Selasa, 21 Januari 2014

NAJIB RAZAK TER KANGKONGDatuk Seri Najib Tun Razak
PUTRAJAYA -  Najib Razak hari ini memberi amaran bahawa kerajaan akan campur tangan jika mekanisme hargakangkong tidak berfungsi dengan baik.

Beliau berkata, kerajaan akan mengambil langkah intervensi untuk memastikan rakyat tidak dibebankan dengan harga kangkong  yang tidak berpatutan.

KANG KANG KONG
KANG KANG KONG
KANG KANG KONG

woit....BARU SEKARANG NAK LENGGANG KANG KONG... kah kah kah..

kah kah kah.,..BARU SEKARANG NAK MENGANGKONG.... kah kah kah..

kah kah ... RAKYAT MAKAN  NASI DENGAN SAMBAL KANG KONG...  kah kah...

kah kah kah..NAJIB MAKAN NASI KANG KANG... kah kah kah


KANG  KANG

KONG


---------

5 ulasan:

Awanama berkata...

oop..ooop....oppa kangkungmah style...oop...oop...ulang 3x.....kah...kah...kah....umno kangkung bertahan kerana ada sekutu 3 lapis....kah....kah....kah....Bro TT tahu maksud sekutu 3 lapis ? bukan kutu kepala mahupun kuttu kerala....kena lepas sekutu umno 3 lapis ini sebelum dapat ketuk kepala kangkung kongkang....kah....kah....kah...

Awanama berkata...

UMNO ibarat kilang masaalah.Jangan hairan bin ajaib jika masaalah selesainya tiada sebab kilang umno cuma menghasilkan masaalah saja......dulu, kini dan selamanya.

Awanama berkata...

Ayam bermacam Ayam, Ada ayam kampong ada ayam Siam.ada menteri cap ayam. Ada professor kangkong. Yang paling poyo sekali adalh PM kangkung. Kah..kah..kah..

Ayam kampong makan dedak. Ayam siam makan batang. Menteri cap ayam makan ayam bangkai. Pm kangkung makan NASI KANGKNG! KAH..KAH..KAH...

Awanama berkata...

Nasi Kangkang macam mana rupa yea....?
Hippo boleh kangkang ke ?

Awanama berkata...

Siapa PM selepas najib...siapa.....bukan mudin..jgn harap...bukan kangkong jamaludin...bukan bukan...nak tahu siapa...cuba lambung cincin my precious ke langit...mesti tuan dia datang belari kakitangan.....smeguel...itulah dia...ada kat aloq staq..tengah urus goberment stail bapa dia.....happy happy bagi....curi curi jadi.