.

Khamis, 6 Januari 2011

PELIK TETAPI BENAR
ZUNAR SILAP LUKIS


nota:
tak munusabah
tak munusarawak
kuda ini kuda kayu

kalau ini kuda kayu
telah lama terbarai pecah
kerana bik mama berat membadak
kah kah kah


PERBICARAAN KHIR TOYO 6-24 JUN – berita hairan

SHAH ALAM: Kes bekas Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Dr Mohamad Khir Toyo, berhubung pembelian hartanah daripada syarikat Ditamas Sdn Bhd, akan dibicarakan di Mahkamah Tinggi di sini mulai 6 hingga 24 Jun depan.

Mohamad Khir didakwa mendapatkan untuk dirinya dan isteri, Datin Seri Zahrah Kechik, 45, suatu barang berharga dengan balasan yang beliau ketahui tidak mencukupi, iaitu dua lot tanah dan sebuah rumah di alamat No 8 & 10, Jalan Suasa 7/1L, Shah Alam, daripada Ditamas Sdn Bhd melalui pengarahnya, Datuk Shamsuddin Hayroni dengan harga RM3.5 juta, sedangkan hartanah itu dibeli oleh Ditamas pada 23 Disember 2004 pada harga RM6.5 juta.

Beliau didakwa melakukan kesalahan itu di kediaman rasmi Menteri Besar Selangor (ketika itu) di Jalan Permata 7/1, Seksyen 7, Shah Alam, pada 29 Mei 2007.

Dia didakwa mengikut Seksyen 165 Kanun Keseksaan (KK) yang membawa hukuman penjara sehingga dua tahun atau denda atau kedua-duanya sekali, jika sabit kesalahan.

Mohamad Khir adalah Menteri Besar Selangor ke-13 dan memegang jawatan itu dari Ogos 2000 hingga Februari 2008.ul Manaf.

NOTA:
lihat berita ini
hujan tidak guruh pun tidak
tetiba berita ini muncul

kenapa?

dalam strateji menghasilkan berita
ini di panggil : melakar kegembiraan

bagini caranya:

selangor dalam krisis
gerombolan sedang menggugat kerajaan pakatan di selangor
dengan memasukkan towkay jual halal haram
ini pasti memarahkan penyokong pakatan rakyat
malah meyakinkan mereka bahawa tidak ada
jalan lain melainkan menghumbankan gerombolan

ini ditambah pula dengan keputusan bangang teoh beng hock
tidak membunuh diri dan tidak dibunuh?
jadi macamm mana anak china ini mati
satu negara tak percaya kesah dongeng ini

mati tidak dibunuh dan tidak bunuh diri
ini jadi bahan lawak
lebih bodoh dari lawak senario
lebih bangang dari isa samad

kes teoh beng hock ini memperkuatkan
azam dan tekad orang china untuk terus
menonggengkan gerombolan
ini akan ditunjukkan di tenang nanti
kita nanti dna lihat

lalu:
berita kes rasuah toyo muncul

berita ini untuk melakar kegumbiraan
nak bagi orang selangor gumbira
nak bagi china gumbira
nak bagi rakyat anti rasuah gumbira

tetapi kes rasuah toyo ini pun kes lawak
lihat betul betul kes ini:
ada mamat beli tanah dengan harga 6.5 juta ringgit
lepas itu mamat ini jual pada toyo tanah
yang sama dengan harga 3.5 juta ringgit

ini ertinya yang tuan jual tanah ini bodoh
jual lebih murah dari harga beli


bodoh bukan satu jenayah
bodoh tidak termasuk dalam kanun jenayah negara
yang bijak membeli ialah toyo

yang bangang dan bodoh ialah sprm
mendakwa kes bodoh
bukan kes rasuah toyo
yang bersepah-sepah
inilah sandiwara
kah kah kah
kah kah


PUKRAK DAN MUNTRAKINI BUKAN DATUK SERI NAZRInota:
bukan gambar datuk seri nazri
berucap di parlimen
ini ialah gambar
datuk seri abdul bodek
sedang membuat rakaman
ucapan selamat tahun baru
kah kah kah


JANGAN BUAT SPEKULASI KEPUTUSAN INKUES BENG HOCK - meloya

KUALA LUMPUR 5 Jan. – Orang ramai diminta supaya tidak membuat sebarang spekulasi berhubung keputusan inkues kes kematian setiausaha politik kepada seorang Exco Kerajaan Selangor, Teoh Beng Hock yang diputuskan Mahkamah Koroner Shah Alam hari ini.

