.

Isnin, 31 Disember 2018

2019 DARI TUKAR TIUB







2019
TIM TUKAR TIUB
MENGUCAPKAN
SELAMAT TAHUN BARU
KEPADA SEMUA PEMBACA
KEPADA SEMUA PEMINAT
KEPADA SEMUA PENULIS SURAT
SEMUA PEMBENCI
SEMUA PENGUTUK
TUKAR TIUB
2019
MASUK KE TAHUN SEBELAS
AMIN







---------------

SEBAB PROJEK SAILANG






SEBAB PROJEK

SAILANG
Hisyam dah tukar kiblat. Dulu kempen utk Anwar, sekarang kempen utk TM. Byk posting kat blog ni menyerang DSAI. Tapi aku paham kenapa. Especially lepas project sailang TM jadi PM. on RAMALAN TEPAT
Anonymous
on 12/31/18



------------------

TANDA KIAMAT







TANDA KIAMAT

RABU  2/1/19

JAM 3.30 PTG
aLaaa...!!! Tanda2 Kiamat. 
Bernama buat siLap Basah microphone on MALAYSIA BARU
Publish | Delete | Spam
Nazrio Dond DoLLa
on 12/31/18




------------

FLEXI





FLEXI
Siapa top Siapa bottom x penting Yg penting Kita kna flexi dlm semua pekara ..tapi patut tahan dulu sampai lepas jadi pm..baru bela anak ikan ma... Bak kata oscar wilde I can resist everything but temptation...opps lupa azmin pon ada video ngan anak ikang dulu kan kakakkakaa on MEMBONTOT ANAK IKAN
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 12/30/18



----------------

ANAK IKE DIMAKANG IKANG





ANAK IKE

DIMAKANG IKANG
Anokloh ike loh ike 
dimake Ike anak. 
Anoklah ike lah ikang 
dimakang ikang. 
Sabdukali. 
Anala hikan sontulah hikan. on 
JANGAN KACAU ANAK IKAN PUYU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/31/18




----------------

SALUT SYRIA





SALUT

SELAMAT TAHUN

BARU  SYRIA

Syria: Assad has decisively won his brutal battle

T
his year is ending on a note of triumph for the regime of Bashar al-Assad. Donald Trump has announced a rapid troop withdrawal from Syria, shocking everyone including his own generals and diplomats. Last week, the United Arab Emirates reopened its embassy in Damascus, which it had closed as part of a campaign of multinational pressure against the regime in 2011. Bahrain followed suit and other countries, including Kuwait, are expected to re-establish ties in the coming year. The Arab League is reportedly poised to re-admit Syria, seven years after expelling it.




PROJEK AMERIKA

DAN SAUDI

GAGAL 

RUSIA IRAN

HISBULLAH

BENTENG 

ANTI ZIONIS

ANTI IMPERIALIS

--------------------

BAHAYA BILA ANAK IKAN JADI BAPAK IKAN





BAHAYA  BILA

ANAK IKAN

JADI  BAPAK IKAN





-------------------

CINTA ANAK IKAN









CINTA ANAK IKAN




------------------

MALAYSIA BARU






MALAYSIA BARU
HARI RABU 02- 01-20 19
JAM 3.30 PETANG
TUKAR TIUB
SIARAN LANGSUNG
BERNAMA TV


--------------

BUKAN MUSTAHIL









PLENTY OF SUSAH

Bersatu cuba usir bayangan Umno

SEKALI pandang, perhimpunan agung tahunan pertama Bersatu sebagai parti pemerintah kelihatan sama seperti musuhnya, Umno. Apatah lagi, Bersatu diwujudkan oleh bekas ahli Umno. Bagaimanapun, ia hanya luaran.

Perwakilan Bersatu memakai baju merah yang sama merah seperti Umno. Mereka mengadakannya di sebuah pusat konvensyen besar di bandar utama.

Ahli lelaki bersongkok memenuhi ruang terbuka sambil menghembus asap rokok, manakala kaum wanita dengan baju kurung berkilauan menjengah gerai menjual batik dan produk kesihatan Melayu. Peniaga di sekitar pintu utama memakai selendang dengan logo bunga raya Bersatu.


BUKAN MUSTAHIL

TAPI

BUKAN SENANG


------------------

LELAKI BUKAN ANAK IKAN






LELAKI

BUKAN

ANAK

IKAN






------------------

ANAK IKAN NAFI






HAM

DUL LIL


Lelaki nafi dakwaan hubungan intim dengan Anwar


PETALING JAYA: Seorang ahli perniagaan kosmestik mengancam tindakan undang-undang terhadap sebarang kenyataan yang mendakwa dia mempunyai hubungan intim dengan Presiden PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Adrielle Iman berkata demikian selepas gambarnya menghadiri majlis semasa pilihan raya kecil Port Dickson dan satu klip video tular di media sosial.

