.

Sabtu, 18 Jun 2016

PARTI PAS JADI PIS



PESENJAJARAN

SEMULA



EPISOD BARU
Kalau amanah menang, episod baru politik malaya akan berlaku dan kerja menghalau najib rosmah serta bn akan lebih lancar dan tersusun. Kalau bn menang, hahaha padan muka. Dan parti pas.. akan jadi kupang tembaga. Syukur. on TERKINI TER NOWW
Anonymous
at 5:45 PM

MAKAN SELIPAR
Kalau Amanah menang, aku akan makan selipar aku, cicah kuah patin tempoyak. Sebab apa aku konfiden ? Sebab rata2nya, rakyat kampong masih bangang. Kalau rakyat kampong cerdik, camana ularmak masih boleh cari makan ? on TERKINI TER NOWW
Anonymous
at 5:38 PM

ULASAN MIMPI
Kejutan dlm mimpi ulasan bila baca bacaan blog MSO. Jika 72-75%, peluang BN cerah kekal kedua2 PRK. BN perlu takut jika bawah 65% atau atas 85% pengundi yg keluar, katanya. Cuma sekarang nk lihat berapa PAS & PAN dapat undi sahaja. Mingkin tak sampai hilang wang deposit. on TERKINI TER NOWW
Anonymous
at 5:37 PM

DOLAH BAGINDO
Malaysia tak perlu takut dongan pergolakan di Lahut Chino Selatan. Dua bijik submarin tangankeduo yang diboli Najib dari Peranchis, den kiro mampu untuk jago koselamatan kito dan Rosmah. Ini menunjukan visi Najib sangat jauh somaso boli submarin 2 bijik tu .. walaupon submarin sekenhan jo .. cam Kak Ros la. Dollah Bagindo pokabar sonyap jo .. yolah dah jadi sotongah biliyunair. on AWAS BERJAGA JAGA
panglimo potaseh
at 4:31 PM

DUIT MAGIC
Amanah pasti menang Rakyat tak nak GST dan DUIT MAGIK tetiba NAJIS sudah banyak sangat , nak buka puasa duit pun tak ada hanis bayar TOL dan Minyak Kepala Otak !!!!! on TERKINI TER NOWW
Anonymous
at 4:19 PM

TERBAIK
Terbaik!!! Biar PAS hilang dari persada politik tanah air.. Pengacau jer on BETUL KE BERITA INi?
Anonymous
at 3:33 PM

PERANG BARU
Biar ber perang Baru rakyat semua negara mula ber fikir hidup tak boleh malas nak free saja Lepas perang boleh maju balik , boleh kawin bini muda pulak Yahoo!!!!! on AWAS BERJAGA JAGA
Anonymous
at 3:11 PM

PAS JADI PIS
Pas tanpa org2 bijak dan berusaha terutama sekali yb2 mahfuz, mat sabu, dr mariah dan khalid samad jadi hampaih. Ketua pas tg hadi sudah out of line dan berpijak di alam fantasia. Mana ada uumph lagi pas sejak di tinggalkan amar makruf nahi munkar. Najis penyamun di beri muka baru lah terserlah pas pis punya nawaitu. Mungkin pas pis dah gali kubur sendiri. Walau apa pun jangan lagi percaya pada parti yg guna agama utk cari penyokong kerana last2 pas pis bela juga lanun serta penyangak yg buat kerja munkar. on PAS KHIANAT PENGUNDI
bakri
on 6/18/16

EKONOMI JAHANAM
Kalau dah namanye melayu memangla bodoh semua nya terutama melayu dlm kampong2 diorg tetap undi bn biarla Ekonomi jahanam ke apa ke asal diorg dpt mkn ngan kicap pun jadila.syukur bn bagi rejeki..tambahan prk ni kalau tempat tu ramai melayu kampong2 dlm2 maka bn letakla taik jadi calon pun taik tu buleh menang kahkahkah. Apa nk harapkan melayu.bodo2 belaka.kahkahkah. Sib baik bangla/indon/lain2 dtg buat kerja kat Malaysia , nak harap melayu kerja entot je la yg suka lepastu dh jd misikn dan bodoh terus salahkan cina dap.kahkahkah. Itulah kitaran hidup melayu.kahkahkah on PAS KHIANAT PENGUNDI

in response to Orang Orang Ada MASYOOOKKKKKKK itu lah PAS Dunya Dunya Melayu Melayu kampong bodoh semua nya malas nak lahap free saja, by Anonymous.
Anonymous
on 6/18/16






------------

NAJIB JADI IMAM MASJID






FB


GEMPAR !!!.. NAJIB DAH JADI IMAM.. betoi ka ?








