Mossad, Efraim Halevi, writing in the Jerusalem Post on July 7, the day of the attacks, know that the bombs went off simultaneously, (when the London police did not say so for days)? And how could he claim they were 'nearly perfect'? Why did the 'suspects' take credit cards along on a suicide mission?

"Authorities now say the explosives used were not military grade after all, but home brews. Seems like they had a tough time explaining how the supposed culprits could get military grade stuff. The Boston Herald reported yesterday that one of the supposed culprits carried not only his own ID, but also documents of one of the others. How did such documents survive the blasts, which should have torn their bodies into small pieces? This is the same as the magic 9/11 passport that appeared in the rubble."
(Dipungut dari www.globalresearch.ca - Tulisan Larry Chin 18 July 2005)

Why did Jack Straw state so quickly that it was al-Qaeda? Is the theory that it is still al-Qaeda, or some other group? What happened to the story, out of Canada and New Zealand, that the police shot one or two men near Canary Wharf?
(Dipungut dari www.globalresearch.ca - Tulisan Xymphora 13 July 2005)

 
British police are considering the possibility that the four key suspects in last week's London attacks may have been tricked into setting off their bombs, a British newspaper has reported. "We do not have hard evidence that the men were suicide bombers," a Scotland Yard spokesman told The Sunday Telegraph. "It is possible that they did not intend to die. (Dipungut dari UK Herald-Sun 18 July 2005)

Why did they buy return train tickets to Luton? Why did they buy pay and display tickets for cars? Why were there no usual shouts of 'Allah Akhbar'? Why were bombs in bags and not on their bodies? The London bombers may have been duped into killing themselves so their secrets stayed hidden.
(Dipungut dari UK Mirror - Tulisan Jeff Edwards 16 July 2005)

British police are considering the possibility that the four key suspects in the recent London attacks may have been tricked into setting off their bombs.

"We do not have hard evidence that the men were suicide bombers. It is possible that they did not intend to die,'' a Scotland Yard spokesman said. According to one police hypothesis, the bombers were tricked by a "master'' who told them they would have time to escape when, in fact, the
devices were set to go off immediately.

Thirdly, it has gone virtually unreported that the Pound fell 6% in 10 days before London terror attacks, a clear indication of prior knowledge on the part of London's financial establishment.
(Dipungut dari prisonplanet.com - Steve Watson, Paul Watson dan Ale Jones 20 July 2005)

Two days before the London subway bombings, Fed-Master Alan Greenspan flushed nearly $40 billion in liquidity into financial markets. The sudden activity was an astonishing departure from the current policy of tightening interest rates to stifle inflation. The Chairman has not explained his erratic behavior, but there is growing speculation that Greenspan may have had information about the likelihood of terrorist attacks and decided to 'preemptively' head-off a run on the markets. As it turns out, his actions may have been a positive factor in stabilizing the market following the incident.
(Dipungut dari www.uruknet.info - tulisan Mike Whitney 20 July 2005)

 JAFAAR ORANG JAHAT
KENA TANGKAP DI SAUK


Saya bukan pengamal teori konspirasi. Saya mahu menjadi insan yang rasional. Kebelakangan ini fikrah saya semakin tercabar. Ini bukan ada bersangkutan dengan Kerajaan Langit yang dimiliki oleh Ayah Pin atau pun percubaan untuk melupuskan politik Isa Samad. Kebelakangan ini kita sebagai warga dunia seharusnya menjadi lebih skeptikal apabila membaca makna laporan-laporan berita yang disiarkan oleh media.

Pembohongan yang dirancang

Dalam hal skeptikal ini saya memiliki pengalaman peribadi. Saya akan terus mengingatkan orang ramai mengenai kenyataan bekas ketua polis negara Norian Mai pada bulan April 2001. Kenyataan ketua polis negara ini dibuat apabila saya dan 9 orang lagi kawan-kawan saya telah ditangkap dibawah ISA. Kami dituduh menyimpan rocket launcher, bom molotov, ball bearing dan alat-alat senjata untuk menimbulkan huru hara. Hingga ke hari ini kami masih menunggu
untuk melihat bahan-bahan ini. Kalaulah 'benda-benda' ini wujud pasti ianya telah berkarat tersadai di belakang reban ayam Norian Mai.

