.

Selasa, 26 Jun 2018

SIHIR ZIANA ZAIN




YA TAT TAT
Tat, tat buat ceramah guna mikrofon tapi mikrofon takde dlm quran, itu dikira islam atau kafir, tat? on USTAD MENTAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/26/18



SAPA NAK

SIHIR

ZIANA ZAIN 









---------------------

PANDU UBER







TANGKAP
boleh le wahid drive uber. dulu bawak harith.. sekarang boleh bawah maharaja lawak teragung najib razak.. kau org pusing la keliling penjara sg buluh. on 
PADAN MUKA
Anonymous
at 4:26 PM




--------------

TOK GOPOH











BUKAN

TOK AMPOO

BUKAN 

TOK SLOO

KALI INI

TOK GOPOH

tapi TT lagi hebat TUAN DIREKTOR...dua2 pelakon lu..cayalah..the world is the stage on TAHUN 2018 - TRAJEDI - KOMIDI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/26/18

anak didik kau rupenye tt....ishhh tak sangka, camne boleh durhaka kt guru nie. kau silap bagi mentera ke tt on 
BUKAN TO SLOO
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:07 PM

kenapa tak bagitau dia, mana betul mana salah... kalau 2009 start service, masa tu umur dia baru 33 tahun.. sayang, tak tau beza hak orang dengan hak sendiri... gua tak boleh nak saving 2 juta bro on BUKAN TO SLOO
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/26/18

ih kih kih... satu lagi berita apa nama kroni chek tak tau dah kembali... on 
TAHUN 2018 - TRAJEDI - KOMIDI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/26/18



ih kih kih... satu lagi berita apa nama kroni chek tak tau dah kembali... on TAHUN 2018 - TRAJEDI - KOMIDI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/26/18


kih kih kih... satu lagi berita apa nama kroni chek tak tau dah kembali... on 
TAHUN 2018 - TRAJEDI - KOMIDI
Anonymous
on 6/26/18





---------------------

BEREHAT DI BANGSAR




BEREHAT 

DI BANGSAR
Dol, Pak Samad mana? Ramai tertanya kemana menghilang ayahanda pasca PH menang PRU. on ZSA ZSA BUKAN MACAM ROSMAH
Publish | Delete | Spam
Tway Ma Shaung.
on 6/26/18




---------------------

KANG KONG & TOMATO








ZAMAN NAJIB

HARGA

KANG KONG

TURUN
'Hanya harga tomato turun'
Ahmad Zahid : Katanya harga barang makanan tidak berubah kecuali harga tomato.


ZAMAN ZAHID

HARGA 

TOMATO

TURUN

KAH KAH KAH



-----------------

TOK AJI SEPAT









TUAN AJI

APA CERITA

DULU KATA

TOK ARAB

BAGI DUIT

UNTUK 

NAJIB GUNA

DALAM PRU13


KERANA NAJIB

PEMIMPIN 

ISLAM 

WARAK

SYUMUL



'Jangan cemas, siasatan 1MDB tiada kaitan dengan Umno'


Umno tiada sebab untuk berasa cemas dengan siasatan 1MDB kerana ia tiada kaitan dengan parti itu, kata ketua penerangannya Tuan Haji Annuar Musa.

"Jangan keliru, Umno adalah parti politik. Kita tiada kaitan dengan 1MDB," katanya kepada Malaysiakini ketika ditemui di PWTC, Kuala Lumpur hari ini.

Beliau berkata, Umno tidak tahu apa yang berlaku dalam 1MDB dan tidak pernah diberi penerangan tentang sebarang urus niaga oleh syarikat milik negara itu.


SHARIL DAPAT

DUA JUTA

MAT MASLAN 

DAPAT SATU 

TUAN AJI

TAK DAPAT

KE?

KAN DULU

TUAN AJI

DAH KICAP

IKAN SEPAT

ROSMAH

MUSTAHIL

TOK AJI LUPA

KAH KAH KAH
-------------------------

PADAN MUKA





PADAN

MUKA

DULU ANGKUH
 

Wahid Omar dijangka letak jawatan setelah gagal jumpa Dr Mahathir


PENGERUSI Permodalan Nasional Berhad (PNB), Abdul Wahid Omar dijangka akan meletakkan jawatannya dalam waktu terdekat selepas gagal merundingkan kedudukannya dalam syarikat berkaitan kerajaan (GLC) itu, kata sumber kerajaan.

Wahid merundingkan kedudukannya ketika pentadbiran Dr Mahathir Mohamad giat membersihkan GLC untuk tadbir urus yang lebih baik, tambah sumber.

The Malaysian Insight difahamkan Wahid cuba mengatur temujanji untuk bertemu dengan perdana menteri tetapi Dr Mahathir enggan bertemu dengan beliau.

"Dr Mahathir tidak mahu jumpa dengan Wahid," kata sumber itu kepada The Malaysian Insigh


MUKA KAKI

BODEK NAJIB

BUKAN SAJE 

WAJIB 

BERHENTI

SPRM WAJIB

MASUK



----------------

MEDIA AH SENG BANTU




GUA UDAH

BILANG 

SEKARANG LU

ADA CAYA?


Rosmah yang mahukan kemewahan punca sebenar 1MDB, kata laporan


KETIKA siasatan ke atas penyelewengan harta rakyat dalam skandal 1Malaysia Development Berhad (1MDB) semakin diperhebat dan mendalam, peranan dimainkan Rosmah Mansor juga semakin jelas kelihatan, lapor The Wall Street Journal.

