Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 28 November 2012

HARI HARI AKHIR UNITED MALAYS NATIONAL ORGANISATIONM



 HIMPUAN LEBIH MEGA DARI MEGA
SATU JUTA 
 DI KUALA LUMPUR

KOMENTAR TUKAR TIUB

semuanya di rancang
semuanya di atur
untuk memberi tamparan paling hebat
ketika united malays national organisation bersidang

deepak membocor kan rahsia najib dan rosmah minta duit
peguam peranchis buka kes bunuh altantuya di singapura
kini bekas ketua polis negara bocorkan campur tangan menteri
dalam hal kepolisian

semua ini adalah tanda tanda keruntuhan kuasa
semua ini adalah tanda tanda tidak ada siapa lagi
merasa gerun dan takut dengan united malays national organisation

deepak sudah tidak takut
musa hasan sudah tidak takut
himpuanan hijau sudah tidak takut
pejuang bahasa ibunda sudah tidak takut

apabila musa menarik diri dari kes saman anwar
maka itulah tanda bahawa musa telah menyeberang
kita tunggu
kita lihat
apa lagi yang akan di bocorkan oleh musa hassan

NOTA:
bersedia untuk 12 januari
jemput musa hasan bersama





Desak tangkap Hishammuddin Hussein

Mohd Sayuti Omar,28 Nov 2012

SUSUPAN PETANG 

Pendedahan bekas IGP Musa Hassan kononnya Menteri Dalam Negeri, Hishammuddin Hussein mencampuri urusan polis sesutau yang serius dan patut mendapat perhatian persidangan agung Umno yang bersidang waktu ini.

Pendedahan itu tidak boleh dianggap satu pengkhianatan tetapi maklumat yang wajar didedahkan kerana persidangan Umno yang dalam rangka memperkuatkan partinya untuk menang patut menanganinya bagi menjaga maruah dan air muka kerana dakwaan itu melibatkan pemimpin kanan mereka.

Sekiranya dakwaan Musa itu benar, perbuatan Hihammuddin itu sesuatu yang mencemarkan integriti kerajaan UBN dan menjatuhkan maruah kerajaan itu di muka dunia. Hishammuddin ialah salah seorang naib presiden Umno dan sepupu kepada Najib Razak.

Musa Hassan hari ini dalam satu sidang akhbar di Petaling Jaya ketika menjawab pertanyaan wartawan mendakwa bahawa pasukan polis semasa di bawah pimpinannya berdepan dengan campur tangan Menteri Dalam Negeri, Hishammuddin Hussein.

Menurutnya campur tangan berbentuk arahan dibuat oleh Hishammu...




---------

SATU LAGI CARA NAK BODOHKAN MELAYU






KOMENTAR TUKAR TIUB
memang betul 
united malays national organisation akan hilang kuasa
bila hilang kuasa maka:

BUNUH DAN ROGOL
madey akan dihadapkan ke mahkamah kes bunuh memali
najib akan di hadapkan ke mahkamah kes bunuh altantuya
anak samy veloo akan di hadapakan ke mahkamah kes bunuh pelakon
razak baginda akan di hadapakan ke mahkamah kes bunuh altantuya
anak nazri akan di hadapkan ke mahkamah kes bunuh budak china
taib mahmud kes bunuh brunp mansen
rais yatim akan di hadapkan ke mahkamah kes rogol amah
rahim tambi cik akan di hadapkan ke mahkamah ke rogol bawah umur

kes bunuh kugan
kes bunuh aminurul rashid
kes bunuh teoh beng hock
kes bunuh sarbani

diatas hanya kes rogol dan bunuh


RASUAH
bagaimana dengan kes rasuah
rafidah aziz
shahrizat jalil
nazri aziz
isa samad
mad hasan  dan dan dan..

