.

Selasa, 24 Oktober 2017

HAJI HA HA CUCI DOSA





HAJI HA HA
Apa susah..col je haji haha blh doa kasi settle bala..tu sebab mo1 rakus terus merompak melanun sbb ada tukang cuci dosa.mcm paderi la pulak...setakat dosa merompak apalah sangat..begitu juga dosa ketua sprm entot bini org tu lg kacang machang je hadi kasi kautim cuci dosa..

CUCI DOSA

paling tidak pun kalau susah nk kontek haji haha maka pegi jelah buat haji atau umrah maka dosa blh kesi bersih spt kain puteh ataupun baby baru lahir...urmmm senang kan org islam punya fahaman... on 
HANYA DUGAAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/23/17






---------------------

ANAK JATI SABAH BANGUN MELAWAN







ANAK JATI  SABAH
Sabah dah berjaya diserang bak kata kau tt. Berikutnya kau predict selangor. Nampaknya mungkin kl cuba disapu licin dulu. Itu hari dah dapat baru tian chua. Eh, tian chua dari batu. Melihat kejayaan itu walaupun tak sebesar yang depa harapkan, sebulan penjara takde apa makna untuk burukkan rekod tian chua bagi pru. 

BANGUAN LAWAN

Tapi paling tidak pun dapatlah block aktiviti dia berkempen sebulan. Jadi sekarang nak cuba serang nurul izzah pulak. Tapi instead of kak ijat lembu kondo sendiri ke depan menggembala lembu lain, depa hantar sabri pulak yang kurang sikit isu antarabangsa. Tapi kalau nurul khianat, najib satu keluarga lagi la khianat sebab jumpa presiden china yang terang2 mengancam negara serantau

PENJAJAH

 bukan malaysia satu saja bila china selamba hantar kapal perang dan tentera ke pulau2 yang jelas dia sanggup berperang nak pastikan jadi milik dia? Umno minister Ismail Sabri Yaakob has insisted that PKR vice-president Nurul Izzah Anwar's meeting with self-styled Sulu princess Jacel Kiram two on 
NEGARA DALAM KACAU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/23/17





------------------

SUARA TOK PA







SUARA TOK PA
hehehe bila tok pa bersuara, dah tau dah itu suara siapa. tok pa ni kan kawan ayatollah HAHA sehidup semati. kalau ayatollah HAHA yg bersuara akan ada ramai yg protes keluar parti. sebab tu kasi tok pa test power dulu. akal ayatollah HAHA tu sejengkal jer laa. semua dah boleh dibaca. on SIAPA MAKAN DEDAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/23/17





--------------------

Isnin, 23 Oktober 2017

SIAPA MAKAN DEDAK






SIAPA MAKAN

DEDAK DIA

TERASA KENYANG



Mustafa Ali minta PAS berunding dengan Umno


VETERAN PAS, Mustafa Ali hari ini meminta parti itu menyambut cadangan rundingan yang dibuat oleh Umno demi kepentingan negara ini.

Dalam satu sidang media khas di Kuala Terengganu hari ini, bekas pengarah pilihan raya PAS itu berkata, PAS wajar berunding dengan Umno. 

"PAS wajar menyambut tangan yang dihulurkan Umno," katanya merujuk kepada kenyataan Ketua Penerangan Umno Annuar Musa sebelum ini.


SIAPA PANCUT

ATAS PERUT 

DIA WAJIB

BASUH CADAR

KAH KAH KAH

--------------------

HORMAT PADA RAJA





ANAK MUDA

Aku seru anak muda untuk hormat Raja opp.. Raja2. Dapat sembah bagindo, pon dah kira ok lah.. tak payah sembah jalan gostan macam gwa buat ..kahkahkah. Anak muda mungkin kurang paham peranan Pemegang Botol Besar ini. 

HORMAT RAJA

Nanti satu hari Raja mogok buat2 tak nampak anak bulan Syawal ..baru padan muka anak muda ini. Tak dapat raya ..kahkahkah. on 
RAJA DAN GULUNGAN MUDA
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 10/23/17




-------------------

HANYA DUGAAN





BUKAN BALA 
Lu jangan silap tt. Ini bumi atok haha. Ini jiran serambi mekah. Bukan macam kat pulau pinang yang kotor dengan apek cina makan babi. Ini bukan rasuah bukan salah manusia bukan bala. Ini dugaan Tuhan. New Straits Times • 

HANYA DUGAAN 

12 hours ago KUALA TERENGGANU: Unusually strong winds and thunderstorms ripped off the roofs of numerous houses and destroyed roadside stalls at several villages in Marang and Hulu Terengganu. on 
MASUK BERSATU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/23/17





-------------------