Melalui wawancara dengan penyiasat dan mereka yang rapat dengan isteri perdana menteri yang disingkir, Najib Razak, akhbar berpengaruh itu mengatakan ketaksuban Rosmah mengejar kemewahan adalah faktor utama yang menyebabkan korupsi menjarah kerajaan pimpinan Najib.


JELAS AGENDA

MEDIA ASING

JATUHKAN

NAJIB 

ROSMAH

GUA AMAT

SUKA HATI

ADA MEDIA

AH SENG

DATANG

BANTU

KAH KAH KAH

-------------------

BERITA MERDU



BERITA

MERDU



SATU DUNIA

SUKA DENGAR

BERITA INI

Dr Mahathir jamin Najib tak akan terlepas hukuman

PETALING JAYA – Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak akan dikenakan tindakan undang-undang sekiranya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menemui bukti kukuh untuk mendakwanya.

Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad berkata demikian mengulas berhubung tahanan reman dikenakan terhadap bekas pegawai khas Najib bagi membantu siasatan kes penyelewengan 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

Menurut Mahathir, buat masa ini, Najib masih lagi disiasat SPRM dan sekiranya bukti jelas mensabitkan beliau bersalah maka tindakan akan diambil berdasarkan undang-undang.

“Sekarang ini Najib sedang disiasat, kalau ada bukti jelas bahawa beliau bersalah


SATU DUNIA

TAK SABAR 

NAK

TENGOK NAJIB

ROSMAH RIZA

MASUK

PENJARA

----------------------

BUKAN TO SLOO




ASTAGA


GUA KENAL

MAMAT INI

SPRM sahkan nama bekas pegawai Najib yang ditahan reman

BEKAS pegawai khas Najib Razak yang diperintah ditahan reman oleh mahkamah hari ini ialah Amhari Efendi Nazaruddin, kata pegawai anti rasuah.

Seorang pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia mengesahkan kepada The Malaysian Insight nama itu selepas laporan awal hari ini, seorang bekas pegawai kepada bekas perdana menteri ditahan reman tujuh hari.

Individu berusia 42 tahun itu ditahan reman bagi membantu siasatan SPRM berhubung skandal 1Malaysia Development Berhad (1MDB), kata laporan awal itu.


MAMAT NI

PELAKUN

TEATER GUA

BUKAN 

TOK SLOO

TAPI

TOK GOPOH

TAK SABAR

NAK KAYA

KAH KAH KAH


-------------------

DATUK KAYA







DATUK

KAYA

kerana mulut badan binasa kerana tamak masa depan kiamat semua nak kaya raya semua nak pakai Birkin, Porsche, Audi, Vellfire walau ular dan mak, ramai juga terpalit sampai akan penuh semua penjara Malaysia, jangan takut jangan risau YB Nurul Izzah akan upgrade semua penjara, demi keselesaan dan kehidupan lebih baik, tapi hairan orang curi susu anak pun terus penjara tapi curi M da B nie lambat 
ini hairan orang miskin cepat jatuh hukum orang kaya lambat orang kaya untung ada duit boleh pasang peguam berpuluh orang miskin mengaku salah terus dianiaya begitu lumrah dunia polis pun tengok orang miskin terus maki hamun, salak jumpa orang kaya dalam, bagi duduk, bagi air, pasang air condo kah kah kah adakah ini petanda dunia kian kiamat malah ulat mak juga dah ramai, penganalisis pin ramai, semua nak tonjol thesis dan teori kah kah sampai mandul pemikiran kah kah kah bahasa bangsa terus jadi agenda sampai bila kah kah on 
SAPA DATUK INI?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/25/18






---------------

TAHUN 2018 - TRAJEDI - KOMIDI







@TT

GUA ADA 

DUA BERITA

BAIK & JAHAT

BERITA BAIK

SATU PELAKON

GUA

JADI EMBI

BERITA JAHAT

SATU LAGI

PELAKON GUA

MASUK LOKAP 

KES CURI

DUIT 1MDB




-------------------

NAPA TAK HEBOH PASAL CURI DUIT







KENAPA

MOVE TEA

DAN 

US START

 MENTAL

TAK HEBOH

PASAL NAJIB 

CURI DUIT
Dalam kitab Arap, babi haram dimakan sahaja, dipegang, diniaga tak haram. Kitab yg sama juga tidak haramkan makan anjing. Amacam? Kitab2 org kapir melarang rasuah. Org2 atheist pun menolak rasuah.. tapi org2 Melayu Islam mengkagumi org2 kaya yg makan rasuah - lebih2 lagi yg berpangkat dan bergelar.. cium tangan lagi!!! Betul tak? on 
USTAD MENTAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/26/18



---------------------

SEMANGAT BARU








SEMANGT

MALAYSIA 

BARU
Tt, atas semangat Malaysia baru, utk menjadikan diskusi lebih menarik tertarik, tak perlulah nak approval baru kosiar komen. Xde sapa dh nk isa kan ko. Blog ko ni ada brand dan value tau. Dgn membiarkan pembaca mengomen mengomol bergomol, lg org syok melekat kt sini. Lg lama org dok mmbaca, lagi naik rating. on
 PERANCANG AGONG
Publish | Delete | Spam
Nope
on 6/25/18




------------------------

ZSA ZSA BUKAN MACAM ROSMAH









MAAF 

ZSA ZSA  

BUKAN 

MACAM

ROSMAH
gampang kau tt. zsa zsa nak disamakan dgn rosmah bekas flom?? zsa zsa tak curi duit rakyat uk beli hiasan, set rambut atau beli pink diamond laa. zsa zsa jugak tak kontrol suami. mana mungkin zsa zsa disamakan dgn rosmah!! on ANJING PALING ROSMAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/25/18




----------------