Ketika kenyataan ketua polis negara ini dibuat saya sedang ditahan di bilik sulit disatu tempat rashia. Saya tidak tahu menahu tentangnya hinggalah potongan akhbar ini ditunjukan oleh peguam saya tiga bulan kemudian. Apa yang telah dilakukan oleh Norian Mai ialah percubaan untuk mengolah persetujuan orang ramai agar bersedia menerima hakikat bahawa gerakan reformasi adalah ganas dan penahanan kami dibawah ISA adalah untuk keselamatan negara.

Pada petang 7 Julai dahulu saya telah menerima SMS dari anak saudara saya yang melaporkan tentang letupan bom di kota London. Ketika membaca SMS ini hati kecil saya mula berkata bahawa ini pastilah kerja MI5 dan MI6 - jabatan mukabharat - kerajaan British. Saya mengambil sikap demikian hasil dari pengalaman terkumpul dan pembacaan yang terus menerus saya lakukan.

Ketika peristiwa September 11 berlaku saya sedang ditahan di kem Kamunting. Ertinya berita-berita dan analisa tentang 9/11 amat susah untuk saya dapati. Dalam suasana ini pun saya masih bersikap skeptikal terhadap apa yang telah berlaku di New York. Apabila saya dbebaskan saya terus menggali berita. Nah! Hari ini saya berpendapat peristiwa 9/11 di New York itu bukanlah seperti yang kita baca dari media arus perdana atau dari kenyataan-kenyataan resmi Rumah Putih.

JAAFAR JADI
 ORANG BAIK 
TETIBA MATI

Hari ini saya cukup yakin bahawa 9/11 adalah satu perancangan licik yang dikendalikan oleh kumpulan-kumpulan dan individu-individu yang memiliki agenda besar untuk melahirkan tata dunia baru - New World Order. Hari ini 9/11 telah terbukti sebagai satu pembohongan yang dirancangan oleh kuasa daulah untuk mengolah persetujuan rakyat. Ini sama seperti kes pengeboman Perlabuhan Pearl pada 7 Disember 1941. Sama seperti kes Teluk Tongkin pada bulan Ogos 1964. Dan sama seperti Weapon of Mass Destruction pada tahun 2001.

Peristiwa-peristiwa ini semua dirancangan dan dijalankan untuk menyempurnakan satu agenda yang lebih besar. Pearl Harbour dipentaskan untuk mengolah persetujuan rakyat Amerika agar mereka bersetuju untuk mencampuri perang dunia kedua. Peristiwa Telok Tongkin dipentaskan untuk memastikan yang Presiden Lyndon B Johnson akan mendapat sokongan rakyat Amerika untuk menyerang Vietnam. Ini sama sahaja seperti tuduhah weapons of mass destruction terhadap Saddam Hussein. Semua kes-kes ini telah dibuktikan sebagai satu pembohongan yang dirancang.

Teater Sauk

Dibelakang pementasan semua kes-kes ini adalah kaum-kaum pemodal yang memiliki kepentingan ekonomi. Apabila perang pecah, tuan-tuan empunya industri senjata akan dianugerahkan kontrek besar untuk membuat dan menjual senjata. Industri senjata ini menjadi penjana dan tulang belakang ekonomi kapitalis Amerika. Dalam kes perang Iraq, industri senjata dan industri minyak telah bersekongkol untuk meraih keuntungan bersama. Tersuruk disebalik tirai umum ialah negara Zionis Isreal yang kini sedang merasa selamat kerana tentera Amerika telah berpengkalan di Iraq.