------------

SELAMAT BERBUKA






SELAMAT 

BERBUKA

SEMUA SUDAH

TIDAK SABAR

NAK TAHU

PAS KALAH

BERAPA opps..

MAAF KITA

RAYA BILA?

HARI INI
kuala lumpur redup sejuk
wajib ada jaket
dah macam kat eropah
bila el nino sampai
macam di sahara
bila la nina sampai
macam di wavre

disini semua senyap
burung pun senyap
ulat tak keluar
murai tak sibuk berkicau
anjing liar pun senyap sama
apakah semua menunggu
sungai besar atau kuala kangsar

ayam hutan yang selalu
sibuk berkokok diam terus 
tapi lembab ini senang
untuk ayam cari cacing


PATIN 

TEMPOYAK

SOLD OUT

SATU PAK CIK

BORONG SEMUA



SELAMAT 

MAKAN




-----------------

DOA RAKYAT YB MATI






ADA LAGI

YB NAK MATI

MINGGU INI

DOA RAKYAT



Paling kurang RM7 juta 'dedak' ditabur BN di Sungai Besar

Tempoh dua minggu kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Sungai Besar menyaksikan BN menabur pelbagai bentuk janji dan pemberian daripada bantuan berupa wang ringgit sehingga rumah kepada penduduk setempat sebelum hari mengundi esok.
Popular dipanggil "dedak" termasuk kerap disebut oleh  Mahathir, pemantauan Malaysia Dateline sepanjang kempen BN mendapati wujudnya penglibatan secara langsung menteri dan agensi kerajaan selain penggunaan bangunan dan kenderaan milik kerajaan untuk tujuan kempen parti.
Bahkan walaupun belum terpilih, calon BN, Budiman Zohdi merasmikan pembukaan Pusat Komuniti Pendidikan Budiman di Bagan Sungai Besar, Rabu lalu.
Program berkenaan yang dilihat disasarkan kepada pengundi Cina turut dihadiri Timbalan Menteri Pendidikan, Senator Chong Sin Woon.
Lebih mengejutkan, Sin Woon dilapor bahawa pihaknya mengalu-alukan pembabitan "wakil rakyat" dalam kononnya membantu meningkatkan taraf pendidikan penduduk.
ALANG KAH

INDAHNYA

HIDUP KALAU

TIAP BULAN

ADA YB MATI




---------

TERKINI TER NOWW





TERKINI

Peratusan baik, Amanah optimis mampu cipta kejutan

18 Jun 2016
Berbaki dua jam sebelum pusat pengundian ditutup, Parti Amanah Negara (Amanah) optimis mampu membuat kejutan pada kedua-dua pilihan raya kecil kali ini.
Pengarah Biro Pilihan Raya (BPR) Amanah, Dr Mohd Hatta Ramli berkata, ia berdasarkan sokongan saat akhir yang ditunjukkan pengundi serta peratusan keluar mengundi yang agak memberangsangkan setakat ini.
"Dengan 59 peratus di Kuala Kangsar dan 58 di Sungai Besar setakat jam 2 petang, itu pada saya sudah cukup tinggi.
"Dengan baki dua jam lagi ini tidak mustahil angka 72 peratus seperti dianggarkan oleh SPR boleh dicapai.
"Bagi Amanah, jika peratusan keluar mengundi antara 72 hingga 75 peratus, kita optimis boleh buat kejutan," katanya ketika dihubungi.

TERBAIK




-----------

AWAS BERJAGA JAGA






SILA LIHAT

 



SUASANA

TEGANG TAK

JAUH DARI

RUMAH KITA


US Navy boosts fleet in East Asia as China tensions rise

The US Navy Third Fleet is to reportedly send more ships to East Asia, at a time of heightened tensions with China. The ships out of San Diego will patrol the waters alongside the Navy's Seventh Fleet, based in Japan it was reported yesterday (14 June).

The extra floating firepower comes amid "uncertainty and angst in the region," said the commander of the US Pacific Fleet, Admiral Scott Swift.

Swift wants the Navy to utilise the "total combined power" of the 140,000 sailors, 200 ships and 1,200 aircraft that make up the Pacific Fleet, Reuters reported.

China is continuing to aggressively push its claims throughout the majority of the South China Sea. ThePhilippines, Vietnam, Malaysia, Taiwan and Brunei — nations with close military ties with the US — have overlapping claims.

