Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 14 Mei 2012

ORANG RAMAI TAK SABAR NAK TUNGGU PETANG ESOK




NO ACTION TALK ONLY KAH KAH KAH






DPPP: 24 JAM UNTUK NST TARIK BALIK LAPORAN BAPA KAFIR - mkini

Dewan Pemuda PAS Pusat (DPPP) hari ini menyerahkan memorandum kepada New Straits Times supaya menarik balik dan meminta maaf terhadap laporan bertarikh 8 Mei yang memetik bekas Ketua Polis Negara, Abdul Rahim Noor menggelar Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat sebagai Father of Kafir (bapa kafir).

A 10-ahli Pemuda PAS delegasi yang diketuai oleh pemimpinnya Nasruddin Hassan bertemu dengan pegawai NST dan penerbit New Straits Times Press (M) Bhd (NSTP) untuk menyerahkan satu memorandum mereka.

"Memorandum yang ditujukan kepada Pengarang Kumpulan NSTP Abdul Jalil Hamid itu menyatakan rasa kesal dan bantahan Pemuda PAS berhubung apa yang ditulis dalam artikel tersebut."

Dalam memorandum tersebut Nasarudin berkata, Abdul Rahim telah menafikan memanggil Nik Aziz seperti itu dan sehubungan itu, pihaknya menggesa NST supaya memohon maaf dalam tempoh 24 jam selepas memorandum itu diserahkan atau Pemuda PAS akan mengambil tindakan yang lebih keras lagi.

Nasruddin hanya berkata jika New Straits Times tidak mematuhi etika kewartawanan dan meminta maaf serta menarik balik artikel selepas 24 jam, maka pihaknya akan mengadakan bantahan yang lebih di seluruh Malaysia.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...KITA TUNNGU ADN LIHAT... kah kah kah..

kah kah kah..ESOK PETANG APA JADI... kah kah kah..

kah kah kah...BETUL KE AKAN ADA TINDAKAN?.... akh kah kah..

kah kah kah.... AMARAN UNTUK SPR LETAK JAWATAN... kah kah kah....

kah kah kah..LAGI 15 HARI AMARAN SELESAI...kah kah kah..

kah kah kah...YANG INI AMARAN UNTUK ESOK...kah kah kah



radio bangsar utama anti nato:

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/





6 ulasan:

binjai berkata...

kalau malas nak ambik tindakan jgn la rajin2 pulak keluar statement...

kalau takat nak bodek tgna baik buat apa yg allah & nabi suruh betul2...

malas dgn geng NATO.

Tanpa Nama berkata...

cheh, parti haramjadah sbb katak nak haramkan nama islam-- pemuda pas ada k*te ke??

kafir is something u all can play-play.. buduuussss!!
setakat tidur bawa keta freeloader buat rahim noor gelak terlentang.

jika benar kata rahim take the fact. jika tak benar belajar la berzakar eh, berfatwa-fatwi.

gue dengar TG hadi nak kumpul ahli melebihi baju merah....nak bawa kemana tu??

Tanpa Nama berkata...

Kalau nak nak harap sibuntal nasaruddin lupakanlah.....
jawapannya no action talk lebih....
kah...kah...kah.....
kalau badan sendiri pun tak ada usaha nak kurangkan gemok....nak harap apa lagi.....
buang masa je.........

Tanpa Nama berkata...

lu kutuk ni PAS punya orang...apa punya orang lu ni....lu ingat lu sudah besar ka? Kalau lu fikir lu boleh menang tanpa ni PAS punya orang lu silap...kalau PAS punya orang retreat dari demo BERSIH....lu lingkup bro...lingkup...

Tanpa Nama berkata...

cakap pasal perjuangan nabi berbuih-buih tapi buat kerja bidaah!! dei, nabi tak join pkr or dap daaa!! nabi tak pandang pun sapa lord reid yg lu org tercangok-cangok nak ikut. kalau benar boleh kumpul ahli sebanyak itu Allah sudah boleh gerenti kemenangan tapi....lu org sengget gak. apa lu mau kat putrajaya tu??? jaga kelantan baik-baik cukup la. show your color sbg umah paling pro-aktif dan berdikari. dan jgn lupa jaga diri jgn buncit kah kah kah.

jika mau jugak putrajaya lu bagi la abuya cari member. setakat bangla, myanmar tu boleh tarbiyah punye masuk pas, eh, masuk islam.

kalau tarbiyah 20 tahun tarak ape-ape pun jgn berangan la.
nizar please read this man!!! we need calibre umah like u bukan NATO!!!
anwar pun satu hal, ape ke jadah masuk pkr kalau dah tau islam jadi tunggak perjuangan?????lu ingat qardawi tutup mata sebelah ke. dia tau lu memang real islamik. setakat dlm pkr tu sama je mcm umno.

yg peliknya tuan tt lagi hebat tapi tarak party. lu bikin kalu mao muleh salut dlm kubur kah kah samo yo manai eh!!!

Tanpa Nama berkata...

kutuk mamat gemok tu je.....
kalau nak retreat go ahead.....
jika yg masih setia dgn arahan TGNA mereka adalah yang berjaya.......
tak payah lah ugut2.....
dah ada bukti mamat gemok memang lebih kuah dari camca.....
orang gemok memang malas.....