Bagaimana saya begitu senang mengambil sikap dan rumusan sedemikian? Jawabnya cukup senang - jika ada rompakan berlaku apa yang wajib kita lakukan ialah mengekori ke mana akhirnya wang rompakan itu akan berkumpul. Ikut sahaja perjalanan wang itu. Pemilik akhir wang itu pastilah orang yang menjadi 'mastermind' yang merancang semua rompakan.

 
Untuk membuktikan hipotesis saya ini, mari kita lihat dalam kes teater Sauk yang terjadi pada bulan Ogos 2000. Untuk saya teater Sauk ini adalah teater klasik untuk melihat dan memahami bagaimana daulah merancang dan mengolah persetujuan orang ramai. Teater Sauk berlatarkan suasana politik dimana Mahathir Mohamad sedang dikencing oleh orang Melayu. Orang Melayu
telah berduyun-duyun meninggalkan parti United Malay National Organisations. Teater Sauk ini dipentaskan bertujuan untuk mengkalihkan pandangan orang ramai yang sedang membenci Mahathir. Teater Sauk dipentaskan untuk menghalalkan pengunaan ISA. Akhirnya beberapa bulan kemudian ISA 'halal' digunakan kepada gerakan reformasi.

Jika tidak yakin lagi, sila ingatkan kembali apakah tuduhan ke atas Al-Maunah? Mereka dituduh cuba 'melawan' Yang Di Pertuan Agung. Ini tidak masuk akal. Jika mereka ingin memberontak, yang akan mereka lawan dan tentang bukan Yang Dipertuan Agung tetapi Mahathir Mohamad. Teater Sauk ini menjadi bahan lawak kerana para pelakunnya tidak terdidik di Akademi Seni Kebangsaan (ASK). Lakunan yang kurang profesional ini menjadi kantoi apabila media melaporkan bagaimana 3 tan senjata telah berjaya dimuatkan ke dalam 3 buah kereta Pajero dalam masa 15 minit.

Untuk tersenyum lebar, kita juga wajib terus bertanya kemana perginya towkay Cina pembeli durian yang telah memasuki kawasan 'latihan ketenteraan' al-Maunah ini? Kemunculan towkay Cina ini berdasarkan laporan dari media arus perdana. Apa telah berlaku terhadap towkay ini? Jika dia hilang dimakan ular sawa kenapa kaum keluarganya tidak membuat laporan kepada pihak berwajib? Atau teater Sauk ini hanya satu sandiwara?

Justeru, untuk saya 9/11 di New York itu tidak jauh bezanya dari apa yang terjadi di Sauk. Perkara yang sama juga telah berlaku di London. Rakyat British agak terperanjat dengan ucapan pertama perdana menteri Tony Blair di parlimen. PM British ini dalam kenyataan resminya telah menolak cadangan untuk diwujudkan siasatan dalaman terhadap peristiwa 7/7. Kenapa siasatan
dalaman ditolak? Apakah rakyat tidak berhak untuk mengetahui apa sebenarnya telah terjadi.

Penolakan ini memiliki asas kerana dua minggu sesudah peristiwa pengeboman ini berlaku media arus perdana British mula menyolongkar dan membuka beberapa kontradiksi dari kenyataan resmi Tony Blair dengan apa yang telah terjadi. Hari ini lebih dari 60% rakyat Britain telah menyalahkan Tony Blair kerana menjadi kaldai tunggangan George Bush dalam kes perang Iraq.

Lembaga polis dan para pengkaji dasar kerajaan telah menunjukkan bahawa serangan bom ini ada bersangkutan dengan dasar Britain terhadap Iraq dan Palestin.

Tony Blair dan Jack Straw menteri luarnya telah cuba bersilat lidah untuk membuktikan bahawa serangan ini lahir dari ajaran sesat dan kefanatikan sesetengah penganut agama Islam. Tanpa usul periksa, al-Qaeda telah dituduh sebagai pengebom. Sekali lagi Islam telah mendapat tohmhan. Disini saya bukan ingin mempertahankan keganasan. Keganasan terhadap orang awam ini bukan satu tindakan politik. Politik yang revolusineer bukan mengganas terhadap orang ramai. Melakukan 'terror' bukan kerja politik. Justeru, kita semua wajib mengutuk tindakan sesiapa sahaja - daulah, kumpulan atau individu - yang melakukan keganasan.Tetapi satu persoalan wajib terus ditimbulkan - apakah yang sebenarnya berlaku di pagi 7 Julai itu?

