.

Selasa, 25 April 2017

JANGAN JADI SOTONG



HAM 

DULiL

GILA BUKAN

SATU JENAYAH

BODOH JUGA

BUKAN JENAYAH

PAS tanding 45 DUN, 15 parlimen di S'gor

PAS bersedia bertanding di 45 daripada 56 kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) dan 15 daripada 22 kerusi di Selangor, jika tiada persetujuan pembahagian kerusi dicapai.
Pesuruhjaya PAS Selangor Tuan Haji Iskandar Abdul Samad berkata keputusan itu akan dibuat berdasarkan perkembangan semasa, jika mereka tidak lagi terikat dengan perjanjian pada 2013 semasa bersama Pakatan Harapan.
“...ia akan jadi free for all (jika tiada persetujuan) dan kita telah hantar calon-calon kepada PAS Pusat untuk dipertimbangkan,” katanya.
TAPI JANGAN

JADI SOTONG

OTAK TARAAK

LICIN LICIK

SERBAN KETAT

TAPI SENANG

MASUK PUKAT

NAJIB ROSMAH









------------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bebudak Bahalol dalam PAS tak pernah habis

Tengok muka muka pun tahu tahap kualiti otak nya

Kalau hal hal SKODENG , GEPAU , PORNO - bagi kan pada bebudak tuh

Pinter donk !!!!!!

Melayu Melayu tuh.....

Tanpa Nama berkata...

Tt, lu jgn marah lebai lebai dungu ni. Biarlah diorang nak bertanding di semua kerusi dun selangor, aku yakin rakyat selangor tak dungu mcm diorang. Ikatan serban ketat sangat tuu, oksigen tak sampai ke otak, biarkan lahhh.

Tanpa Nama berkata...

nama vee vee vee ai PEE



otak kay kay kay ai VEE






allah-pak!
boo kan lar,
takde OTAK
OTAK lebih LICIN dari kulit bayee baru lahir!

Tanpa Nama berkata...

kalo lahir bodo, mesti mak ke bapak ponya salah!
kalo mati bodo, salah siapa???????????