Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 22 April 2010

MADEY DATANHG JUGA



MADEY DATANG TUNJUK TARIK PLASTIK


kah kah kah

Sudah desprate !

Madey datang ke serendah buat ceramah.

Ada 30,000 datang. kah kah kah..opps .. sorry ada 300 oreang datang.

Atau nak tumpang glamour bila kamalnathan menang kah kah kah




DARI HULU SELANGOR




BERITA BERI TAK


Baru selesai makan tengah hari
dan minum cendol. Makan nasi ayam hailam. Ok je.

Pagi jam 11 tadi minum kopi kedai yang selalu aku masuk.
Tuan punya kedai gila tegar penyokong pakatan. Dua hari dulu
ada berita najib d jepun. Tuan kedai ini menyumpah dalam bahasa
Melayu nak bagi signal pada aku bahaw dia orang pakatan.

Zorro – juga selalu minum disini. Kumpulan we are anak Malaysia ada
parking di pretak – mereka berkampong di rumah orang asal.

PELANCUNG POLITIK

KKB semakin sempit – kereta mula berasak.
Iklan rumah dan bilik kosong semakin banyak di dinding kedai,

SIDANG AKHBAR ORANG ASAL

Pagi tadi di pusdat media PKR – satu pasokan orang asal telah
Membuat siding akhbar. Mereka adalah penyokog pakatan.
Seperti biasa tuntutan mereka hanya satu: jangan rompak tanah mereka.




HULU HULLU SELANGOR



PAGI DI HULU SELANGOR



CUACA

pagi panas
tengah hari pasti panas
petang hujan
dan banyak ceramah


BERITA GEMPAR

kamal nathan ini hanya minum air suam kah kah kah

apa punya nandek ni ?

dei .... todi kat kuala selagor tak bagus ke?


HANGAT

air suam naik harga di hulu selangor

sebuah syarikat peranchis yang bernama Le foue semababe
akan membuka sebuag kilang air suam jika jkamal nathan dijadikan
barua yang setyia.


ORANG INDIA HULU SELANGOR

di kelumbang dan kerling
banner dalam bahasa tamil telah naik.

dari apa yang difahamkan ini isinya:

kamalnathan jangan jual hak orang india.
mic parti madoor.


MANDOOR

mandor ini ialah sejenis haiwan dan tidak
semestinya berwarna hitam.


NUJUM

anwar ibrahim akan di gantung dari parlimen.
ini cukup baik - dia full time buat kempen kah kah kah


PELANCONG POLITIK

pelancung politik semakin ramai.
iklan bilik dan rumah untuk disewa
semakin banyak kelihatan di kkb.






HANYA YANG BODOH MELAKUKAN INI



MANA ADA KELAS - CIUM TANGAN SEMBAB



nota:
calon mic di hulu selangor telah mula
dibenci oleh masyarakat india sendiri.
ini kerana dia telah mencium tangan malikul sembab.

perbuatan ini cukup hina di mata masyarakat india.
hina kerana malikul sembab adalah orang bodoh.
kenapa peru cium tangan malaon yang bodoh.

tetapi dari satu segi - kebodohan ini
ada asas.

asasnya ialah malaon ini tidak pernah belajar di new zealand
hanya msuk kolej di jalan petaling kah kah kah

kalau mula sudah menipu - kalau jadi mp - entah
apa yang akan ditipunya !



IJAZAH BOHONG - TIPU LAGI





IJAZAH BOHONG - KAMAL NATHAN - BUKAN PELAJAR NEW ZEALAND


Mula mula warga Hulu Selangor ingat malaon ini ada ijazah.
Rupa rupanya malaon ini sama macam Akias Omar bekas datuk bandar kuala lumpur.
Kalau tak belajar cakaplah tak belajar.

Bodoh di malaysia ini bukan satu jenayah. Malah bodoh digalakkan dan sering
dinobatkan sebagai warga contoh.

Orang Melayu Hulu Selangor akan kena tipu lagi. Dulu ditipu Toyo.

Sekarang ditipu oleh ahli MIC - yang mengaku dirinya bijak dan pandai. Setakat kolej di petaling street itu bukan ilmu - itu tempat kelentong.

KAH KAH KAH..

woit... MELAYU TAK AKAN TAK SEDAR SEDAR.... kah kah kah..

woit...MELAYU HULU SELANGOR BERAPA LAGI NAK KENA TIPU...kah kah kah..

woit... TAKKAN TAK DAPAT BEZAKAN YANG MANA AUTA DAN YANG MANA FAKTA...kah kah kah


nota:
hairan negara kita ini
terlalu ramai orang suka menipu
ijazah tipu - kalau tidak bocor
mesti satu malaysia anggap malaon ini
belajar d new zealand.

ada tipu ada phd
ada tipu jadi datuk
ada tipu belajar luar negara

tapi hebat ada tipu
badan janda tapi klim dara
kah kah kah




BIAR KAN BIAR KAN




EZAM SANGGUP BANTU PARLIMEN SIASAT ANWAR, SERAH DOKUMEN ESOK
- msianinsider

Ezam Mat Nor akan membekalkan Barisan Nasional (BN) dokumen yang didakwanya boleh membuktikan Ketua Umum Pakatan Rakyat bersekongkol Israel, esok.

Ezam Mohd Noor akan menyerahkan dokumen-dokumen berkenaan, antaranya surat Anwar agar teman wanita bekas presiden Bank Dunia Paul D. Wolfowitz, Shaha Riza, dipinjamkan ke Foundation for the Future.

KAH KAH KAH..

woit.... APA HAL PULAK NAK BANTU PARLIMEN... kah kah kah..

woit... BUNYINYA MACAM GIAN NAK KE PARLIMEN.... kah kah kah..

woit... APA STATUS MALAON INI HENDAK BANTU PARLIMEN.... kah kah kah..

nota:
ezam mula gila talak
talakan talakan
ezam terjum dengan kotak kotaknya
biar kan biar
kan