Nazri Aziz berkata, masyarakat perlu bersabar dan menerima keputusan itu dengan hati yang terbuka kerana terdapat juga proses inkues yang berakhir dengan keputusan yang sama seperti kes Beng Hock.

“Pihak tertentu juga diminta supaya tidak mempolitikkan isu ini,” katanya dalam satu kenyataan berhubung keputusan inkues kes tersebut yang dikeluarkan di sini hari ini.
Mahkamah Koroner Shah Alam hari ini memutuskan penghakiman terbuka iaitu tidak diketahui sama ada Beng Hock mati dibunuh atau membunuh diri pada kejadian yang berlaku pada 16 Julai 2009 itu.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… PERGI PUKRAK LAAA NAZRI….kah kah kah..

woit…TAK BOLEH BUAT SPEKUALASI….PUKRAK LAAA…. kah kah kah

woit… MUKA PUN MACAM PUKRAK…. kah kah kah…

kah kah kah… LULUSKAN LAAA KATA MELARANG SPEKUALASI… kah kah kah..

kah kah kah… MINTA MAT BISUL CADANGAN HUKUM MATI …kah kah kah..

woit… KALAU TAK BUNUH DIRI….KALAU TAK KENA BUNUH…. MACAM MANA BENG HOCK MATI…. kah kah kah..

kah kah kah… TERCEKIK BIJI DURIAN KE?.... kah kah kah..

kah kah kah... TERMAKAN ROTI NAJIB?.... kah kah kah

kah kah kah…. ATAU TERPERANJAT NAMPAK BRA BIK MAMA…. kah kah kah..

kah kah kah… MUNKEEE NAZRI INI BETUL BETUL PUKRAK MUNTRAK…. kah kah kah..

nota:
untuk pembaca yang hairan
apa makna pukrak
pukrak adalah kata sifat
makna kata sifat ini bebas
pembaca bebas mengisi makna perkataan ini
jangan jadi pukrak macam nazrak
kah kah kah

muntrak apa pulak?
ini minggu depan
tak leh ajar banyak sangat
nanti tak pandai baca yassin
kah kah kah

SERANGAN GEROMBOLAN
TAK ADA PAUTAN AGAMA
PROJEK SELANGOR

Krisis besar telah sampai ke Selangor. Sekali pandang ianya datang secara tetiba seperti banjir melanda kerana empangan pecah. Apakah betul bencana ini sampai dengan tetiba? Apakah betul ianya sampai kerana Setiusaha Kerajaan Selangor yang lama ingin bersara dan yang baru perlu dilantik? Tidak. Di belakang semua ini ada perancangan licik. Ada wayang Pak Dalang.

Umum mengetahui - sesiapa yang belum tahu sesudah membaca tulisan ini akan tahu bahawa negeri Selangor adalah yang terkaya di Malaysia. Malah antara yang terkaya di Asia tenggara setaraf dengan German, United Kingdom atau Korea Selatan. Belanjawan tahunan untuk Majlis Perbandaran Petaling Jaya sahaja lebih banyak dari belanjawan tahunan kerajaan Negeri Kedah. Ini fakta saheh.

Selama lebih dari 50 tahun warga Selangor merasa mereka telah ditipu. Pada 8 March 2008 dahulu warga Selangor tidak mahu lagi dibodohkan justeru mereka telah memilih kerajaan Pakatan Rakyat dan menghumbankan kerajaan Barisan Nasional yang di kepalai oleh United Malays National Organisation. Dari fakta sejarah - ini adalah kali kedua warga Selangor mengambil sikap sedemikian. Kali pertama pada tahun 1969 dahulu.

Sikap pintar dan kesedaran warga Selangor ini telah menjadikan United Malays National Organisation hilang punca. Sesudah 8 March yang lalu gerombolan yang selama ini merampok dan mengganas di Selangor telah kehilangan peti emas. Penyamun yang memiliki pin number akoun bank tetiba angka pin ini berubah. Ini samalah seperti Raja Bersiong yang menjaga Bank Darah tetiba dihalau ke hutan.

