.

Isnin, 1 Disember 2008

GEMPAR!!!! HOT – PENGESAHAN CERAI ANAK RAIS YATIM DITANGGUHKAN LAGI – berita hairanKUALA LUMPUR: Mahkamah Rendah Syariah di sini hari ini menetapkan 14 Januari depan untuk pengesahan lafaz cerai Dino Rais iaitu anak kepada Menteri Luar, Datuk Seri Dr Rais Yatim.


kah kah kah… kah kah kah…. ENTOT ENTOT LARI…. kah kah kah…

kah kah kah… MARILAH RAKYAT MALAYSIA BEBUDI BAHASA?… kah kah kah

woit munkee…. ajarlaaa anak dulu… kah kah kah… anak bini dulu… kah kah kah… baru tunjuk rakyat cam na nak berbudi bahaasa….kah kah kah kah…

jangan ENTOT ENTOT LARI…. kah kah kah….BERITA BURUK UNTUK KAUM KAPITALIS - BURSA SAHAM JATUH LAGI – KAH KAH KAH – The Edge DailyPada jam 10 pagi Isnin 1 Disember 2008 Indek Komposit Bursa Saham Kuala Lumpur jatuh 12.25 mata atau 1.41%.

Kini indek komposit hanya berada di takuk 853.9 mata.

Sebanyak 156 syarikat jatuh nilai sahamnya. Sebanyak 1,076 syarikat yang lain sahamnya mereka langsung tidak di pedulikan.
FORUM – HAPUSKAN ISA/ NO TO ISA – MALAM INIHAPUSKAN ISA/NO TO ISA

DI DEWAN MAJLIS PEGUAM
Jalan Lebuh Pasar Kuala Lumpur

JAM : 8.00 malam

PANEL:

TERESA KOK
MUMAHAD SABU
RAJA PETRA
FARIDZUL NASARUDDIN
T.S THENINTARAN
TUKAR TIUB

Sila datang awal kerana tempat duduk amat-amat terhad
.
SOI LEK HIRIS HATI MELAYU - melayau


BATU PAHAT 30 Nov. Pucuk pimpinan Barisan Nasinal (BN) diminta bertindak tegas terhadap Timbalan Presiden MCA, Datuk Seri Dr. Chua Soi Lek berhubung kenyataannya menolak konsep ketuanan Melayu.

Ketua UMNO Bahagian Sri Gading, Datuk Mohamad Aziz berkata, ini kerana kenyataan tersebut telah menghiris hati masyarakat Melayu terutama ahli UMNO yang selama ini menjadi rakan baik MCA.


kah kah kah… MENGHIRIS HATI MELAYU ?.... kah kah kah… dalam video klip tu tak ada pun munkee ni bawa pisau…. kah kah kah..

kah kah kah…. bila masanya hati melayu terhiris… kah kah kah… cakaplah yang terhiris ialah hati gerombolan united malays national organisation…. kah kah kah…

woit munkee bukan semua melayu sokong KETUANAN MELAYU… kah kah kah

melayu PAS tak sokong KETUNANAN MELAYU… tak tahu ke?

melayu dalam PKR lagi tak minat KETUANAN MELAYU… kah kah kah…

PAKATAN RAKYAT MENGAJUKAN KETUANAN RAKYAT
.... tak faham faham lagi... kah kah kah

jangan ingat semua melayu sokong gerombolan…. kah kah kah…


LUCUT GELARAN SOI LEK MEI FUN - melayau

KUALA LUMPUR 30 Nov. - UMNO Bahagian Cheras mencadangkan agar gelaran Datuk Seri dan Datin Paduka yang dikurniakan kepada Timbalan Presiden MCA, Dr. Chua Soi Lek dan Ketua Wanita MCA, Dr. Chew Mei Fun ditarik balik kerana mereka telah menghina institusi Raja-Raja Melayu.

Ketuanya, Senator Datuk Syed Ali Alhabshe berkata, tindakan itu perlu kerana Soi Lek bersikap biadap dan Mei Fun pula menyokong kenyataan itu secara membabi-buta.

kah kah kah…. bila pula apek dan amoi ni hina raja raja melayu…. kah kah kah

kah kah kah… munkee ni lupa… bukankah mamak kutty yang tarik balik kekebalan raja raja melayu…. kah kah kah…

woit… lupa ke mamak kutty ni dari parti mana?.... kah kah kah….


JANGAN BERMAIN API – PEMUDA UMNO
- melayau

JOHOR BAHRU 30 Nov. - Timbalan Presiden MCA, Datuk Seri Dr. Chua Soi Lek diingatkan agar jangan sekali-kali bermain api yang boleh membakar kemarahan orang Melayu dengan mengungkit atau mempertikaikan konsep ketuanan Melayu.

