Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 3 September 2010

MARI KITA KETAWA PETANG JUMAAT




INI BARU BETUL



nota:
sila cari dimanakan dia
senatak ? kah kah kah

7 ulasan:

mi-phg berkata...

senatak dok dlm kotak kah kah

dark berkata...

hahahahaha....

tukar kotak berkata...

senatak dalam kotak ..

Tanpa Nama berkata...

yang pegang kotak itu le senatak...

chair and man.. kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

senatak tu dia apa peduli apa nak jadi dengan dia suatu hari nanti... aku boleh agak la nanti, dia akan tanpa segan silu bertaubat nasuha di masjid negara, bersumpah yang dia ditipu nafsu dunia gerombolan...

kalo suruh dia isap kontol si nasha kat CM tengahari setiap sabtu pun, dia musti buat punyer...

teringat aku masa kat Bhutan dulu.. semua rumah dan kedai makan, bhutanese taruk gambar pelir macam kita letak ayat seribu dinar kat dinding.. mula2 aku ingat macam lawak jer..tapi bila aku tanya... dia letak gambar ni untuk halau semangat jahat yang nak ganggu perniagaan dan rumah depa... hahahaha siap lukis batang pelir, butir pelir siap bulu2 pelir sekali dan pastu siap ada musai lagi kat kepala kontol tu...

nak ketawa pun ada... sama gak ngan kita kat sini, ukir macam2 ayat2 kuran bubuh kat rumah, baca ke haram pun... sampai sejadah pun taruk kat dinding.. ini khas kasi spedermen semayang pagi petang... kat sana dia orang ukir dan design batang pelir buat pendinding diri dari semangat jahat... mujur tak jumpa orang letak batang pelir atas dahi jer waktu jalan di tengah2 khalayak ramai..

moral: kalo bencikan sesuatu benda, tunjukkan pelir saja kat dia.. tak payah tayang jari tengah tangan fuck-off lagi skrg ni...

moral: jangan ceritakan hal pelir tadi kat orang melayu, mereka itu semuanya bodoh dan senang dibodohkan..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Nasib baik kerusi tak bernyawa

Kalau tak sure depa pun lari

Tanpa Nama berkata...

woitttt....tanpa nama 21.25....lu citer aper nie....tapi ok gak la...lawak siooottttt...kahkahkah kah