.

Jumaat, 11 Mei 2018

PENTING TER NOWW






PENTING

Jam 11.20 malam
 Jumaat 11 Mei 2018

Anak Semua Bangsa
Najib Rosmah nak lari

Pesawat pribadi dari  Airport Subang
akan sampai jam 4 pagi Sabtu 
12 Mei 2018
untuk ambil Najib Rosmah
ke Jakarta

Sila datang ke Subang
kita halang 
Najib Rosmah dari lari

Turun sekarang! 
Turun dan kepung!

(Sila tweet dan sebar!)

PERCAYA ATAU TAK CAKAP TT






TUKAR TIUB KATA

10HB KITA ADA

KERAJAAN BARU

BETUL ATAU TAK?





GUA UDAH CAKAP







GUA UDAH

 CAKAP

LU TAK CAYA


BACA DISINI
https://www.malaysiakini.com/columns/423720


J'Zack · 
Sama samalah kita berdoa jgnlah hendaknya diktator yg pernah menggunakan hukumam ala taliban menjadi PM semula..
Dosa yg dilakukan ibarat luka yg tidak dapat disembuhkan lagi..
Dan jgn juga kau menangkan segerombolan khafir DAP utk menguasai bumi malaysia ini..
cukuplah kau serah singapura dan penang kepada mereka utk kami jadikan pengajaram kepada ank cucu kami..
Al fatihah juga utk para pejuang yg gadaikan nyawa dari zaman portugies hinga inggeris..
moga jasa mereka Allah balas dengan seribu kebaikan di akhirat..
SukaBalas42h
Putera Puteramand · 
Saya nak membakar semangat pengundi pru14 kali ini...perjalanan jauh amat memenatkan tetapi amat berbaloi kepulangan anda mengundi demi NEGARA DAN KERAJAAN BARU MALAYSIA untuk terus maju bermula esok hingga tahun seterusnya. Jangan merugikan penat lelah anda jika hanya mengundi pada kepimpinan yang sama dan menyusahkan RAKYAT
SukaBalas62h
Zaifulhairy Osman · 
Blah..Blah.. Blah.. bola kalah cakap sabotaj.. kalah nanti belajar lah menerima kekalahan..bukan2 bila kalah mak cari salah org plak.. pengundi hantu lah,bangla lah,org cina lah..black out lah..borang 14 lah.. ins sha allah BN akan menang jugak nanti..
SukaBalas22h
Jon Jam · 
BN tak pernah menang gentleman dalam sejarah.
SukaBalas52h
Raja Getah Letek · 
Sekarang BN dah kalah...hari ni 10 Mei 2018 tamat sudah korupsi 60 tahun..kau dah terima kekalahan kau? atau kau masih belajar untuk terima?
SukaBalas1h
Raja Getah Letek · 
Sekarang,90% PH akan memerintah..mana lagi 10%? Nak tau? Ya..10% lagi adalah "kecuali2" yg disebutkan di atas...dah tua,tapi masih cuba berlagak tak tahu,cuba nafikan,sedangkan perkara berlaku depan batang hidung..
Tipu siapa? Tipu kami yang memang dah tau ni ke,atau tipu diri sendiri untuk sedapkan hati?
Awak dah tua,tolong jangan buat perkara2 yang menampakkan kerendahan IQ dan ketidakmatangan berfikir anda..
SukaBalas1h
Rodzi Kadir
terbaek..sy setuju..siapalah kita ni,hanya pembaca Mkini ja..penulis bukanlah sembarangan org dlm politik dan pemikiran intelektual..org bodoh spt sy pun dpt mencernakan apa yg penulis ingin sampaikan.
SukaBalas2h

------------------------

GAMBAR HIASAN SAJE









@TT

gambar hiasan saje
tak ada sangkut paut
dengan orang hidup
atau
yang sedang mati






---------------

TUKANG HASUT





TUKANG HASUT
Terima kasih TT kerana menghasut selama ini. Semoga Allah merahmati saudara dunia dan akhirat. on 
TERUS BERKEMPEN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 6:14 PM





