.

Ahad, 10 Mac 2019

AMARAN





AMARAN

JANGAN TONTON KLIP INI
SEBELUM TIDUR
KANAK-KANAK DILARANG
MENONTON KLIP INI





SIAPA DALANG DUIT 1. JUTA






SAPA DALANG 

DUIT 1.4 JUTA
Cite tak best...habis modal le tu..
kah kah kah...cite 1.4j...
belum sampai klimex lagi tu bro TT...
atok ke aljuburi...
kah kah kah...TT takkn tak tau... 
on ANA SAEKOR DAJJAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/10/19

h




--------------

HARAMKAN GEROMBOLAN





HARAMKAN 

GEROMBOLAN
Ramai sangat nak jadi lawyer tak bertauliah. Nak haramkan UMNO kena buat sebelum UMNO buat AGM yang terbaru ni. Bila UMNO dah buat AGM, kena tunggulah tamat tempoh pula baru boleh nak haramkan. 
on 
HARAMKAN UMNO
Publish | Delete | Spam
azam
on 3/10/19

Ci


-------

TT ULAMAK GENG DAJJAL







TT ULARMAK

GENG DAJJAL
Betul ke ko nie geng dajjal tt...
 Ulamak suuuk pun geng ko jugak ke tt...?? 
on 
MUKA MAT DAJJAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/10/19

Ok p






-------------

NARATIF MELAYU - PERSOALAN NASIONAL







TERBAIK

PERSOALAN NASIONAL 
MULA DIBINCANG




---------------

PROJEK BODOHKAN MELAYU






PROJEK

BODOHKAN 

MELAYU

Kalau lah Melayu tu kristiyen ..igama Kristiyen tu pon depa akan jual untuk tipu melayu ..yo tak. Tapi kristiyen banyak dianuti oleh bangsa omputeh yang suka teroka dan maju ..wilayah mereka ada ompek musim. Satu lagi bangsa yg maju adalah kaum mato sepet ..mereka anut ugama-budaya ..juga nonggok di wilayah ompek musim. 
Bangsa omputeh dan mato sepet banyak yg freethinker sobab mereka iklas berigama. Tapi ..tapi yg islam banyak dikalangan bangsa otak beku seperti negro, arab bungkus, Jawa totok, melayu deli ..keling. Wilayah mereka mcm tak do musim ..mereka ni kuat ngakal kaum sendiri untuk carik makan. Tu nak tanya ni ..ngapa mereka ambil Islam sebagai anutan mereka? ..? 
on 
ANA TAU - UNTA TAK TAU
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 3/9/19

Part



----

AKAN TERBIT TIDAK LAMA LAGI








TUNGGU

AKAN TERBIT TIDAK LAMA LAGI

SUMBAT ROSMAH CEPAT





SUMBAT 

ROSMAH CEPAT
Dedicated to datin hajjah rosmah 
selamat hari wanita sedunia 
on 
SUMBAT CEPAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/9/19

Mad





----------------

ANA TAU ENTE UNTA









ANA TAU

ENTE

UNTA


Kalau tak berbohong, 
bukan Pas namanya. 
on 
ANA TAU - UNTA TAK TAU
Anonymous
on 3/10/19


Koyak ke??? 
Kah kah kah..
game baru nk on bro on
 ANA TAU - UNTA TAK TAU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/10/19


Hhahhaha ..
mcm mara je ngan pas bro TT..koyak ke?
Da mcm aljuburi masa prk semenyih hari bantai pas..kah kah..kesian le bro TT 
on 
ANA TAU - UNTA TAK TAU
Anonymous
on 3/9/19

Bo


----------------

BAHAYA PAU







TANGKAP
SUMBAT CEPAT

JANGAN LAMBAT

Pegawai Hishammuddin dikaitkan urus niaga tukar tanah, kata Chin Tong

PEGAWAI kepada bekas menteri pertahanan, Hishammuddin Hussein didakwa terlibat dalam urus niaga tukar tanah milik angkatan tentera yang menyebabkan kerugian sehingga RM500 juta pada kementerian, kata Liew Chin Tong.

