.

Isnin, 23 Januari 2017

LAYAN BUDAK ITAM









LAYAN JANGAN TAK LAYAN
pagi indah ini gwa layan..lagu MADAH BERHELAH...nyanyian budak hitam.....kuamat amati lirik eh.....kakakakkakakakakakakakakka...rupanya punya najib.....kakakkakakaa...tq ziana....kakkakakakaka on BERITA BAIK UNTUK DUNIA
Remove content | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD
on 1/23/17



--------------------

TRUMP UNTUK MALAYSIA





TRUMP ANTI CHINA
dasar trump memng berbaloi pada malaysia..trump akan meyerang dasar one way china, duit china akan dipaksa naik..umum tahu, china adalah negara pengesport dan bukan pengimport..

dimalaysia je sudah banyak barangan made from china dari lubang jarum sampai ke lubang puki...tak mungkin china akan buat francaise kopi muar atau kopi keluang, tak mungkin china akan beli barangan buantan malaysia sedangkan made in china banyak..

china nak lawan trump??lupa kan dulu sb trump dan putin sudah tepuk bahu..namun yg penting ialah, jika trump mati dibunuh pun, amerika akan tetap tekan najib rosmah, kalo trump hidup lagi sepenggal pun china akan tekan najib rosmah..

tak mungkin menteri2 china akan terpalit dgn tergoda dgn skandal body lansing big mama, tak mungkin menteri2 china berani rasuah nanti dihukum bunuh..yg mungkin ialah kepala agung jd kepada mao... on UCAPAN PENUH PRESIDEN TRUMP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 4:25 PM





------------------

TANDA TANDA KERAJAAN TAK ADA DUIT






F.B


Baguslah.. sedar, negara takde duit... itu isu sebenarnya.


Dean Hamid Ringgit jatuh dibawah tapak kaki kata dulu baik untuk Pelancung dtg Malaysia...kenapa pula nak tutup pejabat pelancungan malaysia diluar negara..?!..
LikeReply718 mins
Rashidi Amin Itu tandanya negara nak MUFLIS...bodoh,tongong kipas kebas bukan kipas lepas...duit dah disonglap dengan rasuah bermaharajalela dimerata-rata hanya tunggu masa Malaysia menyembah China pasang colok buah 3 harimau turun bukit cari duit bukan cari sakit!!!





------------

BETUL KE PAS KUAT?





F.B


Sudah pasti PAS marah pada amanah dan bersatu, kerana mereka mensasarkan kerusi PAS.
Untuk kaburkan wajah kemarahan kepada dua parti ini, disertakan juga kemarahan kepada parti Keadilan, terutama DAP.
Modus operandi UMNO dijadikan tauladan. Justeru, Isu agama didagangkan, isu kaum diperalatkan.
PAS nak hormati parti keadilan?
Semua masih tidak lupa lagi tuduhan pil kuda, DUN kota damansara dan sungai acheh.




-----------------

LUBANG JARUM KE LUBANG PUKI




LUBANG JARUM KE LUBANG PUKI
dasar trump memng berbaloi pada malaysia..trump akan meyerang dasar one way china, duit china akan dipaksa naik..umum tahu, china adalah negara pengesport dan bukan pengimport..

dimalaysia je sudah banyak barangan made from china dari lubang jarum sampai ke lubang puki...tak mungkin china akan buat francaise kopi muar atau kopi keluang, tak mungkin china akan beli barangan buantan malaysia sedangkan made in china banyak..

china nak lawan trump??lupa kan dulu sb trump dan putin sudah tepuk bahu..namun yg penting ialah, jika trump mati dibunuh pun, amerika akan tetap tekan najib rosmah, kalo trump hidup lagi sepenggal pun china akan tekan najib rosmah..

tak mungkin menteri2 china akan terpalit dgn tergoda dgn skandal body lansing big mama, tak mungkin menteri2 china berani rasuah nanti dihukum bunuh..yg mungkin ialah kepala agung jd kepada mao... on UCAPAN PENUH PRESIDEN TRUMP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 4:25 PM






------------------------

GAMBAR TELAH DITERIMA






APAKAH INI

TEATER?

