.

Sabtu, 4 Ogos 2018

SEKOLAH PONDOK





BANI MELAYU



RAKAMAN SEJARAH






RAKAMAN 

SEJARAH
sabar bro2 sekalian ..adalah benar kata haji rahim noor ni..pergerakkan komunis bukan pergerakkan nasional..pergerakkan komunis hanyala mahu menguasai sumber ekonomi agar tidak diratah british, maka pergerakkan komunis bukan nasional.pergerakkan nasional itu adalah dpt keje dgn british..dpt pension dgn british..dpt tanah dari DO pegawai tanah british..zaman dulu org2 melayu tak masuk sekolah org putih..org melayu sekolah pondok..
british tak terima student pondok keje dgn british sb pondok tidak ajar cara uruskan negara..pondok hanya ajar hukum hakam..kalo british tak letakkan agama dibawah raja melayu, org2 agama nak keje mana? jgn lupa, sejarah juga menceritakan sultan2 johor bersekolah disekolah mubaligh2 kristus dan bukannya sekolah pondok..dan sejarah menunjukkan sultan johor adalah tukang kutip cukai yg melaporkan diri terus kpd baginda queen dan bukannya kpd pesuruhjaya tinggi malaya..malah tun razak juga berdiplomatik dgn china komunis utk menghapuskan KPM..begitu juga dgn haji on
RAHIM TINJU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/3/18





----------------------

SUARA SIAPA?






SUARA
Orang yang menuduh lah pergi hantar. Husam tuduh suara dlm audio suara Nik abodoh..Husam pergi hantar.bukan nik abodoh hantar.. on JANGAN FITNAH
LaM
on 8/4/18

SIAPA

Tak perlu professor utk kenal suara. Cuba mintak telek kat Mael Kamus, anak murid Arun Din atau Datok Doktor Ustat Haji Fadilah.. Bomoh Malaya pun boleh Aku rasa. on
 JANGAN FITNAH
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 8/4/18






----------------------

JANGAN JADI LOKMAN






JANGAN JADI

LOKMAN 

ADAM

hi! hisham, PAS pakai taktik macam di tregngaanu atau kelantan pada PRU 14 ke, di sungai kandis.Pasukan amal PAS block pengundi daripada keluar ke?????????? on 
JANGAN JADI LOKMAN ADAM
Anonymous
at 3:40 PM
Walaupun lokman adam... Se lokman l9kman adam... Wak ponorogo dan umno tetap pileh dia jadi calun prk... Sepandai2 dan secerdik2 tt Belum pun ada parti2 pileh tt utk jadi wakil rakyat.... Ini dua2 gagalis tegar... Kena mandi bunga kat sungai gombak... on 
JANGAN JADI LOKMAN ADAM
haron haron
on 8/4/18




-------------------

HANG JANGAN CAKAP BOHONG


HANG 

JANGAN

CAKAP 

BOHONG
Kalau tahap siabodoh ni cakap mohong tak ape.. orang2 pas Cakap ini mohong sunat.. dia Tak berdosa... surga pas dah dijamin dgn no keahlian dia.. on JANGAN CAKAP BOHONG
haron haron
on 8/4/18


Lobai pas namanya nik abduh Hang jangan duk main tuduh Dia jujur lagi warak Cuma 5% drp warak nik aziz Itu sahaja nik bedoh mampu Sbb iman tak diwarisi Jiwa bedoh jiwa umno W.pon dia ajk pas anak nik aziz Akalnya pendek boleh dibaca Sbb dio gopoh lagi celupar Katanye siapo kito tanpa ibu Hanya mani yg hina dina Kpd umno dio sembah Umno tipu pas tk mengapa Katanya pas boleh pahalo Terus ke syurgo Dlm parlimen dio bisu Umpamo pasu bungo Terbaikkk nik abduh. Teruskannnn Hihihihihi on 
JANGAN CAKAP BOHONG







---------------

WOIT ULAR MAK







WOIT

ULAR MAK




GEROMBLAN

BILA LAGI

NAK BERANI 


Ulama harus berani menegur


POH - Golongan ulama seharusnya berani menegur pimpinan kerajaan tanpa perlu rasa takut.

Mufti Perak, Tuan Haji Harussani Zakaria berkata, teguran yang diberikan kepada pimpinan kerajaan itu sebenarnya antara peranan penting yang perlu dilaksanakan dalam pentadbiran sesebuah kerajaan.


