.

Khamis, 11 Oktober 2018

SAIFUL BOKHARI PEMBOHONG







DENGAR MINIT 1.46
SAIFOL BERBOHONG
NO ONE IS BEHIND ME
APAKAH INI  BERMAKNA 
SAIFOL TOP
KALAU SAIFOL  TOP
SAPA BOTTOM
SAJE TANYA 
JANGAN MARAH
KAH KAH KAH



CERITA LIWAT





CERITA LIWAT 

SUDAH KELUAR

itu ayat klise anwar bro tt..dulu masa dlm umno pun anwar kipas tun dgn ayat yg sama..bile kena liwat terus jd reformasi..kalo dah tun pimpin jd pm, pasal apa nak buat langkah PD?buat pe ckp pasal wan azizah akan letak jawatan tpm..ini ayat2 minta nyawa dari penduduk PD..penduduk bukan terdesak dan lokman adam..kalo para menteri lain rasa tak mampu, sila letak jawatan..xyah nak harapkan anwar jd YB..
pasal apa terkinja2 disingapore canang sana sini nak jd pm..ini auta islam..cerita liwat sudah keluar, konsert suka dilangsungkan..wan azizah suda berkata diindon bhw agong nak dia jd perdana menteri namun wan azizah menolak..ckp2 wan azizah ni sebijik kisah mat dan minah songel ishma rais..bro..sapa yg dgr bunyi bisik sbenarnyta? on 
SATU PENGGAL DIPERLUKAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/10/18


-------------------

APA ITU RIMMING





MENJILAT IALAH

BAHASA GAY

SAPA GUNA

TAHU APA  ITU

RIMMING
Nanti anwar jadi PM ko pegilah menjilat dia balik..macam ajaran sosialis ko tu.. dulu kutuk macam2 kat madey lps tu skg ari2 puji dia...sampai ko yang tgh duduk atas kerusi tu boleh bangun terlonjak bila madey masuk sidang akhbar dulu..hahaha.. umbran betul la on
 PIEM LABON
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:27 PM



-------------------------

OVER ACTING





OVER ACTING
TT dah berarak pi demo atas jalanraya ..Chedet tarik org pi hadir rapat rasaksa. Akhir nye PH menang berlogokan mata lebam ..katanye mata Si Abam. Lepas PH menang yang Si Abam pi cium tangan Agoong apahal? ..over-acting betul ..Nabi pong tak penah cium tangang jantang.
 on NAMA TUN
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 10/11/18

------------

MAIN LOBANG LOBANG






BETUL LU CAKAP

TAPI MAIN 

LOBANG LOBANG

JADI IMAM

CAKAP HAL ISLAM

BOLEH KE?

SAJE TANYA 

JANGAN MARAH
Bro Tt. Gua lama dah rasa geram sama lu, asik2 citer pasal lobang..kadang2 naik muak.Lepas tu rasa macam nak basuh je jari gua lepas lawat blog lu.. Gua nak tanya satu solan bodoh je..andaikata esok Tun dah tak ada lagi, siapa yang nak ganti Tun jadi PM, Wan azizah ke? Hj Hadi? Zahid? Adus jangan macam tu bro..
walaupun dia andaikata dia mmg suka buat mende2 tu..tapi wa lebih rela dia jadi PM dari ikut Zahid dan Hj Hadi..sekurang2nya dia tak nyusahkan rakyat, mencuri dan merompak..apa nak jadi pasal dia , dia punya pasalla..wa apa peduli selagi rakyat tidak disusahkan.. Justeru..justeru.justeru itu..lu lagi tak layak jadi PeeEmm walaupun lu cerdik tapi gagap..kah kah kah 
on GUA SUDAH CAKAP
Publish | Delete | Spam
Mohamad Fadzli Mohd. Noor
on 10/11/18



---------------------

DATUK SERI APA KHABAR








DATU SRI NAJIB

DAN

DATIN ROSMAH

APA KHABAR

SAJE TANYA

MANA TAHU 

KALAU KALAU

NAK LARI
Tiada sebab Sirul terus 

ditahan di Australia,

kata Ramkarpal
KERAJAAN Australia perlu mengekstradisi Sirul Azhar Umar, yang disabitkan dengan pembunuhan Altantuya Shaariibuu, memandangkan Malaysia akan memansuhkan hukuman mati, kata peguam Ramkarpal Singh.

