.

Khamis, 31 Mei 2018

TIPU MELAYU





TIPU TERUS 

MENIPU

TIPU BANI MELAYU

selama gerombolan penyamun memerintah aku tak pernah yakin dengan apa yang puak penyamun tu buat ikhlas untuk kebajikan/kepentingan rakyat terbanyak. semuanya ada niat terselindung untuk terus menyamun. berselindung di sebalik alasan itu dan ini. asalkan setiap peringkat bermula dari malaon najib sampai ke balaci semua nak rembat duit rakyat. khalas on 
SEMUA PROJEK NAJIB TIPU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/31/18


Lagi bessssaaaar projek lagi banyaaakkk masyuk! Lagi besaaar title dan jawatan lagi bessssaaaar projek. Lagi besaaar kot dan beg lagi bessssaaaar title dan jawatan. Lagi banyaaakkk masyuk lagi besaaar kot dan beg. Lagi bessssaaaar projek lagi banyaaakkk masyuk! *ulang on 
SEMUA PROJEK NAJIB TIPU
Anonymous
on 5/31/18


-----------------------

KONO CARI MOROCON








DAH DOKET

NAK  RAYO

KITO SUMO

KONO CARI

MOROCHUN




---------------

CABUT LARI








LARI LARI LARI

FBI SUDAH MARI
Musa Aman dah caklibut. Jamal Pondan dah lari masuk utan. Isa tak tau kat mana. Nuar Musa hepi2 duit dah byk. Zahid dah siap nak lari. Kita kena jaga-jaga jgn kasik Rosmah lari.. aku tak tahan.. bumi akan bergonchang..gempa dan ujan ribut akan turun .. tgk Penang dah banjir.. tangkap cepat. on FALSAFAH DUA
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 5/31/18





------------------

KU LI CALON ULUNG







KU LI 

CALON ULUNG
Ku Li ialah tokoh calon di Malaysia yang ulung. TT jangan nafi. Ku Li calon PM dulu, kini dan selamanya Parti Dinosaur Melayu Islam zaman Revolusi Jahiliyyah 
dicadangkan oleh Ulama No 2 Dunia dan Alam Akhirat - Tuan Guru Sahibus Samahah Al Fadhil Ustaz Tn Haji Lebai Hadi Awang Al Marangi. Nama gagalis liberal macam TT Ulama No 2 tak pandang dol. on 
MAHARAJA GUA MUSANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/31/18





-----------------

PEMUDA GILA TALAK









NI PEMUDA

BURET APA NI?

DARI CELAH 

KANGKANG  SAPA

DARI HUTAN MANA

POOORAH

KALAU PANDAI

SANGAT

PASAL APA

LINGKUP KALAH


Tukar nama ke Tabung World Cup – Pemuda Umno

Pemuda Umno menyindir Tabung Harapan Malaysia dengan mencadangkan namanya ditukar kepada Tabung World Cup (Piala Dunia)


DAH  KALAH

DUDUK 

DIAM DIAM

PERGI MAIN

TEPI JALAN

NAK DUIT PERAH

KOPEK ROSMAH

KAH KAH KAH


--------------------

MAHARAJA GUA MUSANG






MAHARAJA 

GUA MUSANG
kuLi mengaji finance kuLi bukan peon finance ministry Kenapa kuLi istiQomah berada d daLam kerajaan najik sampai pru14, sampai PH Menang sampai tun madey menang Jadi PM wawi jadi TPM kenapa kenapa Why why why why why.?!!! 
apa yang Tak kena Dengan university Tempat kuLi kuLiyah kuLi penyumbang apa tah Atau kuLi tukang bagi info Atau tun M kontek kontek kuLi Cari info kihkihkih on
 CALON TETAP DICALONKAN
Publish | Delete | Spam
Nazrio Dond DoLLa
on 5/30/1





---------------

SEMUA PROJEK NAJIB TIPU









 PROJEK

KERETAPI LAJU

TIPU MELAYU

CARA NAJIB NAK

REMBAT DUIT

SEMUA PROJEK

NAJIB ADALAH

PROJEK MENIPU

WAJIB DIBATAL

Najib kecewa Tun Mahathir batal projek HSR

KUALA LUMPUR - Najib menggesa kerajaan jangan emosi dalam membatalkan projek Kereta Api Berkelajuan Tinggi (HSR)yang menghubungkan Kuala Lumpur dan Singapura.

Menerusi hantaran di Facebooknya, bekas perdana menteri itu turut memperincikan mengapa HSR wajar diteruskan.

