.

Isnin, 14 Januari 2019

PANDANGAN ANARKO




TIGA

PEMIKIR DUNIA

PADANGAN 

ANARKO
EDWARD SAID
HOWARD ZINN
IQBAL AHMAD





PAU ANAK IKAN








HUH
NAK BERBAIK

KERANA MADEY

JADI PM

MASA NAJIB 

SEMUA KENA PAU

Singapura mahu berbaik tapi tidak akan dibuli, kata menterinya

SINGAPURA berharap untuk menyelesaikan pertikaian dengan Malaysia dalam cara yang berhemah tetapi menekankan republik itu tidak gentar, kata menteri luarnya yang dipetik akhbar Straits Times.

Berucap di Parlimen mengenai situasi hubungan dengan Malaysia, Dr Vivian Balakrishnan berkata Singapura berharap untuk menyelesaikan isu hubungan dua hala dengan Malaysia dalam keadaan tenang, rasional dan tepat tetapi tidak mengharapkan penyelesaian pantas dan lancar akan dapat dicapai.



HAH

LEPAS MADEY NI

AKAN MUNCUL

KUEH PAU

DARI SINGAPURA

BUKAN PAU KAYA

TAPI KUEH PAU

ANAK IKAN

KAH KAH KAH


------------------

BUNUH JANGAN TAK BUNUH







BEST

Oct 27, 2018 - Deepak Jaikishan turut mendakwa ada bukti untuk menyokong dakwaan beliau memberi Najib dan Rosmah wang tunai hampir RM300 juta, ...
PENYAMUN MULA

GADUH SAMA

SENDIRI

DULU KAMCING

ADIK KAKAK

SEKARANG  DAH

TAK AD KUASA

KENA KENCNG
Deepak anggap Rosmah sebagai kakak. Salhan K Ahmad 6 Apr 2011, 5:27 am (Dikemaskini 6 Apr 2011, 6:54 pm ) ..

Permohonan Najib, tiga lagi batal saman Deepak didengar 4 April

PERMOHONAN Najib Razak dan tiga lagi untuk membatalkan saman difailkan pengarah syarikat Carpet Raya Sdn Bhd, J.R. Deepak Jaikishan dalam tuntutan ganti rugi berjumlah RM676 juta berhubung dakwaan penipuan beberapa transaksi berpunca daripada konspirasi jual beli tanah, didengar 4 April.


INI PENYAMUN

GADUH DENGAN

PEROMPAK

BIARKAN BIARKAN

ASAH PISAU

BAGI SORANG

SATU

BIAR MEREKA

TIKAM MENIKAM



------------

SAUDI KAKI PUTAR






SAUDI KAKI PUTAR
Dapat minum anggur merah isap cerut dan bersosiaL indaH.... KeLuarga Saud pemakan biawaK dhab pasir punya pasaL isLam dapat nama...
ini nasib umat isLam akhir zaman jadi orang isLang senang sokong umnQ sokong DAP sokong pkr sokong sokong sokong sampai taing keLuK keLaK keLuk keLak ubah strategy bukaK ayat suci baru 
on TAHNIAH CANADA
Publish | Delete | Spam
Nazrio Dond DoLLa
on 1/14/19

Bukan



-----------------

TAHNIAH





TAHNIAH DIA

BERANI 

TINGGALKAN 

ISLAM
tahniah untuk apa? 
kata kau baca politik?
 takkan politik ini pun kau dah lupa nak fahami macam mana? 
jadinya skrg kau baca yang minah ni buat segalanya atas sebab yang dorang bagitahu tu ke? alamak....isham rais baru dilahirkan semuala ke? kahkahkah 
on TAHNIAH CANADA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/14/19

Ada tiga ekor h


----------------

MAT KOROK






MAT KOROK 
Hanya nak beritau ..
tak semua muftee punye muko sama spt yg dipaparkan oleh TT tu ..
piawaian grade E ..
tak de kene mengena dgn KASTA HINDU. 
on MUFTEE ITU APA?
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 1/14/19

tahn





-----------------

PISTON KOCIK





PISTON KOCIK

LONGGAR 

UNTUK LADA
Bro, tukar minyak hitam cap kacip fatimah..mantap semula.. Cuma aku takut piston kau je haus, kecik, longgar le jadinya. LADA KALAU SELALU bawa racing..bumper cepat jatuh. 
on LADA SECOND HAND
Publish | Delete | Spam
SN Global Marketing
on 1/14/19

Duo-du




---------------

JANDA ARAN LUNYAI







JANDA ARAB 

JAMIN LUNYAI
Gwa pun bukan pakar barang second-hand. Tapi gwa pun ada dengar kalo basikal second-hand koling memang ghahai. Kalo jando arab memang lunyai. Kalo jando bekas tangan mat nigeria memang lori trailer pun boleh buat u-turn. Kalo keto bekas tangan Russia boleh pakai lagi kot. Tapi kena standby spare part jer. 
on LADA SECOND HAND
Publish | Delete | Spam
dr chenor
on 1/14/19





-----------------

SEMUA BERLAGAK





LAGAK
KETUA CABANG LAGAK ADUN
ADUN LAGAK  MB
 YB LAGAK PERDANA MENTERI
Lanchau lu laa. Lu cakap ada ADUN lagak spt MB. Lu cakap ada Ketua Cabang lagak spt Menteri laa. Tapi lu suluh muka lu dulu!!!!. Lu Masih MP tapi Lu Lagak macam PM.
 on LAWAK PAGI
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 1/14/19




