.

Jumaat, 24 Mac 2017

EROPAH SEMAKIN BRUBAH






PENDATANG

AKAN DISERANG








BERDERMALAH UNTUK DAPUR JALANAN




TAK PERLU JADI ISLAM
yea betul..kalian tak perlu jadi islam, tak perlu jadi hafiz hafaz, tak perlu tunduk tawaduk utk membantu... on DAPUR JALANAN - TUNGGU GAJI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:20 PM


KUTIPAN DAH 

LINTAS

11 RIBU 



BERITA MALAM INI
DAPUR JALANAN
ADA BERITA BAIK
TENGOK AKAUN
  ADA DUIT MASUK
semakin ramai
kakak dan abang 
abah dan emak
menderma
agar dapur jalanan
dapat membeli 
sebuah van tangan ke dua

kami terima 50 rm
kami terima 100 rm
kami terima 35 rm
kami terima 10 rm
kami terima 15 rm
dari abang kakak
adik pakcik mak cik

PEMBACA

BUDIMAN

DAPUR JALANAN

MASIH 

MEMERLUKAN

BANTUAN

UNTUK MEMBELI

SEBUAH VAN

TANGAN KEDUA

SILA ULUR 

BANTUAN KE

AKAUN CIMB SPKL 

800 172 7849


KUTIPAN 


HARI INI


TAMBAH

RM210





JUMLAH

RM11,050


TERIMA 


KASEH










------------------

JIKA INI BERLAKU






FACE BOOK

663,000 peminjam PTPTN tak pernah bayar sesen pun hutang pinjaman,PRU 14 nanti semua pakat undi Pakatan yer..! Tumbang UmnoBn kita minta kerajaan pakatan kira semula apa yg patut klu perlu mansuh minta dimansuhkan hutang tersebut.





-----------------

MENIAGA JUAL DATUK







BETUL KE

ADA ORANG

JUAL DATUK

BERAPA SEKATI

SAJE TANYA

KALAU MURAH

NAK BELI

DUA TIGA KATI


SPRM, PDRM digesa siasat kegiatan jual beli Darjah Kebesaran DiRaja

24 Mac 2017
Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dan Polis DiRaja Malaysia (PDRM) digesa untuk melakukan siasatan segera di atas pengakuan dan pendedahan Tuanku Sultan Johor Sultan Ibrahim Sultan Iskandar mengenai wujudnya agen jual beli  Darjah Kebesaran di negara ini.
KAH KAH KAH

HANYA SATU

NAK TANYA

APA AKAN JADI

PADA PEMIKIR

LOKMAN ADAM

DIA SELALU JUAL

DATUK SULU

TETAPI DIA

TAK PAKAI 

TIMBANG KATI

DIA PAKAI KILO

TAK PASTI 

BERAPA SEKILO

KAH KAH KAH







----------------

ISLAM JENIS ARAB SAUDI





HUDUD SAUDI
di arab saudi ada ustaz yg mempunyai dua org isteri kemudian memrogol dan membunuh anak dari isteri keduanya kemudian kenakan denda ratusan ribu riyal dan beribu rotan..
sang ustaz ini tidak dihukum bunuh kerana beliau adalah saud..kalo bangsa lain dah lama mati kena pancung...huudud arab, nyawa dibayar nyawa..hudud saud, rakyat saud hanya dikenakan denda dan rotan..ini teknik yg sama dgn ruu..naikkan denda dan jumlah rotan..
utk meperkasa ruu, tidak perlu akal dan penyelidikan yg panjang, hanya copy and paste dari saudi..tak cya, lu org tanya org2 saudi...mufti wlayah pun pakai fukwa vape dari saudi walhal saudi tak isap vape, saudi isap shisha sebesar tempayan..ko tu cuma mufti tunduk tawaduk je, mana tau hal2 lain...makan besar, nafsu besar... on PAK LEBAI KENCING
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:34 PM




-----------------

SENIMAN TULEN - SENIMAN MELAWAN



SAMPAI KE UN
apa la reggie tu..di lukis karton tapi tak kena tangkap pun nak kecoh..zunar ada sembilan sabitan dgn 49tahun penjara kalo disabitakn salah..yg bising2 tu pasal apa?karya zunar ni pasar di malaysia dan dioversea sampai ke UN..
ni karya berani, ini bukan karya dedak rm90juta, bukan karya nak beli kereta audi q7...zunar buat karya donald dedak..kpd zunar, karya terbaik itu ialah agamawan mengelak kasut pemimpin dgn serban sunnah nabi..kahkahkah...yg diharamkan itu lebih cool... on KENYATAAN SEORANG SENIMAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:53 PM