KOMITI GAGALIS
TELAH MENERIMA
GAMBAR DIATAS
APAKAH INI 
GAMBAR SAHEH
ATAU 
GAMBAR LAKONAN SANDIWARA
 UNTUK
LARI DARI SENARAI GAGALIS
JAWATAN KUASA
SEDANG SIASAT
KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN

TUBUH SATU LAGI LEMBAGA PENGAWAS SPRM





TUBUH  SATU LAGI LEMBAGA PENGAWAS
Aku sokong. Perkasa dan yang tak perkasa patutnya perjuang dan desak supaya dirotan dan dilempang pegawai dan pengarah penguatkuasa yang gagal mengheret individu yang memberi rasua. 

Jadi kena ada satu badan lain pulak yang independent, berintegriti tinggi, telus dan berkuasa, untuk menyiasat, dan counter-siasat, pihak polis dan sprm serta jabatan pendakwaraya dan kehakiman, untuk menentukan wujud sebarang kesalahan tidak menyiasat/mendakwa/menghukum seseorang perasuah. 

Tapi badan ni pulak mesti tertakluk pada unit khas lain yang memastikan mereka juga buat kerja dengan bagus. Payah gak nih! on ROTAN SPRM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/23/17




-------------

MUKA MUKA GAGALIS








PARA GAGALIS

DIBERI INGAT

MASIH 

ADA MASA

UNTUK CARI

PASANGAN


TAK PERLU

SEDIH

MENUNGGU

TEPI TANGGA

CARI CARI

DARI

SEKARANG


-----------------

NURUL IZZAH BUAT JAMUAN HARI GAGALIS





BULEH LAWAK
hang dgn izzah anwar hang jgn buat memain. dgn nenek hang buleh lawak dlm kelambu.lanjiao!ciret makkoijo!! on NURUL IZZAH BUAT JAMUAN HARI GAGALIS
in response to Inilah dia yg sebenarnya PM kita selepas Mapadulong kita pasongkan. Dgn kecunan Izzah ekonomi Malaysia akan stim dgn sendirinya dan terus terpancot-pancot menikmati kejayaan. , by panglimo potaseh.
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/20/17

HARAMJADAH
haramjadah hang! si nurul ni dah puas berendam air mata smpai kering..sejak bljr d utp lg dh diuji..hang lg mau main??? adik kakak mak hang orang buat main2 hang senang hati ke rasa? bugima lu kannina ma jao jibayyy!! on NURUL IZZAH BUAT JAMUAN HARI GAGALIS
in response to Aku kalah tengok nurul ni,apakan daya kontol pendek.., by Anonymous.
Anonymous
on 1/20/17


NURUL BUAT

JAMUAN

PADA HARI

GAGALIS 

SEDUNIA
SILA

BELI TIKET

SEKARANG

RAMAI RAMAI

KITA SOKONG





--------------

BERITA BAIK UNTUK DUNIA





Sebagai menolak ramalan Rafizi Ramli, dijangkakan PAS bakal memenangi semua kerusi parlimen Malaysia tanpa kecuali, dan semua negeri dikuasai oleh PAS tanpa kecuali selepas PRU akan datang..
Sebagai parti takfiri, penentuan tercabut islam pun mereka tentukan, sudah pasti bantuan Tuhan, tidak mustahil mereka boleh tentukan.


Hadi: Pembangkang kena ikut cara PAS jika nak kerjasama


Tuan Haji Abdul Hadi Awang berkata, sekiranya terdapat mana-mana parti pembangkang yang ingin bekerjasama, mereka perlu ikut 'cara' PAS.

Presiden PAS itu berkata, ini kerana parti Islam berkenaan telah lama bertapak di negara ini berbanding parti pembangkang yang lain.
Katanya, PAS sebelum ini telah melalui pelbagai jatuh, bangun dalam arena politik yang tidak pernah dirasai oleh parti lain.

INI BERITA

BAIK UNTUK

KITA RAKYAT

MALAYSIA


 ------------

SEKOLAH TUTUP DI TERENGGANU








BANYAK

MAKSIAT KE

DI TERENGANU

SAJE TANYA

DULU ULARMAK

KATA BANJIR

INI TANDA

ALLAH MURKA

KERANA BANYAK

MAKSIAT

Banjir di Kelantan; Bala Dari Allah? ~ Demi Sebuah Kehidupan

mutiaraidamanku.blogspot.com/.../banjir-di-kelantan-bala-dari-alla...
Translate this page
Jan 13, 2015 - Kerana Allah tidak menurunkan azab kerana orang yang berbuat maksiat, tapi kerana kita yang mengaku daei tidak menjalankan ... Isi ketiga ini yang Ust kaitkan dengan apa yang berlaku di Kelantan, Brunei juga di ... seumpama tsunami memberi banyak kesan dan tarbiyah kepada penduduknya, juga ...

