Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 1 April 2012

SENYUM DI PETANG APRIL FOOL










APA DIA HARI APRIL FOOL

pada hari 1 haribulan april 1527
quuuen cunti de isabelaa dari aragon
dan king biggus dikkus dari anpoli
telah menyunatkan ramai umat




jadi adalah salah jika kita menyambut
hari april fool ini
kerana besar kemungkinan kalau
kita sambut hari april fool ini
punai kiita akan tergocang opps...
maaaf akidah kita akan tergoncang

maka senyum lah di petang ini
kah kah kah








BERSEDIA UNTUK PENGUMUMAN



NOTA:
sentiasa layari tukar tiub
untuk mendapat tahu
maklumat terkini




4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

yang aku tau, april fool ni adalah hari untuk bergurau senda dengan kawan-kawan. time ni la kalau kita terlupa maka kengkawan kita akan kenakan kita. tapi ada jugak kengkawan yang tak berjenis buat lawak keterlaluan hingga menjangkau pada kes penderaan. apa pun april fool pada pendapat aku tak la sampai mengoncang akidah.

kalau ada ostad yang kata april fool ni mengoncang akidah, suruh ostad ni belajar agama balik. suruh ostad ni kumpul ayat Quran dan hadis yang mengatakan buat april fool boleh goncang akidah. kalau ada ostad kata buat april fool stail kita buat masa sekolah rendah tu pun dikira haram, mintalah ostad tu bersunat sekali lagi.

antara contoh april fool ialah:
1. ooii TT, tayar moto kau meletup laa.
2. Ooii TT, ada awek jambu tunggu kau kat bawah turr.
3. Ooiii bik mama, badan dah slim nampakkkkk...

jadi, kalau setakat buat april fool macam tu pun boleh mengoncang akidah, baik kita tido tiga hari tiga malam. kalau buat april fool macam tu pun dah sibuk nak keluar fatwa, baik suruh ostad tu pergi fuk laaa

Tanpa Nama berkata...

ini bukan april fool

pati dacing senget penang tergagap-gagap dan terkonar baring bila syarikat ivory kata memang nak bina masjid, sekolah dan rumah ibadat lain di kawasan tanah mutiara kat penang

LGC .... saman tetap saman! jangan saman sikit2 bro! kasi rm500 juta. kasi saman itu pemuda pati dacing senget pinang. biar dia pape kedane hingga ke cucu cicit!

Tanpa Nama berkata...

hehehe mcm gampang. king biggus dikkus??

apa2pun kita tunggu fatwa dr ustat zul nordin dan lebai madey.

Tanpa Nama berkata...

hari mengenakan orang ni takyah sambut la.. kesian kat orang.. banyak hari dan benda lain leh sambut dan buat kan TT kan..

Kalau nak enjoy happy gelak tgk je la maharaja lawak ke apa..