.

Khamis, 10 Ogos 2017

BANK ISLAM ADA BUNGA ISAM





BANK ISLAM

bunga ini mahal sikit sb patuh syariah halal jakim..malaysia negara islam, petro saudi company islam,tak mungkin guna sistem riba..islam wajib guna interest dan bunga islam..err..

BUNGA 

BERSUNAT

dlm islam ada riba ke?kalo takda maknanya nabi sesat dan tak faham ekonomi sb jaman sekarang semua bank islam guna bunga islam..untung haji hadi sb duit rm90juta tak perlu baayar bunga islam..suci muci macam ayam koci...kalo haji hadi bole ada rm90juta, berapa nik aziz pernah dpt semasa jd presiden pas? 
on BUNGA APA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/10/17





------------------

DARURAT





DARURAT

Bila PH dah menang pru nanti tapi tak diiktiraf sah, di lancarkan pula akta darurat, masa tu rakyat wajib kepung putrajaya. Tapi persoalannya, berapa ekor jer yg berani turun tadah kepala kat senjata tentera? 

TAPI MELAYU

Ini malaysia la bhai, bumi melayu. Org melayu ni baik2 dan pemaaf, penakut pun ia juga. Dapat dedak seposen dua jer terus leher terkulai angguk2 setuju mcm batang pelir lepss pancut. 
on PRU14 - PAKATAN HARAPAN AKAN MENANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/10/17



---------------

ORANG BUJANG LASTIK CICIK



MALAM JUMAAT
Bro Malam nie malam jemahat. Malam permintaan. Malam beracun yang dikurniakan pahala 70 kali darjah. Habis tu cerita lu pasal "kuasa di hujung kemaluan" mcm mana ending nya?
ORANG BUJANG
LASTIK CICIK
Kalu ending nya berahi nak jugak aku try malam nie. Nota- Organ bujang Trang tang tang mcm hang, Tuhan tak lupa pasal fadilah malam jemahat, malam nie kalu lastik cicak bole dapat pahala yang sama jugak 70 kali darjah. 
on PRU14 - PAKATAN HARAPAN AKAN MENANG
Publish | Delete | Spam
DatoPidi
on 8/10/17




---------------------

TIPU TIPU TIPU





FACE BOOK

KANTOI !!!.. Portal Barisan Nasional (BN) sendiri yg laporkan "500 ambulans KKM bernilai RM400 juta".... tetapi pembangkang juga yg disalahkannya..
Beginilah sikap kecelakaan Umno/BN yg suka kencing berak bersepah-sepah, orang lain yg dituduhnya.



Albert Rain Yg bengap je yg dok sebarkan...dah tau x logik siasat dulu... semua benda nak dipolitikkan.
LikeShow more reactions
Reply
2
3 hrsEdited
Manage
Sherman Ghøst Tan Kalau sebiji 800 ribu, saya harap ambulans ni boleh terbang atau jadi Transformers.
LikeShow more reactions
Reply
12
3 hrs
Manage
Danial Zaini Ambulan terbaru ni pakai model Toyota Vellfire yg dah fully modified siap tebobus.. So harga RM800k adalah masih murah jika dibandingkan dgn negara Isketambola yg boleh mencecah 1juta pound sterling... 
#wow
LikeShow more reactions
Reply1 hrEdited
Manage
MohdNorddin Baharuddin Aku di beritahu oleh kakitangan UMNO sendiri bagaimana orang UMNO untuk kekal KAYA..formula mereka mudah... 1+1=11.
Hah, mana datang 1+1=11?
9 masuk kocek, 2 lagi untuk peruntukkan sebenar.
...See More
LikeShow more reactions
Reply
4
2 hrs
Manage
Ajib Uda Lohong Rasanya model ambulans yg JAMAL TOILET bwak aritu lagi mahal kot,sebab yg tu siap ada pakej bilik air/JAMBAN dan 1set komputer untuk main Wukong beserta dengan seorang misi dari seberang yg hanya pandai membancuh Coffee mix


----------------

GILA NAK JADI WHY BE






FACE BOOK




Salah satu perkara paling mengecewakan ialah Orang Muda berfikiran tua.
Comments
Mimie Anita Berfikiran tua matang ok jugak...kalau fikiran tua nyanyuk tu....golek ke lombong je
Reply
2
15 mins
Manage
Mohd Azli Ahmad Penyanyi muda menyanyi mcm artis 80an. Dah kenapa
Reply
1
9 mins
Manage
Lynda Linda tua perasan muda pun sgt merimaskan😁
Reply4 mins
Manage
Syed Abd Habib Faiz Define 'berfikiran tua'. 🤔


ADA LAGI

SATU GILA

ANAK MUDA

GILA NAK JADI

WHY BE

KAH KAH KAH

---------------

KONSULTAN BIDADARI








INI KES

TIPU ATAS

TIPU 

KENA TIPU

OLEH PAKAR

KONSULTAN

BIDADARI
 

11 syarikat tipu pakej umrah dibatal lesen, kata Mas Ermieyati

 | August 9, 2017
Mas Ermieyati berkata selain pembatalan lesen, kementerian juga akan menarik balik lesen bidang tertentu dan menyenaraihitamkan agensi yang terlibat.






KUALA LUMPUR: Sebanyak 14 syarikat pelancongan dan pengendali umrah serta ziarah dibatalkan lesen kerana melakukan kesalahan di bawah Akta Industri Pelancongan 1992 (Akta 482) sejak 2009 hingga tahun ini.
Timbalan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Puan Hajjah Mas Ermieyati Samsuddin berkata daripada jumlah itu, 11 syarikat dibatalkan lesen dan 1 syarikat ditarik lesen bidang pelancongan luar negara (outbound) setelah didapati melakukan penipuan manakala 2 lagi sedang dalam peringkat rayuan.

KAH KAH KAH

DUA KALI

KENA TIPU

ILANG SEMUA

BIDADARI

KAH KAH KAH


--------------------