.

Khamis, 27 September 2018

HANTU TUNGGU







BERAPA LAMA

MAHU TUNGGU

Umno kini kerajaan menunggu, kata Tok Mat


Timbalan Presiden Umno Tuan Haji Mohamad Hasan berkata, ahli-ahli Umno mesti menganggap parti itu dalam kedudukan government in waiting (kerajaan menunggu) dan bukan sekadar menjadi pembangkang.

Mohamad berkata oleh sebab itu mereka tidak boleh patah semangat sebaliknya bangkit daripada kekalahan pada pilihan raya umum ke-14 lalu.

RAMAI SEDANG

MENUNGGU

ADA KERAJAAN

MENUNGGU

ADA PM 

MENUNGGU

LU DUDUK

DIAM DIAM

50 TAHUN LU

TUNGGULAH

KAH KAH KAH



------------------

TAK PANCUT PANCUT






WOIT

NI MACAM

SANDIWARA

GOYANG GOYANG

TAPI TAK

PANCUT PANCUT

Najib bakal berdepan beberapa lagi pertuduhan - Noor Rashid


Najib  akan berhadapan beberapa lagi pertuduhan berhubung kes 1Malaysia Development Berhad (1MDB), kata Timbalan Ketua Polis Negara Tan Sri Noor Rashid Ibrahim.


ORANG RAMAI

BUKAN NAK KIRA

BERAPA TUDUHAN

SATU PUN CuKUP

MASUKKAN NAJIB

DALAM PENJARA

KHALAS  AMIN

--------------

RESTORAN WAJIB DIRASAI




WAJIB RASA
SEDANG JALAN JALAN
TERSEREMPAK RESTORAN INI
RASAKAN NIKMATYA



------------------

SEPANDAI PANDAI



SEPANDAI PANDAI
Sepandai pandai Abam Nuar membontot 
akhirnye dipatuk Nalla juga. on
 PADAN MUKA
panglimo potaseh
on 9/27/18


--------------

LANCAU MANCAU



LANCAU MANCAU

lanchau manchau laa kau tt....kau jangan mengarut laaa dalam merakam sejarah kau kata kau berkerjasama dengan wartawan agen CIA macam Mision Imposible pulak....
lebih baik kau buat kerjasama dengan Nik Abodoh agen CIA PAS tu atau paling koman pun kau kerjasana dengan Mat Sentul agen popular Melayu tahun 60an MAT BOND aka Mat Parang Tajam...kahkakah.... on MERAKAM SEJARTAH - SEMUA DIRANCANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/27/18



---------------

INI BUKAN EZI





INI BUKAN EZI
berähi sesama lelaki atau sesama pompuan tak pe lagi....masih bole iterima lagi..sebab sesama manusia jugak....cuma jangan sampai kau berahi sesama dengan anjing atau binatang ker...sudahhhhlaaaa...pas tu kau namakan anjing tu Saiful kerr...kahkahkakkah... on 
BERAHI
Anonymous
on 9/27/18


------------------

HILANG SELERA ENTOT





ILANG SELERA 

ENTOT
Oittttt hilang selera nk mengentot 
bla tgok muka mamat ni on 
MUFTEE JAMBU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/27/18



---------------

DAYAK JADI MELAYU




MELAYU JADI

DAYAK

Hishamuddin..bad man..speak evil words... no horse and eagle spirit in man like this..! only one eye frog and big belly to fill rewards on SEMUA INI TOHMAH
Whiteeagle Brando
on 9/27/18
No friend,speak you bad..no likes you... say you sotot man..! I say, speak no evil...TT frogman... bring many rifle to shoot you die...! You call crazy horse...to fight ! on FITNAH DARI NALAKURAPAN
Publish | Delete | Spam
Whiteeagle Brando
on 9/27/18

Speak no lie.. no sotot..
no man land evil fly like eagle...! on 
TERGOLEK DOG
Publish | Delete | Spam
Whiteeagle Brando
on 9/27/18




---------------

DASAI BUAT LAWAK LAGI








DASAI
BUAT LAWAK 

LAGI

Hentikan adu domba hubungan saya dan PM, kata Anwar 

KETUA Umum PKR Anwar Ibrahim menggesa rakyat menolak sebarang andaian dan persepsi negatif berhubung hubungannya dengan Perdana Menteri Dr Mahathir Mohamad.

Anwar berkata beliau tidak mampu menolak semua desas-desus seumpama itu namun berharap kesungguhannya bersama pemimpin Pakatan Harapan (PH) dalam memberi kepercayaan kepada Dr Mahathir terus mendapat sokongan terutama dalam kalangan anggota PKR.


