.

Ahad, 26 Ogos 2018

GUNAKAN FIKIRAN KRITIKAL




PENTING
AMAT AMAT PENTING
KITA MENGGUNAKAN FIKIRAN KRITIKAL
JANGAN KENA TIPU OLEH USTAZ
JANGAN KENA LEBONG OLEH GURU AGAMA
ATAU 
POLITIKUS

SILA TANYA
BILA MALAOAN INI JUMPA ALLAH
BILA DIA ONLINE DENGAN ALLAH
BILA DIA DAPAT ARAHAN DARI ALLAH
SIAPA MUSUH ALLAH
BILA PUAK ALLAH  KATA
DIA ADA MUSUH DI PUTRAJAYA





JANGAN SEBAR FITNAH








JAANGAN BUAT

FITNAH

BUAT LAPORAN

SAHEH &  TEPAT 

Cybertrooper PAS semakin baik

ALHAMDULILLAH, sepanjang pemerhatian saya cybertrooper PAS semakin baik berada di posisi menerang dan menyerang. Pesanan saya, jangan sama sekali fitnah pihak lawan. 

Biar mereka fitnah, kita jawab dengan fakta dan data. Modal fitnah tidak kuat. Yakinlah jika kita di pihak benar, tidak perlu fitnah pihak lawan.



JANGAN SEBAR

FITNAH

HAJI TONTOWI

TENGOK PORNO

DI TEMERLOH

INI BERITA

 FITNAH JAHAT

TUAN HAJI

NONTON PORNO

BUKAN 

DI TEMERLOH

TAPI

DALAM HOTEL

DI MUNICH 

GERMAN




--------------------

KEBENARAN UNITED FRONT





BUKTI KEBENARAN

UNITED FRONT
Akhirrrrnya tukang masak tukang rasa sekawah vaviii itulah hadi awonggg. Saorang yg tak mampu walau sekelumit memberi tegurann dan ulasan bgmana wang beratus jutaaa dan emas bertimbun dlm rmh kak ros dn jiboi. Otak nya gagal menelaahhh perkara mungkarr disebabkkann balutan serban hiasann. Kihkihkih on
TEORI UNITED FRONT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/25/18

http




-----------------

GULAI BABI







UNITED FRONT

REAL POLITIK
United front eddy wang sekarang ni nampak pincang kerana dia irihati mat sabu dah jadi menteri pertahanan, sebab tu jer. Bukannya sebab nak lawan rejim zalim. Dulu mat sabu jadi timbalan eddy wang tup tup naik jadi menteri kanan, mau tak kembang kepala pak lebai tu! Bila mat sabu tubuhkan amanah, eddy cakap cuma mampu bertahan 3 bulan jer. 
Parti lain semua dah merasa jadi kerajaan tapi parti eddy wang masih kekal jadi pembangang.. oops pembangkang. Kahkahkah ni mesti allah tak redha eddy wang jadi perdana menteri. Dulu pas sibuk lawan umno, bila umno tumbang pas sibuk bergabung dgn umno pulak! Ini namanya politik natang.. oops matang! on TEORI UNITED FRONT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/25/18

Tak lama lagi r





-------------

PUNAT DAGING BABI








BUKTI SAHEH

SEMUA KARUT
Patut-patutlah united front
pun. Takkan boleh daging babi ditukar menjadi daging kambing. on 
SEKETUL BABI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/26/18





----------------

APA AKAN JADI PADA TRUMP?








SOALAN 

KURUN INI

APAKAH TRUMP

AKAN

DI KENNEDY KAN

ATAU

DI NIXON KAN

ATAU

MATI TERTELAN

BOLA GOLF

Impeach Trump: why Republicans, not Democrats are talking up the prospect

Donald Trump and the Republicans want to talk about his impeachment and removal from office. Democrats would really rather not.

The political paradox was laid bare this week when the president warned on Fox News: “If I ever got impeached, I think the market would crash, I think everybody would be very poor. You would see numbers that you wouldn’t believe.”


WOIT

TUNGGU & LIHAT
----------------

KESAH BARU







SEMUA KESAH 

BARU 

SITI SONGEL

JUMPA

MAT SONGEL

SILA BELI TIKET

SEMUA KESAH

BARU

LEPAS 9 MEI 18





--------------------

KAK JI ULUR ULUR







KAK JI CAKAP

TEPAT BETUL


Apa guna PKR jadi kerajaan jika sama macam Umno, kata Fuziah


KAK JI

APA CER

DENGAN BAUKSIT

SAJE TANYA

MANA TAHU

KALAU KALAU

ULUR ULUR LAA

JANGAN MAKAN

SORANG



---------------------

TAK CIUM TANGAN




TAK CIUM TANGAN
TT, apasal lu tak pernah tulis pasal rafizi? lu tak kawan dgn dia ke? aku tak pernah pulak tengok dia cium tangan anwar atau kak wan. on 
SIAPA MAT SONEGL -BERI TAHU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/25/18

bro isham






-------------------

UNITED FRONT




TUAN GURU 

AL- JOLOBUYI

Ini bukti sahih Ijtihad Tuan Guru Haji TT al Jolobuyi sudah tersebar dan menjadi ikutan Tuan Guru-Tuan Guru di Malaysia. Sistem 2 parti yang diasaskan Tuan Guru Haji TT disokong dan menjadi ijtihad terbaru United Front oleh Tuan Guru Hadi Awang al Marangi selepas ijtihad candat sotong dan tembak kera gagal mencapai matlamat King Maker. 
Maka TT layak dilantik sebagai Tuan Haji Mahaguru Ijtihad Politik Islam United Front. Sama-samalah kita sokong MCA dan Pas berUnited Front sambil yamsenggggggggggggggggg.... on 
TEORI UNITED FRONT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/25/18







--------------------

MANA PENJUAL TANAH WILAYAH





MANA PENJUAL

TANAH WILAYAH
Manaaaaa tungku adenan weiiii...walaweiiii. Teuku dari indon ubah jd tengkubtungku tengkurakk la weyyy. Pnjual tanah ibukota kola lumpurrr..atas nama join venture habis ratah tanah rakyat melayu oleh pohkimak indon ni.siasattt on BELI TIKET SEKARANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/25/18

TT








---------------------

SEKETUL BABI




SEKETUL BABI
Kalau ado seketul daging babi dalam sekawah daging suci.. kalau kita tak perasang tak po.. dok saloh. Ini macang kito entot dengang amoi tapi kito sarong kondom kat lanchow kito.. tak sentuh kang.. jadi ok lah.. tak harang. on 
TEORI UNITED FRONT
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 8/25/18





-------------------

INGATAN DULU DULU




TERINGAT INGAT
Ingatan ingatan dulu... tiba2 aku teringat kat minah cun bergetah, altantuya. Kalau dia masih bernafas mungkinkah masih bergetah berbanding ziana? Tapi aku yakin dia pasti lebih bergetah berbanding bik mama. on 
INGATAN INGATAN DULU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/26/18





-------------------