Ramkarpal, yang mewakili keluarga penterjemah warga Mongolia yang dibunuh, berkata tiada sebab untuk Sirul terus ditahan di Australia kerana hukuman mati akan dimansuhkan.


HABIBUL  EKAO

APO KOBA

MANO LAMO 

ILANG 

DEN TAK NAMPAK

KAH KAH KUI

------------------

KENAPA HAL BONTOT







KENAPA BONTOT
Blog ni dah jd taik. Org lain dok cakap knp rakyat akan kena hukum bayar cukai bagai utk settle hutang negara sedangkan pencuri2 umno/bn masih bebas hidup mewah dgn harta curian. Blog ni dok cerita pasal bontot. 
Oi tt, hang xpose la lg korupsi umno/bn sampai semua pencuri masuk jel dan harta curian mrk kena sita utk bantu settle hutang negara. Ikut cara MBS di saudi on 
APA SEDANG BERLAKU DI PIDI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/11/18



-------------------------

LAGI FITNAH





JAHAT

LAGI FITNAH

LAGI TOHMAH

HISBAH TUNTUT PENJELASAN 

TPM DS AZIZAH DAN SUAMINYA 

DS ANWAR IBRAHIM


1. Kira-kira 48 jam yang lalu Hisbah telah menarik perhatian umum khususnya TPM DS Azizah dan suaminya DS Anwar terhadap laporan yang diterima dan juga sebahagiannya sudah tular dimedia sosial tentang penggunaaan asst2 ahli perniagaan (tycoon) oleh DS Anwar Ibrahim.

2. Pada hemat Hisbah sekiranya benar ianya adalah perlanggaran kepada prinsip moral yang tidak membenarkan ahli2 keluarga pemimpin kerajaan membiarkan diri mereka terdedah kepada pertindihan kepentingan ( conflict of interest ) di antara pejabat kerajaan dan kepentingan perniagan syarikat2 tertentu.

3. Apatah lagi laporan yang diterima membabitkan antaranya aset kepunyaan hartawan yang terlibat dengan aktiviti pembalakan dan perjudian.Malah salah seorang mereka di denda di Serawak tahun lalu atas kesalahan aktiviti judi haram.

4. Penjelasan juga perlu apabila ada laporan memperlihatkan dengan bukti jelas banglo kepunyaan seorang tycoon di kawasan perumahan mewah dengan kadar sewaan semasa lebih 50 ribu ringgit atau pembelian lebih 20 juta ringgit telah dijadikan pejabat peribadi kepada Dato Seri Anwar Ibrahim semenjak DS Wan Azizah menjadi TPM.

5. Hisbah menuntut penjelasan segera daripada Timbalan Perdana Menteri atau suaminya yang juga telah mengisytiharkan dirinya sebagai bakal PM ke 8  didalam kempen PRK PD yang sedang berlangsung sekarang untuk mempastikan kerajaan hari ini dan akan datang tidak mengulangi kesalahan yang sama didalam pentadbiran sebelum ini yang kita semua sudah sedia maklum akibat buruknya kepada rakyat dan negara.

Mohamad Ezam Mohd Nor
Pengerusi Hisbah


BOHONG TIPU

SEMUA  FITNAH

NIAT JAHAT

NAK  SAILANG

PAPA


------------------

BERITA FITNAH





FITNAH
SEMUA FITNAH

JANGAN PERCAYA

DASAI TAK PERNAH

RABA TELOR JAMBU

Anwar may win the Port Dickson by-election. But he will have to wait until Mahathir is ready to let him take over as Prime Minister. And that might be never. And if Anwar is impatient then Sodomy 4 will whack him to kingdom come. 




