.

Ahad, 26 Februari 2017

NASI PANGGUNG PETANG INI








F.B



Seorang lelaki ditangkap orang ramai ketika cuba melarikan anak dara orang di Jalan Panggung. Syabas volunteer2 Dapur Jalanan KL yang telah memberkas suspek! Suspek telah dihukum rejam beramai-ramai dan kini telah diserahkan kepada pihak berkuasa




LAPORAN HARI INI
dua orang hamba allah
mak cik & kakak
 tak mahu
nama disebutkan
telah menderma 20RM
seorang
terima kaseh banyaka
 semoga hidup
mereka penuh kesejahteraan

PEMBACA YANG BAIK HATI
SILA
HANTARKAN DERMA ANDA
KE AKAUN
RASMI DAPUR JALANAN K.L 

AKAUN CIMB SPKL 

800 172 7849


KUTIPAN 


HARI INI


TAMBAH

40 RM


RM3,590


TERIMA 


KASEH




-----------------

BUKAN SELUAR DALAM INI





BUKAN SELUAR DALAM INI
Seluar Dalam Wow ! Besarnya seluar dalam itu. Sampai bolih tutup bonnet kereta ! Tak nampak lagi? Umngok dan Pas dah kongsi seluar dalam. on AMAT JELAS - HAM DU LIL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 4:06 PM




----------------

PAS DAN GEROMBOLAN SATU KERETA



PARTI ISLAM CAKAP BOHONG
Dulu, pm tak elok, bn tak elok, umno tak elok. Kemudian setahun lepas (feb2016), Saya anti Umno….tetapi tidak (anti) orang Umno, orang Umno tidak, orang Umno kita (Pas) hendak berbaik. 

Ada pun parti Umno sudah banyak (buat) kesilapan. (Jadi saya tak anti pm tak anti najib, saya anti umno). Kini, kami bekerjasama dengan umno, kami tak anti umno. 

Kami bekerjasama dengan pm dengan najib, kami bukan anti najib, kami jadi penasehat pada najib (ataupun sebenarnya najib yang menasehat kami, contohnya tukar jenama yang kami laungkan, sebelum ni kami laungkan hudud, selepas najib nasehatkan kami laungkan ruu355, supaya kaburkan sikit fokus awam dari hudud yang ramai tak setuju). 

Selamanya, bikin semua orang keliru! (Dan menyampah serta mengutuk orang yang sepatutnya dilihat sebagai ilmuwan islam!) on MAAFKAN GEROMBOLAN JAHAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 7:16 PM






------------------

MAAFKAN GEROMBOAN JAHAT






F.B


Pas sedia maafkan UMNO, semasa presiden UMNO terlibat dengan skandal 1MDB, 2.6 bilion, cukai tinggi GST, penyelewengan, Malaysia naik di tahap tertinggi rasuah.



Alif D Drus kalau TGNA ada ni, ramai dah kene ludah atas muka 💦💦
LikeReply72 hrs
Hemoby Sen 😂😂😂 parahhh
LikeReply2 hrs
Rosli Muda Pas dh kene dedak
LikeReply22 hrs
Shufiyan Shukur Oh! Umno bersalah?
LikeReply2 hrs
Khir Iskandar Shah betul ke..2,6 tu..kalo bukan xpasai2 dpt dosa kering.
LikeReply2 hrs
---------------------

MARI KITA KAH KAH KAH




MARI KITA

KAH KAH KAH



9 MARCH












------------------

GELOMBANG TELAH ADA







KENYATAAN

INI SILAP

TIDAK TEPAT

BARISAN TIDAK

AKAN TUMBANG

PRU14: Hanya gelombang rakyat boleh jatuhkan BN, kata DAP

 | February 25, 2017
Liew Chin Tong berkata, pembangkang perlu mempunyai satu matlamat bersama yang dapat diterjemahkan dalam bentuk dasar, mesej dan kempen bersama di seluruh negara untuk meyakinkan semua lapisan rakyat.

PETALING JAYA: Pakatan Harapan dan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) hanya boleh menumbangkan Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14) melalui gelombang rakyat pelbagai kaum, kata pengerusi DAP Johor.
Liew Chin Tong ketika berucap di Konvensyen Pakatan Harapan dan PPBM di Parlimen Kulai hari ini berkata, untuk mewujudkan gelombang itu, pakatan pembangkang perlu mempunyai satu matlamat bersama yang dapat diterjemahkan dalam bentuk dasar, mesej dan kempen bersama di seluruh negara untuk meyakinkan semua lapisan rakyat.

KETIKA INI

DAH ADA

GELOMBANG

RAKYAT TAPI

PAKATAN

PASTI AKAN 

KALAH KERANA

SPR SEDANG

SUSUN  & ATUR

UTK PASTIKAN

GEROMBOLAN

TERUS MENANG





-----------------

AMAT JELAS - HAM DU LIL









TAHNIAH!