----------------

JUAL MINYAK BIAWAK DHAB






JANGAN SALAHKAN LEBAI LEBAI
ust wan ji, jgn salahkan lebai2 tu..lebai2 mana ada belajar ilmu ekonomi, mana ada belajar ilmu semiotik, mana ada belajar falsafah, mana ada belajar sejarah tanah melayu..lebai2 hanya belajar ilmu hukum hakam, ilmu hafaz hafiz..

perasan tak juara qari qariah musabakah antarabangsa tu negara mana? jawapnya negara malaysia..bacaan ,nahu itu ini org malaysia ni lebih tepat berbanding nageara2 arab lain..kalo nik aziz belajar ekonomi, pasti tungku razaleigh tak kata kat nik aziz, ambo tok seh make gaji buto..kerana apa?keran nik aziz pentingkan madrasahnya berbanding ekonomi negeri..

student2 middle east pun dan mula niaga minyak dhab, niaga kurma, niaga madu yg disaudi pun takda pokok bunga2, niaga botol zam2, niaga valet doa..grand mufti saudi jual fuckwa, maka semua negara dapat berbilion riyal..

agak2 berapa kerajaan kelatan semasa arwah nik aziz dpt dari negara saudi ni??dulu hanya minoriti je tahu,tp ditutup dgn pusat2 madrasahannya..kini anaknya sendiri bersatu dgn umno bn..apakah on CARA CARA PAK LEBAI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:47 PM



----------

BAIK UNTUK KITA




GENG WAHABI
cuba tanya geng2 wahabi arab saudi, ada minum alcohol tak??cuba tanya geng2 bangla yg islam, ada minum alcohol dlm flight tak sebelum sampai dhaka?? on BERITA BAIK UNTUK KITA SEMUA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:49 PM



--------------

MUNTAH TAIK BILA TERDENGAR







BABI AKAN

TERBANG

IKAN NAIK

BASIKAL

BILA ROSMAH

CAKAP IKHLAS

Saya ikhlas, Rosmah pertahan dirinya
 | March 24, 2017
Ia di sebalik desakan seorang wakil rakyat DAP supaya Permata mendedahkan perbelanjaannya di samping mempersoalkan kelayakan suami i PM itu.






PETALING JAYA: Suami  Perdana Menteri Rosmah Mansor semalam tampil mempertahankan dirinya di sebalik perang media antara pembantunya dengan seorang wakil rakyat DAP mengenai Program Permata Negara (Permata).
Rosmah berkata beliau terlibat dalam Permata demi kebajikan dan pembangunan pendidikan kanak-kanak.
“Saya boleh katakan, kami sudah melakukan banyak usaha untuk menjayakan Permata, saya melakukan semua ini ikhlas dari hati,” katanya.
KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH
TERGOLEK DOG
----------------

INI SATU HARAPAN






F.B

SPRM pun dah tak berani nak siasat lebai skng ni,,,faham2 jelah atas arahan sapa,mmg makin hanat la perangai lebai lepas ni,,








-----------------

LEBAI LEBAI REMBAT DUIT







F.BOOK




Nik Abduh, Tantawi Velfire & Khairudin At-Takiri Q7 terima RM 2 JUTA daripada UMNO semasa PRN Sarawak.
Kenapa rembat dan makan sendiri??? Bukankah kononnya nak ambil untuk bantu parti?
Apakah ini LEGASI TGNA? Jelas, Iman memang tak dapat diwarisi dari seorang ayah.
Akhirnya RM2 JUTA simpan dalam kopiah.




Abdullah Yusoff Lebai yg lupa diri.. kedudukan dan pangkat yg orang bina untuknya. Ini geng lebai hadia wang.
LikeReply17 hrs
Makngah Angah Pergghh untung la hg Encik Kenangan Arash Haiqal... ada yg papa kedana ni... keh3
LikeReply5 hrs
Mohd Shukor Mustamuddin Lebai Durhaka...
LikeReply123 mins
SPRM pun dah tak berani nak siasat lebai skng ni,,,faham2 jelah atas arahan sapa,mmg makin hanat la perangai lebai lepas ni,,
-----------------