INI SUARA

BEKAS SB

UMNO YANG 

KAKI CIUM

BATU ITAM
--

TANGKAP KOMPUTER







OPERASI 

TANGKAP 

KOMPUTER
bapak polis menurut perintah saja, sapa boss dia ikut, wayang tangkap judi mesin masih ON Ker ? sebab banyak tempat sekitar KL jadi jalan seperti biasa saja, bermakna mendapat restu nombor satu kepala bapak Ker ? saja tanya jangan lah marah kah kah kah on 
TAK NAK KOMEN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/4/18




-----------------------

JANGAN JADI LOKMAN ADAM









JANGAN JADI

LOKMAN 

ADAM
bro..gua baru terima sms dari 62033. SMSnya : RM0.00 Esok, kita ada 2 pilihan: 1 undi PKR = 1 undi DAP atau 1 Undi BN = 1 Undi PAS .Pilihlah perpaduan ummah. Semoga diberkati. #PRKSgKandis http://bit.do/BN49 rupa2nya telegram dari lokmanadam la...
agak2 mana lokman adam dpt nombor celcom? biasanya celcom mmg mbocorkan maklumat..tau JPN atau sesapa saja yg lokman adam.mana menteri MCMC..sila siasat.kpd calon2, gua taknak balik undi..g mampos dgn lu org..yg sorang lokman adam, yg sorang alat sultan..menteri yg ada pun takut dgn zakir naik.gua rakyat malaysia, gua bukan PR dan gua bukan Pundek rakyat.gua tunggu lagi 5 tahun.gua tak undi mat sabu.khalas.. on PENGARUH MAHATHIR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/3/18




----------------

JAMNGAN CAKAP BOHONG




LU JANGAN

CAKAP BOHONG

Pakar sedang analisa audio suara Nik Abduh, akan bawa ke ...

https://malaysiadateline.com › Berita
Translate this page
 Rating: 9/10 - ‎Review by MALAYSIA DATELINE
Mar 29, 2018 - “Saya difahamkan audio Nik Abduh di hantar kepada seorang pensyarah bahagian fonetik (suara) Profesor Allen Hirson. “Saya tengok dalam ...

Husam: Pakar London siasat suara 'ambil duit Umno' - Malaysiakini

https://www.malaysiakini.com/news/417578
Translate this page
Mar 29, 2018 - ... berkata siasatan itu dilakukan seorang profesor yang pakar dalam bidang siasatan fonetik atau pengecaman suara bernama Allen Hirson.

Allen Hirson - Expert Witness Institute

www.ewi.org.uk/about_ewi/boardofgovenorscvs/allen_hirson
Allen Hirson, a Senior Lecturer in Phonetics at City University in London has worked on around 1100 cases involving evidential speech recordings over a 23 ...

Allen Hirson | City, University of London, London | Division of ...

https://www.researchgate.net/profile/Allen_Hirson
Read 14 publications, and contact Allen Hirson on ResearchGate, the ... Studies in general and English phonetics: Essays in honour of Professor JD O'Connor.

Allen Hirson - Expert Witness Institute

www.ewi.org.uk/about_ewi/boardofgovenorscvs/allen_hirson
Allen Hirson, a Senior Lecturer in Phonetics at City University in London has worked on around 1100 cases involving evidential speech recordings over a 23 ...

Allen Hirson | City, University of London, London | Division of ...

https://www.researchgate.net/profile/Allen_Hirson
Read 14 publications, and contact Allen Hirson on ResearchGate, the ... Studies in general and English phonetics: Essays in honour of Professor JD O'Connor.

Husam: Pakar London siasat suara 'ambil duit Umno' - Malaysiakini

https://www.malaysiakini.com/news/417578
Translate this page
Mar 29, 2018 - ... berkata siasatan itu dilakukan seorang profesor yang pakar dalam bidang siasatan fonetik atau pengecaman suara bernama Allen Hirson.






------------------------

JANGAN FITNAH







JANGAN BUAT

FITNAH
Cuba hantar rakaman suara tu pensyarah bahagian fonetik (suara) Profesor Allen Hirson. Kemudian umum kepada orang ramai.. Ada brani? Baru tahu langit tinggi atau rendah on 
TAIK IDUNG
Publish | Delete | Spam
Mohamad Fadzli Mohd. Noor
on 8/3/18






------------------

MAT PET DITUNDUKKAN





KAUM KERABAT

MAT PET

DITUNDUKKAN
Nasib baik ada Tun M.. sebab ada Tun M lah tak de lagi yang kena lempang bila potong kereta anak sultan.. tu baru anak.. on 
JAGA HATI MAT PET
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 8/3/18






-------------------

TOK AJI KAWIN LAGI





TOK AJI

KAWIN LAGI
bertahun2 arwah nik aziz meninggal dunia, baru nak kata permulaan kerjasama? takdir kelantan dilanda balak, takdir tuhan haji berkawain dua tiga..takdir tuhan dlm bilik tgk lucah..takdir tuhan najib merompak duit rakyat.. on 
BERITA AMAT BAIK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 7:26 PM





------