.

Sabtu, 14 Julai 2018

TANYA PENJUAL TEMPATAN





PELBAGAI 

PENJUAL

DENGAN 

PELBAGAI 

PENDAPAT


CUBA TANYA

PENJUAL 

TEMPATAN

KITA


PANJANG




PANJANG
Gwa tak kisah sapa jadi hakim asalkan lanchownye ada takuk.. lanchow LGE bertakuk apa.. maknanye tang lanchow LGE tu ikut Islam. Jadi ini lah masanye usTaT kena pam ceramah pada LGE.. buat lah crita karut2..kata jika LGE masuk Islam maka lanchow nye akan tambah panjang. on
 ISLE GAPO?
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 7/14/18







---------------

FITNAH TERHADAP TONTOWI






FITNAH

TERHADAP

TONTOWI
tonton wi tonton wow..agrh agrh agrh...justru justru justru.. argh agrh agrh..fup fup fup..urgh. crooott... on 
TONTOWI MELANCAP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/14/18




------------------

ORANG JAHAT TUKAR MUKA





CARI SAMPAI

DAPAT


@KerajaanRakyat2
 19h19 hours ago
More
Menurut sumber The Star, kawan karib @NajibRazak Low Taek Jho atau #JhoLow mungkin telah menjalani pembedahan rekonstruksi muka dan menggunakan identiti baru untuk mengelakkan ditangkap selepas kapal layar mewahnya, #Equanimity, dirampas awal tahun ini.





------------------

GARIS TEPAT









TEPAT
SOKONG

GARIS BETUL



Umno dan PAS wajar bekerjasama


DALAM PRU14, Barisan Nasional (BN) hanya dapat mengekalkan penguasaannya di Perlis dan Pahang manakala PAS di Kelantan dan Terengganu.

PAS merampas Terengganu daripada BN dengan majoriti mudah selepas memenangi lebih separ



SATU PARTI

JUAL

AGAMA

YANG SATU

LAGI JUAL

TANAH 

MELAYU

KAH KAH KAH



----------------

TOK AJI FUZI








TOK AJI
KALAU 

TOK AJI

KENDURI

PAKAI DUIT 

SENDIRI

KIRA OK

TAPI

KALAU GENG

BAWAH 

TANAH

YANG BAYAR

MACAM 

MANA?

Fuzi nafi laporan PDRM tanggung kos majlis kahwin anaknya

KETUA Polis Negara Tuan Haji Mohamad Fuzi Harun menafikan laporan Sarawak Report yang kerajaan menanggung kos perkahwinan anak perempuannya, lapor akhbar The Star.

Laman yang dikenali kerana laporan eksklusif pemberi maklumat itu mendakwa perkahwinan yang diadakan di Hotel One World, Petaling Jaya pada 1 Julai lalu dihadiri pegawai atasan polis.

“Apabila jemputan dihantar kepada rakan sejawat saya, ia memang difahami yang saya sendiri akan bayar.

“Tetapi hanya rakan sekerja saya dari Brunei yang datang,” katanya dipetik berkata. 


PELIK

GAJI TOKAJI

SEBULAN

BERAPA?

SAJE TANYA

JANGAN

 MARAH

--------------------

MUKA TOWKAY BALAK






MALAON

TOWKAY

BALAK

KELANTAN



MUKA LAMA





MUKA KINI

TERBARU









--------------------

DAH LARI?







BARUA

INI

IDUP LAGI

ATAU

DAH LARI
 Tukang angkat beg rosmah, rizal mansor hidup lagi ke? Krik.. krikk.. krikkk sunyi jer. on 
              AKAN SLIM MACAM ZIANA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/13/18







-----------------------

UITM RAMAI TIPU IJAZAH





UITM RAMAI

TIPU IJAZAH


Tt, kat uitm berlambak2 pensyarah tipoo sijil. Bukan setakat master tak ada, malah phd pun tak ada tapi pangkal nama siap ada title DR. Kikiki hasilnya, keluar graduan cap ayam jerrr kikiki. Sebab tu melayu nak conquer uitm, boleh cari makan cara menipoo tanpa diganggu gugat oleh kaum lain. on 
IJAZAH TIPU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/13/18





----------------

ISLE GAPO?






MU ROYAK

ISLE GAPO

NATANG 

BEWOK

Brunei negara yg menjalankan HUDUD telah melantik YAA Dato' Steven Chong (non muslim) sebagai Ketua Hakim Negara yang baru. sampai ke Brunei pengaruh DAP ☝️Ini perli la bangang







-----------------------

TIDAK SAMA




TIDAK SAMA
Mana ada serupa tt. Suami marcos cuma kumpul kasut. Suami najib kumpul berkins, jam tangan, rantai permata.... on 
NAJIB DAN BEG BIRKIN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/14/18







------------------

MAKLUMAT TERBARU







WANTED


SILA BERI

PERHATIAN



JHO LOW

DIPERCAYAI

TELAH

MENGUBAH

RUPA


----------------------

PETANG INI JAM 5







PETANG 

INI

JANGAN LUPA

PETANG INI

JAM LIMA

HINGGA 

LEWAT

KITA BERAYA

BERJOGET

BERJONGGENG

DI JALAN 

PANGGUNG

BERSAMA

WARGA 

MISKIN KOTA

AMIN




--------------

TONTOWI MELANCAP








SERBAN UNTUK

LAP ITU....
Tlg imajinkan rupe hj tontnwi ni stim melancap. Korang rasa serban tu on ke off. Gua rasa serban tu dia guna utk lap tuuuuuu.... on 
INI BUKTI TONTOWI TONTON PORNO
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/13/18

Budak ni datan





-------------------