.

Selasa, 12 September 2017

PUNAT BARU TUAN HA HA





LIDAH BURIT

BIWAK


TIKET ENTOT BIDADARI







TIKET ENTOT
Kau dengan mahathir sama tak reti hisham. Kau tak tau, bila ada kad ahli pas, maka dah dicop dalam paspot depa sebagai pemilik visa syurga with unlimited pass dan unlimited period. Boleh masuk syurga bila mau dan berapa lama mau.

BIDADARI

 You decide. Depa ni bani special bhai. Kau tak tau tu semua sebab kau tak terpilih masuk golongan bani special ni. Kau visa masuk Bhopal pun tak dapat bhai! 
on DAPAT ENTOT BIDADARI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/12/17



------------------

DUUR HA KAH PADA RAJA









DUUR HAKA
Sang Mappadulong ni kalau di zaman kesultanan Melaka, dah di kira men dur haka.. sebab meduakan Raja. Dalam islam pong jika meduakang tuhang hokoom jatoh kapir. Jadi kederhakaan Sang Mappadulong ini lebih besar lagi, sebab dia telah mengsepulohkan Raja yang ado sembilang itu. 

PADA RAJA

Patek syorkan hokoom kasi hokoom Sang Mappadulong itu.. sgt derhaka dia. Kirna menghina Raja2 patek yg sgt mulia itu. Raja yg patek sembah dgn cara jln kebelakang mcm ketam. Ampong tuanku beribu2 ampong. 
on YA AMPOON YA MAHARAJA
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
at 4:36 PM



--------------------

TANGKAP JHO LOW





TANGKAP 

JOH LOW
Kalau tangkap Joo Low...serupa kita suruh najib tunjuk kotea dia pada orang ramai. on 
KENAPA TIDAK TANGKAP JHO LOW
Publish | Delete | Spam
hek hek
at 4:37 PM






-----------

SATU FITNAH




INI FITNAH
Ulasan di atas adalah berunsur fitnah. Aku tak setuju hal rantai leher tu. Pengulas sangat culas, cuai dan kurang teliti. Rosmah TIDAK ADA LEHER, mana mungkin dia pakai rantai leher!!!??? on BADAK GEMOK MEMBABI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/12/17




----------------

CUTI UMUM







CUTI UMUM 

MEMPERINGATI

PERJUANGAN

CHIN PENG

MENENTANG

BRITISH







----------------

YA AMPOON YA MAHARAJA









YA AMPOON

YA MAHARAJA

PATEK DATANG

MENGADAP





----------------------

SOKONG SOKONG SOKONG






TERBAIK

DASAR 

TEPAT

WAJIB

SOKONG
KOMENTAR

inilah dasar yang rakyat tunggu
ini satu dasar nasionalis
ini dasar  mendahulukan negara
ini dasar mendahulukan rakyat
bukan mendahulukan  orang luar
bukan mendahulukan china merah
bukan mendahulukan hutang najib

dengan dasar ini sahaja
rakyat wajib menobatkan
pakatan harapan meneraju negara

keretapi dijual
tanah melayu dijual
perlaabuhan dijual
semua di jual pada china merah

ini bahaya kita akan jadi
anak jajahan china merah

awas!
dalam negara ada ajen ajen china merah
ajen sedang siap sedia
menunggu kedatang kapitalis
dari tanah besar china

akhirnya bani melayu 
dan bani china warga tanah melayu
akan bergaduh kerana china merah

parti ketuanan melayu serang  chinaDAP
tapi negara dijual pada CHINA MERAH
ini bom jangka
bom ini sedang dipasang oleh najib
ini minyak yang disusun oleh jho low
minyak dan bom  akan meledak

bani melayu belum sedar
sejarah berulang
dulu british bawa masuk china
dulu british bawa masuh india
british paksa terima china dan india
sebagai warga negara
bani melayu marah
tapi dah terlambat

hari ini najib bawa masuk china merah
china merah taklok johor
china merah taklok melaka
china merah taklok tanah melayu

apakah bani melayu tidak sedar?