ROTAN MEREKA



bagaimana pula dengan kes salah guna kuasa?

kes bank bumi hilang 2 ribu juta
kes kapal selam  7 ribu juta
kes jet pejuang sukhoi 400 juta
kes mrt untuk kroni najib

REMBAT TANAH
di batu berendam melaka
si pelabuhan klang
di pengerang
di tasik utara
di pelentong
di banda dalam
di berembang dan dan dan...
NOTA
5 tahun pertama
pentabiran pakatan ialah
ialah mendakwa semua malaon ini
yang telah melakukan jenayah berpuluh tahun
mungkin sama saperti apa yang telah dilakukan
di afrika selatan sesudah rakyat berkuasa
ditubuhkan badan khas dan mahkamah khas
 untuk mendakawa jenayah united malays national organisation

NOTA: secara demokratik orang jahat ini
ada hak untuk memilih jenis rotan



Shahrizat: Jika Umno hilang kuasa, tidak mustahil 13 Mei berulang


KUALA LUMPUR, 28 Nov — Dalam ucapan dasarnya, Datuk Seri Shahrizat Jalil memberi amaran tentang kemungkinan berulangnya tragedi berdarah 13 Mei 1969 jika Umno kehilangan kuasa selepas pilihan raya umum akan datang.
“Jika kita tidak lagi ditampuk kuasa, maka kestabilan politik negara akan goyang.



“Pastinya kaum Melayu yang menjadi rakyat majoriti di negara kita tidak akan senang.
“Saya bimbang dan khuatir ini mungkin akan membawa kepada ketegangan kaum yang boleh mengundang kembali tragedi 13 Mei 1969.
“Mahukah kita melihat keadaan jijik tersebut berlaku lagi dalam negara kita? Kita pastinya tidak mahu,” kata ketua wanita Umno itu dalam ucapan dasarnya di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) disini.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH\
woit... MULA MULA BODOHKAN MELAYU.... kah kah kah..
kah kah kah...KALAU TAK BERJAYA .... TAKUT TAKUT KAN MELAYU...kah kah kah..
kah kah kah...BILA MELAYU JADI BODOH.... kah kah kah..
kah kah kah...BILA MELAYU JADI TAKUT.... kah kah kah..
kah kah jah...SENANG LAH UNITED MALAYS NATIONAL ORGANISATION REMBAT HARTA NEGARA...kah kah kah..
kah kah kah...BILA MELAYU TAKUT...  SENANG TANAH KENA REMBAT... kah kah kah..
kah kah kah...BILA MELAYU TAKUT... SENANG 250 JUTA RINGGIT DI SONGLAP... kah kah kah..


-----

YA AMPOOON APA SUDAH JADI PADA ORANG MELAYU!!!



YA AMPOOOOOON
apa sudah jadi pada anak anak muda melayu
mereka telah terlibat dalam idealoji pluralisma
mereka tidak lagi menghormati sultan dan raja
mereka suka tibai sultan dan raja dalam face book
mereka tibai sultan dan raja melayu dalam blog

semua ini kerana pengaruh pakatan rakyat
semua ini kerana pengaruh pas
semua ini kerana pengaruh pkr
parti dap hanya naik kuda

ya ampooon!

apa sudah jadi

kenapa anak muda melayu tidak hormati raja melayu lagi
ayah dan datuk nenek moyang mereka hormat
pada raja dan sultan melayu
lah ni anak anak muda  melayu mula berani menonggengkan
buntut hitam mereka ke muka sultan
bukan sahaja buntut itu hitam
malah berparut dan berbulu pulak

ya ampooon!

tidakkah mereka tahu
raja dan sultan ini ialah kepala agama islam
tidak kah anak anak muda ini tahu
sultan dan raja ini ialah kepada adat istiadat melayu

ya ampoon !

teknoloji face book
teknoloji you tube ini
amat merbahaya kepada jenerasi muda
jika mereka tidak dikawal
jika mereka bebas saperti hari inio
hancurlaha agama islam
hancurlah raja raja melayu
hancurlah ketuanan melayu

ya ampooon!