----------------------

DAKWA ORANG JAHAT INI








PUKEE MAK

DUA EKOR NI

DEGIL

TUKAR TIUB

MINTA 

SIASAT NAJIB

KES RSC

SENYAP AJE

SPRM TAK PEDULI

KES TIAN CHUA

INI KERJA 

JAHAT SPR



SPR, SPRM dalam senarai agensi disiasat Mahathir

Perdana Menteri  Dr Mahathir Mohamad mendakwa Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dan Suruhanjaya Pilihan Raya gagal melaksanakan tanggungjawab masing-masing untuk menangani rasuah dan pilihan raya bersih.
Beliau berkata kerajaan baharu Pakatan Harapan (PH) akan meneliti Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya Mohd Hashim Abdullah ketika mengendalikan proses pilihan raya.
DAKWA 

DAKWA  

HAJAR 

BINATANG INI 

JANGAN

BUAT JAHAT

PADA RAKYAT

------------------

INI AGEN BARUA CHINA MERAH









LANCHAU 

DITERUSKAN

INI PROJEK 

NAJIB GADAI

TANAH MELAYU

PADA 

CHINA MERAH

Umno Kelantan harap projek 

ECRL diteruskan

KOTA BHARU - Umno Kelantan berharap kerajaan persekutuan dapat meneruskan segala projek pembangunan negeri ini, termasuklah projek mega Laluan Rel Pantai Timur (ECRL).

Pengerusinya,  Tuan Haji Mustapa Mohamed berkata, projek tersebut baik untuk Kelantan dan negeri pantai timur lain kerana ia mampu menjana pertumbuhan ekonomi yang pesat



MELAYU

JANGAN JADI

BARUA 

CUKONG MCA

ATAU

AGEN BARUA

CHINA MERAH

UNTUK GADAI

TANAH MELAYU


----------------

TERUS BERKEMPEN






TERUS


KEMPEN BERSIH

NEGARA DARI

ORANG JAHAT
bukan balas dendam tetapi karma... cari buru killer squad sb....! tangkap kempetai najib rosie... on KEMEPEN MEMBERSIH NEGARA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 4:00 PM

Kau nak jadi menteri apa? Menteri Penghasut Tegar? Kahkahkah... Thank you very much bro...tunggu your next documentary 2 jam panjang. Mesti ada idea punya. Malaysia perlu berani mencipta karya dokumentari berkualiti seperti apa yg diorang buat kat luar sama on LAGI DARI PEMBACA
Anonymous
at 3:48 PM

Terimakasih TT. on 
DARI TUKAR TIUB
delara
at 3:45 PM

Bisik kat TUNMINATOR.... cuba chek kat kota belud je pasal money campaign. .Kompom bocor... Picit je semua ketua kampung didaerah tu.. Kompom.. Cucu.. Atuk.. Moyang.. Mayong.. Sepuluh keturunan dio...dio kobar.. Tak caya.. Trylah. ..heheheheh... on KEMEPEN MEMBERSIH NEGARA
DIDI KOTA BELUD
on 5/11/18

Jgn lupa sabah.. Tempat gwa ngundi.. Habis 1 keluarga gwa kena BLACKLIST tak dapat duit BN 100 sorang gara gara gwa pacak bendera PKR kek motor ex5 gwa keliling kota belud kempen last minit seminggu solo.. Cilakak.. Nak hukum gwa.. Gwa sorang jelah.. Ni atuk gwa tak nak ngundi gara2 blacklist di dun kedamaian.. Paksa gwa bagi 6 hinggit untuk atuk gwa ngundi.. Jadiiiiklaaaaa... Mampu bawak 3 orang je.... Kakakaka.. Jadiklahhhhh.... Kimak punya ketua kampung piasau...babi ngepet. Kakakakaka on KEMEPEN MEMBERSIH NEGARA
DIDI KOTA BELUD
on 5/11/18

kalini takdak pulak hang janji macam pru13 dulu. jika mat sabu kalah di pendang hang akan tutop blog ni. cis. on 
DARI TUKAR TIUB
underBear
on 5/11/18


Geng tt . . 1- Buang pasangan najib. ... 
2- Keluarkan Bang Anwar.. ..
3- Bagi check , adoko tranksaksi bank geng umno ke geng pas.. .
Nota ... Ana tak tahu ???? on 
KEMEPEN MEMBERSIH NEGARA
Anonymous
on 5/11/18

Jgn lupa ekstradisi jo lo. Bawa balik dia utk hadapi tuduhan merompak 1mdb. Riza klu masih ada dlm negeri pun sama. Jgn lembab bertindak. Bila dua ekoq ni berkicau, najib otomatik masuk dalam on 
KEMEPEN MEMBERSIH NEGARA
Anonymous
on 5/11/18

Tahniah ...kpd semua kru wargakerja yg bekerja siang malam menghasut,wa tak pernah miss blog tukartiub dr TT ni bermula...teruskan perjuangan on 
DARI TUKAR TIUB
RIZAL&CO
on 5/11/18

gud job bro! ingat gwa lg? gwa ustaz from klate..kahkahkah on 
DARI PEMBACA TUKAR TIUB







-----------------

KEMEPEN MEMBERSIH NEGARA






KITA BERSAMA

MULAKAN

KEMPEN

PEMBERSIHAN

 NEGARA

SIAPA TAHU DIMANA
NIK FAIZAL BDERADA?