LAWAK KHAS

TUJU  PADA

YB DOLAH 

BAGI WHY BE

GUMBIRA BILA 

BINI CABUT

LARI

KAH KAH KAH

-----------------

LE HISTOIRE DE BIK MAMA




 LE HISTOIRE

DE BIK MAMA

Kah kah kah Big Mama tak bleh tidor kat lokap SPRM sebab katil akan patah - makan banyak -mangkuk jamban pecah Tu laa pasal sprm siasat 12 jamm pastu malam dia suruh balik esok datang semula ke sprm Or ada apa apa deal ke ngan sprmmmmm on FLOM MEMBADAK
Publish | Delete | Spam
Gestapo 56
on 9/27/18

laaaa betul ke bik mama umo 66 tahun? betul ke berita tu? aku tengok solid molid macam umo 36 thn jer. on FLOM MEMBADAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/27/18

Alhamdulillahhhhh berkat menabung dari kecil. Allah memberkati hidup dgn kekayaan melimpah ruah. Kutip² dlm rumah bersepah pun, dpt lebih 1 billion. Itu blom yg dlm bank lagik. Wah.. Lagi kaya lagi tambah tawaddhuk. Sungguh payah nak cari manusia begini. Elok ahli² UMNO buat patung dan sujud sembah saja. Apa susah sgt?? 😜😜 on FLOM MEMBADAK
Publish | Delete | Spam
Enculez Vous
on 9/26/18

-----------------

TERGOLEK DOG







TOK SHEIKH

BUAT LAWAK

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

Tidak ada tempat untuk LGBT di Malaysia, kata Anwar

KETUA Umum PKR, Anwar Ibrahim sekali lagi menegaskan tiada tempat untuk gerakan Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender (LGBT) di Malaysia.

Beliau berkata ada prinsip tertentu dalam negara ini yang harus dihormati oleh semua rakyatnya walaupun berbeza bangsa dan agama.


KAH KAH KAH

TERGOLEK DOG

--------------------

SILA BACA LAGI






SILA BACA 
LAGI SEKALI

https://www.malaysiakini.com/
columns/444679
aku rasa baik kau hentikan jelah isham. bagi budak muda pulaklah menulis. kau punya cerita ni dah nak sama mcm cerita org tua2 kt kampung aku yg org kpg kata nyanyuk tp dia dok kata dia betul. boring dah. kau bukan kau yg 4-5 tahun lepas. tulisan kau dah merapu skrg ni on MERAKAM SEJARTAH - SEMUA DIRANCANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/26/18

https://www.malaysiakini.com/columns/444679


Steven Chew
Sejarah empayar langkasuka, melaka, pahlawan melayu Hang Tuah yang bawa keris yang kini jadi lambang UMNO dan banyak lagi.
Mengapa sejarah diketepikan dan diubah sejak pemerintah PM4?
Sejarah tetap sejarah.
SukaBalas22j
Ar Radz
"Membuat kenyataan kemudian mengatakan kenyataan itu hanya lawak hanyalah jawapan Mat Songel yang membuat lawak bodoh."

ANWAR CKP DI SINGAPURA DIA YG SEPATUTNYA ANGKAT SUMPAH PM,
KEMUDIAN DIA CAKAP KENYATAAN ITU HANYA GURAUAN.

ADAKAH MAT SONGEL ITU ADALAH.......
SukaBalas27jDisunting
Zulkifli Bin Ismail
Baru nak stim baca. Dh potong. Hrmm
SukaBalas19j
Divit Hansh
ini hisham, siapa tak kenal.. tanam benih dulu bagi sedap, esok lusa baru cerita sarat mengandung.
Balas18j
Zack Yess
Menarik ,,,, cerita yg lengkap ditunggu tunggu
SukaBalas

-------------------

BERAHI




BERAHI
lelaki berahi lelaki
perempuan berahi perempuan
lelaki berahi perempun
satu yang azali
satu yang natural

ini bukan pandangan liberal
atau
pandangan
super liberal

di  saudi arabia pun
ramai lelaki berahi lelaki
ramai perempuan berahi perempuan

keberahian
tidak ada bangsa
tidak ada negara
tidak ada agama

banyak negara 
telah menerima hakikat ini

yang menjadi masaalah
ialah sosok yang memiliki berahi
berselindung
menyamar
jadi imam
berkhutubah
dibelakang agama
berselindung 
dibelakang ayat suci

menyamar inilah yang jadi masalah
menyamar 
membawa banyak permasalahan
kepada masyrakat
dan
kepada negara

menyamar 
ertinya tidak ada kejujuran
menyamar ertinya menipu
bagaimana hendak jadi imam
hendak jadi pengetua
jika tidak boleh bercakap jujur

Guru tahfiz ditahan disyaki minta remaja buat seks oral - Berita ... - mStar

www.mstar.com.my/berita/berita-jenayah/.../guru-tahfiz-seks-oral/

Translate this page
Jul 11, 2018 - KUALA LUMPUR: Seorang guru tahfiz pada Rabu ditahan selepas disyaki melakukan seks luar tabii terhadap anak muridnya berusia 14 tahun ...


