Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 1 April 2012

SAKSIKAN KLIP TIPU UNDI DAN FAHAMI MAKNANYA




MALAM INI DI BATU KIKIR




















KOMENTAR TUKAR TIUB

lihat klip ini
ini mesyuarat salah satu cawangan gerombolan
lihat bagaimana gerombolan menghilangkan
lebih dari 100 nama ahli cawangan ini

bila hilang nama
maka tak boleh mengundi

taktik ini
cara ini
sedang digunakan oleh gerombolan
untuk menghilangkan banyak
nama nama bakal pengundi

bukan sahaja dihilang kan
malah dialih tempat mengundi

ini ditambah pula dengan mat bangsa
ini ditambah pula dengan mat indon
yang diberi jad pengenalan biru
untuk mengundi

justeru kita akan adakan BERSIH 3.0
sila ikuti tukar tiub
untuk pengumumkan terkini

sebelum itu bersedia
untuk ke jalan raya sebelum ke pilihanraya

INI KLIP WAJIB TONTON - CARA GEROMBOLAN TIPU UNDI



BERSEDIA UNTUK PENGUMUMAN



NOTA:
sentiasa layari tukar tiub
untuk mendapat tahu
maklumat terkini




5 ulasan:

hasbullah zainal berkata...

Siapo cakappp?? OOoo.. mintak maap. Tu maso kau bergadoh dgn Leha..

average joe berkata...

ini trick lama UMNgOK yg dah lapukberkulat, biasalah depa ni selalu ketinggalan keretapi choo choo train yg amat slow tu, apatah lagi di zaman sekarang yg dah ada bugatti veyron dan information superhighway, lagi la terhegeh2 gerombolan ni ketinggalan jauh masih dengan pemikiran, polisi dan kaedah mereka yg dah jadi kategori suratkhabar lama tu...
malangnya ada gak di kalangan ramai yg tak tau pasal taktik kotor UMNgOk ni, adoi la, org ni pun dok dalam tempurung selama ni!
lebih malang lagi bila kita habaq kat depa pasal kekotoran UMNgOk ni, depa tak pecaya malah tuduh kita pitnah pulak, adoi, lurusbendul tahap sinarlaser la hangpa oi! mudah sangat kena kelentong dgn gerombolan Kera tu!

abu!

-average joe-
klakka-la.blogspot: BINATANG PELIHARAAN SAYA 5

ikanbesar berkata...

Aku sokong 100% untuk adakan BERSIH 3.0. Ini je cara nak ajar umno-bn yang tak lama lagi nak pupus atas muka bumi ni.

Tukang Kayu berkata...

Depa nak tipu sampai bila. Nak tegakkan yang batil? Dalam Quran dah sebut yang batil itu akan hilang. Buatlah ikut ceruk mana pun, takkan berjaya.

Tanpa Nama berkata...

hahahahha... mak cik tue beria ria nak nama dia... suruh dia balik amik balik surat beranak dia... siap citer pasal gaduh ngan leha lah apa lah