Beliau berkata kehadirannya di majlis tersebut adalah sebagai ketua pegawai eksekutif AV Perfume dan duta Quantum Metal, penaja 5 majlis yang disertai presiden PKR itu ketika berkempen.

“Saya sokong dan memainkan peranan saya sebagai duta sahaja tidak ada apa-apa yang peribadi,” katanya di Instagram.

Adrielle berkata tindakan undang-undang akan diambil terhadap mereka yang menyebarkan berita tidak benar tentang dirinya.

“Cukuplah dengan permainan kotor politik ini, saya tidak layak diperkenakan sebegini, saya hanya rakyat biasa dan penyokong.

“Video saya bogel itu mana ada muka Anwar? Nak editor lagi padu saya boleh cadang videographer saya, dia edit lagi ‘tip top’ setakat video itu tidak lakulah bro,” katanya.


YANG NAFI

LELAKI

JENG JENG JENG



----------------

ANAK SOTONG






ANAK SOTONG
anak sotong dalam laut, 
anak laut dalam sotong, 
itu sotong berenang dalam laut,
 tidak boleh jumpa dalam taman burung on
 LAGU ANAK IKAN
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 12/30/18

D


-----------------

ANAK IKAN IKIT SYARIE









ANAK IKAN

IKUT SYARIE

Biarlah dia Ade kemampuan...
yg penting ikut syarie. on 
DATUK SERI NGAP ANAK IKAN
Nasrudin Abd Shukor
on 12/31/18
Cantik gila flower horn ni 
benjol gila kepala mesti mahal on 
DATUK SERI NGAP ANAK IKAN
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 12/31/18




--------------

BIAR BETUL





BIAR BETUL
Kah..kah..kah.
kau rasa dsai tu standard kau je...
dsai tu tahap Putin .. 
kurangkurang pun Trump atau Dr m. on 
KES MAIN BERAT
Publish | Delete | Spam
Nasrudin Abd Shukor
on 12/31/18


---------------

IKAN JURASIC






TOK SHEIKH

IKAN JURASIC

Kenapa dsai dah tak garang? 
Macam biarkan kartel bully dia je on 
KES MAIN BERAT
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 12/31/18
Tok Sheikh apa ni
menakutkan cam ikan jurasic park... on 
SIAPA ?
Unknown
on 12/31/18 





--------------------

RAMALAN TEPAT




RAMALAN TEPAT
Kalu benar terjadi sapa nk baca....ala macam artis jugak...gosip sana gosip sini. TT ni salu klem info dia tepat, kt malaysia ni dia yg first laporkan, dia salu kata ramalan dia betul....nasib bkn ahli parti syurga, kalu tak mmg klem mimpi nabi gak hahahahaha on 
DATUK SERI NGAP ANAK IKAN
in response to
 Pak Hisham, jangan siar berdasarkan gosip kedai kopi. Teliti bukti dan repot polis kalau ada bukti. Jangan jadi tukang sebar fitnah!, by Anonymous.
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/31/18 




-------------

KERJA INVOKE




KERJA INVOKE
Ini kena mintak Rafiji INVOKE buat kajian. Mintak juga Invoke buat kajian, siapa berjaya dalam projek sailing-menyeiling. Juga kajian berapa lama anak ikan boleh berenang dalam jamban. HAHAHAHA... on 
DALAM MASA DUA TAHUN
in response to nak tanya che det...PATI disabah..agak agak berapa lama boleh kasih SAILANG...., by DIDI KOTA BELUD.
Publish | Delete | Spam
cikminah
on 12/30/18//




--------------------

JANGAN KACAU ANAK IKAN PUYU





JANGAN KACAU

ANAK IKAN PUYU
Jang .. ikan puyu bukan rasis ..ikan ini tak suka wilayah nye dikacau .. macam Zahid nak bawak masuk 1.5juta Bangla atau Ketuanan Johor nak bawak masuk 0.7juta Bangsawan China Kapir Laknat. Ikan puyu lagi pandai drp Penjaga Ketuanan Melayu ..pukimak betul. on ANAK IKAN HALAU ANTU RAYA
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 12/30/18


--------------

JANGAN SEBAR FITNAH






JANGAN 

SEBAR FITNAH
Pak Hisham, jangan siar berdasarkan gosip kedai kopi. Teliti bukti dan repot polis kalau ada bukti. Jangan jadi tukang sebar fitnah! on 
DATUK SERI NGAP ANAK IKAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/30/18.




-------------

MAT BUDU






MAT BUDU
Bhai TT... Gua takmo tahu pasai Anak Ikan... Gua nak tau stori Mat Budu dan Ayam Lior belaannyer je... Bila Mat Budu nak balik kampung bawak Ayam Lior? on DATUK SERI NGAP ANAK IKAN
Publish | Delete | Spam
C++
on 12/31/18




---------------------