.

Ahad, 30 November 2014

PROJEK JAMBAN




HIGH JAMBAN INCOME
Pelan Induk Jamban1Malaysia Pelan Jaga Jamban memerlukan belanjawaan yang agak besar. lebeh kurang 250 juta(gelen air) Supaya senang buang air-besar. Ini selaras dengan hasrat kerajaan untok jayakan High Income , High Jamban Nation. 

1000 Pekerja Jamban ,Lance Koporal Jamban , Inspigtor Jamban , Sarjen-Sarjen and Ketua Jamban Negara akan di-lantik. Keutamaan akan di-beri kepada graduan Mara , ahli Umno , ahli perkosa dan ahli Silat Demo Ghaib. Jamban Bersih ,Buang airbesar laju maka Negara Maju. on DASAR YANG TEPAT
Anonymous
on 11/23/14
PROJEK JAMBAN
Kalu jamban pun kerajaan nak sapu buat projek, sah kerajaan 1M ni kerajaan taik!kah..kah..kah.. on DASAR YANG TEPAT
Anonymous
on 11/23/14
BAGI MALU KAUM
Pokemak ko rahman...bikin malu orang kota belud...pergi tanding parlimen tuaran lain kali...pukiyak punya mentoku...ko ingat selama ni aku pakai DD KAYBEE tu sesaja.....siallah ada menteri dari kota belud ni....poookeeeemakkkkkkkk kau rahman....jaga tandas..alahai...jagalah china doll lain kali......aduiiiii.... on DASAR YANG TEPAT
Publish | Delete | Spam
DD KAYBEE
on 11/23/14
MUKA JAMBAN
hanya muka muka jamban dan taik saja yag layak jaga jaga jamban pun. tahniah rahman dahlan. Jamban mantap , 1Bahalol gagah !!!! on DASAR YANG TEPAT
Anonymous
on 11/23/14





------------

TAK ADA OTAK- PADAN MUKA







MCA: Wakil Umno P Pinang perlu otak

Naib presiden MCA Datuk Chew Mei Fun menyelar wakil Umno Pulau Pinang yang masyarakat Cina di negeri itu menempa kejayaan daripada hasil perniagaan haram.

Chew berkata, wakil Umno negeri itu, Zaidi Mohd Said perlu dikecam sekeras-kerasnya kerana “dakwaan penuh taksub” itu hanya untuk meraih “keuntungan politik murahan”

"Kami menentang tindakan Mohd Zaidi yang mengaitkan aktiviti maksiat membuka perjudian haram, pelacuran dan pusat hiburan sebagai jalan untuk orang Cina Pulau Pinang meraih kemewahan.

“Dakwaan taksub sebegitu menunjukkan bahawa individu ini amat memerlukan otak," kata Chew yang juga pengerusi jawatankuasa perhubungan MCA negeri.


KAH KAH KAH

woit padan muka
cukong sudah marah
melayu tak ada otak

padan muka
senyap tak jawab
cakap ketuanan melayu
bila cukong tibai
senyap  pulak
kecut  mecam
telooo najib

KAH KAH KAH



----------

SUSAH NAK BERAK






 | November 29, 2014
jalan duta
Nama baru jalan untuk mengingati nama-nama Yang di-Pertuan Agong.More ››



KAH KAH KAH

woit
gwa tergolek dog
mana gwa nak berak
jalan sulatan mana?
bulatan mana?