The police said they have not been able to record Anwar Ibrahim’s statement regarding the ‘Sodomy 3’ allegation but will be doing so before the Port Dickson by-election on 13th October 2018.

Actually, the problem is not just the Sodomy 3 allegation, which is what the brouhaha is all about. There is another allegation, Sodomy 4, that the police are themselves involved in.

A while back, the police set up a ‘sting operation’ and Anwar walked in to that honey-trap. There are voice-recordings and video-recordings of Anwar caught in the act, even recordings of sexy conversations — just like Mat Sabu’s ‘G-string’ conversation with his girlfriend.

According to Tun Dr Mahathir Mohamad’s people, if Anwar ‘tries to be funny’, meaning makes his move on Mahathir, then Sodomy 4 is going to explode.

Hamid Bador, the new Special Branch chief, has all the ‘Sodomy 4’ dirt on Anwar

Anwar may win the Port Dickson by-election. But he will have to wait until Mahathir is ready to let him take over as Prime Minister. And that might be never. And if Anwar is impatient then Sodomy 4 will whack him to kingdom come.

Why do you think Mahathir made Hamid Bador the new Special Branch chief? That should give you a very strong hint as to how the police have Anwar by his balls. And was it not also the Special Branch that nailed Anwar on his corruption and Sodomy 1 conviction and 15-year jail sentence back in 1998?

INI SEMUA

FITNAH

NAK GANGGU

PAPA DARI

JADI PIEM

---------------------

GUA SUDAH CAKAP




WOIT
DR WAN AZIZAH

LU SOUNDLAH

TIM 

MAT SONGEL

Mustahak orang tahu cerita Wan Azizah ditawar jadi PM, kata Kadir Jasin


PENGAKUAN Dr Wan Azizah Wan Ismail bahawa beliau pernah ditawarkan jadi Perdana Menteri selepas Pakatan Harapan menang Pilihan Raya Umum ke-14 lalu penting untuk diketahui oleh semua orang, kata Ahli Majlis Tertinggi Bersatu A Kadir Jasin.

Walaupun maklumat itu sudah tersebar sebelum ini termasuk didedahkan sendiri oleh Wan Azizah, bukan semua orang tahu mengenainya, kata Kadir.

“Tindakan beliau mengulangi hal itu ketika berucap kepada rakyat Malaysia di Jakarta semalam adalah berguna kerana bukan semua orang tahu dan faham peristiwa yang terjadi pada malam 9-10 Mei itu,” tulis Kadir di blognya hari ini.


Aktivis politik Hishamuddin Rais kemudian turut mendedahkan perkara sama dengan lebih terperinci dalam siri tulisannya Merakam Sejarah di Malaysiakini, menceritakan kenapa majlis angkat sumpah Dr Mahathir tertangguh.

Dr Mahathir mengangkat sumpah di Istana Negara lebih kurang pukul 10 malam pada 10 Mei, sehari selepas rakyat membuat keputusan menolak Barisan Nasional.

Pada hari itu, Dr Mahathir dan semua ketua parti komponen PH dititah mengadap ke Istana Negara, yang difahamkan untuk majlis angkat sumpah pada pukul 5 petang.

Istana Negara dalam satu kenyataan kemudian menafikan sekeras-kerasnya dakwaan kononnya Yang Di-Pertuan Agong melengah-lengahkan pelantikan Dr Mahathir sebagai perdana menteri. – 10 Oktober, 2018.