Timbalan menteri pertahanan itu berkata penglibatan pegawai tersebut dibongkar semasa penyiasatan Jawatankuasa Tadbir Urus, Perolehan dan Kewangan dipengerusikan bekas ketua audit negara, Ambrin Buang.


SIASAT JUGA

BAGAIMANA  

TANAH KTM 

TANJUNG PAGAR

TERGADAI 

KE SINGAPURA

NAJIB KENA PAU

INI BAHAYA PAU


----------------

90 JUTA







90JUTA
Kuah kuah kuah rm90 jute itu
 bersandar bayang bayang tuan rm90 jute 
hanyalah angka nilainya tidak ada umpama gadis pariah mandi malam tak nampak hahaha rm90 jute issue yang tiada value tak caya tanyer din ayam 
on 
SOALAN KURUN INI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/9/19

Naji




----------------

CEPAT SUMBAT NAJIB KE PENJARA








CEPAT SUMBAT

NAJIB KE PENJARA

Nak masukkan - Bosskurrr Semangat- ke Sorga Sg.Buluh, senang je. Get his lawyer Shafiee to, out of the way. Bicarakan kes pemayaran wang harem 9 juta tu cepat. Konon kes 9 juta ni cristal clear, senang je nak sumbat Shafiee ni ke Sg.Buluh. 
Kenapa ditanggohkan......???? Once Shafiee is out of the way, kita kerjakan -Bosskurrr semangat - sampai tinggal tulang je. HAHAHA....ini baru LAW OF THE JUNGLE. 
on 
SUMBAT CEPAT
Publish | Delete | Spam
cikminah
on 3/9/19

Plate motor bud



----------------

ANA SAEKOR DAJJAL








ANA SAEKOR DAJAL

ENTE SAEKOR UNTA
Ana tahu bila diberi peluang bentang ruu tapi enta tangguh. Ana tahu ada orang nak saman hari selasa,tapi enta pula saman separuh jalan. Ana tahu pasal amanat lobai,sekarang enta kena islamkan balik mereka. Ana tahu pasal preview porngerman, yang ni dah bayarker? Kah kah kah on 
ANA TAU - UNTA TAK TAU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/10/19

Kalau







------------

MUKA MAT DAJJAL






MUKA MAT DAJJAL
Dajjal akan cari alasan utk bermusuh dengan islam. Blog ini adalah contoh yang sangat nyaata. Mungkin dajjal ini terlalu kuat tahajudnya mengatasi para ulamak. Atau dipengaruhi oleh syaitan kerana blogger besar serbannya. Apa pun tukar tiub adalah dajjal dalam arena blogger. 
on 
ANA TAU - UNTA TAK TAU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/10/19

Ana t





-----------------

LOBAI SAMDOL






LOBAI SAMDOL

TUAN TT 
mengapakah LOBAI SAMDOL BERTENGKOLOK INI yang selalu 
 -BERPUAS HATI - 
didalam isu2 besar saperti 
1MDB DAN TABUNG HAJI 
telah menjadi seorang 
yg tidak senang hati dengan
 sumbangan rm30k sahaja.
ini nak menunjuk kepada orang ramai bahawa sisamdol ini pandai berhujjah.memang dia ini lobai samdol kepala bana otak dikepala lutut. 
on 
TOK AJI KEPALA BANA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/10/19

Dajj





-------------

HARAMKAN UMNO






HARAMKAN UMNO

Tt, aku nak tanya ni, umno buat AGM lambat, hanif katri and the gang dah buat report dgn ROS tapi tiada siasatan.. diam jer. 
Umno jadi pertubuhan haram, sepatutnya dibubarkan. Dah kawtim dgn madey ke semua ni? Ke salah nuar jugak? Susah la nak jalankan agenda nasional kalau mcm ni.
 on 
AMANAH TERBUKA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/9/19

Bos





----------------

TAK TAU CAKAP TERIMA KASEH






TAK TAU CAKAP

TERIMA KASEH
Org hulur duit ambik la. 
Org tolong selesaikan hutang, syukur lah.
 Cuma ucapkan terima kasih jer. 
Ucap terima kasih pun tak reti ke? 
Mengajar kitab bertingkat tingkat, 
ucap terima kasih pun tak reti. 
on 
REZEKI NIK ABODOH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/9/19





-----------------------