.

Ahad, 3 Mac 2019

GUGUR GUGUR








GUGUR

GUGUR

APA DIA

GUGUR NI?

HA  HA

HOT HOT

HOT







-----------------

MANA PERUBAHAN STRUKTIRAL






MANA JANJI

PERUBAHAN

STRUKTURAL
sudah kalah lah semenyih...kahkahlah.... bodoh punya team jentera. letak calon pun tak cukup cool. gua ingat kalau PH amik uncle kentang jadi calon cnfirm boleh menang.kkahkahkah. gua nak bukak kisah cerita dia macam ni...sekejap bagi bubur lambuk, sekejap bagi hamper,sekejap janji tol, sekejap janji hospital, sekejap janji klinik, sekejap tak nak bagi BasaH bujang, sekejap bagi, paling aku rasa cool...2hb menang...3hb saya kasi selesai semua masalah. 
Pak jib kata lu orang ni takde whatsup group ke? Alkisah sebenar-sebenarnya ialah: 
1) apa perubahan struktural? 
2) mana janji perubahan struktural? percayalah..bila perkara simple macam sijil palsu, org politik berebut2 dilantik ke GLC, idea bangang kereta terbang bukan untuk dijual, Lynas dan bauksit, dan seumpamanya yg tak perlu kuar duit pun, akan membuatkan PH jadi kerajaan sepenggal. ubah atau rebah. 
on SAPA RAMELI MUSA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/3/19

ya



--------------

SIAPA DIGUGUR







SIAPA

DIGUGUR

jENG JENG JENG




--------------

GUGUR









GUGUR

GUGUR?





------------

SAMOLAH DEN





OH SAMOLAH DEN

U.S. Offers $1 Million For Info Leading To Son Of Bin Laden

The U.S. State Department is offering a reward of $1 million for information leading to the location of Hamza bin Laden, the son of 9/11 mastermind Osama bin Laden.

The government says Hamza bin Laden "is emerging as a leader" of al-Qaida, posting videos on the Internet calling for attacks on the U.S. and its western allies. He is particularly interested in exacting "revenge" against the U.S. for its 2011 killing of his father, the State Department says.


Saudi Arabia strips Osama bin Laden's son of citizenship

Reuters
Posted at Mar 01 2019 11:00 PM
BEIRUT - Saudi Arabia has stripped citizenship from Hamza bin Laden, the son of slain al Qaeda leader Osama bin Laden, the interior ministry said in a statement published by the official gazette.
The U.S. State Department said on Thursday it was offering a reward of up to $1 million for information leading "to the identification or location in any country" of Hamza, calling him a key al Qaeda leader.
------------------

HUKUM TOK ARAB








KAPIR
 
TIDAK FAHAM

HUKUM KANUN

TOK ARAB

KAH KAH KAH

Tunjukkan lebih banyak bukti, PAS cabar Sarawak Report

PAS masih mahu Clare Rewcastle-Brown menunjukkan lebih banyak bukti bahawa parti membayarnya, walaupun selepas pengarang Sarawak Report itu mengesahkan menerima RM1.4 juta dalam bentuk caj perundangan sebagai penyelesaian di luar mahkamah dalam kes membabitkan presidennya Abdul Hadi Awang.

Naib Presiden PAS Idris Ahmad mencabar wartawan yang berpangkalan di United Kingdom itu untuk memberi lebih banyak bukti, contohnya siapa menandatangani cek berkenaan.




WAJIB ADA

EMPAT MATA

YANG MELIHAT

KONTOL  MASUK

KE DALAM BURIT

MAKNANYA 

WAJIB ADA

DUA  ORANG 

MELIHAT

HAJI HADI

TERIMA CEK

DARI NAJIB

KHALAS

KHATAM KOGIA



----------------

TUAN HAJI PORN






TUAN HAJI PORN
Mat tontontv1 nilah perosak pas sebenarnya... 
Tapi sayang walaun pascai buta politik on 
SERAN BURIT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/2/19







----------------

TERKANG BODY









MUSTAHIL
TAK KENANG

BUDI

Anwar tak kenang budi, kata PAS

ANWAR Ibrahim pemimpin yang tidak tahu mengenang budi, kata pemimpin PAS, selepas presiden PKR itu mendedahkan kes saman Abdul Hadi Awang dan Pengarang Sarawak Report Clare Rewcastle-Brown diselesaikan di luar mahkamah dengan bayaran.