WOIT

MAT SONGEL

DULU GUA 

BUKA KESAH

LU KATA GUA

KAKI JILAT

LU SUKA  JILAT

TU PASAL

LU TUDUH GUA

KAKI JILAT

LU PUN SUKA

RIMING RIMING

KAH KAH KAH

----------------

LAGI RABA TRELOR





RABA TELOR 

JAMBU
RABA TELOR JAMBU OK
DALAM  BIIK HOTEL
LAGI OKAY
ENJOY DE MENJOY
TAPI 
JAGA JAGA
KAMERA ADA DIMANA MANA
NANTI KANTOI MANTOI
SUDAH NAK BERKEMPEN MEMPEN
KAH KAH KAH



------------------

KAPALM NAK TENGGELAM




LARI LARI

CHA ALIF BUUT


Lagi Ahli Parlimen Umno dari Sabah akan keluar parti esok

Ahli Parlimen Labuan  Rozman Isli dijangka akan meninggalkan Umno dan menertai Parti Warisan Sabah (Warisan).

Rozman, yang telah mempertahankan kerusinya sejak 2013, seperti dilaporkan News Strait Times online hari ini, dijangka akan mengumumkan keputusannya melalui kenyataan rasmi esok (Khamis).


KAPAL NAK

TENGGELAM

LARI LARI

KAH KAH KUI



-------------------

NAMA TUN



NAMA TUN
Salah tu. Hang syok ingat sbb bersih jalanraya yg menangkan PH. Macam aku orang umno dan kbykn budak atas pagar, PH menang dpt 10% undi melayu luar bndr dan pinggir bndr disrbabkan pengaruh nama Tun sahaja. Bagi kamiorg, buang masa demo² jlnraya sbb tak mempengaruhi undi pun pr pru14. BN tetap menang walaupun tipis. 
Tapi sbb nama Tun dicadang dan dijulang untuk maduk balik gelanggang pru14, itulah punca kami pangkah logo pkr walaupun menyampah tengok logo (parti anak beranak) tu sbb pikirkan tun sahaja srbenarnya. on 
MERAKAM SEJARAH - MAHATHIR BELOT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/10/18



-----------------

SEPAK TELOR







SEPAK TELOR
INI SALAH

POLIS TANGKAP


--------------------

PIEM LABON









PIEM LABON
... ketahuilah akan sekalian umat tanah ini... kita telah menempuh zaman2 cakap2 politik tak kesudahan dgn mat peeM tido, mat peeM merompak... dan kini PM Otai buat kita tenteram sekejap, walaupun kita tahu keadaan ekonomi dihujung tanduk, 
tp yg penting kita tenteram... lepas nie klu menanglah peeM kaki melabun nie, maka kita akan masuk balik zaman2 tak best yg lalu... percayalah tuan2... justeru itu, justeru itu, justeru itu, baik jangan mulakan dengan pemerintahan mamat labun, mamat squidwrd yg tah haper2 nie... ader mcm tt tak?? on 
LABAI KARAIPAP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/10/18

--------------------

NAsib abam





NASIB ABAM
Dari Mahafiraun jadi Mahabelot ..dari 2 tahun jadi 1 penggal .. dari 1 jadi 2 penggal .. Mahajadi. Nasib kamu lah Abam Nuar sentiasa membontot Tun M .. janji duo-duo raso ngilu dan sodap? on MERAKAM SEJARAH - MAHATHIR BELOT
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 10/10/18

Ben





---------------------

PAS JADI ANAK JANTAN









PAS ANAK JANTAN
Jadi anak jantan la sikit PAS. Jangan nak menang secara curi ayam pulak. Bertanding secara jantan la. Isa pendek ni pulak memang muka tong taik...tak tau malu. Sudah kau lingkupkan felda kau buat deeek je.
 Jamgam cuba ugut lawan dengan rahsia dalam kocek..itu budak hingusan. Selepas ni giliran kau ngadap SPRM pulak. Tektik kau masuk calon ni kalau menang...kau cuba himpit PH untuk elak kena siasat SPRM. Ngaku je lah pendek ooiii!!!! on 
APA SEDANG BERLAKU DI PIDI
Publish | Delete | Spam
Dukun demam
on 10/11/18

