.

Selasa, 17 Julai 2018

ZAKAR NAIK







DENGAR BETUL2

MAT SALEH NI

PANGGIL LING NI

ZAKAR NAIK





KEMALUN MASIH BESAR








KEMALUAN MASIH

BESAR
Disisi olak olok keluar dewan parliman pas pandang jeling jalang kemaluan Umno jeling jalang kemaluan pas sama Sama mendapatkan kemaluan masing mesing si penonton galing geling org Tua 93tahun terpinga penipu pendusta jampi seranah mentality begitu daif move on terimalah dgn berlapang dada on 
KEMALUAN BESAR
Anonymous
at 6:50 PM

Bro tt... adakah kemaluan besar ni trade mark untuk pas dan umno sahaja... sebab hari tu dia orang keluar dewan marah pada tuan speaker... Lepas tu cepat2 lari masuk dewan sujut sembah ikrar pulak pada tuan speaker.. minta disahkan akan kebodohan nya.. Adakah ianya perlu di mashorkan dan dibuku kan di dewan bahasa pustaka. on 
KEMALUAN BESAR
Publish | Delete | Spam
haron haron
at 6:27 PM




------------------

HANG KENA TIPU




HANG KENA TIPU

Salah satu keendahan islam ia lah kita boleh tipu.. dah lah nipu dapat pahala plak.. dapat syurga lagi. Disyurga kita kena tipu plak oleh bidadari ..
kita ingat kita entot bidadari.. rupa nye kena rogol gilir-gilir oleh bukan satu tapi 72 bidadari.. bidadari yg buret ada gigi. Padan muko asik nipu rakyat jo..pas tu cuci doso kek Mokah. on TERLIBAT LIMA KES BUNUH
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 7/17/18

THE EFFICACY OF TER





--------------------

TUKANG HASUT MASIH GAGAL





TUKANG HASUT

MASIH GAGAL

Tahniah TT sumbangan hasutan kamu menjadi sebahagian dari unsur unsur kejayaan menukar kerajaan kleptorat Nageeb, tetapi TT hasutan kau masih belum berjaya sepenuhnya kerana masih ada 52 + 18 kerusi yang masih di cengkam oleh agen kleptokrat 
dan kapitan Klepto masih selamba mengangkat sumpah di dewan rakyat.Ini maknanya apa TT sila hasut kerajaan Pakatan agar tidak melokman adamkan rakyat dan jika ada isu yang tular berkaitan rakyat maka kerajaan PH janganlah pula menajibkan diri pula... on SEJARAH HARI INI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/17/18

kepala





---------------------

KEMALUAN BESAR





ULAR MAK

KEMALUAN BESAR

Yang Besar Kemaluan nanti adalah Ularmak PAS dan Pak Lebai, Tok Kutip Ufti dan sewaktunya dengannya. Bravo bro...tak seperti Ularmak PAS yang butoh masih mencannak. sibuk Memantai dengan Isteri2, belilan Audi untuk Bini, bagi modal kpd isteri muda jual bedak siam,
 makan dhab yang regenya ratusan riggit walaupun ada ramai Rakyat Kelantan Miskin, NGO (Noreh Getah Orang), kais pagi makan pagi, tidor dalam Kelaparn, Nabi sabda, tidak masuk syurga sorang mukmin (walaupun undi PAS, hafiz quran, keluar tabligh tiap2 tahun, sujud depan kabbah), jika ada jiran2 tidor dalam kelaparan. on TAK TAHU SAPA
Publish | Delete | Spam




------------------

BERAPA ORANG ?





150RIBU

RAMAI BOTO

BERAPO?

150 RIBU 

IYO KO?



150 protest against 'DAP rule'


ABOUT 150 protesters gathered outside Parliament today to object to “DAP’s rule” in the new Pakatan Harapan government. The demonstration was led by Umno leader Lokman Noor Adam.


KALAU  HANYA

150 ORANG

INI JUMLAH 

ANAK MUDA 

BUAT KERJA

DAPUR 

JALANAN

TIAP PETANG

AHAD

KAH KAH KAH

APA PUNYA TUUR




-------------------

AMERIKA DAN WAHABI





AMERIKA  DAN

WAHABI

MASIH BUAT

KACAU
















----------------------

TERLIBAT L;IMA KES BUNUH







NAMPAK JELAS

LAGI SAHEH 

KEKELOKMANAN

NAJIB



 3.9k
 49

Tak adil PH menang kuasa dengan tipu rakyat, kata Najib

 | July 16, 2018
Bekas perdana menteri itu berkata, pengundi tidak patut menerima alasan direka Pakatan Harapan dan perlu mendesak gabungan itu menunaikan janji mereka






GUA TANYA

LU CAYA KAH

CAKAP SEORANG

PENIPU  PENCURI

TERLIBAT LIMA KES 

BUNUH

MAKAN RASUAH

DAN

TAKUT BINI?

LU BOLEH CAYA

APA DIA CAKAP?


------------

LAGI BERITA BAIK






LAGI BERITA 

BAIK

gua dapat jemputan
melawat 
kampong lama

apakah kali ini 
 gua
akan meghasut?
atau
membawa pencerahan

gua kembali ke soho
tempat gua cari makan
tujuh tahun gua
jadi pelayan
di wilayah soho

kedai makan  itu 
masih ada lagi
150 shaftesbury avenue
harganya makanan
pasti makin mahal

tempat jatuh lagi dikenang
inikan pula
tempat mengayat awek

kalau lu jadi gua
apakah lu 
akan gumbira
atau
bernostalgia






-------------------

BOLEH MELINTASI SEMPADAN






BERITA BAIK
jumaat lalu gua telah
pergi ke pejabat
kementerian dalam negeri (KDN)

lu tahu untuk apa?

gua minta 
pengharaman gua
melintasi sempadan 
ditarik kembali

pegawai 
cukup baik
malah 
gua dapat secawan kopi
dan 
merasa kerepet pisang
kueh raya
wow!

kemudian 
satelah menunggu
hampir 40 minit
gua diberi tahu
yang gua 
boleh 
melintasi sempadan

gua ucap terima kaseh
dan
gua minta diri

Hishamuddin Rais disekat ke luar negara | Astro Awani

www.astroawani.com/...malaysia/hishamuddin-rais-disekat-ke-luar-...