INI KENYATAN

JUJUR JELAS

SATELAH

DAPAT DEDAK

HAM DU LIL


Matlamat utama Pas bukan jatuhkan Umno tapi kukuhkan ummah - Nik Abduh

Matlamat utama Pas bukan untuk menjatuhkan Umno namun lebih kepada memperkukuh ummah, kata Ketua Dewan Pemuda Pas, Tuan Haji Nik Mohamad Abduh Nik Abdul Aziz.
Beliau berkata, pendekatan Budaya Politik Matang dan Sejahtera (BPMS) yang dibawa parti itu kini lebih mementingkan konsep pengukuhan ummah dari segi perpaduan di kalangan umat Islam yang semakin lemah.
“Kita bukan bermatlamat utamanya bukan meruntuhkan Umno tapi matlamat utama kukuhkan ummah dan mereka tahu sendiri pemimpin mana yang nak pilih.

HAM DU LIL

HAM DU LIL

HAM DU LIL

MASIH ADA

PEMIMPIN

PAKATAH TAK

FAHAM INI?

---------------

BANYAK ALAMAK LAHAP




ALAMAK LAHAP
Dunia Islam ber kembang jika punya ULAMAK BER FIKIRAN DR MAZA nih Tapi sayang nya , ALAMAK yang ada di TANAH GADAI nih ALAMAK AL JUTA AL LAHAP Cuba tanya ALAMAK tuh , dah bayar Zakat Al Juta Juta ke ????? 

Tak sama orang yang ber akal dan belajar dengan orang bahalol ; tak sama... Tengok muka pun tahu dah , muka bahalol tuh standard bahalol lah.... DR MAZA nih Very Professional.... Yang ALAMAK tuh Very Lahap.... on MAZA JAWAB ISU HUDUD RUU355
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/24/17





----------------

MASUK BLOG HUKUM JILAT PUKI BINI





MASUK BLOG HUKUM JILAT PUKI BINI
oit brother..haji audi kata suka hati dia la nak beli lori ke kereta ke..yang lu nak sibuk pasal bro tt pasal apa?yg lu nak suruh org buat itu buat ini pasal apa?napa haji audi ada hak tp org lain takda hak utk berkata2 mahupun beli apa yg dia suka...

bro isham memang tanam kebencian..kebencian kpd penjual agama..

kalo lu nak masuk syurga dan menjilat puki bidadari,pasal apa nak suruh org lain masuk juga...kalo lu tak suka blog tt, lu bole join blog hukum hakam, blog tadarus, blog2 hadis quran...lu tgk youtube,ustaz azhar idrus berhukum hakam mengenai hukum menjilat puki bini dan hukum menkulum batang suami, itu lagi afdal dari lu baca tukar tiub... on BERSAJAK BERPANTUN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/24/17







-----------------

PANTUN UNTUK HAJI DAN HAJJAH AUDI



PANTUN UNTUK HAJI AUDI
kahkahkah..ini terbaik..kalo haji audi marah..ckap kat dia, suka hati nak buat pantun macam mana..kpd haji dan hajjah audi, jgn dengki dgn pantun ini..pantun ni tak perlu maintenance..

namun audi perlu dimaintain, agak2 sebulan berapa maintenance, berapa kos minyak, agak2 mdtg duit utk semua tu..atau claim kat putrajaya atau claim kat haji rm90juta...ini la kebijaksanaan parti ahli syorga, diam2 berisi, tak lawan kezaliman, tak lawan gst, tak lawan 1mdb, tak lawan umno, tetiba je masyukkk.. on PANTUN DUA KERAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/24/17





---------------

BAHAM DEDAK





BAHAM DEDAK
Kah kah kah Masing2 champion dlm parti pas dah dapat laba hasil kerjasama pas dan umno. Yg kekal bodoh dan naif cuma tuan berahim tuan man, bodoh mcm telor din ayam. 

Big boss baham dedak, bila kecoh2 berita pecah big boss cuma perlu buat golden silence tapi si bodoh mcm telor ni meloncat2 buat damage control. Sudah2 laa tuan berahim oii. Baik awak jadi guru pondok lagi baik. on TUAN HAJI HADI KANTOI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/24/17


----------------

DUIT 90 JUTA WUJUD





DUIT ITU WUJUD
lu tunggu esok bro..hadi akan kata sudah hantar surat saman..padahal buat repot polis je..ni jerat makan diri.pucuk dicita ulam mendatang..akhirnya haji hadi dan haji najib akan menjadi saksi...

gua setuju dgn bro tt, maknanya duit rm90juta itu wujud dan akaun affin bank itu juga benar...

ni baru satu haji, cuba check2 akuan haji audi dan haji porsche..silap2 ada lurah2 kupang emas didlmnya...tetiba suara ruu semakin jauh dari telinga..apakah ini tanda2 dari tuhan kpd wakil2nya..kalo masih tak sedar lagi.. on TUAN HAJI HADI KANTOI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/24/17





---------------

DR. MAZA YANG BERANI




HANYA YANG BERANI
Dr. Maza sorang jer yg berani bercakap benar; sultan, pemimpin, penjual agama yg korup semua dia tegur. Syabas mufti perlis, teruskan berjalan di jalan yg lurus. on MAZA JAWAB ISU HUDUD RUU355
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/25/17





-------------