.

Khamis, 4 Oktober 2018

RES MI KES MI LOD





RES MI KES

MI LORD

KAH KAH KAH






BERITA PALSU








this is cruel false news



BERITA KATIL SPRM PATAH BILA BIK MAMA TIDO adalah berita palsu - dari pengalaman mereka yg pernah kena tahan dalam lokap TIDAK ADA KATIL atau TILAM-semua tido atas simin - jadi berita katil SPRM patah hanyalah berita angin - kalau simin pecah itu kesah lain kah kah kah


--------------------

JANGAN JADI LOKMAN ADAM





JANGAN JADI

LOKMAN ADAM

SAMAN

LOKMAN ADAM
kakakakah... kalau saman nnti, cerita lg cepat terburai, lagi cepat masuk dalam... tp dia ingat dia tak saman dia lepas ke... amik iktibar la cerita bijan ex-peeM tu.. bongkos maaa... on 
SAMAN LOKMAN ADAM
Anonymous
on 10/4/18
Pasai apa la nie sibuk dok benci kat Anwar...? Jawab...!jawab...!!jawab...!! Sebab percaya Anwar kaki sotot atau sokong Mahathir jadi PM sampai jumpa Mat Tee...? on
 MEMBOSANKAN
Whiteeagle Brando
on 10/4/18
Daripada bazir masa cerita jubor dan bontot baik hasut buat stesen TV baru PH. 5 tahun bukan lama der. Kalau sudah jatuh, stesen TV dan media arus perdana ini juga yang akan hempuk hangpa semula. Beringat semasa masih ada kuasa di tangan. on 
SAMAN LOKMAN ADAM
Anonymous
on 10/4/18
Woit TT buat UNITED FRONT dengan Lokman Adam? Biar betul? United Front dengan HADI AWANG boleh terima lagi. Kahkahkah! on SAMAN LOKMAN ADAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/4/18



----------------

MUSTAHIL NGAKU




MUSTAHIL NGAKU
Mana ada penchuri ngaku menchuri Kak Ros oii ..dan ..dan ..dan aku pun belum pernah dengar peliwat kono liwat ..kau ponah dongar Abam Nuar kono liwat. Aku tak tudoh ..aku DONGAR. on MANA HILANG
panglimo potaseh
at 3:29 PM



-----------------

PATUT SEDAR




PATUT SEDAR
daya fikrah umat di malaysia ni (melayu terutamanya) takkan meningkat matang dengan anwar ini ke hulu ke hilir dengan idealisma teori ini. selama dia takda pun malaysia boleh bergerak ke hadapan tanpa idea dia itu ini yang membosankan, dia patut sedar diri yang dia sudah tidak relevan. atau dia masih terbawa2 dengan watak hero di zaman reformasi? on
 NAK CEPAT JADI PM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/4/18

------------------

PEMEGANG RAHSIA NEGARA




PEMEGANG

 RAHSIA NEGARA
aku rasa isa samad ni boleh lantik jadi pemegang rahsia negara...wahahakakakakaka on 
ISA SAMAD TAHU RAHSIA ANWAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 4:50 PM

--------------

MAT SALLEH BUNTUT





MAT SALEH BUNTUT
Apahal mau percaya mat saleh Amerika kaki buntut. Main buntut tak ada masalah untuk Amerika, apa yg mat saleh buntut ni terlalu concern dengan video buntut? on 
SAMAN KALAU TAK SAMAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/4/18



----------------

MANA HILANG







MANA ILANG

SEMUA 

FIRST LADY

KAWAN 

BIK MAMA?

Rosmah mengaku tidak bersalah 17 kes wang haram

ROSMAH Mansor mengaku tidak bersalah terhadap semua 17 pertuduhan jenayah yang dikenakan ke atasnya bersabit urusan melibatkan akaun banknya dengan Affin Bank empat tahun lalu.

Rosmah dikenakan 12 pertuduhan atas jenayah wang haram hampir RM7 juta dan 5 pertuduhan gagal membuat penyata tuntutan cukai kepada Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN).

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH


-----------------

ISA SAMAD TAHU RAHSIA ANWAR





ISA TAHU 

RAHSIA ANWAR
Katek Katek Isa pemikiran nye tak katek.. dia tahu Abam Nuar adalah PM menanti ..nanti kok Abam boto boto jadi PM sapo sonang ..den jugak sonang .. on SOKONG ISA SAMAD
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 10/3/18



-------------------

JAMBU TERSOROK







JAMBU TERSOROK
Hello TT...kau ni kelakar giler laa..ini gambar Jambu ke ???nampak macam gambar bahagian belakang dan bawah sosok MANUSIA JAMBU yang TERSOROK Jerrr....kahkahkah..siotttt ler joke kau ni TT...kahkahkah..adoiiii haii..sakit bontot aku laaa..ketawa!!!! on 
BILA JAMBU BUKA MULUT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 8:27 PM

----------------------

SAMAN KALAU TAK SAMAN




Sex, lies, videotapes and sharia in Malaysia


https://www.washingtontimes.com/news/2018/sep/28/malaysian-sex-lies-videotapes-and-sharia/