Translate this page
Dec 4, 2015 - Aktivis politik Hishamuddin Rais mendakwa beliau dihalang ke luar ... saya dilarangadalah pertanyaan saya kepada pihak berwajib Malaysia?

Hishamuddin Rais Dilarang Ke Luar Negara - Berita Semasa | mStar

www.mstar.com.my/.../hishamuddin-rais-dilarang-ke-luar-negara/ - Translate this page
Dec 4, 2015 - PETALING JAYA: Aktivis politik, Hishamuddin Rais terkejut selepas mengetahui beliaudilarang ke luar negara pada Khamis malam.

Kenapa saya dilarang keluar negara? – Malaysia Dateline

https://malaysiadateline.com › Rencana

Translate this page
Dec 4, 2015 - Malam 3 Disember 2015 jam 10:46 saya Hishamuddin Rais warga negara Malaysiatelah dilarang meneruskan perjalanan saya melalui kapal ...

Hishamuddin Rais dilarang keluar negara - Antarapos

antarapos.my/bm/index.php?...

Translate this page
Dec 4, 2015 - KUALA LUMPUR Aktivis politik Hishamuddin Rais dihalang daripada keluar negaraketika mahu menaiki pesawat ke Korea Selatan di ...







--------------------

SOTONG JUAL LEBONG







SOTONG JUAL

 LEBONG
bagi di bentangkan ruu355 dgn segera..kita panjangkan tempoh dewan rakyat..kita dgr apa bentang ruu355..kalo ph tak segerakan, nnt wakil syurga jual lebong kat rakyat kelantan dan terengganu..wakil2 pemegang sijil syurga, pemegang kunci kubur ini dan biasa salahkan org dgn ruu355..khalid samad wajib paksa spekar teruskan ruu355..biar dilaksanakan dikelanatn..gua nak tgk gak gundik ukraine kena sula ke tidak.. on NIK ABODOH PEMBOHONG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/16/18






-----------------------

SEMUA SASMA






NIK ABODOH

JHO LOW

ROSMAH

SEMUA LOKMAN
Nik Abdoh nak pakai taktik Jho Low dan Rosmah Mansor. Jho Low tukar muka. Rosmah Mansor tukar rambut. Nik Abdoh akan tukar suara. HAHAHA. on 
NIK ABODOH TAK BERSUARA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/16/18




------------------------

WALI KOTA





WALI KOTA
Tt ... warga miskin kota... Pun tak berapa sesuai lah.... Apa kata klu di mashorkan dgn panggilan .... WALI KOTA... sempena meraikan golongan ini. on 
INGATAN UNTUK SEMUA
haron haron
on 7/16/18
Dan secebis foto ini juga bisa merungkai seribu makna dan hatinya berdesus everyone can dream very important to dream.. Oh my heart everyday is strangers.. that is has no expiration date no expiration date oohs thank you my lord thank you authorized in your card thank you my lord.. on TAK TAHU SAPA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/16/18




-----------------

CEPAT HA;LAU



CEPAT HALAU
Cepat cepat lah halau ..sama sama kita belajar dari sejarah negara Tibet yang asal muasalnya sebuah negara merdeheka oleh kerana atas nama perjanjian persahabatan komunis china masuk sedikit demi sdikit dan berasimilasi dgn warga tempatan tibet.
.tenaga kerja dan teknoloji di bawak masuk konon atas nama pembangunan tanpa warga tempatan ketahui yang konon konon tenaga kerja dari komunis china itu adalah sebenarnya para komando dan militer komunis yang siap siaga menyerang dengan persenjataan lengkap konon alat2 teknoloji..pemberontakan false flag yg dimulakan puak komunis sendiri berakhir dgn penjajahan mereka di Tibet..ini lah yang kita takuti nanti berlaku di iskandar puteri atau di pahang power plant etc. etc.lambat bertindak kita meranaaa... on 
SILA BERAMBUS
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/17/18




---------------

ELO BRO






ELO BRO
apa punya turrr..ini geng cium tangan sultan ni..nak minta perhatian..alo brader, elok lu g baca blog mufti, blog jais ..itu lebih afdal dari lu baca blog karut carut tukar tiub ni..ini blog ngi, takda sapa suntik duit brader..zaman dulu blog umno mmg berani,zaman skarang ni cuba2 la fitnah..siap gadai umah dan pelbgai nnt..err bengali singh dah takda nak tolong tau.. on 
BLOG TT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/16/18

bagi di b




-----------------

JANGAN TERPEDAYA







JANGAN TERPEDAYA
bro2 sekalian..jgn terpedaya..syurga pas itu bukan syurga yg dijanjikan tuhan..kalo dah presiden ulama makan duit wang curi, kalo dah agen cia mkn duit umno hasil curi, syurga apa lagi yg mrk bole hidangkan..melainkan syurga pas yg bukan syurga hakiki..mrk hanya perlukan syurga utk mejilat puki bidadari je.. on 
MASUK PAS MASUK SYURGA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 9:36 PM

bagi di benta


---------------