Mastermind rompakan

Persoalan ini akan dapat kita huraikan apabila kita mengekori kemana "duit rompakan" itu berjalan. Siapa yang akan mendapat untung hasil dari "rompakan" ini. Bom ini meletup ketika politik Tony Blair sedang dalam keadaan nazak. Tony Blair sama seperti Mahathir Mohamad sedang dibenci rakyat. Mahathir Mohamad kerana membohong kering dalam kes Anwar Ibrahim. Manakala Tony Blair membohong dalam kes weapon of mass destruction untuk menyerang Iraq. Lebih dari 65% rakyat Britain telah menentang perang Iraq dan menuntut agar tentera British dibawa pulang.

Dalam masa yang sama kerana ingin menjadi kaldai George Bush, kerajaan Tony Blair juga sedang menyediakan beberapa rang undang-undang seperti akta menahan tanpa bicara untuk mereka yang akan dituduh sebagai pengganas. Undang-undang anti demokratik ini tidak mungkin dululuskan oleh parlimen. Kerajaan Blair juga bercadang untuk memaksa rakyat British menggunakan kad pengenalan. Akta kad pengenalan ini telah digubal tetapi telah ditolak beberapa kali di parlimen.

Tiba-tiba hujan tidak ribut pun tidak empat butir bom telah meletup ditengah kota London. Dengan bantuan letupan bom ini Tony Blair dapat berhujah kuat dan menakut-nakutkan orang ramai tentang bahaya pengganas Arab/Islam. Dalam suasana ketakutan ini Tony Blair akan cepat-cepat memperkenalkan kad pengenalan dan akta penahanan tanpa bicara sebagai jalan terbaik untuk keselamatan negara. Keselamatan negara? Bukankah ayat yang sama pernah kita dengar dari Norian Mai dalam kes Reformasi dan dari Mahathir Mohamad dalam kes teater Sauk?

Laporan media arus perdana Britain telah menyebarkan berita kenyataan Scotland Yard yang berpendapat bahawa 4 orang pengebom ini hanyalah kaldai yang membawa bom. Jika mereka kaldai yang bertugas untuk mati maka persoalan timbul - siapa yang menyuruh kaldai-kaldai ini membawa bom? Pasti ada mastermind yang merancang dari belakang.

Di London, ketika bom meletup satu latihan keselamatan sedang berjalan betul-betul dalam kawasan letupan. Di New York pada pagi 9/11 dahulu tentera udara Amerika sedang menjalankan latihan. Apakah 'latihan-latihan' ini satu coincidence atau satu tabir? Atau satu yang dirancang? Bagaimana pula dengan laporan media Isreal yang menyatakan bahawa bekas perdana menteri Israel Benjamin Netanyahu telah diberi amaran lebih awal agar menghindari kawasan yang akan meletup ini? Dari mana Israel dapat tahu?

Pusing punya pusing jika kita ekori 'duit rompakan' ini maka ianya akan berakhir di Israel. Keuntungan 'rompakan' ini akhirnya akan diraih oleh Zionis Israel. Lihat pula tindakan Greenspan - ketua bank negara Amerika Syarikat. Dia mencurahkan 40 billion dolar untuk menyelamat pasaran wang yang kebanyakannya dimiliki olih pemodal Zionis di New York. Dari segi propaganda, Israel mendapat laba kerana Islam dan Arab terus diasosiasikan dengan keganasan. Keuntungan Israel ini ditambah lagi apabila Tony Blair membuat kenyataan yang dasar sokongan kerajaan British ke atas regim Zionis Israel tidak akan berubah malah akan diperkukuhkan.