Untuk memahami apa yang berlaku di Selangor hari ini kita wajib melihat kembali apa yang berlaku pada 8 March 2008 dahulu. Kini – sedikit demi sedikit – umum telah mula mengetahui bagaimana pada malam 8 March 2008 yang lalu Khir Toyo telah membuat beberapa panggilan talipon untuk bersubahat dengan beberapa anasir dalam Pas untuk mengagalkan terdirinya pentabiran kerajaan baru di Selangor. Ini bukan desas bin desus. Ini fakta sejarah.

Kenapa ini berlaku? Ini berlaku kerana ada bengolan-bengolan yang telah hilang kuasa ini tidak mahu menerima hakikat yang mereka telah hilang kuasa. Dalam masa yang sama ada pula bengolan-bengolan yang bercita-cita untuk menjadi Menteri Bersar yang baru. Kepentingan kuasa ini telah mengikat dua anasir yang bermusuhan ini untuk bekerja sama. Kini babak sejarah malam 8 March 2008 itu telah tesebar untuk menjadi cerita-cerita rakyat yang boleh ditokoh tambah dengan aji-no-moto.

Apa yang jelas – awal-awal lagi – pada malam 8 March 2010 itu lagi United Malays National Organisation sanggup melakukan apa sahaja untuk kembali berkuasa di Selangor. Bukan kerana gerombolan ini ingin meneruskan khidmat suci mereka – tidak. Hilang Selangor dari kawalan bermakna United Malays National Organisation akan hilanglah punca pencarian. Selama ini Selangor adalah tempat para geromboan mencari makan – Selangor lombong emas mereka.

Ingatkan kembali kesah lagenda Abang Zak - dari seorang penjaga pintu laluan keretapi - seorang yang tidak ada pelajaran dan ilmu pengetahun telah menjadi kaya raya kerana dipilih oleh United Malays National Organisation untuk menjadi Adun dan ahli Majlis Perbandaran Klang. Ini satu contoh kecil. Bagaimana pula dengan projek mega perlabuhan Klang yang dananya lesap berbilion-bilon ringgit? Malah amat banyak lombong emas terletak di Selangor tetapi kini di bawah pentabiran kerajaan Pakatan Rakyat.

Justeru apa yang jelas disini ialah United Malays National Organisation akan melakukan apa sahaja untuk mendapatkan kembali Selangor. Gerombolan ini sanggup bersekongkol dengan siapa sahaja. Gerombolan ini akan besubahat dengan siapa sahaja asalkan Selangor kembali di bawah naungan mereka.

Bayangkan hari ini banyak program gerombolan terbengkalai kerana duit putus. Limpahan fulus yang biasanya datang dari kerajaan Selangor telah kering. Lubang lubang kontrek telah tertutup. Duit komisen sama ada jual projek atau melobi untuk mendapatkan projek kini tidak ada lagi. Kering dan kontang.

Ingat? Bagaimana heboh riuh gempita dipertengahan tahun lalu kerana pelancaran kempen : Tawan Selangor . Diberitakan Mat Ezam, Noh Omar dan Khir Toyo akan gila babi berkempen ke hulu ke hilir dengan ‘road show ‘ mereka. Lepas tiga empat ceramah – tayar pancet – semua potong stim. Tak ada sesiapa berminat untuk datang mendengar kempen Mat Ezam atau Khir Toyo. Untuk menambah sedih dan pilu - ahli-ahli gerombolan kalau tak ada fulus tak akan mengalihkan punggung mereka ke mana-mana. Khalas.

Asas dan latar belakang semua ini ialah kenyataan Ketua Perhubungan Selangor Najib Razak yang telah berkata : Selangor wajib diambil kembali. Ini adalah satu arahan untuk melakukan apa sahaja demi memastikan kerajaan Pakatan Rakyat di Selangor akan jatuh. Justeru kita melihat bagaimana Suruhanjaya Pencegah Rasuah Malaysia (SPRM) telah menjalankan pelbagai bentuk operasi untuk memerangkap Adun-adun atau Ahli-ahli Majlis Pakatan Rakyat.

Pelbagai taktik telah dijalankan. Taktik perangkap dengan duit telah dijalankan. Seorang Adun PKR telah tewas dan berpaling tadah. Perangkap lendir yang berjaya digunakan di Perak telah juga digunakan di Selangor. Tetapi gagal. Akhirnya perangkap – siasat sampai mati – yang telah dijalankan terhadap Teoh Beng Hock. Semua ini adalah taktik dan strateji untuk menumbangkan kerajaan Selangor.