----------------------

RASA SENDIRI






RASA SENDIRI
TAK SALAH

POLIS TAK 

TANGKAP

-------------------------

TAZKIRAH






TAZKIRAH
lu lambat bro..anwar sudah mgadakan tazkirah dimasjid2 sekitar PD..ketika azmin ali jd MB slenagor, ust wan ji pernah ditahan dan dinaikkan mahmakah sb ceramah tanpa tauliah..azmin, wan ji dan anwar adalah ahli keadilan..kini anwar menggunaka masjid utk buat takzirah bertajuk liwat itu lewat..
sdgkan calon2 lain tak pula menggunakan masjid,kuil atau berhala2..ini la politik lama..ini la politik anwar ibrahim..mana kaum2 keadilan?takkan komen teh boss ke?takut dgn boss ke?takut2 kalo anwar menang nnt, tak dpt jd menteri..apa kata wan azizah perihal ini..apa kata nurul izzah?err kalo wan azizah jd perdana menteri, mcm ne nak solat jumaat sbelah agong..saja tanya sb wan azizah gagal di selangor.. on ESOK MALAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/10/18

------------------

BLOG MUZAKAR





BLOG MUZAKAR
blog ini mmg dah jad blog muzakarah pasal bontot sapa membontot..kalo nak dgr takzirah, sila hadir ke masjid2 sekitar Port dickson sb anwar sedang berkempen ops silap bertazkirah dlm masjid..bakal perdana menteri ini ada tauliah dari wali2 linggi..anwar menang nnt, pelancong2 oversea dtg..
penduduk PD bole jual beer, bole jual kondom..jabatan agama bole duduk skodeng hotel2 budget tpt entot mat rempit kurang berduit..jabatan agama takkan kacau org2 kaya entot..bila PD penuh dgn maksiat disbkan pelancongan, kmudian ada tokey jual melayu islam akan berkata suci muci buah koci..jual agam, jual hadis jual hukum.bila kaum2 koperat jd kaya, maka kedai2 bawah pokok akan kata bisnes rugi sb org melayu kurng dtg .org putih minum beer tp melayu tak bole jual beer....
blog ini mghasut warga agar bencikan pemimpin munafik ckp berbelit2 semata2 nak bergelar Yb dibelakangnya tersorok udang berjenis Perdana menteri..anwar akan jdkn PD sbg pulau bebas cukai..dilangkawi ada helang, diPD ada icon bontot. 
on MUZAKARAH
Anonymous
on 10/10/18




-------------

ANGKAT SENDIRI




ANGKAT SENDIRI
Isyam rais ni dah berumur. Perlukan perhatian. Asyik2 kome dok bual kehandalan anwar n mahathir. Tak nmpk ke jasa isyam rais raja hasutan. Tu yg skrg dok asyik kluar artikel pasai sumbangannya di belakang tabir.kasi anwar tinggi2 bakul hang sendiri syam ... on
 ISA POTOT STIM
Publish | Delete | Spam
Nole
on 10/10/18



-------------

BRICFIELD ADA SURAU





ADA SURAU
Dah making meloya ruangan TT no.. on 
BAI BAI JUMPA LAGI
Whiteeagle Brando
on 10/11/18
TT dah berumur lanjut skrg ni. Ko kene faham. Krisis umur. Tak hairan jika TT bertaubat setiap hari dab bersolat 5 waktu. Apatah lagi mula berjinak² dgn Tuan Guru Haji Hadi yg rock gitu. Ini biasa. Ko jgn terkejut bila jumpa TT ulang alik beriktikaf di Masjid Negara setiap hari sbb Brickfeilds mana ada masjid. on 
BAI BAI JUMPA LAGI
Enculez Vous
on 10/11/18

Blog mana yg kamu baca? on 
JUAL PASIR

in 
response to Dia pandai merapu dan mencarut saja...ada yg elok tu dia cedok maklumat blogger lain ... Aku baca banyak blog, tu pasai aku tau..!, by Whiteeagle Brando.
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/11/18

-----------------