Mungkin ada yang akan berhujah - tidak mungkin daulah akan membunuh rakyatnya. Di New York hampir 3,000 tewas, di London 57 orang terkorban dan di Sauk 2 anggota polis mati. Untuk kapital dan kaum pemodal semasa mencari untung harga dan nilai nyawa tidak pernah termasuk dalam perhitungan.

Semenjak dari zaman berzaman kelas yang memerintah telah membunuh berjuta-juta rakyatnya untuk mempertahankan kuasa. Jangan lupa 56,000 tentera Amerika tewas di Vietnam dan ratusan ribu cedera. Hari ini lebih dari 1,700 tentera Amerika tewas di Iraq dan belasan ribu cedera parah. Juga hampir 100 orang tentera British telah mati di bunuh oleh pejuang pembebasan di Selatan Iraq dan ratusan lagi cedera parah.

Dua mati di Sauk? Atau 30,000 warga Malaysia mati saban tahun di jalan raya? Angka mana yang lebih tinggi untuk membuktikan keprihatinan pemerintah hari ini? Semua soalan ini menjadikan saya lebih skeptikal apabila membaca berita yang dilapor diakhbar.  (TT)    


SANDIWARA AL-LAHAD DATU
UNTUNG KAN NAJIB


-------

KERAJAAN DUA KALI HARAM


KOMENTAR TUKAR TIUB
rakyat tidak ada pilihan
rakyat hanya ada satu jalan
humbankan united malayas national organisation
ke dalam tong sampah sejarah

Kit Siang: Najib jadi PM tanpa mandat

Ketua ahli parlimen DAP Lim Kit Siang menganggap  Najib Razak tidak lagi sah menjadi perdana menteri bermula 9 Mac semalam dan mendesak Najib segera mengadakan pilihan raya dengan segera.

Katanya, tempoh pentadbiran kerajaan sedia ada genap lima tahun pada 8 Mac lalu.

"9 Mac adalah tarikh yang mustahak kerana bermula hari ini kita ada perdana menteri yang tidak sah di Malaysia," kata Lim sewaktu berucap pada majlis sambutan 5 tahun pentadbiran kerajaan negeri Selangor di Shah Alam semalam.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

woit... SATU MALAYSIA KENA SUWEY NAJIB... kah kah kah..

kah kah kah.. CILAKA PERTAMA: INI KERAJAAN HARAM MENANG UNDI TIPU DARI SABAH.... kah kah kah..

kah kah kah...CILAKA KEDUA LEPAS 8 MARCH... JADI DUA KALI HARAM..kah kah kah

kah kah kah... TAPI ADA LAGI PALING SUWEY  DAN PALING CILAKA UNTUK  RAKYAT MALYSIA... kah kah kah..

kah kah kah... HARI HARI LOYO DAN MUNTAH TENGOK MUKA ROSMAH YANG GEDEBAB.... kah kah kah...


--------

LAGI PENCERAHAN TENTANG SANDIWARA LAHAD DATU



SEMUA BERMULA
DARI PROJEK 
MAHATHIR ANAK LELAKI ISKANDAR KUTTY


KENAPA POLIS TIDAK ASKAR
Saudara, memang sebenarnya itu tugas polis kerana ini adalah pencerobohan di dalam negara. Bagaimanapun jika polis tidak dapat menangani permasalahan tersebut barulah tentera dipanggil untuk membantu.

 Contohnya dalam menangani ancaman komunis pada masa lampau. Asalnya adalah tugas polis, tetapi tentera ambil alih bila ancaman tersebut terlalu besar. Pasukan tentera digunakan bila kerajaan mengisytiharkan suatu peperangan dengan kuasa asing, atau negara lain seperti konfrontasi malaysia - indonesia dalam tahun 60an. Maklumat ini saya dapat semasa menyertai pasukan kadet tentera pada masa lalu. on TEORI PENCERAHAN SANDIWARA AL-LAHAD DATU
Anonymous
on 3/11/13
TIPU RAKYAT LAGI
Betullah tindakan mereka menghantar polis tu.....kalau hantar tentera kang peperangan antara kerajaan pulak...polis dihantar untuk meninjau sejauh mana puak ni serius dalam tindakan mereka...kalau hantar tentera tidak akan ada rundingan...dan kesimpulan dia....ini semua POYOOOOOO....