semua ini berlaku kerana hutang najib
bagaimana najib berhutang?
kerana 1MDB
siapa dibelakjng 1MDB?
seorang jantan china bernama jho low

dimana jho low dapat perlindugan?
negara mana beri perlindungan?
kota mana beri perlindungan?
i rest my case



PH akan kaji semua kontrak negara asing jika menang PRU14

 | September 11, 2017
Gabungan pembangkang mahu mengkaji kontrak membabitkan aset strategik dan memastikan kedaulatan negara terjamin dalam setiap kontrak yang ditandatangani.






KUALA LUMPUR: Pakatan Harapan akan mengkaji semula segala kontrak ditandatangani kerajaan dengan negara asing jika menang pilihan raya umum ke-14 akan datang.

Pengerusi Tun Dr Mahathir Mohamad berkata gabungan itu mahu mengkaji kontrak berkaitan aset strategik dan memastikan kedaulatan negara terjamin dalam setiap kontrak.

“Mengkaji semula kontrak-kontrak yang telah ditandatangani kerajaan dengan syarikat negara asing khususnya aset-aset strategik negara, mengkaji cara memastikan kedaulatan negara di Laut China Selatan terjamin, serta mengkaji kaedah untuk mendapatkan semula hak negara di Pulau Batu Putih,” katanya pada sidang media majlis presiden di Wisma Amanah hari ini.

Beliau berkata Pakatan Harapan khuatir melihat situasi Malaysia di arena politik antarabangsa sekarang ini, dan berikrar akan memulihkan dan mempertahankan dasar luar negara.

“Jika suatu ketika Malaysia dilihat sebagai suara dunia ketiga yang mampu melawan suara negara-negara lebih maju atau lebih kaya. Hari ini, Malaysia dilihat terperangkap di tengah percaturan geopolitik Amerika Syarikat dan China,” kata Dr Mahathir.

Beliau menambah Malaysia juga dilihat terlalu perlahan dalam menyuarakan pendirian tegas.

“Ia seperti krisis Korea Utara, kematian abang kepada Kim Jong Un yang dibunuh di Malaysia, langsung tiada implikasi terhadap rejim negara tersebut. Di Yaman, tentera Malaysia dituduh terlibat dalam gagasan yang didakwa mengebom orang tidak bersalah, dan pembunuhan etnik Rohingya di Myanmar, Putrajaya dilihat tidak tegas terhadap Yangon,” katanya.

SEDARLAH

WAHAI

BANI MELAYU



---------------------


DAPAT ENTOT BIDADARI








HUBAYA

HUBAYA

DENGAR

DENGAR


Mahathir seru ahli, pemimpin Pas bertaubat

Pengerusi Pakatan Harapan (PH) Dr Mahathir Mohamad meminta pemimpin Pas bertaubat kerana menyokong perbuatan 'jenayah', rasuah dan mencuri yang diamal oleh BN dan Najib.
Beliau mendakwa, mengundi Pas adalah sama dengan dengan mengundi BN dan menyokong perbuatan jenayah dan dosa penjenayah akan turut ditanggung oelh mereka yang menyokong penjenayah.
"Sesungguhnya mengundi Pas adalah sama dengan mengundi BN dan mendokong perbuatan jenayah, rasuah dan mencuri yang diamal oleh BN pimpinan Najib.
"Dosa yang akan ditanggung pengamal jenayah akan ditanggung juga oleh mereka yang menyokong penjenayah. Oleh itu bertaubatlah wahai pemimpin dan ahli Pas," tulisnya dalam blog hari ini.

