Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 14 Mei 2012

HANYA BABI HUTAN YANG KENAL BABI PEKAN




KOMENTAR TUKAR TIUB


melantik hanif sebagai ketua panel:

sama seperti melantik babi jadi imam masjid negara
sama seperti melantik vincent tan menjaga dana baitul mal
sama seperti melantik lim goh tong memberi takzirah
sama seperti melantik v.k lingam menjadi ketua hakim negara

JANGAN SILAP - INI BUKAN HANIF OMAR





IGP SOKONG HANIF KETUAI PANEL SIASATAN
- mkini

Ketua Polis Negara Ismail Omar menyokong pelantikan bekas ketuanya, Tun Hanif Omar untuk mengetuai panel bebas bagi menyiasat insiden keganasan yang berlaku dalam perhimpunan BERSIH 3.0.

Ismail berkata pasukan itu percaya Hanif akan bertindak dengan profesional dan menyiasat perkara itu tanpa memihak.

Katanya, polis juga pernah dikenakan tindakan penjara atas kesalahan mereka, seperti dalam kes pembunuhan Aminulrasyid Amzah.

Tambahnya, pasukan polis mengalu-alukan pelantikan tersebut dan akan memberi kerjasama penuh kepada panel berkenaan.

hanya radio bangsar utama berani melawan:

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/




8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kepala butuh ismail ooiiii.......
kah...kah....kah......

Tanpa Nama berkata...

Perunpamaan mantap

Tanpa Nama berkata...

ding dong..

jpmorgan crash,last capitalist down like sukhoi 100..

woi..selit la kejatuhan kapitalis!!ini cerita babi,lebai,haram,halal,fatwa fatwi basa basi dah leleh!

Tanpa Nama berkata...

IGP tukar lah slogan pdrm ke TAAT KPD UMNO , cakap pakai pantat . The more you open your mouth the more it shows your stupidity .

Tanpa Nama berkata...

Seperti menyoal Iblis tentang kebaikkan Syaitan.

Tanpa Nama berkata...

ismai is the best calon as sycophant. patut belajar dari mat sondol.

these blokes boleh buat org sakit mental gerenti pulih kah kah kah

dia org tunggu je jika tt kata "ye, saya la bapak kominis!!"

polis yg tegas dan berwibawa tetiba jadi baduuuuttt!!! apa pasat? kalau tak suka demokrasi jgn pakai ungang-undang. jadi itu kgb! bebudak tu cuma nak express their demokratik right. banyak kerja lain lagi drp nak lanyak pr.
what da?

babeenegaraa berkata...

kah kah kah.. terbaekkk tt

Tanpa Nama berkata...

aku sokong perlantikan tersebut.bleh la lepas ni ada lg bersih..pastu lantik plak norian mai.pastu bersih lg.pastu lantik hanif omar.pastu bersihhhh lg smpai diorang lantik hishamudin jd panel...