Pukimak nak mampus punya kerajaan...aku...satu saat pun aku tak tahan dengar cerita cerita BODOH PUKIMAK macamni....sial punya kerajaan...asyik nak MEMBODOHKAN rakyat je keje....pukimak betul.... on TEORI PENCERAHAN SANDIWARA AL-LAHAD DATU
DIDI KOTA BELUD
on 3/11/13
LIANG LAHAD UNTUK NAJIB
Lahad datu dqh tukar nama bagi aku.....untuk najib....lahad datu dah tukar jadi liang lahad para datu datu......jib jib...kalau kau dengar cakap tt dari mula..taklah ko nampak bodoh dan bodoh bebetul

...takdak bakat jadi pm lah ko jib........hahahhhahaha.....kalau tt kominis....kami kominis....kalau tt sosialis...kami juga....
kalau tt menghasut...kami terpancut...kalau tt taknak kawin...lantaklah dia sorang sorang...aku tak ingin tidur sorang sorang....sejukkkkkkkk.....hahahahaahhaa on AL- LAHAD DATU IALAH SANDIWARA POPULAR
on 3/11/13
MATI
Selepas lahad para datu...lepas ni teory aku...mereka nak ada orang yang mati didalam setiap ceramah pakatan....jangan heran kalau yang mati itu macai barisan....itu sdh cukup kuat bagi mereka untuk membatalkan sesuatu......kita tungggguuuuuu on LAHAD DATU IALAH SATU SANDIWARA
DIDI KOTA BELUD
on 3/11/13
 PENCACAI BANGANG
Logik ini terlalu tinggi untuk seekor pencacai UMNO-BN berpikir sejauh tu. Semua pencacai UMNO otaknya lendir saja. Mana dia tau pikiaq sampai satu level melawan. Otak cair dan otak lendir tak sama. kalau otak dia cair pun, cair jadi lendir, tok leh pakai jugak.

Kalo bekas UMNO-BN sekalipun, kene hati2.. agama lama pencacai ini tetap idamannya. UMNO adalah satu agama. Ajaran UMNO wajib dihapuskan. Orang cerdik pun boleh jadi bodoh jika menganut agama UMNO. Contohnya Dr Maza (kulit saja agama, hati UMNO), Nazri Aziz, Nasha dan semua pencacai UMNO) on LAGI BUKTI LAHAD DATU SATU SANDIWARA
Anonymous
on 3/11/13
 MAHATHIR ANAK LELAKI KUTTY
Anonymous said... Rakan warga Malaysia, Apa yang sedang berlaku sekarang di Sabah adalah hasil " tangan kotor " dan " kerja petualang " oleh pengasas UMNO baru sekarang iaitu Mahathir Mohamad.
1 Malaysia tahu dan arif perkara ini.

 Syaitan dikenali inilah yang memulakan segala galanya dari memperkosa sistem perundangan dan kehakiman negara sehinggalah ke tahap menggadai keselamatan negara melalui pemberian " instant citizen " kepada ratusan ribu warga asing dalam apa yang disebut sebagai Projek M.

Hasil kerja manusia Melayu Kerala " celaka dan haram jadda " inilah yang menyebabkan kedudukan kita sebagai orang Melayu kian genting dalam semua aspek kehidupan. "

Bapa syaitan dikenali " inilah menjadi punca membolehkan pendatang asing " warga mee segera " bergerak bebas ke sana sini. Hasil " tangan barua " inilah yang akhirnya membuka laluan kepada apa yang telah, sedang dan akan berlaku di Lahad Datu mahu pun beberapa wilayah Sabah yang lain. Akibat tamak haloba, rakus kuasa demi on TEORI PENCERAHAN SANDIWARA AL-LAHAD DATU
Anonymous
on 3/11/13

 TIAN CHUA BETUL
Amat logik jugak hujah kawan kita diatas itu. Kalau tidak masakan kerajaan Umno/Bn takut berbahas isu ini dalam parlimen sepertimana yg telah diusulkan oleh pembangkang! Masa itu barulah kita tahu Tian Chua cakap berasas atau tidak!

