.

Sabtu, 12 Mei 2018

POINTER 3.85







3.85
Yang penting mana Ahmad Maslan yang membuat kita tergolek dog, apa ka Ahmad maslan akan menjadi Ibrahim Pencek dalam parlimen.... mari kita tunggu Ahmad maslan...Ibrahim Pendek untuk kita di parlimen on 
KANG KONG
Publish | Delete | Spam
giorgio
on 5/12/18



--------------

GAGAL










GAGAL
TT gagal capai objektif menghasut oghe kelate dan tganu. lain kali kalau nak hasut oghe kelate dan tganu, pakailer serbang dan jubah. masa menghasut tu, guna istilah2 arab skit. hentam ajelah perkataan arab, janji ada bunyi arab, oghe kapung buke fehe pung. tambah skit ayat2 Quran. alfatehah pung boleh. on 
TUKANG HASUT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 4:39 PM




----------------------

LU NGOK - NAJIB










NAJIB LU

SILAP BESAR

LU PATUT TANYA

GUA

MACAM MANA 

NAK LARI

PAKAI LORONG

TIKUS

BUKAN PAKAI

PRIVATE JET

LU  NGOK

'Saya arahkan larangan ke luar negara buat Najib, Rosmah'


PETALING JAYA - Perdana Menteri  Dr Mahathir Mohamad mengesahkan bahawa beliau telah mengeluarkan arahan larangan keluar negara terhadap bekas perdana menteri  Najib k dan isteri,  Rosmah.

"Saya arahkan larangan ke luar negara buat Najib, Rosmah. Saya tidak boleh pergi ke airport. Saya suruh orang yang berkuasa untuk pergi,” kata Tun Mahathir dalam satu sidang media khas di sini hari ini.

Terdahulu, Jabatan Imigresen Malaysia pagi tadi mengesahkan bahawa Najib dan isterinya, disenarai hitam dari keluar negara menerusi status yang dikirim di akaun Twitter rasmi jabatan itu pagi ini.

Sementara itu, Najib dalam Twitternya berkata beliau akur dengan keputusan Jabatan Imigresen Malaysia untuk melarangnya daripada meninggalkan negara.


KERANA NGOK

LU DUA 

LAKI BINI

AKAN MASUK

PENJARA

LU ADA 

KES BUNUH

-------------------

KANG KONG









TAHNIAH

DATUK PROFESOR

RAKYAT NAK  

SIASAT

DATUK PROFESOR

BELI  IJAZAH


DARI 

KEDAI MANA

ITU SAJE

JANGAN RISAU


Naib Canselor UMK antara kepanasan selepas kempen untuk BN


Selepas berkempen secara besar-besaran untuk Barisan Nasional (BN) dalam PRU 14 lalu, kini Naib Canselor Universiti Malaysia Kelantan (UMK) antara yang sedang kepanasan.
Profesor Datuk Husaini Omar adalah jurukempen utama untuk bekas Menteri Pendidikan Tinggi, Tuan Haji  Idris Jusoh di Besut.
KEMUDIAN

KITA MINTA 

DATUK PROF

BERSYARAH

TENTANG

KANG KONG

KE SELURUH

NEGARA




------------------------

MUKA ORANG JAHAT





MUKA ORANG 

JAHAT
Abam tt... Cutenya gambar abam najib. Macam tak pecaya pulak tengok kak ros berbadan langsing. Kih3 on 
GAMBAR HIASAN SAJE
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/11/18





-----------------

TUKANG HASUT











TUKANG HASUT
Tahniah tok tt, hasutan kamu berjaya mengubah ramai anak segala bangsa dlm Malaysia tercinta. Aku terfikir,selepas kejayaan kita gulingkan Be end, tok tt perlu diberi tugas yg lebih besar dlm kerajaan yg baru. Kalau diberi jawatan Timb. Menteri Penerangan agak tak sesuai sebab tok tt alami gagap yang kronik..