SAMAN KALAU

TAK SAMAN

JENG JENG JENG

BERITA  BENAR
Apa tujuan cerita ini semua..? 
on SAMAN LOKMAN ADAM
Anonymous
on 10/4/18

kakakakah... kalau saman nnti, cerita lg cepat terburai, lagi cepat masuk dalam... tp dia ingat dia tak saman dia lepas ke... amik iktibar la cerita bijan ex-peeM tu.. bongkos maaa... on 
SAMAN LOKMAN ADAM
Anonymous
on 10/4/18

Pasai apa la nie sibuk dok benci kat Anwar...? Jawab...!jawab...!!jawab...!! Sebab percaya Anwar kaki sotot atau sokong Mahathir jadi PM sampai jumpa Mat Tee...? on MEMBOSANKAN
Whiteeagle Brando
on 10/4/18
Daripada bazir masa cerita jubor dan bontot baik hasut buat stesen TV baru PH. 5 tahun bukan lama der. Kalau sudah jatuh, stesen TV dan media arus perdana ini juga yang akan hempuk hangpa semula. Beringat semasa masih ada kuasa di tangan. on SAMAN LOKMAN ADAM
Anonymous
on 10/4/18
Woit TT buat UNITED FRONT dengan Lokman Adam? Biar betul? United Front dengan HADI AWANG boleh terima lagi. Kahkahkah! on SAMAN LOKMAN ADAM
Anonymous
on 10/4/18





----------------

APA AKAN JADI





APA AKAN JADI?
Dan...dan....dan...sekiranya...sekiranya...sekiranya bg nuar kena jel sekali lagi angkara fitnah entot dgn budak, adakah ahli pkr akan protes. Adakah pkr yg tak protes akan bersatu dgn PBBM dan bersontot dgn umno utk bentuk kjaan. Adakah....adakah...adakah tun m akan menjadi jenderal umno skali lagi. 
Habistu amanah dan dap camne...kembali membangkang...dan hishamudin rais akan sokong sapa. Fuhhhh mmg menyeramkan politik malaysia nie...nasib gak rakyat hanya 30 juta...kalu 100 juta. Kah kah kah on MERAKAM SEJARAH - MENUNGGU LEDAKAN 1MDB
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/3/18


------------

SUDAH SUDAHLAH




SUDAH SUDAHLAH
...sudah, sudah lah tu bro, lu apa tahu 20 tahun dulu lu dok goyang teluq di eropah, rakyat kena belasah, kena water canon,kena pemedih mata n ke dalam...n berkenaan masaalah kewangan 97/98, lu pergi tanya pakar dr. jomokwamisundram, apa sebenar2nya faktor2 dan siapa menjahanamkan ekonomi malaysia ketika itu. on
 SUAH SUDAHLAH
Publish | Delete | Spam
NoManNoCry
on 10/3/18



-------------

MONA FENDI CUN



MONA FENDI CUN
muka arwah mona fendi lebih suci dari perepmpaun puan suami najib ini..ini puak berbaju hijau warfna parti syurga.. 
on AWAS HANTU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/3/18


---------------------

MANA VIDEO ENTOT?





MANA VIDEO?

Apa da omputeh boleh layan blue sorang-sorang tak bagi Tun M. Pachucheng kuat. Kahkahkah! on ENTOT BONTOT
Anonymous
on 10/3/18
Apa pasal video berpusing-pusing satu dunia tapi tak sampai pada Tun macam kes 1998? Ini bukan 60an sudah abad ke 21. Kahkahkah! 
on ENTOT BONTOT
Anonymous
on 10/3/18
Spy Jepun der. Koman-koman video kualiti tinggi HD1080p AAC versi MP4. Boleh zoom in zoom out kasi nampak jerawat bontot. Kalau kaler hitam putih no sound versi 3gp... Spy TT ler tu. Kahkahkah! on
 ENTOT BONTOT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/3/18.



------------------

BILA NAK SAMAN




BILA NAK SAMAN?

oit keadilan puki mak..jgn bagi amaran..saman akhkabr kafir dan bukannya lokman adam..sila jgn jd lokman adam..esok bole saman, lusa bole saman, lepas prk pun ble saman..tp bila kalah saman sila letak jawatan sbg MP Port Dickson..langkah Port Dickson memang betul2 kisah DICK and son..
ko jadi YB pun atas undi rakyat..ketika anwar anti lbgt, mrk ahli2 dan pemuda keadilan?pundek punya melayu..ketika anwar mejaja2 projek pembanguan projek gula2, mana kalian menyorok?sial betul..dek kerana laki wan azizah, abis semua terpalit taik jubur..sial betul.. 
on BILA NAK SAMAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/3/18



------------------

SERANG LGBT




SERANG LGBT

NAK COVER LINE

ini pembunuhan high profile women..kat yemen tu nyawa org2 miskin kena bunuh..dulu islam saudi ben laden kata tiada tempat bg israel dibumi ini..hingga kini israel terus kuat dan kuat..saudi penjaga tmpt doa dikalbu kan juga berterusan mbunuh warga..
kini juga, anwar berkata ayat yg sama kpd lbgt..sb itu la kaum kafir mlihat islam sbg pembunuh dan pembikin undang2 syurga dan neraka..islam rahmatul alamin, maka anwar berlaku rasis kpd minoriti..mana ust wan ji..taknak ckp apa2 pasal islam anwar ke? on
 AL-FATIHAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/3/18



