.

Sabtu, 23 September 2017

AMAT KURANG HAJAR





Siti Masnira · 
Masa first time tgk video tu, ada terdetik dlm hati ttg bahasa bdn Trumph tu...cara dia pndang...mcm dlm interview...
SukaBalas11 jam


MENGIGIL

Kenapa dia layan pm kita macam dia layan calon temuduga nak mintak kerja jadi ceo syarikat dia aje? Peluk tubuh macam hebat sangat. Kesian pm kita... on 
CILAKA TRUMP KURANG HAJAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/22/17






SATU LAGI PARTI INDIA





SATU LAGI

PARTI INDIA

KAH KAH KAH

Minorities party wants to join Harapan, pledges up to 30 seats
The NewGen Party has announced its intention to join the Pakatan Harapan coalition, promising help deliver up to 25 marginal BN-held parliamentary seats to the coalition.

It will also help Harapan retain 12 Harapan-held marginal parliamentary seats, said party chairperson Rajaretinam Armuggan (photo) today.


I RES MI KES

MI LORD

KAH KAH KAH


-----------------

AIR JAMPI






AIR JAMPI
Itu air jampi.. Kena kek kepala.. Bodoh je rasa...so.. Jgn sampai keno air ni... Kalau keno.. Rindu je nak nengok warna hijau atau biru... Heheheheheh...ini air jampi sireh yg telah disuling... Jernih yo.... Kakakakakakkaka on PETANG KELMARIN ADA LAGI
DIDI KOTA BELUD
on 9/23/17


PANJANG
Saya tak dapat tafsir apa2 daripada asap panjang yang kau tunjuk tu TT ..sobab nabi pon tak ponah sobut prihal asap panjang. Mungkin asap tu drp kontut gergasi. Semalam asap tu kocik panjang, mungkin lubang buntot gergasi tu bolom kono tutoh lagi. 
Ari ni asap dah bosa, dek lobang buntot gergasi tu yg dah lohe sobab kono tutuh malam tadi. Persoalanye sekarang, sapo yg nutoh. Sumber yang terdekat ngatakan, El-Fadil Haji Tontonwi tidak dapat ditemui di Temerloh semalaman. Mano poey eay Tuan Haji yang pakar dgn penutohan ala Getman ni? on PETANG KELMARIN ADA LAGI
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 9/23/17




ANGRY BIRD
Ghaso otak den yang agak bijaksano ala Najib buat PC tergempar Mat Taib ini semuo testing bom asap. Bom asap jiko ditembak guno lastik angry bird, dio punyo balistic response dan parabolic direction targetted position akan kono topat kepado Demo Rakyat sobolum PRU14. Ekau percayolah. on PETANG KELMARIN ADA LAGI
Anonymous
on 9/23/17

SOKONG SOKONG SOKONG












Pakatan tawar jawatan TPM kepada Sabah, Sarawak


PAKATAN Harapan berjanji untuk memberi jawatan timbalan perdana menteri dalam kerajaan persekutuan kepada Sabah dan Sarawak serta bahagian pendapatan yang lebih besar sekiranya pakatan itu berjaya menawan Putrajaya pada Pilihan Raya Umum ke-14. 

Di bawah enam manifestonya, PH akan mewujudkan jawatan timbalan perdana menteri untuk mewakili kedua-dua negeri itu.


TEPAT

SOKONG

MERDEKA

SABAH

S'RWAK



------------------------

ESOK PETANG SEKOLAH RAKYAT






JEMPUT 

DATANG









----------------

TANDA APA DI LANGIT






CARI TUHAN
Embaca nahu dilangit menirut julingan hamba pantekgon sedang calculations warld street jenal sdang bersratigy pemodal sedang berangaran bajed discoverry channel sedang berpuisi tentang alam dan natang NASA nak cari tuhan CNN dgn gramy award abc. Pelakun terbaik harakahkah sedang standbuy nk lari..inilah dari hasil tilikan patik tuankuo riburibu ampun maaf diampun on SEBENARNYA TANDA APA?
Anonymous
on 9/22/17



