Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 15 Mac 2012

LUCAH DAN KASAR - PERANGAI BAIK UNTUK PAKATAN




KOMENTAR TUKAT TIUB


untuk para pembaca tukar tiub
sedar lah bahawa malaon ini
adalah malaon terbaik untuk
memastikan pahang jatuh ke tangan pakatan

perangai malaon ini yang lucah
kata kata yang kasar
walau pun menyakitkan hati
tetapi sebenarnya membantu


perangai dan kata kata ini amat amat
dibenci oleh orang ramai


yakinlah dari bancian hampir 93% warga china
telah bersedia untuk menibai malaon ini
akhbar china telah memainkan peranan yang baik
berhari hari berita malaon ini disiar dalam akhbar china
akhbar melayu tidak ada laporan

warga china amat marah tentang lyanas
warga melayu makin sedar tentang bahaya lyanas

gebeng dan lyanas wajib dijadikan ajenda utama untuk pru nanti
santau radio aktif ini wajib dijadikan isi kempen

justeru tindak tanduk malaon ini
sebenarnya amat amat membantu

ingat tak?
tentang rahim noor?
dia kasar damn laucah
dan senang panas baran
akhirnya dia menumbuk orang dalam tahanan
yang membuka ombak jalan raya yang akhirnya
menjatuhkan madey

jadi apa yang wajib dilakukan]
ialah pastikan malaon ini terus panas baran
pastikan malon ini kasar dan lucah

adu dombakan maloan ini
dengan malaon malaon gerombolan lain
yang juga nak jadi mb
gaduhkan mereka

semua ini adalah kimia untuk
pakatan mengambil alih pahang




PEMBANTU SETIA






MB PAHANG MAHU AMBIL TINDAKAN UNDANG-UNDANG - mkini

Menteri Besar Pahang, Adnan Yaakob yang memanggil pemberita "bodoh" bukan sahaja enggan meminta maaf tetapi mahu mengambil tindakan undang-undang terhadap sebuah akhbar harian berbahasa Cina kerana didakwa menyiarkan laporan palsu terhadapnya.

Katanya, beliau mengarahkan peguamnya untuk mengambil tindakan terhadap Sin Chew Daily kerana mendakwanya menyarankan untuk membuang sisa nadir bumi di Sungai Lembing, tetapi menurutnya, beliau tidak pernah berkata demikian.

Menurut satu laporan yang disiarkan oleh Sin Chew Daily hari ini, Adnan menjelaskan bahawa kenyataan mengenai Sungai Lembing itu dibuat oleh Ketua Pengarah Lembaga Perlesenan Tenaga Atom, Datuk Raja Abdul Aziz Raja Adnan sebagai contoh tapak sisa buangan, sewaktu dalam mesyuarat tertutup dengan beliau.

Beliau mendakwa bahawa wartawan harian berbahasa Cina itu tidak hadir di mesyuarat tersebut.

Bagaimanapun, tambah Adnan, akhbar-akhbar berbahasa Cina yang lain yang turut menyiarkan laporan yang sama, tidak akan disaman kerana katanya, rekod menunjukkan Sin Chew Daily terutamanya "tidak mesra" dan gagal melaporkan kebenaran.

Katanya, beliau telah mengarahkan peguamnya untuk mengumpul maklumat dan mengeluarkan surat peguam kepada Sin Chew Daily.





2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Biar makan makan telurrrr

Stupid University berkata...

Adnan bodoh dan bangang! Diploma yang dipegang mungkin dibeli kat tepi jamban belakang rumah aku! Kah! Kah! Kah! Orang Pahang tak malu ke ada MB yang bingai macam nie? Kah! Kah! Kah! Kah! Kalau aku report dekat boss Genting baru dia kecut telur! Kah! Kah! Kah! Kah!