Selaras dengan operasi SPRM ini juga – kacau bilau kecil terus diadakan. Mengheret kepala lembu, membuat laporan polis kiri dan kanan, baling kepala babi dalam masjid, menyebar fitnah disana sini menjadi sebahagian dari perang saraf puak gerombolan. Sayangnya walau pun songkok yang gerombolan pakai tinggi mengawan dan lilitan serban mereka tebal membuncit tetapi tidak banyak warga Selangor yang tertarik dengan puak gerombolan ini.

Akhirnya Zionis APCO penasehat yang digaji oleh Najib Razak telah mencadangkan satu taktik baru perlu dijalankan di Selangor. Kalau di Israel rejim Zionis telah memilih Abbas dari Al-Fatah untuk menjadi pemimpin walhal yang menang dipilih oleh warga Palestin ialah parti Hamas. Taktik - pecah dan perintah a la Israel inilah yang sedang dijalankan oleh Najib Razak terhadap kerajaan Pakatan Rakyat di Selangor.

Kerajaan Pakatan Rakyat secara resmi telah menemu duga calon-calon baru untuk dijadikan Setiausaha Kerajaan. Nama calon yang dipilih telah dihantar ke pihak berwajib untuk disahkan. Tetiba Sultan Selangor dikatakan telah membuat pilihan. Ini betul betul sama seperti apa yang telah dilakukan oleh Perdana Menteri Israel Nathanyahu dahulu. Rejim Zionis tetiba memilih Abbas dan mengenepikan Hamas yang dipilih rakyat. Apa yang berbeza - di Israel tidak ada Sultan hanya kita di Selangor yang ada Sultan. Kita pula di Selangor tidak ada Nathanyahu tetapi kita ada Najibyahoo.

Disini umum wajib disedarkan bahawa Sultan dan Raja di Malaysia ini bukan Sultan dan Raja dizaman Hang Tuah dan Hang Jebat. Itu enam ratus tahun dahulu. Hari ini mereka hanyalah Raja Perlembagaan bukan BerSultan di mata dan berRaja di hati. Zaman apa sahaja Sultan dan Raja buat adalah betul telah lama berlangsung.

Umum juga perlu diingatkan bahawa United Malays National Organisation pada tahun 1993 telah meminda perlembagaan. Pindaan perlembagaan tahun 1993 ini membawa banyak perubahan dalam segi pemikiran orang Melayu terhadap sistem Raja Perlembagaan. Hari ini – lapan belas tahun kemudian – rakyat Malaysia terutama orang Melayu sama seperti warga Selangor tidak mahu lagi di tipu oleh sesiapa pun – baik oleh politikus atau pun oleh Sultan.

Rancangan jahat Najib Razak untuk menimbulkan perbalahan antara kerajaan Selangor dan Sultan ini akan berterusan. Kes Khusrin ini sedang dijadikan peluru untuk menimbulkan kacau bilau. Ini adalah penerusan strateji untuk merampas kembali Selangor dan meruntuhkan kerajaan Pakatan Rakyat.

Warga Selangor wajib berhati-hati dan berwaspada. Harus dingatkan anasir –anasir yang pernah ditalipon oleh Khir Toyo pada malam 8 March 2008 dahulu pasti sedang mencari-cari peluang untuk menjual Viagra di Lorong Haji Taib. Musuh-musuh dalam selimut sedang berkeliaran mencari peluang untuk mendapat pangkat dan kuasa. Gerombolan amat senang dikenali tetapi musuh dalam selimut ini tak tahu bila ianya akan menikam kita.

Dimana akhirnya krisis ini? Semuanya terpulang kepada warga Selangor sendiri. Jika mereka ingin membawa perubahan maka mereka akan terus menyokong Pakatan Rakyat. Jika mereka ingin terus ditipu dan diperbodohkan – tidak ada siapa yang dapat menolong. Hingga hari ini masih belum ditemui lagi satu suntikan yang mujarab untuk mencerdikan mereka yang suka dibodohkan dalam sekelip masa.(TT)


SEMUA AKAN HILANG
SEMUA BOLEH HILANGINI DARI ARKIB TT

lihat dan baca
ramalan tt tentang open verdicts
bukan bunuh diri
bukan di bunuh
pelik tetapi benar
ini hanya berlaku di malaysia
ini ditulis pada 2hb januari 2011:


NOTA:
Keputusan makamah akan dihebohkan
pada hari Rabu - 5hb Januari 2011
jam - 2.30 petang.