-----------------

CAKAP KLUK KLAK





CAKAP KLUK KLAK

padan muka korang..ingat made in mckk, made in london, korang pandai sangat..itu belum ketika anwar berada di depan student di kota london..depan student melayu ckp ketuanan melayu, depan cina ckp hak samarata, depan hindu anwar ckp bole masuk kuil..oit brader2 skalian, ini la calon perdana menteri idaman otai2 reformasi refoMATI..kalo depan puak islamis, anwar bantai lgbt..ini presiden kluk klak..
ini perangai haji sotong..gua dah lama ikut kluk klak anwar..langkah PD mejelaskan lagi watak2 dlm mat songel..anwar penipu..anwar munafik..anwar membawa bencana kpd PH..anwar isteri wan azizah yg korang kata ibu segala anak bangsa..ibu ini sdg ghairah mahu melihat suami dinobat perdana menteri..bro tt, takkan lu taktahu sebab musabab penciptaan mckk dan institu guru oleh british..? on
 MAT DASAI PUTAR ALAM,
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/3/18



------------------

PANTUN UNTUK ABAM NOA





PANTUN UNTUK

 ABAM NOA
Mari mengail si ikan Kelah,
 Digilai bersama rempah giling, 
Apa lah sedap kemut sebelah, 
Nikmat lagi kemut keliling. 
Tak caya?. 
Tanya Abang Non!. on 
BILA NAK SAMAN
Publish | Delete | Spam
Mohammad Azren
at 7:18 PM 




-------------------

BILA NAK SAMAN AKHBAR AMERIKA






BILA NAK SAMAN

AKHBAR AMERIKA
ini memang kerja jahat amerika..ini kerja madey anak kutty sb madey baru balik dari amerika..madey marah sb kerana anwar maka semua pejuang2 PH terpalit dgn politik sempit, politik rasis anwar ibrahim..atau ini bukan pelan jahat madey atau pelan jahat sesapa..
yg dikecohkan adalah sifat dan cerita anwar sendiri..ayoohh otai2 reformasi, ayoh invoke..ayoh pemuda2 keadilan, tibai dan saman akbar amerika ini..ini buah tanggung utk isa samad, utk umno zahid ug anwar..err apakata wan azizah??oh ya..wartawan tak berani tanya.. on HINA PEMIMPIN ISLAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 7:24 PM



--------------------

NAK CEPAT JADI PM






NAK CEPAT JADI PM
Yelerr..brader TT...Aku setuju sangat dan rasa memang sungguh -MEMBOSANKAN- bila citer pasal si Nuar Mat Songel ni...Apa takder citer lain lagi.ker kat negara nii..Asal dia keluar rumah jer...asyik2 duk sibuk dengan Reformasi.la!..dia Nak cepat2 jadi PieM..!.
Langkah Kajang laa..pasal si Sepol tak cebuk bontot lerrr...rumah dia takde Kerusi Meja MP...ler..dia pi memancing Anak Ikan lerr...Apa Kat Malaysia ni tak de citer lain lagi bersejarah ker Selain citer dia...Lebih Baik Baca - Merakam Sejarah-yang kau tuliskan tu...ade jugak Faedahnya untuk bentuk jiwa dan semangat Anak Muda Semua Bangsa Malaysia....khalassss...Lanchau Manchau laa.. Mat Songel nii.. on 
MEMBOSANKAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 7:48 PM



--------------------

AL-FATIHAH






AL-FATIHAH

Enam anggota bomba lemas di lombong

PUCHONG -  Seramai enam anggota Pasukan Penyelamat Di Air (PPDA) lemas ketika terlibat dalam dalam operasi mencari dan menyelamat seorang lelaki yang dipercayai terjatuh ke dalam lombong di Taman Putra Perdana


-------------------

TOP KE BOTTOM







TOP KE BOTTOM
Musti lah Saipul tau tang mana lemah dan kuatnye Abam Nuar ..nak tanya ..Eepul suka kat TOP ke BOTTOM .. on 
BILA JAMBU BUKA MULUT
panglimo potaseh
at 9:49 PM
TT..Gambar buah Jambu kau tunjuk tu namanya..- Jambu Boll -.tapi setahu aku jambu tu takde mulut nak bercakap2..tapi bentuk mulut jambu Boll tu..memang nampak kelakar...cuma aku nak nasihatkan tolong jangan bawak Jambu tu kat PRK PD nanti...takut2 kalau nanti PRK PD bertukar jadi - PESTA MAKAN JAMBU BOLL- cicah dengan kicap masin pulakkk!!!Kahkahkahkah.... 
on BILA JAMBU BUKA MULUT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 8:51 PM
Seefool rasa dia yg layak?..pembohong ...duit najib upah fitnah blm habis?... on
 BILA JAMBU BUKA MULUT
Anonymous
at 8:49 PM




--------------------