Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 28 Oktober 2010

DARI MAHKAMAH JALAN DUTA




GAMBAR JARAK DEKAT



nota:
hairan kemana perginya
isi dalam lubang ini?

pelik?

apakah telah dilarikan oleh
hantu kopek kah kah kah





SAIFUL’S RECTUM WAS EMPTY, DOCTOR TELLS COURT
- minsider

KUALA LUMPUR, Oct 28 — Surgeon Razali Ibrahim, who had examined Saiful Bukhary Azlan for signs of sodomy, told the High Court today he found the complainant’s rectum “empty”.

“The rectum was empty,” the former Hospital Kuala Lumpur (HKL) doctor replied under cross-examination from Anwar Ibrahim’s defence lawyer Sankara Nair.

Razali also testified the anal probe he carried out on June 28, 2008 was not the first clinical check done on Saiful

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit… CAKAP LUBANG TUTUP TIGA HARI…. kah kah kah..

kah kah kah…. INI SUDAH KOSONG…. kah kah kah..

kah kah kah…. MANA BEREK SEMUA HILANG…. kah kah kah..

woit… INI MESTI BERAK NAIK KE KEPALA KELUAR KE TELINGA…. kah kah kah

WASPADA ! INI JAWAPAN KASUT




BAKAL PENGUNDI DI BATU SAPI



nota:
para pengundi
di galas telah diberi satu kasut
dengan janji - jika gerombolan menang
yang sebelah lagi akan di berikan

BAKAL PENGUNDI DI GALAS


nota:
janji yang sama sedang
diberikan kepada para
semua bakal pengundi di galas

kerana itu kasut makin
berkurangan di pasam malam di sabah
semua telah di beli oleh
muhyiddin yassin












LIHAT APA YANG TERJADI



MENUNGGU SATU LAGI


nota:
ini adalah kaki
mat karim abdullah pengundi di permatang pauh
dimana satu kasut telah di berikan ketika
pilihanraya kecil permatang pauh
tapi gerombolan tidak menang
maka yang sebelah lagi
tidak akan sampai sampai kah kah kah








DAPAT SATU SAHAJA


nota:
ini kaki joyah binte ismail
dari manek urai
ketika prk manek urai joyah
telah diberikan satu kasut
dengan janji jika gerombolan
menang maka joyah akan dapat satu lagi

gerombolan kalah
joyah hanya dapat satu kasut kah kah kah



YANG INI SAJA TINGGAL

nota:
ini kaki shukur lebai husin
yang tinggal di kampung gong badak

pada pilihanraya kecil kuala terangganu
abang shukur telah dapat satu croc
dari pemuda gerombolan dengan janji mengundi
gerombolan hingga menang di kuala terengganu

gerombolan kalah - sampai hari ini abang shukur
tak diberi kasut yang sebelah lagi

abang shukur terpaksa memakai satu kasut sahaja
inilah dia janji gerombolan pada orang ramai
ketika pilihanraya kecil kah kah kah


NOTA:
hanya satu jawapan betul
dari tanpa nama di hantar pada 25/10.10
tabik hormat dari tt
kerana miliki naluri
humor politik yang kuat

siapa agaknya sosok tanpa nama ini
sayang kalau tidak malam ini
tidor bawah kopek kah kah kah

ini jawapan tanpa nama:
Ni nak bawak pergi Sabah la.. Bawak sebelah je kasut. Nnt dah menang dapat lagi sebelah. Kah kah kah...
Oleh Tanpa Nama pada SILA TEKA MENANG DAPAT KOPEK pada 10/10/25

TUKAR TIUB MEMPERKENAL BAKAL PIMPINAN PKR




INI BUKAN BIK MAMA




MEMBUDAYAKAN BUDAYA JALAN RAYA



nota:
persoalan sekarang
apakah mereka yang ingin dipilih
menjadi pinpinan ini akan berani
menyusun massa untuk ke jalan raya
atau hanya heboh nak menang di pilihanraya

jangan hanya heboh berkelintau di bangunan parlimen
wajib heboh berkelintau di luar jalan parlimen

apa agenda dan dasar yang akan di bawa?
ini lebih penting untuk di bawa ke pada orang ramai
dari dipilih menjadi tukang kipas boss

apa dasar ekonomi yang ingin dibawa?
apa dasar budaya dan gaya hidup yang dicadangkan?
apa dasar sistem pengangkutan awam?
apa dasar pembelajaran untuk anak muda?
apa dasar pertahanan negara?
apa dasar ekoloji?
apa dasar terhadap orang asal?

jangan hanya nak berebut menjadi pemimpin parti
jangan gila nak jadi ahli majlis
jangan gila nak minta kontrek
jangan sibuk nak bodek boss
janggan suka masuk frame

jangan suka pakai baju batik lengan panjang
berperut gendut berkereta besar

susun orang ramai
beri kesedaran

rakyat yang sedar
tidak akan tertipu
rakyat yang segar
tidak akan terima kaki ampoo

nota:
jangan silap !

agenda politik baru bukan kesetiaan pada boss
agenda politik baru ialah menghumbankan
united malays national organisation
ke dalam tong sampah sejarah !