mana dia btn
mana dia kemas
mana dia jati
mana dia perkasa
tolong lah didik anak anak muda melayu ini

ya ampoon!

mana  dia jais
mana dia tok imam
mana dia tok bilal
mana dia  siak
mana dia mufti
mana dia jabatan agam islam

mereka wajib memberi kulih
subuh petang maghrib dan tenagh malam
untuk anak anak muda ini
agar mereka faham
bahawa raka raja melayu ini
adalah ketua agama islam untuk orang melayu



AMPOON TUANKU SEMOGA ALLAH  
DAN DOM PERIGNON
 PANJANGKAN LAGI UMUR TUANKU
---


Edy J Herwan and 5 other friends shared Kita Semua Uncleseekers's video: 1881 Versi Blues Tak Boleh Angkat!


‎1881 edit versi tak boleh angkat! tak boleh blah...layan, jgn derhaka! ulama & mufti kita ok! no hal... ni majikan depa tgh ronggeng, ayuh melayu kita ronggeng sekali bersama ketua agama melayu, baru melayu nama nya! kah kah kah ...umur dunia semakin tua...makin tua makin menjadi...ada hati nak masuk syurga...sanding dgn sang bidadari...mana boleh mana boleh! - Rausyanfikir Orginal version - http://www.youtube.com/watch?v=pTMejpySXZw
Length: ‎4:02


Sultan Pahang miliki anak luar nikah: Bekas jururawat Filipina


terjemahan Sultan Pahang dituduh meninggalkan seorang anak perempuan hasil hubungan sulitnya yang didakwa dengan seorang jururawat berbangsa Filipina pada awal 1980-an.

Gadis itu, Carla Brizuela Shah, 19, dan ibunya Dina Brizuela Cooper, 47, kini tinggal di California, Amerika Syarikat.

Dina mendakwa beliau dipaksa mengadakan hubungan seks beberapa kali dengan Sultan Ahmad Shah ketika baginda dilantik sebagai Yang di-Pertuan Agong dari 1979 hingga 1984. Kata wanita itu, hasil hubungan itu beliau hamil tetapi baginda tidak mempedulikannya dan anaknya itu.

Sebagai menerima tanggungjawab bapa, baginda sebelum ini bersedia berunding dengan Dina untuk memberikan wang sebanyak RM10 juta sejak 1997 bagi menyelesaikannya. 


Cara tipu org Melayu: kenduri di kampung potong pulut kuning siap bertahlil. Kenduri di London potong kepala kuda siap dgn champange
Like ·  · 7 minutes ago near Penang, Pulau Pinang · 
-------------

AL-KESAH RIWAYAT BIK MAMA BERSAMBUNG LAGI












RIWAYAT ITU  SETAKAT INI

Mengikut tuan yang empunya ceritera ada pun  riwayat Bik Mama ini amatlah panjang berjela-jela. Kalau diukurkan ke bumi maka seluas bumilah ianya. Kalau diukurkan ke laut maka seluas lautlah ianya.  Kesah  Bik Mama  diturunkan  dari telinga ke telinga. Dari mulut ke mulut. Dari rumah ke rumah.  Maka riwayat Bik Mama semakin berpanjangan.

Sang Nelayan yang memasang tajur di Laut China Selatan telah bercerita.  Si Penoreh yang menunggu getah membeku telah membuka kesah Bik Mama.  Anak- anak dara yang menunggu padi dijemuran senyum luas bila mendengar kesah Bik Mama.  Dari  sawah naik ke ladang, dari denai masuk  ke kolam , dari darat belayar  ke laut, dari kampong masuk  ke pekan  - orang  ramai telah sambut menyambut menyambung cerita Bik Mama.

