.

Sabtu, 18 Mac 2017

SELAMAT KAWIN KAWIN







SELAMAT KAWIN

HONG SIANG









----------------

TELO MULA BERCAKAP






INI TELO

ATAU BATANG

BERCAKAP

SAJE TANYA

TAKUT BULU

MARAH
‘Kita umum sebelum muktamar
KOTA BHARU – Keputusan kerjasama Pas dan Bersatu akan diputuskan dalam satu mesyuarat yang dijangka berlangsung sebelum Muktamar, April ini, kata Timbalan Presiden Pas, Tuan Haji Ibrahim Tuan Man.

Menurutnya, sehingga kini sebarang keputusan masih belum dimuktamadkan memandangkan perkara itu memerlukan perbincangan teliti.

“Parti belum mesyuarat lagi, isu persefahaman ini perlu perbincangan, secara rasmi kena tunggu mesyuarat juga,” katanya kepada Sinar Harian selepas menyampaikan ceramah sesi kedua di Medan Ilmu, semalam.

Beliau diminta mengulas mengenai keputusan kerjasama antara Bersatu dan Pas selepas Bersatu mengumumkan menyertai Pakatan Harapan, dua hari lalu

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

---------------

SUSAH BERCAKAP BENAR





BERCAKAP BENAR
yang nie abe tt cakap benar, payah bukan mudah, semua daulah komplot, yang berkuasa, yang ada pangkat, yang ada tongkat sakthi pon sama sama join mereka, sebab ramai terlibat. bukan sikit. bukan atas malah bawah sekali, sama sama sudah kumpul harta, ada audi, ada vellfire, ada volvo kah kah kah mau kah semua nya lesap? 
sapa bodoh sangat mau hilang semua, kuasa, duit, ekonomi, projek, jawatan, pencen beribu ribu lemon, kerja senang, bodek, cantas, cha kating, nyirup air anggur, hisap curut habana, kah kah semua mau enjoy de menjoy, peduli apa nasib rakyat, peduli apa nasib negara, asal aku senang. asal aku untung, kah kah kah..... on INGATAN PETANG JUMAAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/17/17






----------------

GAJI PEKERJA HARAKAH BELUM BAYAR?









TAK PERLU CAKAP
takyah ckap hal bengkel la..gaji pekeje harakah dah bayar belum?daripada disewakan bangunan pas tu, lebih baik buat bengkel bertingkat..dpt untung nanti, sila saman sarawak report, sila seret husam ke mahkamah baiah dan saman husam..ckp berdekah2 berak dlm jubah, memantat dlm audi, menonton porno di germani, duit rm90juta dlm affin bank...agak2 jualan ayam din laku tak maklumla ayam kena selsema babi.. on BENGKEL KEREA AUDI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/17/17





--------------

PARTI KEPALA BANA






PARTI

KEPALA

BANA 

Mohd Amar kata selesai, Tuan Ibrahim kata belum

Dua hari selepas naib presiden PAS membuat kenyataan berhubung hubungan parti itu dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU), hari ini seorang pemimpin yang lebih tinggi memberi pencerahan.
Menurut Datuk Tuan  Haji Ibrahim Tuan Man, pandangan diberikan Tuan Haji Mohd Amar Nik Abdullah pada 15 lalu bukanlah pendirian rasmi parti, sebaliknya bersifat peribadi.
Kata Tuan Ibrahim, setakat ini PAS belum membuat keputusan rasmi berhubung kerjasama parti itu dengan BERSATU.
"PAS akan mengadakan mesyuarat parti yang bakal diadakan pada April depan sebelum muktamar bermula," katanya.