Tempat Heboh: Mahkamah Tinggi Shah Alam.

Warga Malaysia yang prihatin terhadap
warga yang banyak mati terbunuh sila
datang untuk sama bersimpati dengan
keluarga teoh beng hock !

nota:
besedia untuk terperanjat
akan di hebohkan bahawa
teoh beng hock cekik leher sendiri
akan di hebohkan bahawa
teoh beng hock membunuh diri
akan dihebohkan bahawa
tak tahu sebab beng hock mati
akan di hebohkan bahawa
kes ini masih terbuka
akan di hebohkan open verdicts

besedia !
jangan terperanjat !


MALAYSIA NEGARA KUKU

orang vietnam datang – kucing dan anjing hilang
orang bangla datang – anak dara melayu hilang
politikus datang – gadis mongolia hilang
polis datang – berkilo kilo dadah hilang
pilihanraya datang – dana kerajaan hilang
pilihanraya kalah – dokumen hilang
keluar buat laporan betul – doktor hilang
besarkan tentera udara – injin jet ilang
sprm datang siasat – nyawa boleh hilang
pilihanraya akan datang – barisan nasional hilang kah kah kah

BUSUK DAN HARING
NIKMATILAH BUDAYA MELAYU ASLInota:
macam macam nak takutkan melayu
dulu kena sumpah jadi batu
sekarang takut kan dengan ISA
kalau tak takut juga tangkap
hukum gantung
poooorahhh

ASRI: BUNUH PEMGKRITIK RAJA MELAYU, CADANGAN HINA – mkini

Bekas mufti Perlis, Dr Mohd Asri Zainul Abidin berkata kepercayaan sesetengah pihak bahawa adalah haram untuk mengkritik atau mempunyai pendapat yang berbeza dengan Raja-Raja Melayu, seolah-olah menyamakan kedudukan mereka dengan para Nabi.

Sebaliknya, kata Dr Asri, Raja-Raja Melayu bukanlah Nabi yang maksum sehingga tidak boleh dikritik.

“Sedang para al-Khulafa al-Rasyidin iaitu Abu Bakar, Umar, Uthman dan Ali yang jauh lebih mulia daripada sultan-sultan pun dikritik dan dibantah oleh rakyat mereka.
“Namun mereka menjawab dengan penuh amanah, wibawa dan mereka tidak membunuh pengkritik mereka. Bahkan berterima kasih,” katanya dalam satu kenyataan media.

Menurut Dr Asri, ada beberapa kejadian yang sahabat tidak bersetuju dengan cadangan Nabi Muhammad SAW dan membantah keputusan baginda seperti yang berlaku ke atas Umar ketika perjanjian Hudaibiyyah. Namun, tambahnya, Nabi tidak membunuh beliau.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit…. RAJA GOPAL BERAK BUSUK JUGA…. kah kah kah..

kah kah kah… RAJA GOPAL KALAU MAKAN PETAI … KENCING HARING JUGA…. kah kah kah…

woit… RAJA GOPAL KENTUT BUSUK JUGA…. kah kah kah…

kah kah kah…. RAJA GOPAL MAKAN KERDAS…. KENCING LAGI HANCING… kah kah kah…

kah kah kah…APA NAK HAIRAN …. ADA TENGKU BOLEH BELI…. kah kah kah..

kah kah kah…. ADA RAJA TAK ADA RAKYAT…. kah kah kah…

kah kah kah... RAJA GOPAL KALAU KEMA BISUL... MENANAH JUGA... kah kah kah..

kah kah kah... TAK CAYA TANYA ZUL NORDIN.... kah kah kah

TAK PERLU BERKAPAL KE GAZA - SINI ADA GAZAHABIS DIRUNTUH


nota:
surau tadika dewan
habis semua runtuh
ini bukan di gaza
ini di berembang

tak kan tak nampak?

macam mana nampak gaza
tapi tak nampak di berembang
?

