Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 6 November 2012

SIAPA KENA ENTOT OLEH NAZRI


NOTA
semua dingatkan jangn buat fitnah
semua diintakan jangan buta tohmah


MEMBURET 
DALAM SONGKOK
RAHSIA NAZRI MENGENTOT PELAJAR MARA DI LONDON

Nazri Aziz juga suka mengentot pelajar-pelajar Mara dari Maresma di London ketika menjawat jawatan pengerusi Mara!!! Termasuklah tut tut tut, awek cun bergetah tapi tak reti jaga maruah... nama dirahsiakan... KAH KAH KAH! Sapa-sapa lulusan 90-an University of East London tau ini cerita..

Balik dinner dengan student-student malaysia kat assembly hall, student tu trus pi hotel diiringi bodyguard... kene kongkek satu malam... KAH KAH KAH on PENCERAHAN TENTANG MALOAN BERNAM NAZRI AZIZ





SAMPAI KEMBALI KE SIBU -




KESAH SIBU SAMBUNG KAMBALI



SIBUUUUUUUU

baru sampai belum buka kasut
malam tadi di kuching tak ada line ... ciisss
malam tadi ujang sikit
pergi pub - cock n bull
sebauh pub yang juga wajib dilawati
ada kopi dan ada makanan
suasana dirasakan bukan mengada-ngada

terjumpa minum asli orang belgium
aku kan dulu orang belgium
maka yamseeeng sikit
untuk ingatkan kenangan lama di wavre
tapi ini cerita lain...

BELUM BUKAN KASUT
dan update dulu
jap lagi nak gi makan malam
tadi nampak dari jambatan sungai rejang melimpah
macam marah saje
kerana aku datng sekali lagi nak kencing
kah kah kah

LAPAN JAM DALAM BAS
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

nanti... jap lagi cerita ...