MENERUSKAN REFORMASI ?


















PERLU BERANI KE JALAN RAYA


AMOI CUN DARI SELANGOR


KHAIRUL ANWAR a.k.a JONAH DI PENJARA KERANA JALAN RAYA


DARI BATU PAHAT - MEMANG DI JALAN RAYA


DARI PERAK - BELUM DI LIHAT DI JALAN RAYA


KEMBANG SETAMAN - PERLU DI UJI - BELUM PERNAH TURUN KE JALAN RAYA


TERKINI - TERNOW !!! DARI MAHKAMAH JALAN DUTA




TUKAR TIUB PEMECAH BERITA


jam 10.30 pagi:

KANTOI!!!: Karpal beritahu kepada mahkamah bahwa laporan perubatan bernombor PJ For 6334/08-1 dihilangkan dan tidak diberi kepada peguam Anwar. Doktor mengaku kesilapan. Hakim skrip menangguhkan sidang lagi, dah 3 kali pagi ini!


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... HANCURLAAA MASA DEPAN TAMADUN MELAYU.... kah kah kah..

kah kah kah.... BAHAN BUKTI BOLEH HILANG.... kah kah kah..

woit... PELIK... NAK SANGAT MASUK KAN ANWAR KE DALAM PENJARA... kah kah kah..

kah kah kah... TAK PERLU BUAT SANDIWARA... TAK PERLU BUAT TEATER...TANGKAP SAJE... kah kah kah..

kah kah kah.... NAK TIPU SAPA?... SATU DUNIA TAK PERCAYA......kah kah kah...

kah kah kah...MASUK KAN ANWAR DALAM PENJARA SENYAP SENYAP.... kah kah kah..

kah kah kah ..KEMUDIAN SEBARKAN BERITA ANWAR HILANG DI AMBIL OLEH HANTU KOPEK... kah kah kah

SEMUA GEROMBOLAN SEBAT




LEBIH BESAR DARI BANTAL


nota:
inilah buktinya hantu kopek wujud
malah ianya lebih besar
dari dua buah bantal
bukan seorang kanak kanak
boleh di sorokan di bawah kopek
sepuluh budak pun boleh ilang
di bawah kopek kah kah kah





DR.ASRI : HANTU MANA CURI WANG ZAKAT KITA ? – mkini

Ekoran laporan audit berhubung perbelanjaan dan pelupusan eset Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) Isnin lalu didakwa 'mengesahkan' wujudnya perkara yang tidak kena dalam pengurusan harta dan kewangan badan-badan agama di negara.

Dalam satu kenyataan awal petang ini, Dr Mohd Asri berkata, pendedahan audit itu amat menghairankan kerana ketika ratusan juta ringgit wang zakat dipungut, si miskin terus menderita dan merempat.

"Hantu manakah yang mencuri atau menipu wang zakat kita, sehingga yang berhak tidak memperolehinya? Tangan-tangan siapakah gerangan? Jembalang di hutan, atau lebai berserban?

"Yang menggunakan nama syaitan, atau yang menggunakan nama Tuhan? Akhirnya wang umat Islam ketirisan dan kecurian," katanya dengan nada sinis.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… JANGAN BUAT BUAT TAK TAHU…. kah kah kah..

kah kah kah… JANGAN BUAT BUAT LUPA…. kah kah kah..

woit… JANGAN BUAT BUAT TAK KENAL…. kah kah kah..

kah kah kah… HANTU MANA LAGI…. HANTU KOPEK LAAA…. kah kah kah


nota:
dalam budaya melayu tradisional
ada macam macam hantu
salah satu ialah hantu kopek

hantu kopek ini di katakan ada tetek sebesar bantal
anak anak kecil yang di curi oleh hantu kopek ini
akan disurukkan di bawah tetek yang besar ini
kerana dibawah tetek maka kanak kanak ini akan hilang
untuk beberapa hari tersuruk di bawah tetek

hantu kopek keluar waktu senja ketika kanak kanak
sedang syok main guli atau main konda kondi

bila senja nak sampai emak bapak akan memanggil
anak anak pulang kerana takut akan di larikan oleh
oleh hantu kopek. kanak kanak jadi takut
main guli dan main konda kondi terpaksa berhenti
ciiss… hantu kopek ini betul betul potong stim kah kah kah

bila kita dewasa semuanya bertukar:
sekarang kita tak takut lagi dengan hantu kopek
sekarang kita tidak takut dengan tetek yang besar
sekarang kita pula suka mencari hantu kopek
ada hantu kopek dari china
ada hantu kopek dari siam
ada hantu kopek indon
ada hantu kopek russia

selalu berangan angan hendak hilang tiga hari
tersorok dibawah kopek kah kah kah


NOTA:
tunggu jawab satu kasut !