GILIRAN MELAYU BAGAN DALAM - meloya

BUTTERWORTH 4 Jan. - Kisah penduduk di perkampungan Melayu di negeri ini diusir daripada tanah mereka, seperti tidak berkesudahan malah semakin menjadi-jadi.
Jika sebelum ini, tindakan pemaju menghalau penduduk kampung Melayu lebih tertumpu di kawasan pulau seperti di Kampung Pokok Assam, Jelutong dan sekitar Balik Pulau, kini ia mula menular di Seberang Perai.

Terbaharu, lebih 100 penduduk membabitkan 30 rumah di Kampung Bagan Dalam iaitu perkampungan Melayu di tengah-tengah bandar ini, turut menjadi mangsa apabila diarah berpindah oleh pemilik tanah yang dipercayai syarikat pemaju.

Difahamkan, sebahagian besar kawasan perkampungan Melayu itu yang berusia lebih 60 tahun akan dibangunkan sebagai pusat komersial termasuk pelaksanaan projek kediaman mewah.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… KITA NAK TAHU… SATU MALAYSIA NAK TAHU…. kah kah kah..

kah kah kah… KENAPA KAMPONG BANDA DALAM DI GOMBAK TAK ADA LAPORAN BERITA…kah kah kah…

kah kah kah… TUJUH BUAH KAMPONG…. 150 TAHUN UMUR…AKAN DI REMBAT CUKONG. kah kah kah..

kah kah kah… RAJA TANPA RAKYAT SUDAH JUAL TANAH PADA CUKONG… kah kah kah…

kah kah kah... SEKARANG RAJA TAK ADA RAKYAT ...MENIKUS...kah kah kah..

kah kah kah…KAMPONG INI LUAS….ADA 3000 AHLI KELUARGA… kah kah kah..

woit… NAPA TAK ADA LAPORAN… INI KAMPONG WARISAN… kah kah kah

woit… SEMUA ORANG SOKONG KAMPONG BAGAN DALAM… kah kah kah..

woit… JANGAN RUTUH RUAMAH ORANG… MELAYU KE.. CHINA KE.. INDIA KE…IBAN KE.. DAYAK KE…. kah kah kah..

woit.. RUMAH IALAH NEGARA UNTUK SATU KELUARGA…kah kah kah..

kah kah kah… KALAU RUMAH DI RUNTUH SAMA MACAM NEGARA IRAQ DI BOM OLEH AMERIKA… kah kah kah..

woit…. MANA DIA PEJUANG GAZA…. MANA DIA KAPAL GAZA….kah kah kah..

woit… INI RUMAH MELAYU NAK KENA ROBOH… TAK NAMPAK KE ?… kah kah kah..

kah kah kah… RUMAH TOK ARAB HANG GI KELAM KABUT BUAT APA?.... kah kah kah..

kah kah kah… BANGAN DALAM DAN BANDA DALAM ADALAH GAZA KITA SEMUA… kah kah kah..


INI BUKTINYA!!!
ANWAR DEDAH DOKUMEN KAITAN APCO, SATU MALAYSUA KETIKA DI TENANG
– beita hairan

LABIS: Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim, sekali lagi mendakwa kononnya mempunyai dokumen bahawa Apco Worldwide (APCO) mempunyai kaitan dengan penubuhan gagasan satu Malaysia dan Kempen ‘One Israel’, walaupun kerajaan sudah mendedahkan dokumen membuktikan dakwaannya tidak benar.

Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu berjanji dokumen berkenaan iaitu kontrak yang ditandatangani antara APCO dengan Kerajaan Malaysia dan Israel akan didedahkan ketika kempen pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Tenang.

“Saya ada satu lagi isu besar, kerana digantung (disebabkan) isu APCO, jadi bila saya datang sekali lagi, saya mahu membawa perjanjian APCO dengan Israel dan APCO dengan Amerika. Saya nak bawa perjanjian yang (menyebabkan) saya dihalau.

“Saya nak bawa APCO itu ada kaitan dengan Israel, perjanjian Malaysia dengan Israel dan perjanjian APCO dengan Israel dan perjanjian APCO dengan Kerajaan Malaysia,” katanya ketika berceramah di Pusat Jentera Pas Felda Chempelak, dekat sini.


JENG JENG JENG
JENG JENG JENG
JENG JENG JENG

kah kah kah…. MINTA BUKTI… kah kah kah…

lihat dan lihat kah kah kah:


TAK KAN TAK BOLEH BACA!