.

Sabtu, 21 Oktober 2017

AKTA HASUTAN DI CATALAN






PELAJARAN

JIKA UNDI BOLEH MENGUBAH APA APA
MAKA MENGUNDI AKAN DIHARAMKAM
PEMIMPIN AKAN DI TANGKAP


PELIK TAPI BENAR

DI CATALAN JUGA

ADA AKTA 

HASUTAN

KAH KAH KAH

Jailing of independence leaders further fuels Catalan crisis

A dispute over the actions of the judiciary has deepened Spain’s constitutional crisis, after the leaders of two civic independence organisations were jailed on charges of sedition.
On Monday night, Jordi Sรกnchez, of the Catalan National Assembly (ANC), and Jordi Cuixart, of ร’mnium Cultural, were jailed pending investigation by a high court judge in Madrid. The two men are accused of impeding investigations into preparations for a recent independence referendum, by orchestrating mass demonstrations in Barcelona outside a building where the civil guard was carrying out searches for electoral material on September 20th and 21st.



-------------------

UNTUK MAT SOTONG




DITUJUKAN

KHAS KEPADA

MAT SOTONG

DAN KUNCU2



FACE BOOK
DENGAN MAHATHIR BERUSAHA MENJATUHKAN UMNO ITULAH CARA MAHATHIR BERTAUBAT. ADA FAHAM TAK, HADI?
LikeShow more reactions
Comment





----------------

GURINDAM BALI






GURINDAM BALI 

Bapak tunjuk contoh entot di PiDi
 Anak ikut teladan memuki di Bali 
Bapak pilih budak itam si penyanyi 
Anak punya taste...whooaaa..bini olang punya puki... 

Hahahaha on 
MENGENTOT DI BALI
Publish | Delete | Spam
Kichap
on 10/20/17




-------------------

JHO LOW AGEN CHINA MERAH





JHO LOW

Aku sebagai juruprihatin pada ejen perisik dan ejen cari kerja, menyanggah keras cadangan kau tt. Dah lama deal dengan beratus jenis ejen dari ejen hartanah sampailah ejen stokis dan aku (300% macam tok haha) berani kata cina tembam ni bukan ejen. 

 AGEN 
Paling basic rule nak tau orang tu ejen ke tak: kalau ejen, maka dia yang cari orang. Kau tengok, ejen jual rumah, ejen insuran, ejen taperwer, semuanya kena gigih cari orang untuk jadi customer dia, bukan goyang kaki tunggu customer datang macam pelayan restoran. Ejen perisik pun sama, dia yang cari orang nak korek maklumat bukannya orang yang kejar dia nak beri info rahsia, dia yang cari orang yang nak ditangkap atau dibunuh bukannya orang yang datang mengadap dia mintak kena bunuh. 

CHINA MERAH

Sekarang kau tengok cina tembam ni, orang lain yang mencari dia, dia taknak pun cari orang lain malahan nak menyorok dari orang lagi. Lagi satu basic rule: kau tak pernah berpeluang tengok movie macam J bond ke, ejen mesti hensem dan slim atau berbadan sado. J on 
JHO LOW AGEN CHINA MERAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/20/17





---------------

SIAPA SIAPA SAPA?





SIAPA SIAPA

SAPA?



face book

Siapa empat pemimpin Pas yang hadir Konvensyen AMANAH Nasional di Alor Setar hari ini?


Arif Atan Untuk tahu jawapannya klik: http://malaysiadateline.com/4-pemimpin-pas-hadir.../
8.0OVERALL SCORE: 8.0Have no any user vote
MALAYSIADATELINE.COM
LikeShow more reactions
Reply
4
2 hrs
Manage
Azhar Ahmad alhamdulillah.kita akan mengorak langkah mendepani masalah rakyat.
LikeShow more reactions
Reply
1
53 mins
Manage
Junaidi Hj Ariffin aku nmpak nama Arif Atan he he .. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
LikeShow more reactions
Reply36 mins
Manage
Arif Atan Berita Arif Atan tulih tu 
LikeShow more reactions
Reply34 mins
Manage
Junaidi Hj Ariffin bangga aku dgn kau .. dlu kita sama2 duk ngajar tusyen, aku konon acah2 boss hehe .. tp skang kau dh famous as a reporter .. bermula dari Harakah smpi la ke Malaysiadateline .. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
LikeShow more reactions
Reply
2
30 mins
Manage
Arif Atan wartawan biasa je aku ni





-------------------------

MASIH ADA LAGI KE?









MASIH ADA

LAGI KE

SESIAPA YANG

TAK FAHAM APA

TUGAS SPRM?








-----------------

PANTUN ENTOT DI BALI






PANTUN BALI

Tengahari hampir masuk Zuhor, 
Mentari mencarak atas kepala, 
Sebab muhyiddin, perlu serang johor,
 Tak dilupa serang juga melaka. 
Panas terik boleh buatkan rebah, 
Tak tahan panas tak seperti orang Somali, 
Sebab afdhal kenalah serang sabah, 
Tapi rehat berhibur dulu di Bali. 

on SANDIWARA DITERUSKAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/21/17








-------------------

ENTOT DI BALI LAGI




BALI HINDU 
bali kota hindu..makanya jais jakim tak dpt coverage sampai kat sana.case close..lagi pun takda empat saksi..ini asalan yg pas akan guna..tanpa empat saksi, jangan kata entot bini org pun bole lepas malah tanpa empat saksi juga gagal mhukum kaki porno german..ini dinamakan islam itu selamat dan rahmatulalamin.. on MENGENTOT DI BALI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/20/17



MASUK KELANTAN 

err..tokey limau bali bila mau masuk pahang..saja tanya kot lupa..kalo dah masuk pahang, masuk kelantan sekali..mana tau akuan affin bank terbocor,.. on 
SANDIWARA DITERUSKAN
Anonymous
on 10/20/17




---------------------

KURSUS BERANCUK







JAMIL KHIR YAPEIM



MENJALANKAN

KURSUS 

BERANCUK 

DI BERLIN ADALAH

BERITA FITNAH

KURSUS 

BERANCUK

HANYA DIJALANKAN

DI PARIS

AMIN






--------------