Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 25 Oktober 2008

MB SERAH BPR SIASAT BEKAS TIMBALAN NAIB CANSELOR - malayau

SHAH ALAM 24 Okt. - Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim menyerahkan kepada Badan Pencegah Rasuah (BPR) untuk menyiasat bekas Timbalan Naib Canselor sebuah universiti yang didakwa meniru tanda tangan untuk menyambung kontrak perkhidmatannya.

Beliau berkata, adalah tidak adil baginya untuk membuat sebarang ulasan atau mengadili perkara itu.

"Biarlah BPR saja yang menyiasat perkara ini termasuk mengambil tindakan jika ada bukti kukuh," katanya kepada pemberita selepas Persidangan Dewan Undangan Negeri (DUN) di sini hari ini


kah kah kah…. kang kong betul betul kang kong yang ini …. kah kah kah…. mana punya sintok kang kong ni… ini mesti timbalan naib canselor dari ketua cawangan gerombolan….. kah kah kah….

hebat…. Terjamin seratus peratus ini mesti kang kong bumiputera…. kah kah kah…. suruh belajar malas…. suruh buat buku tak tahu menulis… dapat ijazah dari internet…. kah kah kah…dapat jadi professor kerana jadi ketua cawangan….kah kah kah

hebat timbalan naik canselor ini……. agaknya univeriti mana? ..oxford?…uitm?.. ..yale ?....sintuk?...havard?..... atau universiti bangsar utama?.... kah kah kah…

mana punya universiti bumiputera ni…..kalau timbalan naib canselor bolih menipu bayangkan…. pensyarah pun mesti kaki kelentong…. kah kah kah…. hidup ketuanan melayu….kah kah kah…



7 ulasan:

cucupakkasim berkata...

aku cuma takut kertas lapuran tu pula,depa nanti jumpa buat bungkus nasi lemak..

kah..kah..kah..

yb4all berkata...

Saudara Isham,

Plagiarism dan forgery sudah menjadi darah daging.

Amalan ini bukan suatu yang aneh, tetapi, sudah menjadi kebiasaan.

Ambil contoh surat-surat petition pihak yang di sana tu, saudara ingat siapa yang tandatangan?

Terimalah kasih.

ak46 berkata...

assalamualaikum....posting pertama saya kat sini....lu memang lawaklah bro sham...tergelak guling-guling gua....bestlah cara brader perbodohkan anjing2 umnopqrs

pekanpahang berkata...

Bila pula nak serahkan kes berkaitan dgn GLC selangor yg membabitkan 'kerugian'RM 30bilion?.Ini kes ikan bilis ,jerung bila nak di pukat TS?.

kotakata berkata...

ini cerita lama. lain paper sudah carry dulu. the star sudah recycle la saja...

moral of the story - bpr tak buat apa2 punnn....

SL Chan berkata...

INI MEMANG KANKONG ,PUND@#%K PUNYA PROFESSOR!!! MANA DAPAT IJAZAH KANGKONG INI???

Walid berkata...

Ada offer kursus B.A in Theiving Arts, tak?