---------------

MINTA BANTU






MINTA BANTU
gua ada kawan
baru kawin 
dengan minah ukraine

kawan gua ini
jumpa minah ini
di soho london

kawan gua  tanya gua
macam mana
nak jadikan minah ini
warga negara malaysia
nak jadi rakyat malaysia

kalau boleh 
nak jadi bumiputera
nak dapat saham bumi

kawan gua ini
bukan orang kelantan

pertanyaan gua ini
tak ada sangkut paut
dengan yang hidup
atau
yang sedang membatu





----------------

SEMIOTIK





SEMIOTIK
Ilmu semiotik adalah kemampuan menganalisis dengan terperinci berdasarkan gambar. Btl x TT? on APA ITU SEMIOTIK
Publish | Delete | Spam
Sulalatus Sulatin
on 1/11/19r



------------------

AJEN CHINA MERAH







DARI DULU

GUA UDAH

BILANG

JHO LOW INI

AJEN 

CHINA MERAH

UNTUK PASTIKAN

TANAH MELAYU

TERGADAI

SEKARANG 

LU CAYA TAK



Polis M'sia, China adakan mesyuarat kesan Jho Low

Polis Diraja Malaysia telah mengadakan mesyuarat dengan pihak berkuasa China bagi mengesan ahli perniagaan Low Taek Jho atau Jho Low, kata Ketua Polis Negara  Mohamad Fuzi Harun.

Tanpa memberikan butiran mesyuarat itu diadakan, Mohamad Fuzi berkata buat masa ini, Jho Low masih belum ditemui dan usaha mengesannya masih dilakukan.


GUA DENGAR



ADA JHO LOW BARU

GEMOK  GEMOK

TAPI

 KULIT ITAM

SAPA HAH?

TUNGGU NANTI


-------------

LAGI CERITA DONGENG





DONGENG LAGI
Hakim itu ada tiga, dua di neraka dan satu di surga. 
1. Hakim yang menghukumi secara tidak benar padahal ia mengetahui mana yang benar, maka ia di neraka. 
2. Hakim yang bodoh lalu menghancurkan hak-hak manusia, maka ia di neraka. 
3. Hakim yang menghukumi dengan benar, maka ia masuk surga. (HR. Tirmidzi; shahih lighairihi) 
Bukanlah setiap satu dari tiga hakim ke neraka. Azab ke atas hakim2 adalah menurut keadilan mereka semasa menjadi sebagai hakim.
 on CERITA DONGENG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 8:25 PM



--------------

MUFTEE ITU APA?







MUFTI  KADI

JAKIM JAIS

ITU APA?
Iya Islam tidak ada kasta ulama. Kasta ulama ini kita tiru dari penganut-penganut agama Hindu dan Kristian... On Ulama su 
on MAT FAKWA DAN MAT FAKWI
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 1/12/19




-----------------

KERENGA






KERENGGA
Indian ini mcm Kerengga sikit tiada masaalah pabila banyak bertakhta dan beraja maka mencari masaalah semua kehendak perlu dituruti diatas nama democrats mencari keuntungan bernaung di bawah liberalsm berpersatuan seumpama freemason bergiat dlm liberty.

Indian dan Israel mempunyai sejarah kelangsungan dgn Israel dan mempunyai banyak persamaan miskipun kulit berbeza ideology tetap sama dan bisa mengancam kejiranan zaman Indera ghandi telah berlalu falsafahnya lenyap dibawah pepohon yahudi.. Next episode preemason di Malaysia adalah satu gerakan bawah tanah 
on PARTI PUNDEK PUNDEK PUNDEK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/12/19

Fals




------------------

LADA SECOND HAND







 KERETA RUSIA

  TANGAN KEDUA
Gwa tak paham sangat pasal kereta ..lebih lagi LADA buatan Russia ..kalau Gwa ambik yang tangan kedua punye ok ke ..gonchang masih kuat ke. Orang cakap jgn beli basikal bekas tgn keling ..jgn kawin janda bekas Arab ..tapi ..tapi ..kalau Gwa bili kereta bekas tangan Russia ok tak? 
on LADA 4x4 TOUGH
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 1/13/19

Ta




-------------

LAWAK PAGI





LAWAK PAGI

“Setakat menyindir ketika mesyuarat ‘ok’ lagi, usah terus main wayang”

43 mins ago
Presiden PKR, Anwar Ibrahim mengingatkan beliau tidak akan bertolak ansur jika ahli parti itu melanggar peraturan dan disiplin. Menurut Ahli Parlimen Port Dickson .




INI MESTI

BARU DAPAT

MINYAK WANGI

KAH KAH KAH





------------------

APA PUNAY TUUR





APA PUNYA TUUR
Semiotik nya mudah. Pak sheikh jumpo sUltan masa tu jambang penuh. Nmpk cm org tua. Padahal pak sheikh lg tuo . Chedet jumpa sultan dah cukur. Nampak muda. Pangkat adik2. 
on APA PUNYA TUUUR
Publish | Delete | Spam
Nope
at 5:38 PM

Gwa t



--------------

SERAMBI MOSCOW







SERAMBI MOSCOW
TT kes macam ini ponah berlaku. Gwa ada kawan kona cam-cam tu jo. Ari tu baru kawin dongan pompuan kek-kek Ukraine jugo. Gwa nampak kawan gwa tu tak do masalah pon hangkut bini dio kuar masuk nogori ..
tak do masalah pon jadi bumiputra. Malah somuo dapek free ..satu pitih pon tak kuar. Cubo Lu tanyo kawan Gwa tu camno ..lagi pun sekarang kerajaan PH ..APO TAKUT? 
on MINTA BANTU
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
at 8:15 PM

Semiotik n




------------------