KAH KAH KAH







------------

UBAH DAN RUNTUH




KOMENTAR
dahulu ketita anwar ibrahim
menjadi ahli parti ketuanan melayu
dia cuba bersih
taik dari dalam tong taik
hasilnya anawar ditaikkan

kalau parti ini berubah
tidak rasuah
tidak kelepet duit rakyat
tidak tipu mak cik felda
tidak rasis
tidak anti cina
tidak anti india
parti ini sudah jadi pkr
mustahil akan berlaku








NOTA
ahli parti ini jangan risau
pru14 parti ini tetap menang
malah akan dapat 2/4 majoriti
bukan kerana sokongan rakyat
tapi kerana sistem spr
yang akan memastikan 
parti ketuanan melayu
tidak akan kalah
heboh heboh ini hanya decoy


Umno berdepan krisis keyakinan jika tiada 

perubahan segera, kata Utusan

Cadangan dan perbahasan yang dilontarkan semasa Perhimpunan Agung Umno 2014 perlu diterjemahkan kepada perubahan bagi mengelakkan parti Melayu itu berdepan krisis keyakinan, kata akhbar milik Umno, Utusan Malaysia.
Awang Selamat, nama pojokon yang mewakili suara akhbar itu berkata, perubahan dalam Umno perlu dilakukan segera untuk tempoh suku pertama tahun akan datang bagi mengelak kesangsian ahli dan penyokong parti Melayu terbesar itu. 
“Persoalannya, sejauh mana Umno serius untuk melakukan perubahan drastik seperti yang sangat diharapkan ahli-ahli Umno dan majoriti orang Melayu menyokong parti tersebut?
“Jika dalam tempoh suku tahun pertama, tiada tanda perubahan meyakinkan dilakukan oleh Umno, maka parti itu akan berdepan dengan masalah krisis keyakinan dalam kalangan ahli dan para penyokongnya,” katanya. Malaysia.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/umno-berdepan-krisis-keyakinan-jika-tiada-perubahan-segera-kata-utusan#sthash.qKtTE59m.dpuf

KAH KAH KAH

woit
jangan lupa
jangan tinggal
satu  lagi fakta
paling penting
paling mustahak
bukan terajang noh omar
bukan terajang lembu NFC
tapi
bolehkah parti 
ketuanan melayu ini
mengawal rosmah mansor

KAH KAH KAH








-------------

JANGAN SAMAN ORANG GILA





'Video semasa ucapan Najib hina mahkamah'

Aktivis politik, Hishamuddin Rais mengemukakan surat tuntutan kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak untuk menghentikan tayangan video menunjukkan imej beliau semasa perhimpunan agung Umno.

Hishamuddin melalui surat guamannya menyebut, tayangan video berkenaan merupakan tindakan sub judice dan menghina mahkamah kerana kes melibatkan dirinya mengikut Akta Hasutan masih lagi berlarutan di mahkamah.


KAH KAH KAH

woit 
kah kah kah
i rest mya case
my lord kah kah kah

KOMEN DARI ARTIKLE



Raja Mohd Shahrim ·  · Cattle Feeder at NFC · 14,131 followers
Apa yg diucapkan diPAU..tidak boleh didakwa...itu tempat Org Gila berkata kata...ni cadangan jerr..
---------

AL-FATIHAH



Al-FATIHAH
salut
suara kau tepat
aku ingati
saperti aku ingati
lorong lorong kota beirut

BRAZEN, BELOVED LEBANESE SINGER SABAH DIES AT 87

BEIRUT (AP) -- Beloved for her powerful voice and brazen in the conservative Arab world for her multiple marriages, Lebanese singer, actress and entertainer Sabah never seemed far from the limelight during her six-decade career.

And even while playfully mocked in her later years for clinging to youth through plastic surgeries, flings with far-younger men and garish outfits, Sabah remained cherished for her love of life and positive outlook even into old age




-----------

TUDUHAN SASAU






Akta Hasutan: Amaran kepada penghasut negara


KUALA LUMPUR - Keputusan kerajaan untuk mengekalkan Akta Hasutan 1948 merupakan satu "signal" atau amaran kepada pihak yang gemar menimbulkan ketegangan kaum dan agama di negara ini.


KAH KAH KAH

woit
tuduh timbul
ketegangan agama?
gila tuduhan ini
sembahyang pun tidak
nak tegang agama apa?

KAH KAH KAH



-------------