.

Isnin, 20 November 2017

TURUN TRUN KE JALAN RAYA







MUGABE  

MASIH DEGIL

RAKYAT TURUN

KE JALAN RAYA





RAKYAT MULA TURUN KE JALAN






SATU LAGI

PRU  TIPU

KENYA DALAM

KRISIS BESAR


Kenya court upholds President Kenyatta's election victory

Kenya’s supreme court has upheld the victory of President Uhuru Kenyatta in last month’s controversial re-run of presidential elections, clearing the way for the 55-year-old leader to be sworn in for a second and final term next week.
After hearing two days of arguments, a six-judge bench said two petitions demanding the cancellation of the polls were “without merit”.
In several areas of the capital, riots broke out on Sunday in response to the deaths, as residents set cars and buses on fire and police responded with teargas.

Kenyatta will now be sworn in for his second term on Tuesday next week

BILA  MENANG

UNDI DENGAN

JALAN TIPU 

RAKYAT MULA

TURUN KE JALAN



-------------------

CILAKA MAT JAWA




CILAKA

MAT JAWA

DAH BERANI HINA

PEMIMPIN MELAYU

INI PENGHINAAN

HINA MELAYU

HINA ISLAM

MANA AHLI

PARTI MELAYU

KETUANAN MALAYU

MANA ILANG?




-----------------

LARI DARI JENNA JANE







LARI DARI
Yang atok haji senget badan tidor duduk tu boleh la kita paham, maklumlah tok aji dari muda lagi dah banyak komitmen dan peristiwa, kena lari dengan jenna jane daripada tok lebai, kena travel sana sini pelusuk dunia dengan tun tuya dari mongolia ke paris ke hong kong ke singapore and some say batam, kena mengadap trump di amereka, kena menyembah presiden china di beijing, kena marah dan tengking bik mama di rumah, dan bermacam lagi hingga keletihan amat sangat tok aji tu. 

JENNA JANE

Tapi yang kita tak paham kenapa minah saleh sebelah tok aji tu ikut senget badan sama, macam menjauhkan diri tak suka tok aji je? Tok aji tidor berdengkur ke? Atau tok aji ada bau badan yang kuat (busuk) ke? (Ingat kes norita mati setelah/ketika sex kinky dengan seorang yang badan berbau?) 
on NAJIB TIDOO
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 7:01 PM




-----------------

NAJIB TIDOO






F.BOOK

Zunar
13 hrs
Dari akhbar Indonesia.
Apa komen anda?


Comments
Asaruddin Ariffin selandia baru...baru dengar
Reply10 hrs
Manage
Herman Abdullah Penat woo jadi PM...
Reply10 hrs
Manage
Frederick SK Lim YAB PM tersangat letih kut sebab terpaksa bekerja kuat menjalankan tugas yang berat semasa dialog Amerika & ASEAN..... 😉
LikeShow more reactions
Reply3 hrs
Manage
Abdul Nizam Khalid Sian dia....penat kena kutuk....
LikeShow more reactions
Reply2 hrs
Manage
Azharali Zaini Penat dowh
LikeShow more reactions
Reply1 hr


-------------------

RATU RATU DIHALAU LARI



RATU KASUT

DIHALAU 1986







RATU EMAS

DIHALAU 2011








RATU GUCCI

DIHALAU 2017



RATU BIRKIN

AKAN DATANG

------------

HARI HARI AKHIR MUGAJIB






HARI HARI AKHIR

SEKOR MUGAJIB









-------------------

PEMIMPIN PAS GILA KERETA








PEMIMPIN PAS
Wooiii... kepala kepala PAS ust lebai mercedes audi bmw velfire camry.....kehilangan Rahmat Tuhan kehilangan kelayakan. kenapa individu2 yg dituduh makan dedak membisu sehingga kini...? kenape Parti Pas tak buat siasatan dalaman menyeluruh keatas mereka...? kenapa jentera kerajaan jholok bantu kamu mengancam Cik Ambiga...? 