Menurut tuan yang empunya ceritera riwayat Bik Mama ini  merayau berligar  hingga pada satu  hari, pada satu ketika, dimalam bulan penuh berbintang, ketika angin sepoi-sepoi bahasa, ketika unggas nyenyak  tidur, ketika bara menjadi abu , saperti telah tertulis dalam kitab-kitab  yang terdahulu maka riwayat Bik Mama ini akhirnya  sampai juga  ke face book.

Riwayat dari face book inilah yang di ulang kesah disini. Riwayat Bik Mama  ini melanton dan dilanton dari pejabat ke pejabat dari opis kerajaan ke pejabat swasta. Dari PC ke lap top. Dari lap top ke ipod. Dari ipot ke ipad. Kesah Bik Mama telah menjadi virus pindah berpindah. Maka sampailah hari dan ketika bilamana  riwayat Bik Mama ini telah didengari dari budak pejabat hinggalah ke Ceo.

Santero negeri di Alam Melayu berkesahlah  mendengar riwayat Bik Mama ini.  Kecuali saekor mahlok yang bernama Najeeb anak lelaki Abdeel Razaq yang tidak tahu menahu tentang sejarah riwayat Bik Mama dari daluhu hingga sekarang.

Ada pun mengikut tuan yang empunya ceritera Najeeb anak lelaki Abdeel Razaq dilahirkan tidak cukup bulan. Maka perangainya  amatlah poyo lagi membosankan.  Tidak berani membuat apa apa keputusan. Telah juga luas disurahkan hinggakan kanak-kanak dalam buaian tahu dan sedar tentang kesah  Najeeb anak lelaki Abdeel Razaq ini  yang tidak  tamat belajar. Dua  kali Najeeb ditangkap meniru. Kemudian Si Najeeb ini lari dari sekolah kerana mencuri papa batu. Kesah ini sedang disimpan rapi. Hanya  face book  sahaja yang maha mengetahui.

Ada pun Si Najeeb anak lelaki Abdeel Razaq ini adalah laki kepada Bik Mama.   Si Najeeb  yang amat poyo ini tidaklah sedar,  tidaklah Najeeb ini sedar bahawa bini di rumah ialah  seorang betina gila glamor.   Si Najeeb ini tidaklah pula  tahu menahu kesah bininya   sebelum dijadikan bini telah ke hulu  ke  hilir dari Kota Melaka ke Kota Bahru menabur benih membuka lukah.  Bik Mama telah memasang perangkap untuk menjerat  Tambi anak  Cik  dan Musa anak Anuar.  

Mengikut riwayat face book ini  ada disebuah kampong yang lain adalah seorang Anak China pemain  guli yang maha perkasa. Dari seluruh kampong hingga ke kota Anak China ini  telah menjadi jaguh guli yang luar biasa. Perlawanan  demi perlawanan dikatakan  Si Anak China ini telah berjaya menjadi juara. Dari kampong ke kota, dari desa ke  desa Si Anak China telah berpindah randah bermain guli sekehendak rasa.  Tidaklah pernah Si Anak China ini menjadi kecewa kerana setiap kali dirinya bertarung setiap kali muncul  sebagai juara.

Maka tersebar luaslah kesah Anak China bijak berguli. Maka canang dipukul tabuh diketuk. Orang berkerumun untuk melihat Anak China bermain guli. Hebat sungguhlah Anak  China ini hingga menjadi iklan Samsung dan Ubat Tupai Jantan.

Maka kesah Anak China bermain guli ini akhirnya  sampailah juga ke telinga Bik Mama.  Kesah Anak China dikerumuni oleh orang ramai. Kesah Anak China mendapat laporan akhbar. Kesah Anak China mendapat laporan tv. Gambar Anak China menjadi hiasan majalah  santero benua. Dari Benua Keling hingga ke Benua China rakyat jelata bersorak menyambut si Anak China.  Semuanya menjadikan Bik Mama geram terjelir lidah. Cemburu nak glamour yang tak sudah-sudah.