KAPAL EMAS
gua rasa kapal emas itu betul tp arahnya silap..yg ditujunya adalah selangor bukan tempat lain seprti perak, kelantan sb perak bukan ada duit pun dan rakyatnya hanya berseronok dgn permainan jubah serban serta purdah.bagitu juga kelantan, mereka diuli dgn wayang kulit serban juban dan purdah..lu jentik muhammad, islam dan quran maka terkentut la mereka..hilangla duka nestapa mengenai 1mdb, rompakan felda, beg birkin dan lain2..tanpa iman realpolitik yg kuat dan teguh, yb2 kawasan pasti tiada tertahan nafsu melompat masuk dlm emas.. on APA AGENDA DI UDARA
Anonymous
on 9/22/17



DAJJAL

haarp senjata pemusnah dajjal..dan najib baru saja berjumpa, bersalam dan mahu mengukuhkan ekonomi dajjal..dan sang ulama, sang agamawan , sang ahli syurga juga bertungkus lumus menyelamatkan najib yg beramah mesra dgn pemimpin dajjal dari fitnah dajjal doj 1mdb..mungkin bole minta ust2, org2 alim atau mana2 pengajian perguruan agar dibacakan 10 ayat awal kahfi dan 10 ayat akhir kahfi demi menolak dajjal yang sedang bertenggek dibelakang najib pemimpin islam.. on 
APA AGENDA DI UDARA
Anonymous
on 9/22/17



UBAH CUACA
https://archive.org/details/MalaysiaToBattleSmogWithCyclones http://www.news.com.au/technology/science/is-haarp-making-the-skies-snore-above-malaysia-or-is-is-jay-man/news-story/29a1fe86f9f7e99886cf6640d95ee093 barangkali haarp ini digunakan utk megubah cuaca kelantan agar tiada hujan dan bah ketika pokok2 balak sudah tiada..maka itu wali2 dari syurga berjubah merah putih akan berlakon berdoa, berzikir serta menolak beer seolah2 tuhan dtg memmakbulkan doa agar hujan tiada turun.. on APA AGENDA DI UDARA
Anonymous
on 9/22/17



SAPUMAN
dua bekas asap itu terhasil bila sapuman dan sapumah melalui ruang udara tukar tiub dan melepaskan kentut..maka para almarhum dan armahhumah di perkuburan itu pun bersyukur kerana mrk lebih dulu meninggalkan dunia dari tepaksa melihat gelagat lucu, karut dan carut perompakkan najib suami rosmah.. on 
APA AGENDA DI UDARA
Anonymous
on 9/22/17




KERJA
TT.. Yang buat garisan tu bukan babi terbang, tapi kapal terbang yang guna enjin buatan budak pelawak kelantan "amireeka". Cuaca sekarang boleh di buat2.. Ko nak ujan, kemarau, gempa, ribut... Semua boleh asalkan bayor gan darah keringat manusia.. 

BOMOH

Bomoh sekarang tak macam dulu2, korban ayam kambing dah ok.. Sekarang, nak kekal terus berkuasa, kena korbankan orang baru mujarab. Menteri2, tolong jangan siksa rakyat dengan cara kejam... Belilah kapalterbang banyak2 guna duit kami, naiklah beramai para menteri2 bersama anak bini dan pembantu2 yg paling taat.. Pergi jauh2, pastu mintak korea utara atau rusia atau amireeka atau iran buat ujian bom nuklear letupkan malaysia.. 

SEKARANG

Bila kami semua dah mampus, baliklah beramai2.. Aku garenti tak akan ada orang nak lawan kamu.. Jadilah pemerintah sampai bila2.. Kami pun tak akan kacau.. HANYA YANG KEJAM DAN ZALIM SAJA AKAN KAYA DAN BERKUASA. Hidup BN. on
 APA SEDANG BERLAKU ?
Publish | Delete | Spam
Anonymous






--------------------