Guru tahfiz lakukan seks oral ditahan | Kes | Berita Harian

https://www.bharian.com.my/.../guru-tahfiz-lakukan-seks-oral-ditah...

Translate this page
Jul 11, 2018 - AMPANG JAYA: Seorang guru tahfiz ditahan selepas disyaki melakukan seks oral terhadap pelajar lelaki di sebuah sebuah sekolah tahfiz di .


Liwat sembilan pelajar, pengetua pusat tahfiz ditahan | Astro Awani

www.astroawani.com/.../liwat-sembilan-pelajar-pengetua-pusat-tahf...

Translate this page
4 days ago - KUALA LUMPUR: Seorang guru agama, yang merupakan pengetua sebuah pusat tahfizdi Kepong, ditahan polis kerana dipercayai meliwat ...

Polis tahan pengetua tahfiz didakwa liwat 9 pelajar | Free Malaysia ...

https://www.freemalaysiatoday.com/.../polis-tahan-pengetua-tahfiz-...

Translate this page
4 days ago - KUALA LUMPUR: Seorang guru agama, yang merupakan pengetua sebuah pusat tahfizdi Kepong, ditahan polis kerana dipercayai meliwat 9 ...

Pengetua pusat tahfiz ditahan dipercayai liwat 9 pelajar


Seorang guru agama, yang merupakan pengetua sebuah pusat tahfiz di Kepong, ditahan polis kerana dipercayai meliwat sembilan pelajar pusat tahfiz berkenaan.

Timbalan Ketua Polis Kuala Lumpur  Zainuddin Yaacop berkata suspek berusia 30 tahun itu ditahan sehari selepas polis menerima laporan kes berkenaan yang dibuat oleh seorang guru lelaki pusat tahfiz berkenaan pada 13 Sept.
-------------

BUNUH DIRI





BUNUH DIRI
Allo TT, sapa lagi calon PM yg bersih suci murni lagi menyucikan mcm breeze tu? Naik la sapa pun, mcm² kita boleh persoal apa² kredibiliti MP tu.. Gua harap TT berjaya mengkepalabutuhkan Anwar dari berjaya jadi PM. Kalo gagal menghasut Anwar suka berjubo, elok TT bunuh diri saja. Kahkahkah.. on 
SEMUA INI TOHMAH
Publish | Delete | Spam
Enculez Vous
on 9/26/18


-------------------

MUFTEE JAMBU



MUFTEE JAMBU
Kalau di tangkap gambar 9 bontot budak yang kono liwat tu dan disekalikan dengan foto muka muftee yang TT kepilkan. Gwa gerentee ..susah nak bezakan ..mana muka..mana bontot .. on
 YA MUFTEE
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 9/26/18


------------------

PADAN MUKA



PADAN MUKA
Padan muka Mat Nuar...percaya sangat pada Keling.... macam berbaik pada ular la.... suatu masa silap haribulan dia patuk engkau juga.... on FITNAH DARI NALAKURAPAN
Publish | Delete | Spam
Jigit
on 9/26/18

Kelin




------------------

GURU NANAK





GURU NANAK
kali aku serius .. untuk perenggan pertama je terus aku tak setuju dengan ko isham .. allah mencatur semua benda. cuma manusia ingat di pandai sangat sampai kononya dia mampu mencatur dunia. ingat isham kalau otaimer ko tak berjupa dan berkahwin nescaya ko tak akan lahir ke dunia.. dan tidak dapatlah ko mencarut tentang sejarah guru nanak dan mat songeh kah kah kah on MERAKAM SEJARTAH - SEMUA DIRANCANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/26/18 




-------------

YANG PENTING





YANG PENTING

anwar ke azmin ke..gua tak amik port..trump pun kaki perempaun, kaki pelacur dan hingga saat ini trump batalkan tppa..bak kata tt, yg penting bukan sosok, yg penting adalah struktural..waima lge jd pm pun gua tak kisah..apa guna ekonomi terbaik kalo yg kaya itu adalah agen2 daulah dan lembaga2 daulah..
rakyat cuma dpt peha ayam je walhal kaum2 koporat dan keparat dah 3/4 ayam..kalo najib kleptorasi, anwar ada corporatocracy..contohynya adalah khalid ibrahim..rafizi juga pernah menibai khalid ibrahim ketika langkah kajang..rafizi juga ada tibai eco world koprate melayu.. on JAKARTA BOY
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/26/18


-----------------

PISANG TAK ADA SARKOT






PISANG TAK 

PAKAI SARKOT
Bila suka...dipuji selalu...! Bila benci...dihina tanpa jemu...!! Bukan salah Ibu yg mengandung... salah bapak,tak pakai sarung... speaks no word...I says you,bad heart...! on 
FLOM MEMBADAK
Publish | Delete | Spam
Whiteeagle Brando
on 9/27/18



-----------------