Anak China ini  muncul di Bi Bi See. Kesah hidup Anak China ini muncul di Si Ant Ant.  Filem Anak China ini akan dibuat di Hong Kong. Semua surah ini  mengeramkan Bik Mama. Bila Bik Mama geram maka lakinya si Najeeb semakin kecut. Maka Bik Mama pun mengarahkan   Najeeb   menyediakan tandu untuk mengosong Bik Mama pergi berjumpa dengan Anak China.

Ketika tandu sedang dibuat maka  Bik Mama puln mulalah bersenam.  Sekali Bik Mama mengeliat  bergegar seluruh kampong.  Sekali Bik  Mama berjoging  sepuluh batang pokok kelapa tercabut umbut.  Sekali Bik Mama membongkok melepas angin sepuluh batang pokok getah tercabut akar. Sekali Bika Mama sedawa  tujuh   buah dulang  terbang melayang. Bagitulah gagah gempitanya tubuh badan Bik Mama mengikut labon face book.

Mengikut tuan yang empunya hikayat,  gemok Bik Mama ini tidak ada tolong bandingan. Bukan sahaja berbadan gemok  malah Bik Mama juga bermuka bulat dan berkaki pendek.  Mengikut kata sahibul hikayat  hentakan peha dan kaki Bik Mama sahaja boleh memecahkan Empangan Bakun. Adalah tidak menjadi rahsia lagi bahawa berat badan  Bik Mama ini tidak ada tolok bandingan. Tidak ada sesiapa dalam Alam Melayu yang dapat menandingi berat badan Bik Mama.

Tetapi awas ! Segemok gemok Bik Mama  tidak mungkin Bik Mama  dapat menandingi Rosmah Mansor. Mengikut Surat Akuan bersumpah Haji Desas bin Lebai Desus,  adalah seorang betina  lain  yang bernama Rosmah Mansor  yang lebih hebat dan lebih besar tubuh badannya dari Bik Mama. Cukuplah diriwayatkan sebagai bahan bukti bahawa hingga ke hari ini belum ada lagi dacing yang sanggup menimbang berat badan Rosmah Mansor. Bagitulah cerita setakat ini  yang disurahkan. Tidak lebih dan tidak kurang. Kalau kurang – face booklah yang kurang. Kalau lebih face booklah yang lebih.

Dipendekkan cerita  satelah tujuh hari dan tujuh malam maka tandu pun siap dibina.  Maka Najeeb pun mulalah mengosong Bik Mama untuk mencari Anak China pemain guli yang diberitakan telah dinobatkan sebagai pemain guli terulung untuk seluruh dunia.

Pusing punya punya pusing maka sampailah berita  rupa-rupanya Anak China pemain guli ini akan bernikah dengan seorang gadis cun lagi langsing  yang juga jaguh pemain  guli.  Sampailah ke pengetahuan Bik Mama bahawa  pesta berguli-guli ini akan berlangsung  dalam satu pesta selama tiga hari tiga malam. Maka Najeeb,  si laki  yang takutkan bini ini  terkesut-kesut  mengosong  Bik Mama dalam tandu  menuju ke  tapak pesta ini.

Mengikut kata  sahibul hikayat, mengikut surah face book,  pesta perkahwinan Anak China ini amatlah gah.  Tetapi kenduri kahwin  Chung Wei tidaklah dapat menandingi  gahnya  kenduri kahwin anak Ali Rustam.  Maka berpestalah kaum kerabat  Anak China ini dengan  kawan kawan dan tetamu jemputan.

Dipendekan cerita  maka  Bik Mama pun  sampai ke padang pesta ketika Anak China sedang bersanding.  Bik Mama tidak membenarkan lakinya   masuk ke padang pesta.  Bik Mama tidak mahu media tahu  bahawa  Bik Mama ini sudah banyak berlaki. Bik Mama mahu dilihat solo bersendirian agar orang ramai akan menganggap Bik Mama ini masih lagi anak dara sunti  bermata jeli  saperti Humi Hulfidah.