KALAU TAK

TAUBAT TAK

DAPAT ENTOT

BIDADARI

KAH KAH KAH

I REST MY CASE

KAH KAH KAH




----------------

KENAPA TIDAK TANGKAP JHO LOW








KENAPA

PARTI

KETUANAN

MELAYU

TAK TANGKAP

JANTAN CINA

JHO LOW

YANG TIPU

BANI MELAYU







-----------------

JANGAN BODOHKAN BANI MELAYU




JANGAN

ini terbaik bro isham..mendgr kata2 daim zainuddin, gua teringat kata lu bro isham..dosa besar dan hakiki umno barisan national adalah memperbodoh bodohkan rakyat..lu dgr ayat daim, rakyat sekarang bukan bodoh dan rakyat semua pandai..

BODOHKAN

chedet pun pernah mengunakan ayat yg sama..gua bukan nak salute kpd daim atau chedet, gua nak salute kat lu kerana lu la penghasut yg menjadikan manusia bangsa malysia melayu islam agar tidak diperbodoh2kan oleh umno barisan national atau diperbodoh2kan oleh golongan2 ulama yg selalu membuat puaka2 atau hantu2 patung bernama muhammad bin abdullah..

BANI MELAYU

lu la yg selalu menhasut menggunaka akal fikiran ,membaca dan berfikir..lu lihat najib pernah bersabda bahawa kesetiaan lebih penting dari kepandaian..jelas dan tuntas, umno barisan national adalah parti yg diasaskan oleh anak lelaki iskandar kutty dipenuhi dgn ahli2 yg bodoh dan penuh dedak ditembolok..waima ilmu jawa ponorogo pun bole berselera dgn kari mamak buatan anak lelaki iskandar kutty..god bless isham on DAIM PULAK TIBAI NAJIB
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/9/17





-----------------

BADAK GEMOK MEMBABI






MAK BADAK
bro tt..mengikut pandangan kasyaf lagi mumtaz para sufi, ada 3 perkara yg dpt dijelaskan dari gambar first lady of malaysia itu. yg pertama adalah raut wajahnya seakan2 wajah arwah altantuya ketika mencapai umur tua,

GEMOK

 yg kedua adalah mengenai anting2 telinga yg berwarna biru-persoalan timbul :berapakah harga anting2 itu?bagaimana mana rosmah beli?di chow kit ke petaling street ke..dan yg ketiga adalah rantai leher..andaikata rantai leher itu berat maka rosmah suami najib wajib memiliki badan yg sado dan sasa..

MEMBABI

kalo kurus kering mcm siti hasmah atau wan azizah, mana mungkin bole larat membawa rantai yg berharga lagi berat..lu tak caya, lu tanya kak ijat, betapa beratnya ketika diletakkan kayu dileher utk dijadikan kenderaan saparti dulu kala.. on GEMOK MAKAN MEMBABI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/9/17


----------------

AIR APA?





AIR APA?
breaking news..kesemua tahanan telah pun dibebaskan dengan jaminan sprm.air ketum itu rupakan adalah pokok ketumbar..sprm menyangkal penggunaan ketum walhal ayat sebenar adalah air ketumbar..kahkahkah..ikuti siaran langsung penuh lagak drama suspespen dan mengebarkan..sprm the movie.. 
on TANGKAPAN HEBAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/11/17






----------------

RAJA TODI





RAJA TODI

Tak payah jauh kat india bro. Di tanah arab tu sendiri masa nabi kita ligat menyebar ajaran Islam, ramai raja sekitar tu, iaitu raja todi, yang sebahagian dari mereka akhirnya melepaskan gelaran raja tersebut setelah Allah firmankan pengharaman minuman yang memabukkan huhu on ZAMAN NABI ADA RAJA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/11/17





------------

MAT PUTAR ALAM






MAT PUTAR
El-Bana Hassan Ali 90an dulu ulamak UMNO ..tokeh motivasi dan penjual A pada bebudak sekolah. Lepas tu masuk PAS ..lepas tu ditibai keluar drp PAS. Hanya kaki temberang yang boleh tibai kaki temberang. on PUNAT HAJI HADI
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 9/12/17






--------------