Mereka merujuk kepada sokongan parti Islam itu kepada Anwar ketika beliau berdepan tuduhan meliwat dahulu.

Naib Ketua Dewan Muslimat PAS Salamiah Mohd Nor berkata Anwar nampak sangat terdesak apabila membuat pendedahan mengenai parti Islam itu.

Katanya, Anwar tidak kenang jasa PAS yang pada suatu masa dahulu mempertahankan beliau dan tidak percaya pemimpin PKR itu terlibat dalam kes liwat.



TURKI

TOK AJI BUKA 

KESAH

TERKENANG 

BODY

DI ISTAMBUL

PASAL APA?

KAH KAH KAH

-------------

OH LARI




OH LARI
Dlm perang pn ade srategi lari berundur tp bukan menyerah kalah lari utk mengumpul tenaga dan meyusun cara dan taktik utk menyerang semula musuh. 
on LARI
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 3/2/19

Jangan





-----------------

KALAH






KALAH
sudah kalah lah semenyih...kahkahlah.... bodoh punya team jentera. letak calon pun tak cukup cool. gua ingat kalau PH amik uncle kentang jadi calon cnfirm boleh menang.kkahkahkah. gua nak bukak kisah cerita dia macam ni...sekejap bagi bubur lambuk, sekejap bagi hamper,sekejap janji tol, sekejap janji hospital, sekejap janji klinik, sekejap tak nak bagi BasaH bujang, sekejap bagi, paling aku rasa cool...2hb menang...3hb saya kasi selesai semua masalah. Pak jib kata lu orang ni takde whatsup group ke? 
Alkisah sebenar-sebenarnya ialah: 1) apa perubahan struktural? 
2) mana janji perubahan struktural? percayalah..bila perkara simple macam sijil palsu, org politik berebut2 dilantik ke GLC, idea bangang kereta terbang bukan untuk dijual, Lynas dan bauksit, dan seumpamanya yg tak perlu kuar duit pun, akan membuatkan PH jadi kerajaan sepenggal. ubah atau rebah. 
on SAPA RAMELI MUSA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/3/19

yang le




------

AHLI NURAKA






CLAIRE
 AHLI NURAKA
Xboleh. Claire ni ahli nuraka. Kalo tuhan convert jadi bidadari bogel pun, bukannya cun. Hanya kene tgk kaki la bro selera lebai camana.. on SEMUA BOEH KAUTIM
Publish | Delete | Spam
Enculez Vous
on 3/2/19

ya






-----------------

TAK DAPAT PA CHU CHING






TAK DAPAT

PA CHU CHING
Ya Allah laknatilah mereka yang memfitnah dan kakukanlah lidah serta tangan2 mereka. 
on AHLI PAS KENA KENCING
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/2/19

D





---------------

DISUNATKAN LAGI





DISUNAT LAGI
Kalau betul ini bukan fitnah ..
Ustaz dan Ustazah kena sunat sekali lagi ..
Ustazah yg bawah 30 tahun Gwa boleh tolong sunatkan .. free. 
on RUKUN BARU
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 3/2/19

T





-----------------------

SEMBAHYANG HAJAT






TELO BENGKAK
Nanti PAS berhimpun buat solat hajat, 
telor kontol TT jadi bengkak 
sebesar buah kelapa. 
Ada baik ko minta maaf dgn tuan guru TT. 
on PROJEK KAPIR
Publish | Delete | Spam
Enculez Vous
on 3/2/19

Xboleh. Claire n





------------