 Bik Mama tahu kenduri kahwin Chong Wei ini sedang disiarkan secara langsung oleh TV7. Maka Bik Mama tidak mahu kamera dan video diarahkan kepada Najib Razak. Bik Mama mahu semua glamor akan jatuh ke tubuh badannya saja.


Bik Mama pun mengheret badannya ke hadapan pelamin. Sesampai ke hadapan pelamin mengikut  kesah yang dikesahkan Bik Mama  pun melaung menjerit.  Kerana  yang duduk bersanding dengan Datuk Lee Chung Wei  bukan Wong Mew Choo  bakal interinya yang slim lagi  cun. Tetapi duduk membadak disebelah  Chung Wei ialah Rosmah Mansor.

Mengikut tuan empunya hikayat apabila Bik Mama ternampak muka  Rosmah Mansor sedang  duduk bersanding maka hatinya geram bukan kepalang.  Maka Bik Mama pun mula menonggeng  untuk melepaskan angin. Nasib punya nasib pada ketika dan saat itu adalah ada seorang  anak muda yang sedang mengambil gambar.  Maka dirakamlah gambar ini hingga menjadi viral dalam face book.  Maka gegak gempitaka seluruh alam Melayu. Maka hebohlah masyarakat China.

Maka bertambah bencilah  orang China kepada Rosmah Mansor. Mengikut  riwayat yang tersebar  di face book ramai tamu jemputan pada pesta itu terus pulang. Mereka  tidak sanggup  dan tidak berselera lagi untuk menjamah makanan.  Ramai tamu muntah terbahak-bahak  apabila melihat muka Rosmah Mansor.

Bagituklah kesahnya setakat ini yang tersebar di face book. Apa yang terjadi seterusanya  tidaklah hamba ketahui. Hamba disini hanya  tukang pembawa cerita. Hamba akhiri riwayat ini dengan satu pepatah  : kancil sama kacil duduk bersanding  tetiba gajah duduk ditengah tengah. (TT)


NOTA:
tulisan ini telah disiakan
dalam SUARA KEADILAN
sesiapa yang ingin melanggan
akbar mingguan ini sila pukul
talipon : 03-22-72-40-45


---

LAGI PROJEN NAK TIPU MELAYU



NOTA:
semua cerita hal kamera ini amat membosankan
masanya telah sampai untuk mencabut
kamera ini

mana yang anak muda yang telah berjaya mencabut kamera ini
sila hantar gambar kepada tt
ini untuk dijadikan contoh
dan bahan kah kah kah


 INI NAMANYA TENDER 
TERKANG  KANG

AES guna proses tender terbuka

Cetak
Kuala Lumpur: Pemilihan pembekal perkhidmatan kamera Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES) dibuat pada 2007 melalui proses tender terbuka dan memenuhi segala tatacara tender ditetapkan kerajaan.

Timbalan Menteri Pengangkutan, Datuk Abdul Rahim Bakri, berkata dakwaan pemilihan pembekal AES dilakukan secara tidak telus adalah cubaan untuk menimbulkan persepsi serta memburukkan imej kerajaan. 

INI NAMANYA 
TENDER TERTUTUP
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

woit.... CUKUP LAAAA.... HENTIKAN PENIPUAN.... kah kah kah..

kah kah kah....NAK TIPU APA LAGI.... kah kah kah..

woit.... TENDER TERTUTUP KE.... TENDER TERKANG KANG  KE?.... TAK PENTING...kah kah kah..

kah kah kah... YANG PENTING DI SELANGOR AKAN KE CABUT KAN KAMERA INI... kah kah kah



'PEMBERONTAKAN BRUNEI
 8 DISEMBER 1962'



'PEMBERONTAKAN BRUNEI 8 DISEMBER 1962'