"Projek ini bukan diilhamkan berdasar kepada keputusan dibuat satu negara sahaja. Ia dibuat secara kajian terperinci termasuk manfaat dari segi kos bagi membuktikan wujud manfaat sosial dan ekonomi bagi kedua-dua negara,” katanya


NAJIB KENA PAU

OLEH  KUAN YEW

SINGAPURA  ADA

SIMPAN GAMBAR

NAJIB-ALTANTUYA

MASA PAMERAN

INTAN BERLIAN

DI PULAU SENTOSA

-----------------

SIASAT UNTUK DAKWA & DISEBAT






BAGAIMANA 

TANAH FELDA

TERJUAL 

SAPA REMBAT

SIASAT UNTUK

DAKWA & SEBAT


Majlis Penasihat panggil pembeli tanah Felda Jln Semarak

KUALA LUMPUR - Pengarah Pembangunan Bisnes Synergy Promenade Sdn Bhd, Hajjah Marina Hashim antara dilihat dipanggil berjumpa dengan Majlis Penasihat Kerajaan petang tadi.

Difahamkan Marina bersama pasukannya memasuki pekarangan Ilham Tower kira-kira jam 3.45 petang tad

CUKONG MANA

DIBELAKANG 

HAJJAH MARINA




--------------------

BILA NAK TANGKAP







BILA NAK TANGKAP
bila nak tangkap krpala haramjadah dan segala balaci. jangan siasat lepas tu senyap tadak tindakan.sama macam dulu2. buktikan sekarang jangan berdalih lagi. biar semus kecut telor dan ovari. apa tungu lagi on DUA DUA LEGAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/30/18

#39;




-----------------------

FALSAFAH DUA




FALSAFAH DUA
kebenaran tetap sampai. walaupun lambat. pengajaran untuk sekelian datok sri tan sri tengku sri tiang sri mayang sari. cari malaon semua tu kasi ajar cukup2. bagi dia berdarah hidung sekali lagi. untuk malaon jamal yunos: kamu tiada hormat diri&dasar hidup tak tahu diuntung! on BUKAN DENDAM TAPI KEADILAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/31/18





--------------

DULU PAHLAWAN - KINI SAWAN












DULU PAHLAWAN

KINI 

KENA SAWAN

Knp tunjuk takut sgt. Dulu punya samseng. Malu la kat anak cucu cicit. Rupanya begini kesatriaan pahlawan melayu gerombolan. Harap pahlawan2 melayu lebai siap pakai tanjak dan keris terselit dipinggang tak ikut perangai pengecut ni on BUKAN DENDAM TAPI KEADILAN
Anonymous
on 5/30/18

Aik??? Bro isham dikatakan terkencing pun ada kelas beb, dalam kereta ada air-cond duduk belakang macam bos bagai. Ini jamal ikan tongkol (betul ada title ke dia ni??) terkencing macam orang jakun zaman tok kaduk pra-merdeka dulu, pi nunnnn dalam semak kebun sawit kahkahkahkah memalukan betul la pendekar jamal kontot nih! on 
BUKAN DENDAM TAPI KEADILAN
Anonymous
on 5/30/18

Sekarang ni...geng baju merah banyak yg dah pakai jubah dan songkok haji...nak pukul pun tak sampai hati...nnt org kata kita pukul lobai...kahkahkah on
 BUKAN DENDAM TAPI KEADILAN
Anonymous
on 5/30/18

assalamualaikum incik tt. boleh tak kerajaan ph gubal akta anti bodoh? kalau boleh laa, saya nak merayu utk digubal akta tersebut. orang pertama yg patut disiasat dibawah akta tersebut dicadangkan lokman adam. ok tak mcm tu? on BUKAN DENDAM TAPI KEADILAN
Anonymous
on 5/30/18
bro..tangkap Musa Safri pegawai polis yg mengarahkan sirul dan azilah supaya altantuya ditangkap..musa safri saksi utama pembunuhan altantuya.. on BUKAN DENDAM TAPI KEADILAN
Anonymous
on 5/30/18






-----------------

DULU JALAM TERA







DULU JAMAL TERA
tt.. wa da minta tolong aritu cari jamal .apa lu buat..skang dah masuk hutan..apa cerita..wa ingat dia nak cari chin peng kot kat sana..kepala bapak kau jamal..dulu hang tera..
skang nak kawan dengan kera..justeru itu.. justeru itu.. justeru itu..lu wajib cari dia tt..buar satu sungai besar tahu kepala bapak jamal ni besar ke kecik..kah kah kah on BUKAN DENDAM TAPI KEADILAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/31/18