DAN HASUT

tapi ada satu jawatan kosong yg boleh dipertimbangkan untuk tok tt kita yg hebat ni. Jawatan yang telah dikosongkan oleh tuan haji Puad, mantan Ketua Pengarah JASA. JASA ni jabatan perang saraf dan propaganda kerajaan Be end..Sangat sesuai kalau tok tt diberi tugas utk lakukan propaganda bagi kerajaan PH yang baru..maybe boleh masukkan sekali Tian Chua. Mana tau,dgn ada tok tt dalam jabatan ni boleh tukar nama kepada Jabatan Penghasut Rakyat..kemaih. kah kah kah on 
PERCAYA ATAU TAK CAKAP TT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/12/18





----------------------

KEMPEN TANGKAP ORANG JAHAT





KEMPEN TANGKAP

ORANG JAHAT

Mungkin ewon benedict baca block ngko ni... Tu pasal dia lompat ke warisan... Kakakkakak... N7 kedamaian punya tu lerrr... Kakakkaa... Dia tulur masak kalau stay. ..kakakakak on
 DAKWA ORANG JAHAT INI
Publish | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD
at 7:07 PM

Terima kasih TT kerana menghasut selama ini. Semoga Allah merahmati saudara dunia dan akhirat. on 
TERUS BERKEMPEN
Anonymous
at 6:14 PM

The 2 apandi's. .KP/KpMACC/KpSPR...dll Komplotan yang menyebabkan seluruh...system perundangan negara ber kecelaruan...sehingga jadi bandar cowboy.. Tidak ketinggalan juga issue. pendatang asing..yang mengambil bahagian dalam pilihanraya...perlu diambil tindakan segera dengan mengurangkan jumlah mereka...dalam negara.. on KEMEPEN MEMBERSIH NEGARA
zaharuddin ahmad
at 6:12 PM

The 2 apandi's. .KP/KpMACC/KpSPR...dll Komplotan yang menyebabkan seluruh...system perundangan. ber kecelaruan...sehingga jadi bandar cowboy.. Tidak ketinggalan juga issue. pendatang asing..yang mengambil bahagian dalam pilihanraya...perlu diambil tindakan segera dengan mengurangkan jumlah mereka dalam negara on KEMEPEN MEMBERSIH NEGARA
zaharuddin ahmad
at 6:10 PM

Dia dilahirkan islam tp tak memeluk dan mengamal kan islam.. Kan din on SEMUA HASUTAN BERJAYA
in response to OK TT selamat berpuasa dari Amerika...sekarang boleh concentrate lebih ibadah bulan puasa sebab 1st Objective ACCOMPLISHED.....macam kata lu, "...hasutan dah berkesan..." tapi jangan PH jadi setan! OK selamat!, by Anonymous.
Anonymous
on 5/10/18

Tt maaf aku komen kat post lama sebab ni je cara dapat komen setelah aku try macam2. Baca post baru boleh kalau guna proxy, tapi komen tak boleh, mungkin sebab perlu verification oleh captcha tu kot buatkan sistem proxy tu sewel sikit? Aku just nak remind kau dan pemimpin pakatan lagi satu lepas aku remind pasal kaedah mengundi 2 hari lepas, ini jugak sangat2 important: quarantine segera semua pemenang warisan kat hq mereka! Serahkan semua handphone. Incoming dan outgoing phone calls dan communication cuma dalam HQ tu dan hanya dengan green light dari dan witnessed by presiden warisan! Jangan bagi peluang katak tetiba hidup dengan 50juta! on BERSAMA KITA FIKIRKAN
Anonymous
on 5/10/18

Celaka ko TT berjaya jgk hasutan .haha.khabarnye TT ade perancangan nak retired nk belajar Islam sementara tugasan menghasut dah selesai. on DARI PEMBACA







-----------------

HALANG TANGKAP NAJIB ROSMAH






HALANG TANGKAP

NAJIB ROSMAH

CUBA  LARI


Jadual penerbangan Najib, Rosmah tular

Bekas perdana menteri Najib Razak akan berlepas ke Jakarta untuk bercuti selama dua hari mulai esok, kata sumber yang dekat dengan beliau malam ini.
Menurut sumber itu Najib serta isterinya Rosmah Mansor mahu berehat seketika di Indonesia.
"Beliau akan pulang (selepas tamat percutian itu)," katanya kepada Malaysiakini.
Ditanya mengenai spekulasi yang mendakwa pasangan terbabit sebenarnya bercadang melarikan diri dari negara ini, sumber itu menafikanya.

KEPONG

LAPANGAN 

TERBANG

SUBANG 

JAM 7.00 PAGI

SABTU 

12/5/18




-------------------