.

Sabtu, 23 Jun 2018

APA DIA HIDDEN AGENDA MAHATHIR?





APA DIA

HIDDEN 

AJENDA

MAHATHIR?
bro..gua sokong lu..lebih lebih tuntas dan pandang kasyaf..video ini akan bikin otai2 reformasi dan parti sosialis mjd marah..ada yg nak undi rosak, ada yg nak calon muda, ada yg nak rafizi jd pm tp rafizi sndiri tak sanggup..at the end, berapa byk kerusi yg dimenangi psm yg mjd juara rakyat..


UNITED FRONT

namun tetap juga diletakkan anwar sbg pm sb nak ambik hati..kini pm menunggu itu kelihatan terkinja2, tak sabo, cium tangan sultan..kalo otai2 nak sgt anwar jd pm maka sejarah baru akan terukir..bukan saja malaysia baru malah malaysi ditadbir oleh suami isteri..ini tak salah tp ini akan mjd kesan utk hari kemudian..kelihatan sudah tidak sabar kaum2 bisnes anwar .. on 
LIHAT DENGAR SEKALI LAGI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/22/18



--------------------

JANGAN JADI ZALIM






SMS
GUA BARU TERIMA SMS INI:

najib tidak akan didakwa
kerana dia tak tau
duit masukm akuan dia 
dan 
dia tak tau
 dari mana sumber  rosmah
beli beg birkin

ini menunjukkan dia mental

adalah zalim dakwa orang gila
I





-----------------

SYABU JATUH HARGA









YA AMPOON

YA MAULANA

KU LI DAH

MENCEMAR 

DULI

KAH KAH KAH
 
 

Ku Li: Umno perlu bersih daripada lagak sombong, melampau dan elitis

 | June 23, 2018
Tengku Razaleigh berkata, anggota perlu pastikan polisi parti dapat menyembuhkan semula Umno, khususnya dari aspek integriti yang sebelum ini dilihat kurang disukai masyarakat.



SHAH ALAM: Umno perlu melakukan “pembersihan” dan “pembaikan” seperti dituntut masyarakat bagi menebus semula integriti parti yang dilihat semakin pudar dalam perjuangannya, kata Tengku Razaleigh Hamzah.

Veteran Umno berusia 81 tahun itu berkata, antara “pembersihan” yang mesti diutamakan adalah dari aspek lagak kepimpinan berikutan sebelum ini masyarakat melabel pemimpin parti berkenaan sebagai sombong, melampau, elitis malah ada yang sukar dibuat janji temu 

BILA KU LI

MEMCEMAR 

DULI

HARGA SYABU

DI KOTA BARU

JATUH 

MELEPEK

KAH KAH KAH
-----------------------

DUNIA MAKIN TEGANG






AWAS

DUNIA MAKIN

TEGANG






We are staying in Manbij: US general: A top US general visited Manbij on Thursday, assuring the people and local officials that American forces will remain in the city.





BAHAYA PERANG

MAKIN JELAS





----------------

AMAT AMAT BERAT







1017 KG
Kalau guna Ziana atau Altantuya untuk rebahkan Najib.. sure tak boleh. Ziana baru 61 kilo.. Altantuya 56 kilo. Dua2 sekali gus pon tak boleh. End of the day dua2 kena doggie oleh Pak Jib kita ..berbuih2 mulut Najib dan burit si cute dua ekor tu. Betul.. badan yg boleh rebahkan Najib hanya badan Rosmah ..yang punye berat 1017 kilo.. berat yg ditimbang sebelum 9 Mei 2018. on 
SERANG ROSMAH BERJAYA
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 6/22/18



-------------------

NAJIB RANCANG NAK LARI



PDRM

AWAS


NAJIB  RIZA

ROSMAH 

AKAN LARI

SUBANG 

GAGAL

LANGKAWI

DIGAGALKAN

Siasatan 1MDB hampir selesai, kata Abu Talib

SIASATAN terhadap skandal 1Malaysia Development BErhad (1MDB) kini hampir selesai, kata Abu Talib Othman.

Pengerusi Jawatankuasa Siasatan 1MDB itu berkata demikian selepas mengadakan mesyuarat dengan Ketua Pesuruhjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Mohd Shukri Abdull dan bekas ketua pesuruhjaya Abu Kassim Mohamed.


