.

Selasa, 21 Ogos 2018

DENGAR DENGAR







DENGAR DENGAR

BAHAYA DARI

CHINA MERAH





KJ SEDANG MERANCANG







TUAN HAJI

6 MILLION

TAK SEDAR

SIAPA KJ



Tajuddin: Kalau dulu KJ boleh kena pecat

Ahli Majlis Tertinggi (MT) Umno Tuan Haji i Tajuddin Abdul Rahman menyelar Anggota Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin yang dilihat sering tidak bersetuju dengan pendirian parti.
Tajuddin menggesa Khairy bertindak dalam satu pasukan dan perlu berhenti dilihat bersikap tidak sehaluan dengan Umno jika masih mahu bersama parti itu, lapor Sinar Harian.
"Saya masih mahu beliau bersama Umno jadilah 'team player' dalam Umno, kerja sebagai satu pasukan

KHAIRY BUAT

APA SAJA UNTUK

JADI PIEM

KAWIN DENGAN

MINAH GEMOK

WALAU PUN

BUKAN TASTE 

MINAT YG SLIM

TAPI NAK CEPAT

TERPAKSA KAWIN

DGN ANAK ZZZZ

GEMOK PUN

GEMOKLAH

SEKARANG

BUAT PERANGAI

UNTUK DIBUANG

LEPAS KENA BUANG

MASUK BERSATU 

ATAU PKR

TAK CAYA 

LU TUNGGU

KAH KAH KAH


-----------------

TANGKAP JHO LOW







ALAAMAK

KECEWA LAAA

Saya tidak tahu sama ada Jho Low berada di China’


BEIJING – CHINA. “Saya tidak tahu sama ada Jho Low berada di China,” kata Tun Dr Mahathir Mohamad.

Perdana Menteri Malaysia itu berkata beliau benar-benar tidak tahu di mana Jho Low berada sekarang kerana maklumat yang menyatakan beliau bersembunyi di negara ini hanya khabar angin.


PASAI APA

TAK TANYA 

POLIS

 CHINA MERAH

HULUUR SIKIT

PASTI PATAH

KAH KAH KAH


----------------

PENGHASUT






PENGHASUT
Untuk pengetahuan semua. Isham tt telah tertakluk dibawah undang persekutuan selepas mengangkat sumpah sebagai penghasut... Segala apa rahasia negara tidak boleh dikongsi.. Dan jgn sesekali tanya dia tentang kahwin kalu taknak kena OSA.. AABP.. SOSMA.. POTA.. . AUKU... dia sudah jadi aset kerajaan daulah...siapa2 nak buat salah bendera kat dia.. Pasti nanti ada huruf MY diblakang COM blog korang... Kakakakkakakkakaka.. .Puik... Judas iskahriot.... Kakakkkakaa on 
CILAKA CIA LAGI
Publish | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD
on 8/21/18






----

NAPA MINTA MAAF







CIIS

MINTA 

MAAF?


Abdullah Sani mohon maaf pada Dr Mahathir

AHLI Parlimen Kapar Abdullah Sani Abdullah Hamid hari ini memohon maaf pada Dr Mahathit Mohamad kerana menuduh perdana menteri dan penasihat kerajaan Daim Zainuddin merancang untuk menghalang Anwar Ibrahim jadi perdana menteri kelapan.


NAPA MINTA 

MAAF

BAHAYA BAHAYA

KONSPIRASI

SEDANG DIATUR

KAH KAH KAH

-------------------

PELIK




PELIK

Dalam banyak banyak keanehan, kepelekan, kehaiaran di muka bumi ini aku tak faham satu sahaja. KENAPA NAJIB TAK RETI MALU???? on PAHLAWAN BUGIS DIHINA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/21/18

Sa



---------------

SATU DUNIA TAKUT








TUAN HAJI 

CAKAP BETUL

BUKAN AUTA

BUKAN DAP  SAJE

TAKUT

RAMAI LAGI

YANG  TAKUT

DAP takut dengan kebangkitan Melayu?

SHAH ALAM - DAP dikatakan bimbang selepas wujud kebangkitan Melayu apabila sebuah lagi parti Melayu baharu ditubuhkan iaitu Parti Bumiputera Perkasa Malaysia (Putra).

Presiden Penaja Putra yang juga Presiden Persatuan Pribumi Perkasa (Perkasa), Tuan Haji Ibrahim Ali berkata, dakwaan seorang pemimpin DAP, Dr Boo Cheng Hau seperti dilaporkan oleh sebuah portal mendakwa, parti baharu berkenaan bersifat rasis adalah keterlaluan.


SATU DUNIA

TAKUT

KALAU KALAU

ORANG MELAYU

MULA MELOMPAT

MULA MENYELAM

MULA BERENANG

KAH KAH KAH


--------------

JANGAN DENGKI






JANGAN DENGKI
kalau manusia yang cukup akal, kalau manusia yang cukup sifat, pasti akan tahu papa emak satu Malaysia suci murni, semua hasad dengki melihat handsome Najib, semua dengki kat kejelitaan Kak Ros, syumul, merendah diri, meredah paya hutan membeli emas berlian untuk generasi akan datang, kesian oh...
Naya oh...melayu memang tiada hati perut, sudah kenyang perut, lupa, mudah khianati penjuang bangsa agama negara ini dua ekor...amat lah sedih aku seorang insan yang tidak tidur memikirkan bagaimana songlap duit...ooopsss membina negara satu Malaysia...pasti Hj Hadi menasihati hukum hakam halal haram...kah kah kah on CILAKA CIA LAGI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/21/18



------------------

MEMANG BODOH



MEMANG BODOH
melayu ni mmg bodoh. bila keling peluk islam boleh pulak jadi melayu tapi bila ridhuan tee peluk islam tak boleh jadi melayu kahkahkah on MAMAK PENGOTOR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/20/18




-------------

ORANG ASAL BUKAN ISLAM






ORANG ASAL

BUKAN ISLAM

PERGI MAMPOS
kahkahkah bangsat kau tt. kau bandingkan budak pompuan yg tendang kucing tu dgn parti islam yg dipimpin oleh melayu alim dan syumul????? tersangatlah bangsatnya kau ni tt. oit! nafikan hak org asli tu sangat afdal kerana org asli bukan islam. 
parti suci cuma jaga kepentingan islam sahaja. lagipun belum turun wahyu dari yg maha esa utk berikan hak tanah adat pada org asli, masa zaman nabi dulu mana ada org asli so tak ada rujukan utk kes2 mcm ni. kau apa tau tt, kau peminum air anggur yg tegar, kau tak tau benda2 ni semua. kahkahkah on 
KERAJAAN BARU - CUKUP HEBAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/20/18




---------------

POINTER 3.85






POINTER 3.85
ada lagi sekor yg sepatutnya disuruh berehat, ahmad maslan. walaupun dia aktif berbahas di parlimen tapi masih nampak bodoh. cer korang pandang betul2 muka dia, muka jer dah nampak bodoh, tu belum buka mulut. on
 GUGUR PAHLAWAN MELAYU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/20/18




---------------

PAHLAWAN BUGIS DIHINA







PAHLAWAN BUGIS

DI HINA LAGI
OMFG!! Mantan PM dan Ketua UMNO Bahagian disuruh berehat? UMNO malu dgn dorang ke? What is the because? Runtuhlah agama, hinalah bangsa dan raja2 kalau dua org pahlawan tu ditidurkan.. oh! sedihnya! on GUGUR PAHLAWAN MELAYU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/20/18

ada lagi



-------------