------------

PATIN TEMPOYAK






GERAI DIBUKA

PETANG INI

LEPAS JAM 4

JEMPUT DATANG

BUAT RAMAI




MURAH Rm8 hingga rm10 kira murah sangat la tu....nasib baik aku duduk jauh. Klu tak aku borobg 10 ketoi... Febret aku turr on KOMEN DARI PELANGGAN
Anonymous
on 6/18/16

MACAM TENGGIRI Patin ini isi nya macam Tenggiri Sedap lah Tapi PATIN TEMERLOH punya tengok PORNO boleh makan ke ????? Ha ha ha ha ha ha Bela dalam STOKING GERMAN melekit lekit tak ????? OLAMMAK PORNO ada baca baca tak Patin nih ????? Eh ; tak kan tanya pun tak boleh...... on KOMEN DARI PELANGGAN
Anonymous
on 6/17/16



KAWAN KAWAN & PENYOKONG DAPUR JALANAN
SILA LAWATI GERAI PATIN TEMPOYAK
DI BAZAR RAMADAN BANGSAR UTAMA
MEMBELI DAN BERAMAL 
GERAI DIBUKA JAM 4 PETANG
PILIH HARI YANG SESUAI
datang  SEBELUM HARI RAYA
HUBUNGI KAMI
017-625-13-36
019-798-28-69
019-812-28-5



-------------

HUKUM HUDUD SIAPA BUAT











NIK AMAR

KATA HUDUD

HUKUM ALLAH

KALAU HUKUM

DARI  ALLAH

KENAPA SUDAN

LAIN PAKISTAN

LAGI LAIN?

SAJE TANYA

JANGAN MARAH









------------

PAS KHIANAT PENGUNDI




FB


Berhelah bagai ketua wanita ini utk menghalalkan tindakan partinya yg sudah tidak ketahuan hala. Tuduh orang khianat, tapi tak sedar diri partinya yg khianat kpd rakyat. Puak mana pengkhianat yang kencing rakyat? Masa merayu undi rakyat, mereka berjanji nak lawan Umno, bila dah diberi kepercayaan dan menang, berdakap2 dengan Umno malah mempertahankan pemerintahan Umno. Nak angkat palakat lawan 1MDB pun takut. Ahli parlimennya yg sepatutnya sebelahi rakyat terpaksa jadi berkecuali. Jangan undi kaki kencing rakyat! Amacam?























------------

BERITA BAIK UNTUK DUNIA






APA MAKNA

BERITA INi?

KOMENTAR
berita ini memberi makna
bahawa rakyat united kingdom
kini menolak projek EU
projek EU ini sama saperti TTPA
mentayukan seluruh eropah
untuk jatuh ke tangan USA

pada 23 june ini pilihan suara dijalankan
jika rakyat UK menolak EU
ini bermakna satu politik baru
akan mucul di eropah

para globalis
para taikon
kaum pemodal antarabangsa
stratejis new world order
tidak akan menerima 
penolakan rakyat dengan  mudah
mereka akan terus merancang

kenapa rakyat UK menolak EU
1- mereka hilang kedaulatan
2- dasar dibuat di brussels
3- pembuat dasar dilantik 

NOTA:
ini ialah berita baik
untuk rakyat dunia
projek imperial zionis-anglo-amerika
telah digagalkan



EU referendum: Poll reveals 10-point swing towards Brexit as campaigns enter final stages

Another poll has shown the Leave campaign taking the lead in the EU referendum with a huge swing.
The Ipsos MORI poll for the Evening Standard newspaper showsLeave with 53 per cent of the vote and Remain on 47 per cent cent.
Leave was up 10 per cent on the previous poll while Remain was down 10 per cen




-------------

MENGATASI PAS








FB



Keputusan PRK nanti, sebagai parti baru, jika Parti AMANAH kalah, perkara biasa; jika dapat atasi PAS, satu keistimewaan; jika menang, satu keajaiban.




------------

SELAMAT MENGUNDI








SELAMAT 

MENGUNDI

DARI S.BESAR

KE K.KANGSAR





---------

KALAU BETUL - INI BERITA BAIK




TEST MARKET PANCING UNDI
Pakar jin tunggu keputusan PRK sg.besar la tuu. Nak tengok trend pengundi dulu. Kalau pas kalah teruk, confirm talak 3 dgn kerajaan negeri selangor. Tapi kalau pas menang atau jumlah undi bertambah mesti nak main dingdong dingdong dgn azmin. Alaa mainan politik pak lebai mmg mudah dibaca, tak perlu ambik degree political science pun dah boleh buat prediction.

 Tu semua nak test market pancing undi. Mcm hadi dulu laa, bila org dah mula tak ikut arahan dia, cakap nak bersara dari politik laa mcm2. Lepas tu ramai pak lebai pujuk termasuk laa arwah TGNA, bila dah dapat perhatian semula mulakan kempen rapatkan saf dan mcm2 strategi. Last last sekarang ni dah besar kepala, di buat parti pas tu mcm dia punya pulak. Semua strategi cikai tu dalam kocek seluar dlm rosmah jer. on BETUL KE BERITA INi?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/17/16




-----------