---------------------

FALSAFAH SATU







FALSAFAH SATU
kebenaran tetap sampai. walaupun lambat. pengajaran untuk sekelian datok sri tan sri tengku sri tiang sri mayang sari. cari malaon semua tu kasi ajar cukup2. bagi dia berdarah hidung sekali lagi. untuk malaon jamal yunos: kamu tiada hormat diri&dasar hidup tak tahu diuntung! on BUKAN DENDAM TAPI KEADILAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/31/18





---------------

Rabu, 30 Mei 2018

KESIAN CHARLIE BROWN












KESIAN

CHARLIE BROWN

DAPAT ANJING

SECOND HAND





TIPU JUAL AGAMA













JANGAN TIPU
agama sepatutnya membawa kebaikan kepada manusia, kalau Eddy Kita tengok dengan serban, jubah, tasbih main wayang depan media, Kita boleh nilai, mulut penuh tipu,raut muka day nampak, Tak Ada ikhlas, dia sendiri not at peace, saja ulang tayang RUU,saja isu sama, day mati bawa syurga, nak bagi Dara kongkek siang malam kah kah kah,Sapa sampai syurga dan.patah balik bagi Tau ada Dara di Sana ? 

JUAL AGAMA

zaman moden nie manusia dah sampai planet lain...Tak payah bodoh, Kita akui memang ada Allah, God, Tuhan walau apa nama sekalipon tapi jangan lagi tipu rakyat, jangan jual agama, agama rosak pasal ularmak yang nak jadi penghubung manusia Dan tuhan... take payah manusia ada akal, ada hati, ada minda...boleh urus..bukan zaman jahil lagi dah...ada www...kah kah kah..nak selamat candat sotong...make up sampai dibinikan...lakonan terbaik kah kah on 
SYURGA DAN BIDADARI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/30/18





-------------------

CALON TETAP PRESIDEN GEROMBOLAN





KU LI CALON TETAP
kikiki padan muka kuli. kuli mmg lembab baca gerakan politik semasa. dari muda hingga ke tua masih dibayangi perasaan takut dan phobia pada tun madey. kalau dia bijak dah lama dia tinggalkan umno. tapi tu la.. 
org cakap, org kelantan cuma pandai main politik kampung jer.. org la kata. tapi tak sangka pulak aku yg rais yatim dan rafidah aziz lebih bijak daripada kuli. tahniah la. utk kuli, semoga anda kekal jadi raja org asli hingga hujung nyawa. amiin. on
 CALON TETAP DICALONKAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 5:00 PM




-------------------

BUKAN DENDAM TAPI KEADILAN




DATUK SERI
MASA NAJIB BERKUASA
DATUK SERI  SERANG KAMI 
DI LUMUT

KERTA KAMI DIPECAHKAN
BENDERA BERSIH DI KOYAK
KERETA KAMI DISERANG
DIPUKUL DENGAN BESI
DAN
KOPI KELEDAR

JANGAN INGAT KAMI LUPA

SEKARANG NAJIB TAK BERKUASA
KAMI AKAN AMBIL  BALASAN
INI BUKAN DENDAM
INI NAMANYA KEADILAN

BILA KAYU DAH CONDONG
BANGA PUN BERANI TERBERAK

KAMI AKAN CARI
KAMU  DFAN ANAK ANK BUAH KAMU
YANG NUMBER MOTORSIKAL MEREKA
SEMP[AT KAMI AMBIL DAN RAKAM

TUNGGU KAMI AKAN SAMPAI

Rayuan Jamal dari ladang sawit: Jangan zalimi saya, Tan Sri


Selepas gagal hadir di balai polis hari ini, Ketua Umno Sungai Besar Datuk Seri Jamal Yunos mengirimkan klip video untuk memberi penjelasan.

Dalam klip video berdurasi 7 minit itu, Jamal yang dilihat berada di kawasan kelapa sawit menjelaskan bahawa dia bimbang akan ditangkap pihak berkuasa sebaik sahaja hadir memberi kenyataan.

“Saya bukannya menolak pelaksanaan undang-undang terhadap saya tetapi apabila yang berlaku terhadap saya ini (sehingga) dengan nama saya disenaraihitamkan dan (saya) diletak dalam langkah keselamatan khas oleh PDRM (saya jadi bimbang).




KETIKA BERSIH 5

DI LUMUT

 DATUK SERI JAMAL

TUNJUK SAMSENG

SEKARANG

ISHAM RAIS

AKAN AMBIL

TINDAKAN


NUMBER MOTOR

ORANG JAHAT INI

AKAN DICARI

TUNGGU JANGAN

TAK TUNGGU