TELO KATA

MASUK

BATANG KATA

JANGAN

BULU KENA

TINGGAL





------------

PENIPUAN SEDANG DIRANCANG



ISYARAT SUDAH HANTAR
iya..benar bro tt..isyarat sudah dihantar..takkan pegerusi spr asal kelate dok fahem lagi..dikelate masih ramai lagi haiwan2 yg tiada berIC. nnt bole undi PAS..contohnya hari bin mau alamat lojing.cipan bin zi, mengundi dikota gay kota baru..kalo kj naik, jamal akan amik tempatnya.
peruntukan sukan utk warga geng baju merah.buat projek silat, buat projek senibela diri, claim juta2..ali tinju wajib amil berat akan kisah ini agar jamal tak makan sorang..takkan kejantan ali tinju dikalahkan oleh jamal idung berdarah..bikin malu veteran tentera je... on INI SATU ARAHAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/17/17







--------------

IKAN KEMBONG NAIK HARGA





WAJIB NAIK HARGA
ini ikan makanan org miskin..makanan org miskin wajib dinaikkan harga..itu la korang , sapa suruh jadi miskin..miskin itu hina, miskin tak mampu doa valet apatah lagi kucup batu hitam.miskin kena gst..lobster, monster dan dan dan tidak dikenakan gst..sardin tin wajib dikenakan gst sb makanan org miskin..nak makan kat mamak, tp mamak kotor plak..
nak makan kurma ajwa, mahal nak mampus..makan hati je la tiap2 hari.sial punya tuan penasihat najib rosmah, haji hadi..apa punya nasihat la dinasihatkan kat najib...entah2, jual tanah kat china pun atas nasihat haji hadi..kalo tak, masakan hutan pun bole ditebang suka2 hati with iman... on IKAN KEMBONG NAIK HARGA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/17/17







------------------

PEMINAT BUAH DADA




BUAH DADA TAPIR
bro..tak ghairah la tengok tetek orang asal..yg ghairah bila tetek itu tersembunyi..bermacam2 main diminda kalo tetek tertutup..agaknya kalo kalian tengok tetek big mama macam ne agaknya..
barangkali binatang dirimba lari mmigrate ke china, tapir ketawa berdekah2, badak2 sumbu akan tersenyum kepelikan..apakah isteri rosmah si najib juga bernafsu kalo tengok tetek big mama..hanya haji hadi dan haji audi saja yg maha mengetahui.. on BUDAYA ORANG ASAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/17/17





--------------

JAMIN TAK SALAH








f.b


UNDANG - UNDANG APAKAH MCM NI.
SPRM YG TANGKAP.
SPRM YG SIASAT.
SPRM YG DAKWA.
SPRM JUGAK LA YG 
JAMIN.
" rakyat dh tahu nilai rampasan 14 juta , last2 sprm sendiri yg jamin 200 ribu. "
Celah gigi je tu. Apa ada hal.
















Azmi Ghouse ini undang2 hutan...
LikeReply24 hrs
Azwar War Azwar War Ada harapan terlepas.....bagus lah umno nie...
LikeReply13 hrs
Azwar War Azwar War Tgk lah siapa ketua peyangak satu malaysia lek je...nie kan pencacai dia....confirm selamat
LikeReply13 hrs
BraDer Alang Sham Klu la lim guan eng ke yg kena tentu x lepas lg ni. Pendakwaan terpilih
LikeReply3 hrs
Azwar War Azwar War Klu kita pembangkang dh confirm masuk lokap.....sial lah
LikeReply13 hrs



-------------

AL- FATIHAH


24

AL- FATIHAH


5 kanak-kanak lemas, 2 masih hilang di Rawang

PETALING JAYA: Lima kanak-kanak mati lemas, manakala 2 masih hilang selepas dibawa arus deras Sungai SKC di Bukit Beruntung, berhampiran kelab golf Bukit Beruntung di Rawang, lewat petang tadi.
Penolong Pengarah Operasi Bomba Selangor Mohd Sani Harul dipetik Bernama berkata, 4 daripada mangsa korban itu dikenali sebagai Mohd Ikhwan Mohd Ridhuan, 10; Mohd Aiman Fitri Md Asmadi, 12; dan 2 beradik iaitu Shahrizat Abdullah, 12, serta Shahrizwan, 10.




------------------