Amacam Umno/BN? Ada berani? Kalau askar masuk siang2 pasti takde korban dipihak kita! Kemudian askar boleh lapur terus kat agong! Tak macam polis lapur kat hisapmuddin/najib.. Org2 melayu jgn terlalu mudah kena kencing & kena berak atas kepala oleh Umno/BN woiii....

Perompak masuk rumah nak cabul anak bini, bolehkah kita bawak berunding supaya keluar dari rumah secara hormat!!??? (Almaklum, kecuali perompak itu adalah ahli keluarga kita sendiri, dan kita nak tutup malu..) ~ Arwah Latib Amah on TEORI PENCERAHAN SANDIWARA AL-LAHAD DATU
Anonymous
on 3/11/13
 NAJIB PM TAK ADA MANDAT
Apa-apapun Parlimen bubar hari ini 11.03.13 pukul 11.00 pagi.Sayonara mat monggol.Kah!..Kah..kah..Al-lahad Dato memang sandiwara!Nak buat macam filem Rambo tapi tak jadi!kah..kah..kah..Pengarah filem bumiputra mat monggol Kantoi!!!!!!kah..kah..kah.. on TEORI PENCERAHAN SANDIWARA AL-LAHAD DATU
Anonymous
on 3/11/13

INI TUJUAN AKHIR
INI MATLAMAT 


------

PROGRAM MENGHASUT MINGGU INI



AJENDA SANDIWARA 
TELAH KANTOI
satu malaysia telah sedar
bahawa  apa yang berlaku di lahad datu 
ialah satu pementsabn sandiwara lawak yang kejasm

DI BAWAH INI 
adalah program program yang jelas
bertujuan untuk menghasut
orang ramai untuk bersama
menggulingkan kerajaan
united malays national organisation
dan
kuncu kuncunya
dalam barisan nasional

JEMPUT HADIR
buat ramai

TUKAR TIUB 
MENGHASUT DI SERENDAH SELANGOR
malam esok

BEKAS JENERAL KATA
MAHATHIR PUNCA
SANDIWARA LAHAD DATU

SANDIWARA LAHAD DATU 
malam esok di dewan china
kuala lumpur

MALAM  SABTU INI
ROCK
di kelab sulaiman
kampong baru

AL- LAHAD DATU IALAH SANDIWARA POPULAR



sandiwara dipentaskan

untuk menutup semua ini

PM hairan sikap pembangkang



MELAKA 9 Mac -  Najib Razak hairan dengan sikap pembangkang di negara ini yang sanggup mempolitikkan isu pencerobohan pengganas Sulu di Lahad Datu dan Semporna, Sabah yang menyebabkan lapan anggota polis terkorban.

Menurutnya, pembangkang di negara ini pula sanggup mempolitikkan isu keselamatan dengan menuduh insiden pencerobohan Lahad Datu adalah sandiwara UMNO.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... INI KEJAYAAN BLOG.... kah kah kah...

kah kah ka...INI KEJAYAAN MEDIA BARU...kah kah kah...

kah kah kah...NAJIB TERPAKSA MENAFIKAN LAHAD DATU  SATU SANDIWARA... kah kah kah...

kah kah kah... BILA NAJIB MENYEBUT SANDIWARA MAKA BLOGGER BERJAYA...kah kah kah..

kah kah kah... INGAT MACAM MANA BACA AKHBAR MALAYSIA?... kah kah kah..

kah kah kah...KALAU ADA PENAFIAN... ERTINYA PEKARA ITU BETUL... kah kah kah...

woit...  SEKARANG BLOGGER PUKUL GENDANG...NAJIB AKAN BERTANDAK... kah kah ka




 
---------

LAHAD DATU IALAH SATU SANDIWARA




 Anwar: Saya sedia hadapi 
fitnah baru BN


SHAH ALAM - Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim berkata, beliau bersedia untuk menghadapi serangan fitnah baru dibawa Barisan Nasional (BN) khususnya Umno termasuk cubaan melabel beliau sebagai dalang insiden warga Filipina menceroboh Lahad Datu menjelang Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13).