-------------------

LAGI DARI PEMBACA







@TT




BACA & BACA
Incredible hulk /bruce berkata... Aku sentiasa MARAH.. .. kau aku rasa.. Sejak 9 hb semalam.. Kau punya jiwa pasti macam baru first time melancap masa belasan tahun dulu... ...NYAMAN je.... Kakakkakakakkaka... Aku Pung.... Kakakakkakak. .Sama lah kita semuaaaa.... Kakakakakka on DARI PEMBACA
DIDI KOTA BELUD
on 5/10/18

Kepada peminat Pakatan Harapan,pembaca tukartiub@Hishamuddin Rais,sila. Beri cadangan kepada Kerajaan Baru agar tt@isham Rais dilantik sebagai senator utk membolehkan beliau ke jawatan Menteri sebagai menghargai usaha beliau selama ini. on KITA ADA KERAJAAN BARU
Anonymous
on 5/10/18

Tahniah tt,anda berjaya menghasut..tugas anda telah berjaya setelah sekian lama anda menghasut.. Aku dulu kuat bn baca sikit2 je suka2 terus terhasut oleh tulisan tt membuka minda dan mata serta kontol ku utk menangkah ph..tahniah sekali lagi..tp ada teori tt yg salah iaitu kalau pilihanraya blh menangkan pembangkang maka pilihanraya diharamkan.kahkahkah on
 APA DIA BARISAN BERSATU
Anonymous
on 5/10/18

attorney-general Mohamed Apandi Ali issued a statement declaring that the AG’s Chambers is apolitical. Habis la kau TT. Pandir dah cakap dia tak memihak mana parti. Tapi dia cakap ni lepas pakatan jadi kerajaan. Maknanya dia still boleh bantu najib/bn untuk sabo kerajaan pakatan. Maknanya kau masih belum selamat dari turun naik mahkamah atau tidur kat sungai buloh atau kamunting. Eh tapi kalau dia caj aku fitnah kau tolong backup aku tt, bagitau aku bukan cakap fake news, aku cuma siarkan sekeping joke je. Oh ya, jadi adakah sekarang zunar akan dapat balik segala komik dia? on 
HANTAR KE SUNGAI BULUH
Anonymous
on 5/10/18

knp agong masih tidak perkenan jumpa Tun wlp Tun tlh mendpt mandat dr 136 ahli parlimen? adakah kelewatan ini utk membolehkan bijan membelibelah (shopping for mps) ahli parlimen PH utk mendptkan majoriti dan membentuk kerajaan? adakah agong tidak peka bhw negara buat masa ini tiada kerajaan yg memerintah? on APA DIA BARISAN BERSATU
Anonymous
on 5/10/18

Oi tt cepat la bagi blog kau ni naik semula! Aku cuma boleh baca post baru kau tapi tak boleh komen! Itu pasal aku guna taktik komen kat post lama ni! Tt!!! on 
HANTAR KE SUNGAI BULUH
Anonymous
on 5/10/18

Tt maaf aku komen kat post lama sebab ni je cara dapat komen setelah aku try macam2. Baca post baru boleh kalau guna proxy, tapi komen tak boleh, mungkin sebab perlu verification oleh captcha tu kot buatkan sistem proxy tu sewel sikit? Aku just nak remind kau dan pemimpin pakatan lagi satu lepas aku remind pasal kaedah mengundi 2 hari lepas, ini jugak sangat2 important: quarantine segera semua pemenang warisan kat hq mereka! Serahkan semua handphone. Incoming dan outgoing phone calls dan communication cuma dalam HQ tu dan hanya dengan green light dari dan witnessed by presiden warisan! Jangan bagi peluang katak tetiba hidup dengan 50juta! on HANTAR KE SUNGAI BULUH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/10/18






------------------