.

Sabtu, 9 September 2017

JANTAN SUWEY







JANTAN

gua setuju dgn pandangan ini..kesian najib bro tt..kesian sb jadi jantan suwey..bukan saja suwey sb ada bini membadak, malah suwey sb satu dunia membenci dan mahu menjatuhkannya..malah, kumpulan org2 elit kaya amerika pun mahu jatuhnya..

SUWEY

kesian najib jadi jantan suwey..suwey kpd amerika tapi untung bagi china komunis..china tak perlu serang, tak perlu senjata canggih manggih utk kalahkan dan takhluk malaysia hanya perlu tunggu najib jantan suwey bawak geran tanah ke china je, simple.. 
on MANA SATU PILIHAN KALBU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/9/17
-------------

MANA TETEK




MANA TETEK
Pertama kali aku tak pasti mana tetek, mana dagu .. tak pasti mana lengan, mana peha .. pertama kali aku tak dapat kesan sempadan badan dengan kepala .. bahagian lain aku tak nampak lagi .. tapi kalau scan pun x pasti nampak? Yang aku pasti tapak kakinye kecik .. Ostad kalau tak pasti tu dosa tak? 
on GEMOK MACAM BABI
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 9/9/17




---------------

CUTI UMUM







16 SEPTEMBER

CUTI UMUM

MEPERINGATI

KEMATIAN

CHIN PENG

PEJUANG 

KEMERDEKAAN












--------------------

TANGKAPAN HEBAT








TAHNIAH 

INI BUKAN

SANDIWARA

INI SATU

TANGKAPAN

BESAR LAGI

GODANG

LAGI BESAR

DARI KES

SATU EM DI BI

Enam anggota polis 

ditahan SPRM
ENAM anggota polis ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Pulau Pinang bagi membantu siasatan berhubung dakwaan meminta rasuah untuk membebaskan dua individu yang ditahan kerana memiliki air ketum. Turut ditahan ialah seorang orang awam.

Pemangku Ketua Polis Pulau Pinang Roslee Chik berkata kesemua anggota tersebut bertugas di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Timur Laut berusia antara 28 hingga 49 tahun manakala orang awam itu berumur 28 tahun.


KAH KAH KAH

INI KES DUNIA

KES AIR KETUM

SPRM AKAN

TEBANG 

POTONG

SEMUA POKOK

KETUM YANG

JADI PUNCA

NILAI RINGGIT

TERUS JATUH

KAH KAH KAH



--------------------

MERAYAKAN SETAHUN BERSATU








SELAMAT

ULANG TAHUN
 SETAHUN

BANGUN

BERJUANG

GEMOK MACAM BABI








SALAH SENDIRI
Mintak maaf TT, yang ini bukan komen menghina tapi adakah semasa dilahirkan bentuk badannya sebegini besar? Ini salah diri sendiri... on MEMBABI JANGAN SALAHKAN ALLAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/8/17




----------------

DIMANA LEHER HILANG





HOTOK

Kahkahkah.. hotok pun wahyu Allah gak ka? Kalo ko hotok, biarkan saja hotok di badan. Itu wahyu Allah. Jgn ada sesape komen pulak ya. Merembat duit pun wahyu Allah gak. Bubuh ulamak setepek, wahyu Allah selaluh.. Sonang jo nak bodohkan Bani Meloya ni. Tempek ayat2 agama sikik, langsung jadi kepalabutuh trus. Kahkahkah.. on MEMBABI JANGAN SALAHKAN ALLAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/8/17



MANA LEHER
Ini bukan cecair silikon.. Serum... Atau stalakit stalagamit punya efect di dagu leher dio ni... Ini dah mcm disuntik dgn cecair berlian je ni... Patut tak jumpa.. Dah jadi kulit muko ruponyo... Kakakkakaka..mampuihlah.. Jadi mami ni kalau go.... Kakakakakakka on 
MEMBABI JANGAN SALAHKAN ALLAH
DIDI KOTA BELUD
on 9/8/17






------------------------

MELACAP DALAM JAMBAN





PA CHU CING

Siut..masa gue baru je akil baligh idola gue dalam jamban ialah ZZ. Ape tak tau ker dia live TV dulu pakai skirt nampak paha macam Kpop. Putih bergetah gua cakap lu.. mungkin pakai fair and lovely @ lampu spotlight. 

Jadi Najib tak salah. Dari membazir di jamban baik lagi di hotel Port Dickson. Rezeki Isa si Najib pilih hotel bajet. Kalau 5 star tok imam ketar lutut nak panjat.. 
on MEMBURIT DI PORT DICKSON
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/8/17





----------------

TUAN HA HA




TUAN HA HA

bro isham..kalo najib diterajang, maka siapa pula akan jadi perdana menteri? napa wartawan tak tanya kpd menteri2 umno perihal ini..atau zahid komidi telah tempah baju baru atau zahid la yg merancangkan najib ke rumah putih sb zahid bukan reti ckp omputeh pun atau the next prime minister adalah haji ha ha hancus haji hadi..

JADI PIEM

sejuk tanah air malayxia kalo haji hadi jd pm sb direstui allah azzawajala..bukan setakat rm90juta di sapu, malah malayxia akan dibina lebih byk masjid berbanding kerajanaan islam turki anggota eu.. on KONSPIRASI TERAJANG NAJIB
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/8/17




-----------------

LUBANG BURIT PENDEK







GEMOK 

HOTOK
Lahanat u oul membebel ngumpat mendapatkan noda kering sianla dia yang dikutuk bagai makluk terkutuk.Orang gemuk permukaan bibir Vigina Kecil maka tak perlu tote 5inch cukup sekadar 3.5inch lelubang Faraj pendek 

LUBANG BURIT

Orang kurus permukaan viginanya panjang permukaan bibir lebar perlukan 5.7inch baru senak itu satu fackta bukan awawta Orang gemuk banyak kelebihan romantic bila diranjang tercium sekitar leher terkemut dipuki terclimax2 takde lehir dagupun moleh,bila pasangan gemuk takan berlaku pembaziran lauk pauk didapur sunyi sepi tak besisa..

PENDEK

 Orang gemuk seorang yang bijak dan strategies wai woy!! So Please jangan kutuk orang gemuk itu itu itu itu itu citarasa gwa.. Haramjadah tukartiub nib.
 on GEMOK MAKAN MEMBABI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/9/17





--------------

LANUN BUGIS









LANUN

BUGIS
Hanya lanun yang boleh tibai lanun. on 
DAIM PULAK TIBAI NAJIB
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 9/9/17






------------------