SANDIWARA ORANG MATI
KAH KAH KAH

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... SAMPAI MAPOOOS NAJIB TAK BERANI... kah kah kah..

kah kah akh... KALAU BERANI  BUAT LAH TUDUHAN KEATAS ANWAR... kah kah kah..

kah jkah  kah... NAJIB HANYA BERANI  SERANG TIAN CHUA... kah kah kah...

kah kah kah...KERANA TIAN CHINA... kah kah kah..

kah kah kah...TAPI HANYA SERANG MULUT SAJA... kah kah kah...

kah kah kah...  NAK SAMAN TIAN CHUA PUN TAK BERANI..kah kah kah...

woit... BERATUS BLOG... BERIBU FACE BOOOK CAKAP LAHAD DATU IALAH SATU SANDIWARA... kah kah kah

SANDIWARA KENA GARI
tapi tak kena gari

------

WASPADA! JANTAN INDIA TIPU ORANG MELAYU





NOTA:
orang melayu lihat betul betul
adakah muka ini muka melayu
 perlu ada siasatan segera
untuk memahami kenapa jantan india  ini
menyamar menjadi melayu

apa muslihat jantan 
india ini

Chandra: Kertas putih Sabah diceroboh perlu

PETALING JAYA - Kerajaan perlu mengeluarkan satu kertas putih bagi menjelaskan kepada rakyat situasi sebenar berkenaan insiden Sabah diceroboh oleh pengikut Jamalul Kiram III, yang mengisytiharkan dirinya sebagai Sultan Sulu, kata  Chandra Muzaffar.


Chandra  berkata, sebaik sahaja operasi ketenteraan yang berlangsung sekarang selesai, penjelasan penuh perlu diberi untuk rakyat mengetahui keadaan yang sebenar.



KAH KAH KAH

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...KITA SKONG KERTAS PUTEH TENTANG SANDIWARA LAHAT DATU.... kah kah kah..

kah kah kah...MEMANG BAIK DAN AMAT BAIK...kah kah kah..

kah kah akh..TAPI SEBELUM KERTAS PUTEH UNTUK LAHAD DATU...kah kah kah..
\
kah kah kah.. ORANG MELAYU NAK BUAT KERTAS PUTEH TENTANG CHANDRA MUZAFAR.... kah kah kah..

kah kah akh...ORANG MELAYU NAK TAHU MACAM MANA ORANG INDIA INI JADI CHANDRA MUZAFAR... kah kah kah..

kah kah kah..PASAL APA JADI CHANDRA MUZAFAR...kah kah kah..

kah kah kah.... WAL HAL NAMA NYA IALAH SANKARAN PILLAI...kah kah kah..

kah kah kah...JUSTERU KERTAS PUTEH AMAT AMAT DIPERLUKAN...kah kah kah..

kah kah kah... APAKAH SANKARAN PILLAI INI MENYAMAR...kah kah kah..

kah kah kah...APAKAH SANGKARAN INI AJEN RAJA SULU... kah kah kah..\

kah kah kah..APAKAH ORANG INDIA INI MAHU MENIPU ORANG MELAYU...kah kah kah..


kah kah kah..SAMA KES MACAM MAHATHIR ANAK LELAKI ISKANDAR KUTTY.... kah kah kah..

woit... KERTAS PUTEH  PERLU DALAM KES MENYAMAR INI...kah kah kah

ini muka melayu
kah kah kah

-------