Ketua Pemuda UMNO Pasir Gudang, Rohazam Shah Ahmad berkata, isu tersebut termasuk kontrak sosial telah disepakati dan dipersetujui oleh semua pihak bagi memastikan kestabilan negara dicapai hingga ke tahap sekarang ini
.

kah kah kah… MAIN API?... kah kah kah… memang betul masih kecik kecik dulu dilarang main api… kah kah kah…. takut kencing masa tidur… kah kah kah…

kah kah kah…. siapa yang nak jadi tuan?.... kah kah kah

kah kah kah….udak tak ada siapa lagi nak nak jadi hamba…. kah kah kah…. basuhlah kain baju sendiri…. jangan nak suruh-suruh orang jadi hamba…. kah kah kah..

kah kah kah... jangan SAMAKAN MELAYU DENGAN UNITED MALAYS NATIONAL ORGANISATION...

kah kah kah... melayu di filipina tak minat ketuanan melayu... kah kah kah... melayu di pulau bali lagi tak minat.... kah kah kah.... melayu di sri langka tak ada masa dengan ketuanan melayu... kah kah kah... tak caya tanya gapena...PARTI PEMBANGKANG TURUT AMAL POLITIK WANG - melayauKUALA LUMPUR: Masyarakat perlu bersikap adil dengan membuang persepsi rasuah dan politik wang bukan hanya diamalkan Umno, sebaliknya turut diamalkan oleh parti pembangkang, kata Naib Ketua Puteri Umno Wilayah Persekutuan, Datin Ismalina Ismail.

"Saya pinta jangan dibuat penilaian dan lekas menjatuhkan hukum. Kegiatan itu boleh berlaku pada mana-mana parti politik.

"Kita tidak boleh membuat persepsi jika ada kegiatan politik wang, ia hanya berlaku di kalangan ahli Umno," katanya selepas bersama Pergerakan Puteri Umno Cawangan Bandar Baru Wangsa Maju.


kah kah kah….. PEMBANGKANG AMAL POLITIK WANG ?… kah kah kah….

kah kah kah….ini berita besar… kah kah kah…laporlah kepada polis… kah kah kah…

kah kah kah…. lawak minah munkee ni… parti lain mana ada masaalah rasuah nak lantik pemimpin….kah kah kah…. ini penyakit gerombolan…. kah kah kahGEROMBOLAN KENA LAGI !!


KAYVEAS BERI KATA DUA – HAPUS ISA ATAU KELUAR BN – MalaysiaKini


President PPP president M Kayveas telah memberi amaran bahawa PPP akan meninggalkan Barisan Nasional jika ISA tidak di ubah sebelum pilihanraya yang akan datang.

Presiden PPP berkata yang beliau wajib mengikut permintaan sayap Pemuda dan sayap Wanita PPP yang mahu ISA dimansuhkan.

kah kah kah…. YANG TINGGAL menyokong ISA HANYALAH GEROMBOLAN, PEWARIS DAN GPMS….kah kah kah

kah kah kah… bagi kata dua… baru hebat… kah kah kah… tapi PPP ni ada ahli ke?... kah kah kah…

PAKATAN AKAN TERIMA ARIF SHAH
- MalaysiaKini

Pakatan Rakyat bersedia menerima Arif Shah Omar yang gagal di pilihanraya kecil di Permatang pauh untuk memasuki mana-mana parti dalam Pakatan Rakyat.

Arif Shah telah kecewa dengan gerombolan United Malays national Organisation.

kah kah kah….satu lari akan lari meninggalkan gerombolan… ini berita baik… kah kah kahZAID WAJAR DIHUKUM – TIDAK BOLEH DIMAAFKAN -melayau


KOTA KINABALU 30 Nov. –Lembaga Disiplin UMNO wajar menghukum bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Zaid Ibrahim yang hadir pada perasmian Kongres Nasional Parti Keadilan Rakyat (PKR) di Shah Alam, Selangor semalam.

Naib Presiden UMNO, Tan Sri Muhyiddin Yassin menegaskan, perbuatan tersebut jelas melanggar etika parti dan bertentangan dengan semangat yang diamalkan oleh Barisan Nasional (BN).


kah kah kah… HUKUM ? … kah kah kah….nak hukum cam na?... kah kah kah

kah kah kah…. kalau mat sembab berani tendanglaaa zaid dari gerombolan…. kah kah kah

kah kah kah… jamin tak berani… kah kah kah…

kah kah kah...NATO = no action talk only… kah kah kah