8 Disember 2012 (Sabtu)
9:00 malam
Madrasah Tarbiyah
Kampung Banda Dalam

Osman Latif (Parti Rakyat Berunai)
Ishak Surin (Parti Rakyat Malaya)
Tarmizi Mohd Jam (Moderator)




------

SURAT SURAT UNTUK PENJUAL AGAMA YANG BERLAGAK COOL TAPI EJA NAMA KASIUT PUN SALAH







 PUNK ROCKERS DENGAN DR MARTENS
BUKAN DENGAN DR MARTIN

 PENJUAL AGAMA MEMALUKAN  ANAK MUDA
Don't drop my water face dr. Martens...! May God have mercy on u... U(k)nowho on JANGAN JADI PENJUAL AGAMA DARI SAUDI ATAU DARI PAKISTAN
Anonymous
on 11/27/12

LAGI KES JUAL AGAMA
Tak payah la cakap pasal agama cuba tanya hati korang yang beriya2 nak menang bergaduh korang je yang betul apasal? Adakah semua tu dari Islam dari Al-Quran?

 Kalau betul kamu semua ni Islam sangat cuba balik kepada Quran dan sunah apa dia kata apa dia ajar. Kemudian kalian ikut apa Quran cakap dan sunah anjurkan. Semua ada ikut dan laksanakan aje. Buang hasad dengki antara kamu bergaduh dan bertekak. on JANGAN JADI PENJUAL AGAMA DARI SAUDI ATAU DARI PAKISTAN
Anonymous
on 11/27/12

DR MARTEN BUKAN DR MARTIN
 
MI SPIK BAD INGLIS -  DOK MAAAARTIIN
berlagak sgt mamat dr mantin tu...ada hati nak pukul org..cakap b.i cam org bodoh tunggang langgang..cakap pasal uhud ngan badar pun nak marah ker?bodoh tak bleh di ajar ko ni...kepada bro isham teruskan perjuangan. on LAWAK PETANG AHAD - MAT MONGOL BERFATWA PULAK
altantunya sharibu
on 11/27/12

DR MARTENS ORI DARI UK - DR MARTIN PENIPU JUAL AGAMA
Ini sah penjual agama yang mengancam nak pukul TT sudah beli kasut tiruan Dr Martens buatan Thailand yang jenamanya sengaja dipanggil Dr Martin untuk mengelirukan orang-orang yang bodoh dan tak pandai bahasa Inggeris. KAH KAH KAH KAH KAH

Nak berlagak pandai bahasa Inggeris tetapi rupa-rupanya bodoh. Nak berlagak pejuang Islam macam Zul Nurdin tetapi tak tahu bahawa Badar dan Uhud adalah nama tempat di Arab Saudi dan bukannya nama Nabi atau Tuhan.

Kalau you sanjung sangat bangsa Arab, mengapa you lebih pentingkan bahasa Inggeris daripada bahasa Arab? Mengapa you lebih pandai berbahasa Inggeris daripada bahasa Arab? KAH KAH KAH on JANGAN JADI PENJUAL AGAMA DARI SAUDI ATAU DARI PAKISTAN
Penjual Agama Batu Hitam
on 11/27/12
 
JANGAN JADI BANGANG TAK TAHU BEZA DR MARTENS DENGAN DR MARTIN - NAMPAK TELOO BERGAYUT ATAS JANGGUT
Ini sah penjual agama yang mengancam nak pukul TT sudah beli kasut tiruan Dr Martens buatan Thailand yang jenamanya sengaja dipanggil Dr Martin untuk mengelirukan orang-orang yang bodoh dan tak pandai bahasa Inggeris.

KAH KAH KAH KAH KAH Nak berlagak pandai bahasa Inggeris tetapi rupa-rupanya bodoh. Nak berlagak pejuang Islam macam Zul Nurdin tetapi tak tahu bahawa Badar dan Uhud adalah nama tempat di Arab Saudi dan bukannya nama Nabi atau Tuhan.