WAJIB KAWAL

24 JAM

ATAU PAKAI 

TAG DIKAKI

YAKINLAH

NAJIB ADA

RANCANGAN

NAK LARI


---------------------

SUDAH KAUTIM KE?






HEBAT

DATU SERI

MEMANG 

HEBAT

Jamal perlekeh polis, rayu sokongan Pemuda Umno


CALON ketua Pemuda Umno Jamal Yunos yang kini dalam buruan tampil dengan bangga di media sosial dan memperlekeh pihak berkuasa kerana tidak berjaya mengesan beliau sehinga kini.

Beliau berkata demikian menerusi sebuah video yang dikongsi di Facebook dan Whatsapp sempena pembukaan persidangan untuk pemilihan sayap Pemuda Umno esok.

IGP Khalid says suspect in Melaka protection racket known to him ...

https://www.thestar.com.my/.../igp-khalid-says-suspect-in-melaka-protection-racket-k...
Jun 14, 2017 - KUALA LUMPUR: Inspector-General of Police Tan Sri Khalid Abu Bakar said although he and his family knew the main suspect in the Melaka ...
Missing: genster

IGP Khalid knowing Gopi nothing to do with Melaka racketeering case ...

https://www.nst.com.my/.../igp-khalid-knowing-gopi-nothing-do-m...
Translate this page
Jun 15, 2017 - PUTRAJAYA: Do not associate Inspector General of Police Tan Sri Khalid Abu Bakar with K. Gopinathan, the individual arrested by the ...
Missing: genster

'Bagaimana IGP boleh kawan dengan penjenayah?' - Malaysiakini

https://www.malaysiakini.com/news/386021
Translate this page
Jun 18, 2017 - PKR mempertikaikan bagaimana Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar ... polis di kawasan perjudian dan rumah pelacuran di Melaka.
 
APA KAH DAH

KAUTIM

DENGAN POLIS

KAH KAH KAH

DULU KHALID

KAUTIM

DENGAN GOPI

HEBAT

KAH KAH KAH


-------------------

HANYA SERATUS NI BERAPA?





BERAPA?



'Save Islamic institutions, monarchy' rally attracts 100

A rally today by a new Malay rights group Pemantau Malaysia Baru which it said would attract 2,000 proceeded without incident after about 100 people turned up at the venue near Masjid Negara


SERATUS NI

BERAPA?

MEETING NGO

UNTUK DEMO

BERSIH

LEBIH DARI

SERATUS YANG

DATANG

KAH KAH KAH


----------------------

MANA MOVE TEA KELANTAN?












MANA MOVE

TEA KELANTAN
kalo semua tibai najib , sapa yg nak pertahankan najib? mana hilang mufti2 yakni mufti kelantan, mufti pahang..mana hilang pendekar jawa zahid komidi? mana hilang azwan bro?senyap sunyi..mana hilang noh omar?yg pelik, mana suara2 bangsa bugis yg marah sgt dgn madey tu? taknak pertahankan panglima bugis ke? ckp berdekah2 berak dlm jubah.. on TIBAI CUKUP CUKUP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/22/18




---------------------

AIR MANI TERBUANG






AIR MANI

TERBUANG
mana hilang din ayam menantu tuan haji penjaga syurga penjaga kunci kubur penjaga kunci masjid..masih lagi air mani yg terbuang ke??oh ya bro tt..tangkap nik aboh agen cia.. on 
JUAL MINYAK UNTA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/22/18





-------------------

MANA HILANG DATUK ARMAN?




mana hilang dato arman 
yg dilatih oleh parti china komunis.?? on 
RAKYAT BUKAN LOKMAN ADAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/22/18





----------------

PENYEDAP AYAH NAJIB






INI PENYEDAP

AYAH NAJIB
OMG!! TT, kau nak bagitau apa ni? Adakah Tun Razak ada entot entit dgn Sarimah? Sarimah tu penyanyi... oops pelakon jer, takkan negarawan bekas PM mcm tun razak yg suci tu sanggup entot entit seorang pelakon? on 
BUKAN PUKEE MAK NAJIB
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/22/18




-----------------

SAPA CURI ?








SAPA CURI

KASUT CUCU

NAJIB
Disini saya ingin membuat tawaran. Siapa siapa yg dapat cari atau menjumpai kasut cucu najib. Saya bagi 10 hinggit... Kakakakakkakaka on NAJIB ANGGAP RAKYAT LOKAMN ADAM
Publish | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD
on 6/23/18






-------------------