EDDY WANG

Alahai....isu wisma TGNA jugak berbau rasuah ust lebai Pas Sudah lahhh.... lagi dosa besar kamu apabile dah lah makan dedak ini pulak bertekad cakap putar belit ular cemari ahli2 dan penyokong2 Pas bersama2 ikut berdosa..... Cisss....tindakan kamu ternyata mengkhianati perjuangan asal pimpinan almarhum TGNA, Fadzil Noor dan Yusuf Rawa. 

GILA KERETA

PAS for ALL, menolak kerajaan UmnoBN yg zalim. Perjuangan Pas Hadi Awang & Ust lebai kini ada lah “PAS for Rejim UmnoBN” Pas for $$$ 1MDB”. “Pas for GST”. Dosa ust lebai Pas BERKECUALI memihak bersama UBN menyokong kezaliman GST membuli YB YB Pakatan Harapan dari pertahankan hak hak rakyat jelata... 
on BARU SEKARANG SEDAR?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/19/17




---------------

NATANG






NATANG
Politik Natang, thorjadee bilo. Bila Melayu ada 1 agong, 9 rajo, ompek undang, ado PM, ado TPM, ada DO .. kiro-kiro somuo ado. Alih-alih yang papo kodano 95 den ulang 95% Melayu ..PUKI MAK BOTOL. Apo kato kali ni kito mintak Pak LK Siang pulak jadi PM, Tengku Wong jadi Rajo. Dah tontu 95% dapek di kurangkan .. katokan 90% ko ..janji kurang. Yo tak? on 
INI POLITIK N
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
at 6:27 PM



--------------

MAIN GOLF












NAK TANYA

TUAN HAJI



KALAU KITA

MAIN GOLF

PAKAI DUIT

ANAK YATIM

HINA ISLAM ATAU

TIDAK?


Hina Islam: Tindakan dikenakan tidak terhad kepada perundangan

TINDAKAN diambil terhadap individu yang mengeluarkan kenyataan atau melakukan perbuatan menghina serta mengelirukan mengenai Islam tidak terhad kepada perundangan sahaja, kata Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Tuan Haji  Jamil Khir Baharom.

Sebaliknya, kata beliau ada tindakan lain yang diambil oleh institusi agama Islam seperti mengikuti kelas agama yang dikenakan ke atas "Raja Bomoh" Ibrahim Mat Zin oleh Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan



KALAU KITA

GI SHOPPING

DI AMERIKA

PAKAI DUIT

ANAK YATIM

OK KE?

SAJE TANYA

MANA TAHU 

KALAU KALAU


----------------

KEPALA BAPAK KAU - BACA LAGI SEKALI






KEPALA

BAPAK KAU


https://www.malaysiakini.com/columns/401960



Kamal Salikan · 

Rakyat msia sakit jiwa punya pm spt ni
SukaBalas16 jam
Hafiz Terbang Di Udara · 

Macam sakai lah
SukaBalas17 jam
Hafiz Terbang Di Udara · 

Entah apa2 korang ni kepala bapa kau lah mak kau lah
SukaBalas17 jam
Ameyrul Fitry · 

Kepale bapak kau balik
SukaBalas19 jam
Tulun Tomui
'kepala bapak kau...' adalah ungkapan yg tidak sepatutnya diucapkan oleh manusia waras apa lagi dari seorang pemimpin negara yg tersohor di serata dunia dgn kehebatannya mentransformasikan kesejahteraan rakyat melalui Konsep 1Malaysia, wasatiyah & perpaduan kaum.
SukaBalas22 jam
Azmie Amming
Kepala bapa kau
SukaBalas23 jam
Aziz Derahman
Banyak orang sakit jiwa di sebabkan mereka minun Arak makan dadah makan pilkuda .Allah menyuruh hai maknusia makan lah dan minun lah yg baik baik yg hallal.tapi mereka makan minun yg di larang oleh Allah.apa dah jadi dg mereka jadi hilang ingatan.
Pak Ulung Yacob
Kok ia pun tak payahlah cakap cara kurang ajar. Nanti orang lebih marah pasal bahasa kurang ajar dari harga barang yang tinggi.
Jul Pek
rakyat tak bodoh terutama nya generasi y dan z...akan tiba kejatuhan b,n..






----------------------