Banjir Besar Di Kelantan, Bala Atau Ujian Dari Allah? | MYKMU.NET

www.mykmu.net/.../banjir-besar-di-kelantan-bala-atau-ujian-dari-al...
Translate this page
Dec 30, 2014 - Selalu kita dengar bila sahaja berlaku musibah seperti banjir atau ribut ... dialami mangsabanjir tika itu sebagai balasan atau bala dari Allah.

https://www.arrahmah.com › Rubrik › Review
Translate this page
Mar 6, 2009 - “Dan Kami tidak memberi tanda-tanda itu melainkan untuk ... Mengapa alam marah ? ... Badai, banjir, adalah termasuk pasukan Allah SWT.

Banjir: 13 di Terengganu tutup

 | January 22, 2017
“Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Pitas 2 juga ditutup esok,” katanya dalam kenyataan ringkas melalui aplikasi WhatsApp di sini malam ini.
Di Terengganu, keadaan banjir yang semakin pulih di Terengganu menjadikan hanya 13 sekolah akan ditutup esok manakala 14 sekolah lagi akan dibuka seperti biasa.
Pengarah Jabatan Pendidikan Negeri Terengganu Shafruddin Ali Hussin berkata berdasarkan data yang dikemas kini sehingga 5 petang tadi, penutupan 13 sekolah itu melibatkan 3,415 pelajar dan murid serta 379 guru.
Katanya, penutupan itu melibatkan 11 sekolah rendah dan 2 sekolah menengah.

KALAU BUKAN

SEBAB MAKSIAT

INI MESTI

KERANA RAMAI

DI GANU

KAKI LEBONG

KAKI BOHONG

KAH KAH KAH




-----------------

WAHAI BANI MELAYU SEDARLAH







WAHAI 

BANI MELAYU

SEDARLAH

TAHUN 1819

SULTAN HUSIN

KETAGIH CANDU

SINGAPURA

DIJUAL

TAHUN 2016

NAJIB KETAGIH

HUTANG

TANAH MELAYU

DIJUAL


-------------

NAJIB JUAL TANAH MELAYU PADA TOKAN CHINA








TAHUN 1918 

RAJA HUSIN

JUAL SINGAPURA

PADA TOKAN

CANDU BERNAMA

RAFFLES

2016 NAJIB

JUAL SYARIKAT

TENAGA NEGARA

TANAH TUDM

FOREST CITY

KEPADA TOKAN

DARI CHINA

NAJIB KETAGIH

HUTANG

Takutkan Melayu dengan Cina tapi gadai negara kepada China

Isu perkauman digunakan untuk mempertahankan kuasa pemerintah dengan menakut-nakutkankan Melayu kononnya Cina akan menguasai negara ini tetapi pada masa sama kedaulatan tanah air digadai kepada Republik China, tegas Presiden Amanah, Mohamad Sabu.
Menurutnya ketika berucap sempena Majlis Makan Malam di Ampang malam tadi, sentimen rasisme diguna sehabis-habisnya sejak Pilihan Raya Umum (PRU) 2008 dan paling ketara PRU13 juga dijangka berterusan pada pilihan raya akan datang.
"Kita lihat di media sosial dilancarkan bertubi-tubi jangan diizinkan DAP perintah Malaysia. Nanti Cina akan kuasai kita. Di kuliah-kuliah masjid seluruh negara seolah-olah tanpa sekatan dimainkan isu perkauman ini.
"Jangan jadi macam Singapura. Lihat Cina memerintah, masjid pun ditutup. Propaganda seperti ini sengaja dibiar untuk melahirkan ketakutan di kalangan Melayu untuk tidak mengubah undi pada PRU akan datang.
"Pada masa sama, merekalah yang sekarang ini menggadaikan negara ini kepada China sehingga menjadi kegelisahan sebahagian besar rakyat. Dimainkan jaga negara, kalau jatuh Malaysia, DAP perintah Malaysia tetapi tempat-tempat strategik negara dianugerahkan kepada syarikat-syarikat negara tersebut," ujarnya.

SEJARAH SEDIH

BANI MELAYU

BEULANG LAGI

TAHUN 1819

SINGAPURA

TERGADAI

TAHUN 2016

TANAH MELAYU

AKAN TERGADAI




---------------