.

Ahad, 6 Januari 2019

BEROK DAN ANJING






APA HUKUMNYA?
KAH KAH KAH


 






FEBUARI 16




ADA APA?

ADA APA

PADA 16 FEBUARI 








---------------------

CARI TUPAI





CARI TUPAI
Bro TT Hang lari keluar negara ke ? On National Front Line on 
GUA BARU SAMPAI
Publish | Delete | Spam
Nuar
on 1/4/19

sabtu 5/01/19
gua cari tupai dalam hutan
sevenoaks
tanpa tak tak dan ezi
satu ekor pun tak nampak
tupai menyorok dalam sarang
sejuk sangat

-----------------

PAU ANAK IKAN




PAU ANAK IKAN   
 
Pau kaya ada, pau ayam ada pau daging ada, tapi yg pasti pau ikan sapa pon tak peduli on 
INGAT TANJUNG PAGAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/4/19




-----------------

APA BIKIN







APA BIKIN?

CARI ALE

Gwa ada sedikit musykil la tt. Lu pergi negeri mat salleh apa bikin. Sekarang sudah tahun baru, time untuk kerja kuat, jangan jadi malas. Lu tengok itu awe kelate. Dia cuti hujung tahun, siap sambar awek russia sekali. 
Itu baru betul, baru ada hasil. Apa, lu mau cekau satu english rose ka? Sorry la, species itu sudah pupus la. Yang tinggal hanya theresa may saja. Kahkahkah.. Jangan mare yaa.. new year punya gurauan. on 
CAKAP MAT BRIXTON
Publish | Delete | Spam
dr chenor
on 1/5/19 



---------------

THE CARTEL








Blah la tt kartel.kahkahkah on 
GUA BARU SAMPAI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/4/19



--------------

RADIO BANGSAR








RADIO BANGSAR   
incik tt..gua nak bagi cadangan, apakata lu hidupkan semula RBU radio bangsa utama..sb hanya diRBU saja yg berani langgar tanya soalan2 yg keras..gua masih ingat dan masih simpan lagi rekod rakaman gua sendiri mengenai interview bersama MSO moh sayuti, mujahid pas mengenai hudud..
masa tu dr mujahid pecah lobang yg hudud tidak pernah dibincangkan didlm pas diperingkat tertinggi tentang bagaimana cara utk melaksanakanya..masu tu gua baru tahu bhw agenda hudud cuma agenda ckp2 berdekah2 dlm jubah je..semuanya acah mak enon..
dan MSO kata 99peratus hudud tidak akan dilaksanakan..maka itu, gua cadangkan hidup dan besarkan lagi RBU agar fikrah berfikir kritikal kita terus berkembang..kita tak perlu menyerahkan nasib kita kpd anwar kpd mufti atau kpd sesapa..kita biarkan ust ultraman, ust fuck u jari tengah,kita biarkan uia dgn kuliah jilat..kita wajib ada kuliah pencerahan sendiri..gua tau, talk is cheap.. on TAK ADA JUSTERU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/5/19 



------------------

BERNAMA THE NATION





BERNAMA

 THE NATION   

bro..lu ingat tak, suatu ketika dulu lu pernah hasilkan satu video mengenai seorg sosok semacam rosmah? tak silap gua motonya ialah jangan biarkan kemanisan hidup anda dirompak..macam tu ada awek cun cina baru balik US bikin show..awek tu elizebath tan..sejak tu awek cun ni meletop dan laris..
gua rasa pengacara bernam tu pun akan top lepas ni sb berani tibai isham rais dgn soalan berat..kalo anwar diinterview, gua rasa anwar tak bole ckp tepat mcm tu..baru BFM interview soalan sex, sudah berjela2 jawab tak masuk akal.. on 
TAK ADA JUSTERU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/5/19



---------------

TERKINJA KINJA




TERKINJA-KINJA   
bro..pasai apa si anwar ini terkinja2 nak sangat jadi perdana menteri..?anwar nak bwk angenda reform ka?apa kena dgn agenda reform madey? gagalkah? bila pkr nak pecat latefa koya?kalo anwar betul2 handal, kalo anwar betul2 hebat..tunggu pru akan dtg..apa punya anak ikan kalo jd perdana menteri pun sb madey yg tolong..

sebijik macam najib dpt jawatan pm dari pak dollah tingat 4..semudah abc..tiada cabaran..zaman globalisasi ini baru tahu pak sheikh gelojoh nak jadi perdana menteri..janji kat org2 PD dah tunaikan bleum?kalo negara kita akan dipau gara2 skandal lucah anwar,lebih baik anwar tidak jd perdana menteri..khalas.. on
 MI SPIK NO INGLIS
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/5/19

bro..lu



----------------

TUNGGU 16 FEB








TUNGGU 16 FEB   
16feb mat songel naek piyem. Hidup hidup!! on BETUL DAN TIDAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/5/19
Raja2 akan gulingkan Mat Pet pada 16 febuari ke macam mana? on 
ADA APA 16 FEBUARI
Anonymous
on 1/5/19
16 februari lu gabung dgn rpk nak humban pak sheikh. Video baru anak ikan dah siap ke? on ADA APA 16 FEBUARI
Anonymous
on 1/5/19






-------------------

SEJARAH





SEJARAH
Lu tak pakai seluar dalam ke tt itu pasal sejuk. Elok la sejuk jadi tak ada lah lu asyik pakai baju batik Hawaii biru tu - dari jelajah pilihan raya sampai la talk dekat soho asyik baju tu. Oopss, tercakap pasal baju pulak, baik cakap isu penting, seperti ada apa 16 Feb? on
 ADA APA 16 FEBUARI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/5/19

------------------

SENYAP AJE







SENYAP AJE
Napa tt senyap je hari ni on 
TAK ADA JUSTERU
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 1/4/19



----------------