DARI MAHKAMAH PAGI INI



INI LAH MASA DEPAN ORANG MELAYU




nota:
masa depan orang melayu kini
bergantung kepada satu lubang
lubang jubur yang dimiliki oleh saifool

bayangkan inilah dia tamadun melayu
hari ini - tamadun lubang jubur

bayangkan bursa saham kuala lumpur bergantung pada lubang ini
bayangkan rancangan ekonomi ke sepuluh bergantung pada lubang ini
bayangkan masa depan pembangunan negara ini bergantung pada lubang ini
bayangkan sekolah dan universiti bergantung pada lubang ini

bayangkan masa depan polis bergantung pada lubang ini
banyangkan masa depan badan kehakiman bergantung pada lubang ini
banyangkan masa depan lembaga kesehatan bergantung pada lubang ini
bayangkan masa depam mass media bergantuang pada lubang ini

yang cilaknya lubang ini
tetutup tiga hari keran ada bahan bukti kah kah kah

DARI FB ZUNAR PAGI INI

Mahkamah bersidang semula: Hakim dan pendakwa cuba menghalang peguam Anwar daripada bertanya soalan mengenai laporan perubatan awal kepada Dr Razali. Peguam Anwar membantah. Hakim tangguh sidang lagi.

DARI LUBANG SAIFOOL KELMARIN

Sidang mahkamah sudah bermula. Karpal mengetuai pasukan bela anwar. Nizar MB Perak turut kelihatan di kamar mahkamah. Karpal memulakan prosiding dgn menyoal Dr Razali Ibrahim dari HKL yang menyediakan laporan perubatan dan pemeriksaan terhadap Saiful.

Karpal bertanya, adakah laporan berkenaan disediakan pada 28 Jun.

Dr Razali menjawab tidak. Dr Razali memaklumkan yang laporan itu disediakan pada 29 Jun.

Karpal mengatakan Dr Razali berbohong kerana pada Isnin lalu, Dr Razali menyatakan pada mahkamah laporan itu disediakan pada 28 Jun.

Dr Razali dengan selamba menjawab dia tersalah sebut tarikh pada Isnin lalu


DARI TUKAR TIUB TERKINI

faja amk sgsgj rnk jhnagak kah ajh ajkhalah kajahl laajgsxj

kahslsdhsde klshaklshxdlcfio hsdujdko jdfdjk shdikdj ksdhxd
jazgha l aha lasjsdtyrn lgasfsi sgakak shspode nn lajagh ljhsn
kshsbhsdhasjgs y ewk pswsbj hss l hsslsy dndoldbnj jsssll dg

laszhsdt shspodmcdfn nsnslsbn.

sssk nedgdldtgf.jk sjsksdghdydh jssgsst jaaewkls pl;sddhdj,.

kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah


BERITA TERKINI




ANAK KECIL TAKUT



nota :
telah diberitakan dua little indian
telah di bawa ke hospital setelah
bersalaman dengan rosmah mansor

di hospital doktor telah mendapati
dua little indian ini dalam keadaan
terperanjat.

berita akhir telah membocorkan bahawa
dua litte indian ini telah menjadi resah gelisah
dan terus dihinggapi oleh penyakit kencing
ketika tidor kah kah kah


SATU LAGI PROJEK TIPU MELAYU




INI BUKAN KAVITA SINGH



nota:
apa singh yang suka berenang
kuldip singh
apa singh yang susah hendak ditalipon
hardial singh
apa singh yang tak boleh naik kapal
karam singh
apa singh yang suka minta projek
memohon sigh kah kah kah




NAJIB , MANMOHAN RASMI LITTLE INDIA – berita hairan

Najib Razak, dan rakan sejawatan beliau dari India, Dr Manmohan Singh, hari ini merasmikan "Little India" sebuah kawasan kediaman masyarakat India di Brickfields di sini.

Pada majlis penuh bersejarah itu, Najib bersama Manmohan yang sedang melawat negara ini, melancarkan sebuah kolam pancutan air yang menjadi simbol bermulanya suatu langkah baru dalam hubungan rapat antara kerajaan dan kerajaan serta rakyat dengan rakyat kedua-dua negara.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit… INI BETUL BETUL KERJA BODOH…. kah kah kah..

woit… APA GUNA LITTLE INDIA INI?.... kah kah kah…

woit…. NAK BODEK SAPA?.... NAK BODEK HINDRAF…..kah kah kah

woit… DI INDIA MANA ADA LITTLE MALAYSIA…. kah kah kah..

woit…. PELIK...PERKASAM TAK MARAH PULAK… kah kah kah

nota:
kalau nak bantu kaum india
kaum tamil – bukan buat little
india – buatkan satu rancangan
tanah felda khusus untuk orang india yang
kena halau keluar dari estate yang kini telah
di pecah di jual untuk di jadikan kawasan
perumahan.

apa hal little india di malaysia ini?

apa yang di perlukn bukan little indian
tapi little indian dapat sekolah yang baik
selesa dan lengkap.

tak perlu little india
yang perlu di bantu ialah little indian.


nota:
di beritakan manmohan singh
telah singgah ke najib corner
dan meminta roti najib kah kah kah