.

Isnin, 25 Disember 2017

Fairouz - Christmas Song فيروز - كنا نزيّن شجرة صغيرة







MALAM KUDUS

YANG SUCI




KEEP TRACK





HEBAT HEBAT

AGAKNYA 

MALAIKAT MANA

 KEEP TRACK

TUKAR TIUB

jgn begitu tuan2. tanya irg yg berilmu lagi baik drpd buat lawak mcm perli agama pula. jgn cari dan jgn jadi thogho(tau apa itu thogho? ingat Allah memerhati setiap pergerakan kita. ttg soalan itu pendapat saya Allah maha penyantun maha halus peradapanNya. Maha Suci Allah tidak sembrono. on PEREMPUAN DAPAT APA?
Publish | Delete | Spam
bakri
on 12/25/17







------------------

HILANG HILANG HILANG











F. BOOK


MH 370 hilang. Altantuya hilang. Enjin ktrbg hilang.
Pdakwa hilang. Duit 1MDB hilang. Jho Low hilang. Tanah Felda hilang. Amacam?

Tarmizi Mohd Jam Sdra Rosli Din Kalu PH menang boleh buat RCI Ladang Kambin Sri Iskandar. Amacam?
Manage
Reply1h
Fadzli Hussin Oh hilang ke? Saya TAK TAHU.... Hahha
Manage
Reply1h
Mohamad Anuar Darul hilang....
Manage
Reply1h
Nassir Dani Yeop..teman lalu tempat Mike semalam..
Manage
Reply1h
Mohd Yusoff Kushairi Di Malaysia ni semua bende boleh hilang
Manage
Reply1h
Typah Jaafar Atee senikeenya hilang...sikit lg M'sia bertukar ke alam maya le ye...
Manage
Reply1h
Abd Rahim Kassim Darul Ghaib....
Manage
Reply57m
Saharuddin Abrahman Macam biasa lah bos
Manage
Reply37m
Tarmizi Mohd Jam Organg Pharit kate lebooh... Dulu2 Singpore leboh. Batu Putih lebooh. Skrg Ampang Point pun tak lama lg lebooh...
Manage
Reply35m
Khairol Basri M Arif buah pelior ilang pun deme tak sedo 
Manage
Reply28m
Yaakob Zainal Abidin Lepas ni jgn ph pulak hilsng
Manage
Reply23m
Mohd Bashah Harap² sapa yang ada kaitan semua kehilangan tu juga turut hilang atau dihilangkan , tu je nak kabor ...
Manage
Reply9m
Taufik Shafie Kami tak tahu



---------------------

DAPAT PINGGAN MANGKOK






DAPEK INI JO
Lelaki suka perempuan maka dapat bidadari dalam syurga. Kaum perempuan akan dapat pinggan mangkok gelang emas... 
on PEREMPUAN DAPAT APA?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/24/17




--------------------

TANYA - YA USTAD





YA USTAD

apa hukumnya poslaju
menjual vibrator kepada
wanita ?

apakah ini besubahat?

di syurga nanti betul ke
perempuan boleh  beli vibrator?

saje tanya jangan marah
nanti tak dapat bidaddari

Adwww.condom69.net/
Buy Vibrator For Woman Online In Malaysia. Best Price Vibrator. Ready Stock.
Price Matching · 100% Original · Fast Delivery · Poslaju Malaysia






-------------------

HADIS PALSU







PEREMPUAN

DAPAT VIBRATOR

DALAM SYURGA

ADALAH HADIS

PALSU
Lu org apa tau. Pompuan dapat payoong eemas Ooo. Payoong eemas nak dibuat apa ha. Memandangkan pompuan tak disupplykan lanchow ..gwa ingat, gwa nak bisniz vibrator lah ..Haji Tontonwi kata dia ada kenal agen vibrator di German. 
on PEREMPUAN DAPAT APA?
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 12/25/1





--------------------

NAIK PANGKAT







NAIK PANGKAT
woit ini malaysia lah kalau henjut bini orang mungkin naik pangkat lagi kah kah kah curi billion pun naik pangkat bela lembu di kondo pon naik pangkat apa lah turrrrr kah kah kah on 
TUAN HAJI ENTOT DI BALI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/24/17

-------------------

BERITA PALSU







AWAS

BERITA TENTANG
SAORANG PENYANYI 
AKAN DISIASAT
BERSANGKUTAN DENGAN
PENJUALAN TANAH FELDA
ADA BERI PALSU






-------------------

SELAMAT MENYAMBIT MAULUD NABI







DENGAR DAN LIHAT
UCAPAN SELAMAT

MENYAMBUT

MAULUD NABI ISA



-------------------