Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 1 April 2012

TUNGGU PENGUMUMAN BERSIH 3.0 - PADA 4 APRIL INI



KOMENTAR TUKAR TIUB


khir toyo dalam wawancara
dengan malaysia kini telah
membocor kan macam macam hal

khir toyo cukup bengang dengan najib
kerana telah diberitakan bahawa nama
mat toyol ini tak akan di calonkan

kerana itu mat toyol ini menyanggah
semua rancangan najib di selangor
malah khir toyo telah membocorkan
pelbagai episod rasiah bik mama

pada ketika ini mat toyol ini
sedang bekerja rapat dengan muhyiddin
sedang membantu tim muhyiddin
untuk mengenepikan noh omar dan senatak

tentang lyanas mat toyol telah berkata
yang dia siapa telah meneriam duit
dari towkay kilang santau radio aktif ini

tetapi awas dan waspada
selangor akan jatuh juga
kepada gerombilan kerana
kerja kerja memindahkan pengundi
kerja kerja melupuskan nama pengundi
kerja kerja membuat persempadan semula
sedang berjalan rancak

bayangkan kerusi dr. maria
ada penambahan 21,000 pemngundi baru
saheh kerusi ini akan kantoi

maka kita tak ada jalan
lain melainkan turun ke jalan raya
sebelum ke piliohanraya kita ke jalan raya

NOTA:
sila tunggu
ikuti blog tukar tiub
untuk pengumuman tentang bedrsih 3





LYNAS PLANT SHOULD BE SCRAPPED, SYAS KHIR TOYO - mikini


SHAH ALAM, March 30 — Umno’s Dr Mohd Khir Toyo has waded into the controversy surrounding the construction of the Lynas refinery in Gebeng, Pahang, saying that it should not be built as its disadvantages outweigh the plant’s usefulness.

“As far as I am concerned, personally for me, it should not (be built)... this can chase business out of the country, because of speculation of it being unsafe.

“If it’s really not worth it, do not build it,” Khir told The Malaysian Insider in an exclusive interview last week.






5 ulasan:

Sudin berkata...

Kenyataan SPR...."Tiada pendatang asing yang didaftar sebagai pengundi".

Kalau udah bagi kad pengenalan pada pendatang asing apakah nak dipanggil pendatang asing lagi...?

Asasnya ialah menipu.
Dari menteri perdana kerjanya menipu hari-hari...apatah lagi ahli-ahli lanun gerombolan Umno(B)/Bn...kerja menipu jadi darah daging.

Siakap senohong
gelama ikan duri
bercakap bohong
lama-lama mencuri.

Cakap bohong/menipu dilarang....salah satu sifat Mazmumah.
Sia-sia sembahyang tunggang tunggik,puasa,zakat dan haji kalau menipu jadi mainan mulut dan menjadi darah daging.

Rosak masyarakat apabila tipu/bohong dipandang mudah oleh pemimpin....

Tanpa Nama berkata...

jangan marah mat toyol.
mat toyol kawan kita.
sama dengan mamak kadiak.
mereka yang akan menyebabkan bn tergolek dog adalah kawan kita.
mari kita api-apikan pada mat toyol sebelum mat toyol dipenjarakan.
ingat, mat toyol ialah kawan kita.

average joe berkata...

bila dah berbekas
baru nak melatah melibas
bila berjalan di bawah
dah kena hantuk baru terngadah

dulu2 berjalan di atas
di bawah menyapa pun terasa rimas
dulu2 duduk langit tinggi
orang menegur nak ditampar macam nyamuk bawak denggi!

sekarang kau nak bising2???
meh kitorang tampar kau dan libas dengan penyapu, sebab suatu masa yg tak lama dulu kau adalah privy and a party to all the blatant wrongdoings by the very people you're now accusing!!! paham inglis tak??! jawa taksedardiri! ptuiii!!!

abu!

-average joe-
klakka-la.blogspot: BINATANG PELIHARAAN SAYA 5

Tanpa Nama berkata...

Bila PENYAMUN berkata jangan mencuri barangan dari kedai-runcit kepada orang-orang kampung.

Apa maksud atau erti nya ?

Kah......kah......kah.....
Kah......kah......kah.....
Kah......kah......kah.....

Bagaimana "ISTANA" TOYOL di-bina ?!!
Berapa kos "ISTANA" TOYOL di-bina ?!!
Mana dapat wang untuk "ISTANA" TOYOL di-bina ?!!

Kah......kah......kah.....
Kah......kah......kah.....
Kah......kah......kah.....

SEMACAM KETAM MENGAJAR BERJALAN TERUS

Berapa perlu di-caput lagi di SELANGOR ?

Kah......kah......kah.....
Kah......kah......kah.....
Kah......kah......kah.....

Happy April's Fool day !
Happy April's Fool day !
Happy April's Fool day !
.
.

imalaysiapost.blogspot.com berkata...

Turun ke jln raya memang terbaik. Saya cadangkan semua rakyat turun. Bukan penyokong bersih 3.0 je turun. Semya NGO yg rancang buat demo kena turun semua; anti Ppsmi, lynas, tolak ISA, Anak felda, mansuh tpptn, ABU, KAMI, komponen PR dan lain duduk satu meja utk selaras ahli dan penyokong masing2 turun ke jlnraya serentak. Ini peluang terakhir utk turun paling ramai dlm sejarah msia. Facebook dan hp ada utk beri arahan. Zaman belum merdeka dulu,masa tu tak da internet tapi rakyat boleh turun beratus ribu. Tentu kali ini boleh turun jauh lebih ramai. Mesir,yemen,bahrain sudah buktikan.

Semua boleh turun jln raya dengan santai. Jgn risau sbb polis tidak akan ambil tindakan.