Kalau you sanjung sangat bangsa Arab, mengapa you lebih pentingkan bahasa Inggeris daripada bahasa Arab? Mengapa you lebih pandai berbahasa Inggeris daripada bahasa Arab? KAH KAH KAH on JANGAN JADI PENJUAL AGAMA DARI SAUDI ATAU DARI PAKISTAN
Penjual Agama Batu Hitam
on 11/27/12

DR MARTENS BUKAN DR MARTIN
 
Bro Hishamuddin Rais, Jangan dengar tulisan yang bangang dan bengong yang ditulis oleh Penjual Agama yang cuba mengecilkan hati dan mematahkan semangat Tukar Tiub dengan membuat serangan peribadi:

(1) Hishamuddin sudah bujang lapok
 (2) Hishamuddin miskin tetapi rakan seperjuangan yang menyertai UMNO telah menjadi kaya-raya dan berbini 4
(3) Hishamuddin sudah tua dan jika mati tanpa mengikut Penjual Agama maka akan masuk neraka. Jangan dengar perkara-perkara bodoh macam itu. Ia sengaja ditulis oleh Penjual Agama untuk melemahkan semangat Hishamuddin untuk berjuang.

Bagi saya lebih baik bujang daripada berbini 4 tetapi perangai macam Rosmah Mansor. Lebih baik jadi miskin daripada menjadi kaya melalui hasil rompakan. Bro Hishamuddin memang betul tentang Penjual Agama.

 Sila lihat keratan akhbar ini: http://img16.imageshack.us/img16/5074/64623371757302916452961.jpg Sekarang Penjual Agama sudah takut sebab rakyat Malaysia lebih percaya kepada Lebai Google daripada Lebai Meloya on PENCERAHAN DARI PEMBACA TUKAR TIUB




----

JALAN RAYA PUKUL GENDANG - MAT MONGOL MENARI CHA CHA

 INI LAH BUKTINYA 
JALAN  RAYA BOLEH 
MENENTUKAN TARIKH PILIHAN RAYA
INI LAH BUKTI YANG SAHEH 



PRU-13 tahun depan
KUALA LUMPUR 27 Nov. - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak memberi isyarat jelas Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) tidak akan diadakan pada tahun ini.

Menurut tiga perwakilan UMNO yang ditemui selepas menghadiri Majlis Taklimat Presiden sempena Perhimpunan Agung UMNO 2012 di sini hari ini, Najib memaklumkan PRU-13 hanya akan diadakan pada tahun hadapan.
Selain isyarat itu, tarikh sebenar PRU-13 yang dinanti-nantikan ramai terus menjadi teka-teki kerana menurut mereka, Presiden UMNO itu tidak menyatakan secara khusus bila ia akan diadakan.
Salah seorang perwakilan yang ditemui itu,


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Politik/20121128/po_01/PRU-13-tahun-depan#ixzz2DTdv63Ar
© Utusan Melayu (M) Bhd 




KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...INI KEJAYAAN JALAN  RAYA.... kah kah kah..

kah kah kah... DULU HEBOH NAK BUAT PRU13 LEPAS OGOS...kah kah kah

kah kah kah... BERSIH  TURUN KE JALAN RAYA .... kah kah kah..

kah kah kah... PRU13.... TANGGUH LAGI.... kah kah kah

kah kah kah.... MINGGU LALU 10 RIBU BAHASA IBUNDA DI AMCORP MALL...kah kah kah..

kah kah kah... 20,000 DI JALAN TAR...DI DATARAN MERDEKA.... kah kah kah...

kah kah kah.... GAGAL LAGI RANCANGAN MAT MONGOL.... kah kah kah..

woit.... INI LAH BUKTINYA JALAN RAYA  PEMANDU POLITIK NEGARA.... kah kah kah


kah kah kah... JALAN RAYA PUKUL GENDANG ... MAT MONGOL MENARI.... kah kah kah



----------------